63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Dan122 #33594 Nem nem az lehet a baj mert vagy 12-szer rámentem a csavar jelre hogy megjavítsam de akkor sem -
Zoliikp #33593 Nem tudom mire gondolsz, de próbáljuk megfejteni:
-a matrix_ziel_LM.bmp szerepel a texture mappában;
-nem kétszer, hanem kétféle képpen adtad meg a vezérlőt, de sajnos rosszul.
-
#33592 A gyári buszra kérhetnék linket? Mert nekem van egy, de ott például idegesítően forog a kormány, illetve több dolog nem ilyen, mint nálad :) -
SnyperDv2 #33591 Mindegy megvárom a javításotokat de ha valamire szükségetek van model ből módosítani szóljatok, ami textúrát bemásoltál szövegbe így ezen a néven nem találom az sd202 mappájába majd ha kint lesz a javítás kielemzem :D ,meg most néztem nem tudom hogy miért írtam mindenhova kétszer a textúra szöveget te tudod ? :D -
Zoliikp #33590 Csináld csak nyugodtan.
Fáradt vagyok, nem igazán tudnék segíteni... -
Zoliikp #33589 A másodikra:
Valós idejű tükröződés legördülő menü, gazdaságos....
Az elsőn mit kell nézni?
Baleseteztél, nem az a baj? -
#33588 Akkor legyen közös javítás vagy ne? :D
Snyper: az utolsó kérdésed nem teljesen világos :D -
SnyperDv2 #33587 Cuki -
Zoliikp #33586 Ennyi az egész:
##################
Hátso Kijelző
##################
[mesh]
Credo BC11\Hatsokijelzo.o3d
----------------------------------------
[mesh]
Credo BC11\Hatsokijelzolap.o3d
[matl]
SZAMLAP.bmp
0
[useTextTexture]
4
[matl_alpha]
2
[matl_lightmap]
matrix_ziel_LM.bmp
lights_stand
Ez csak a hátsó, de a többit is így kell... -
generalGGabe #33585 Kis újítás a Börzsöny-Fiktív pályán.
Ha tetszik, akkor megcsináljuk.
Nekem személy szerint nem tetszik, hogy csak a sima füves textúra van az erdőben,
így összehoztam egy erdei talajtextúrát. Nektek hogy tetszik?
Illetve egy másik alkotásom: az utak melletti erdőt nem objektekből dobjuk össze, hanem megcsináltam
sli-nek egy erdei hátteret (mit ad Isten, egy régebbi kirándulásból szedtem a képet, ami éppenséggel a Börzsönyben készült. Itt a nyári és téli textúrája:
várom a véleményeket -
SnyperDv2 #33584 Néztem a képet de nem tűnt fel mit kell nézni :D csak a kiírás lett világítva? v hogy készült ha szabad megtudni? :D Meg honnan tudtad hogy pl mit hogy lehet írni a model file ba ? :D -
#33583 33565 :D :D -
SnyperDv2 #33582 És hogy hogy kell :D -
SnyperDv2 #33581 De most azt már megcsináltátok vagy akkor mi van mer ha nem megcsinálom :D -
Dan122 #33580 Na most már nekem jó a Credo de valamiért mikor töröltem a MAZ Régi mappáját és akkor minden visszaállt de pár dolog nem . Tudnátok nekem segíteni hogy ezeket hol kell beállítani hogy működjön ? :D
Előre is köszi a segítséget !! :D
1. dolog amit nem tudok hol kell beállítani
2.dolog amit nem tudok beállítani
Amúgy valaki nem tudja hogy hol van az új billentyűzet funkció megadásánál a KY_bus_doorfront4 ?
Ezekre is előre köszi a segítséget ! :D -
#33579 A külső kijelzőre vonatkozik. -
#33578 Meg is van a hiba, rosszul telepítettem fel az NL202-őt.. -
gylacus #33577 Vagy minek a világítása nincs meg? (mert a tesztvideóban látom hogy az világít Nálad is) -
gylacus #33576 "Apró hiányosságok előfordulnak, ilyen például a kijelző háttérvilágítása"
Melyikre gondolsz?
A műszerfalnak van háttérvilágítása, csak be kell kapcsolni :)
-
#33575 Lenne egy problémám.. Römerberg-nél megváltoztattam AI listát Mercedes-re, és NL202.re. NL-nél ezeket a hibákat írja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!214 19:48:24 - - Warning: File vehicles\MAN_NL202\model\model_NL202.cfg: texture filename kuzov.bmp not found in mesh file vehicles\MAN_NL202\model\NL202\body.o3d!
215 19:48:30 - - Warning: File vehicles\MAN_NL202\model\model_NL202.cfg: texture filename Panel.bmp not found in mesh file vehicles\MAN_NL202\model\NL202\bttns_usls.o3d!
216 19:48:30 - - Warning: File vehicles\MAN_NL202\model\model_NL202.cfg: texture filename paneli.jpg not found in mesh file vehicles\MAN_NL202\model\NL202\int_steel_parts.o3d!
217 19:48:31 - - Warning: File vehicles\MAN_NL202\model\model_NL202.cfg: texture filename paneli.jpg not found in mesh file vehicles\MAN_NL202\model\NL202\panel_bolts.o3d!
218 19:48:32 - - Warning: File vehicles\MAN_NL202\model\model_NL202.cfg: texture filename D_wagennummer.bmp not found in mesh file vehicles\MAN_NL202\model\NL202\fleetnumbers.o3d!
219 19:48:32 - - Warning: File vehicles\MAN_NL202\model\model_NL202.cfg: texture filename D_kennzeichen.bmp not found in mesh file vehicles\MAN_NL202\model\NL202\kennzeichen_f_textfield.o3d!
220 19:48:32 - - Warning: File vehicles\MAN_NL202\model\model_NL202.cfg: texture filename pioneer.bmp not found in mesh file vehicles\MAN_NL202\model\NL202\pioneer_body.o3d!
221 19:48:32 - - Error: In "vehicles\MAN_NL202\model\model_NL202.cfg" there was an error in line 940! -
SnyperDv2 #33574 Ki van benne a Credo patch csapatba ? :D Mer mindig akkor írtok amikor nem vagyok itt :D Aki javítást csinál alkatrészekből az vegye fel velem a kapcsolatot azt elküldöm neki az aktuális x.filet (pl lámpa) -
cxaxoxc #33573 Apocalipto linkelt ma egy ZF váltós Solaris SU15-ről készült videót. Ha valakit érdekel itt van hozzá a letöltő link:
SU15 ZF váltó letöltése -
Dan122 #33572 Igen az volt a gond hogy még a régi Maz mappája benne volt de azt most töröltem és így jó
Köszi :D -
Dan122 #33571 Igen nem kevered másik busszal :D
Ezt azt hiszem routeres írta ide
bpo451: Járasd a motort és majd pár perc múlva megemelkedik és akkor el tudsz majd vele indulni :D
Amúgy egész jó kis busz szerintem :D
-
cxaxoxc #33570 Úgy tudom kicsit járatni kell. Valami olyasmi volt, ha jól emlékszem, hogy kissé meg fog emelkedni a busz, és akkor tudsz csak elindulni vele, mert nincs benne levegő alapból. Remélem nem keverem másik busszal -
rubber785 #33569 nemcsak neked! -
#33568 Árnyékot ne felejtsd! Az valahogy nagyon szúrja a szememet. -
#33567 Vannak dolgok, amivel még próbálkozni akarok majd.
Ami biztos:
- az ablakok már fedik a belső dolgokat, ajtók, stb. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=33539]#33539[/URL] ennél látható a dolog, hogy mi volt a gond
- AI-ként nem tűnnek el az ablakok, ajtók
- AI-ként nyitja/zárja az összes ajtót rendesen
- AI-ként van hangja a busznak, ha egy másik buszban ülünk is
ezek eddig problémásak voltak
Zoliikp nem ismersz jól... :D :D a kijelzővilágításra nem gondoltam, csak az első fényszórókat előrébb vinni, hogy oldalról is legyen fénye meg a fényezés a buszra. Esetleg, ha te meg tudod oldani az álló utasokat, akkor kidobhatunk egy közös javítást is. :) -
#33566 Ezzel a busszal mit kell csinálni, hogy elinduljon?
Áram ráadva, motor beindítva, kézifék kiengedve, berakom sebességbe és semmi. -
Zoliikp #33565 Ahogy LMG_123-t ismerem, ez az elsők között lesz:
-
#33564 Lehet tudni, hogy mik lesznek javítva? -
#33563 ugyan így vagyok vele:D -
#33562 A Credo-hoz hamarosan érkezik egy javítás tőlem, valószínűleg holnap. -
Zoliikp #33561 Hogy a javított verziót közzéteszed... -
#33560 Igen, de csak akkor, ha nincs más ciril betűs járműved a játékban. MAZ-hoz van egyébként javítás. -
Dan122 #33559 Amúgy is kijátszottam már úgyhogy akkor törlöm :D
Amúgy ezzel tuti megoldódik ?
Zoliikp: Mit értesz azon hogy De nem felejts el minket... ? -
Zoliikp #33558 Ha állítgatni akarod, akkor a LAZ-tól vegyél érzékeny búcsút. Esetleg javítsd át a cyrill betüket.
De nem felejts el minket.... -
#33557 Töröld ki őket, vagy ciril betűket írogasd át. -
Dan122 #33556 Ha a Maz meg a Laz annak számít akkor igen :D -
#33555 Nincs fent valamelyik nemrégiben kiadott orosz busz?