OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LFS World név: Dániel(hunn)
LFS World név: Dániel(hunn)
Tehát nem 2 perces munka, se 2 hetes, se.... 😊
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
A mercedes citaronál mért írja ki azt ,hogy állítsam be a busz típusát pedig be van állítva
Kínkeservesen lekapom õket, és feltolom Adrive-ra...
http://www.4shared.com/zip/Mj1vASZQ/CCV520_Ik_260_utastajekoztatas.html?
Jó szórakozást!
Gép függõ, van akinek ennél jóval kevesebb fájlt is nagy nehezen konvertál...
Az egész pályát annyira szét kellene bontanod, azokra a path-okat megcsinálni...
Egy-egy keresztezõdés, amibõl már rá lehet ismerni, azt is napokba kerül elkészíteni...
Sajnos, ez van...
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
az miért van, hogy a zillel nem tudok manulisan váltani(G27) mert vagy nem is tudom sebességbe rakini vagy csak 1-esbe tudom rakini és ha üresbe rakom többet nem tudom sebességbe rakni.
ezt én is megcsináltam hátul kijelzi a három számot de máshol semmit :/
el kérhetem a te módosított nl202-d?
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
l4 36 =
{if}
"X" (L.$.Matrix_NewNr) 3 $SetLengthR $+
{endif}
>>> 2 $SetLengthR > 3 $SetLengthR
2-es számot 3-asra át kell írni és mûködik.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Homokszem csúszott a gépezetbe.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
http://img846.imageshack.us/img846/4495/x33buse.jpg
Hogyan lehet ezen változtatni? mert még van egy karakternyi hely a kijelzõn
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ez a modell is teszt alatt van szerintem.
Érdekesség számomra a következõ:
NL202 V0.99 eszi a gépet
NL202 DTF Edition V1 by Kamaz: jól fut nincs akadás
Man Lion's City V2: gépigényes
Man Lion's City DTF Edition V1 ha kijön akkor gondolom jobb lesz
Sajnos én nem tudok segíteni, mert nem értek ehhez, de remélem lesz támogató, és lesz AI 260-as!!!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
@fjx235: megérkezett, válaszoltam is.
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Csak a lényeg, röviden, tömören:
Folytatja, és ki fogja adni, ha úgy gondja, hogy kész van, természetesen ingyen. Nagyon meglepõdött azon, hogy a közösség mit meg nem próbált, hogy a buszt megszerezze. Ami nagyon kiakasztotta, az az volt, hogy valakik megpróbálták a gépét feltörni, sõt, még vírusokat is küldtek neki e-mailben. Az se nagyon tetszett neki, ahogy a hivatalos fórumon a busz topikjában viselkedtek az emberek, ahogy elkezdtek mindenféle hülyeséget irkálni, és pánikolni, hogy a buszt nem adják ki, mert a készítõ leszedett pár képet. Pl. hogy a busz nem is létezik, hogy nem lesz ingyenes, szóval ezek rendkívüli módon idegesítették.
Az is különösen bosszantja, hogy nem gondolkodnak a userek. Mindenki csak nyafog, meg akar, de nem gondolnak bele, hogy ez idõbe (és pénzbe) kerül.
Ezek miatt nem folytatja tovább az építési naplót a hivatalos fórumon, csak a saját fórumán. Továbbá megkérte a drága közösséget, hogy legyenek oly szívesek nem pánikolni, ha nem jön minden nap hír a buszról. Azt is mondta amúgy, hogy semmi értelme nem lett volna félbehagyni az építést.
Szóval a lényeg: A projekt él, a busz ki lesz adva, ha a készítõ úgy gondolja, hogy kész. Pont.
On: Készül valamilyen busz ami a közeljövõben érkezik? Mert mostanában volt pálya, festés meg AI.