63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
fcbarcelona1 #33634 Sziasztok!
A kispest-pálya 999-es járatához nincs menetrend? -
mateovics #33633 értem, köszi az infót :) -
#33632 ohh kedvenc! :D hajrá! -
Dan122 #33631 Köszi , megtaláltam ! :D
És így most hogy be tudtam állítani 1000%-an élvezhető a Credót vezetni :D -
#33630 Én is kínlódtam vele. Minden rendben futott, csak az Omsi nem (eleinte az is). Felnyomtam a 8 mellé egy Xp-t egy másik partícióra, s ott fut az Omsi. -
#33629 Meg lehet szokni. Egy idő után észre sem veszed. Utasként nehezebb, mert nem hallod annyit. Reggel szoktam morogni melóba jövet/menet, ha félkómásan lesek ki a fejemből, aztán elkezd csipogni. -
SnyperDv2 #33628 Emberek, írtam egy illetőnek a Credo tól, információt kérve az EC12 es CREDO ról, drukkoljatok remélem sikerrel járok, és akkor 1 év múlva, ezzel a modell el is találkozhattok remélhetőleg jobb minőségbe mint első modellem :) -
#33627 Valaki tud segíteni? Az ikarus 415-ösről volna szó. Bármit csinálok vele, akárhogy rakom mindíg ugyanaz a hiba jelentkezik kilóra. Egy csomó fájlt nem tud beolvasni. -
krizu #33626 Semmi gond akkor kicsit megnyugodtam hogy nem én vagyok a szerencsétlen. :D -
#33625 Nekem is. Íme a KÉP róla. :D -
Zoliikp #33624 Pedig (nálam) közvetlenül a ky_bus_doorfront2 után van. -
#33623 Bocsi, csak gondoltam hogy minden buszban ugyan úgy van, így itt is. De most tapasztaltam én is hogy ez a variáció itt nem működik... :/ :D -
Dan122 #33622 Igen a vezetőfülke villanykapcsolóját csak műszerfalról lehet bekapcsolni :D
Én is próbálgattam éjfélkor ( persze az OMSI-ban :D ) azt semmit sem láttam :D
De én még a KY_bus_doorfront4-et keresem mert az működteti a hátsó ajtót de nem találom
Kerestem már az új billentyű hozzáadásában is meg mindenhol de nem veszem észre :/ -
Zoliikp #33621 Nem a 6 gomb, hanem a műszerfalon lévő kapcsoló működteti...
Baloldal, második sor első... -
#33620 köszi! :) -
gylacus #33619 Nagyon jól néz ki :) -
krizu #33618 ez tiszta sor viszont nekem a 6-osal nem kapcsol sőt még nem is állítottam át másra. -
Routeres #33617 Egy szóval sem írtam, hogy értek hozzá. :) -
#33616 LKN-912 -
#33615 Elméletileg billentyűzeten az 6-os gomb lesz az, de nem a numerikuson, ha nem, a simán. (9,8,7,6,(5) )- ezek a lámpák az utastérben és a vezető fülkében, billentyűzeten, ha jól emlékszem rá. :) -
#33614 Értem. A hangokat megfogok hallgatni, köszönöm. De ha te ehhez értesz valamennyit nagyjából, akkor miért nem próbálkozol meg vele? :D -
krizu #33613 Olyan kérdésem lenne hogy a sofőrfülkében a világítást melyik gombbal lehet bekapcsolni? (ha lehet) -
gylacus #33612 Kunság Volán
Meg tudod esetleg oldani hogy az eleje ne legyen kék?
ld. itt vagy itt -
Routeres #33611 Mert a játékban még senkinek sem sikerült valódihoz hasonlító Voith-os 260-as hangot összehoznia. A BKV-mod jó úton halad, de messze van az még a valós Voith-tól.
Ha bemész a Credo hangjaihoz, akkor az első 6 fájl a különböző fordulatszámon felvett hang lesz. Hallgass bele, nem a hangokkal van a baj, hanem a beállításokkal. :) Csak egy kis turkálás a .cfg-ben, és jó lesz. Gondolom én a laikus agyammal. -
#33610 Ja értem... Akkor azért ilyen nyavalygós az Ikarus 260-asok hangja is?? Mert a BKV buszoknak elég rekedt macis hangjuk van, a játékban meg egészen más... :D -
#33609 FJZ-587
KXY-589 -
cxaxoxc #33608 Solaris U15
A kerékjavítást ne tedd fel! Nekem is utána pl gagyi lett a kormánymozgásom... -
Routeres #33607 A beírod YouTube-ra, hogy BC11, akkor találsz valós felvételt róla, és hallhatod, hogy nem ezt a hangot kell hallgatniuk...
Csupán az OMSI torzítja el, az eredeti hangfájlok valódiak. -
gylacus #33606 Ma egy olyan járattal mentem ami kis falukon keresztül vezet, kb. 25 km-en és kb 10 megállóval (vidéken). Hidd el nekem is élvezet volt kétpercenként hallani a csipogásokat :D -
gylacus #33605 Az valóban jót tenne neki. -
#33604 Jesszusom... Szegény buszvezetők akiknek ilyet kell hallgatniuk... -
#33603 Eredeti hangok ezek, szóval csak maradjanak meg. Egyedül motorhangon kell javítani kicsit, hogy jó legyen. -
gylacus #33602 Az a gáz, hogy a való életben mind a leszállásjelzőnek, mind az indexnek ilyen hangja van... -
#33601 A Javítást lehetne bővíteni egy hang módosítással?? Nekem jó lesz a MAN NL busznak a hangja is, de ez a ciripelő, vinnyogó hang kikészít az index csipogásával együtt, az indexnek meg lehetne kattogó hangja vagy tudom is én mi. :D Ne haragudj SnyperD. :) Remélem nem nagy kérés. :$ Köszönöm. :D -
Zoliikp #33600 Az alapnak rendelkeznie kell textúrával.
A kérdés onnantól érdekes, hogy jeleníttetjük meg.
Pl: Te két, egymás ellentétes utasítást adtál;
az elsőben arra utasítottad (durva megfogalmazás), hogy sötétedés után, fokozatosan világítson, míg a következővel már konkrét eseményhez rendelted a textúra-váltást, de az vezérlőt már nem adtad meg.
-
mateovics #33599 Hello mindenkinek! azt szeretném megkérdezni, hogy win8-on szaggat az Omsi akármilyen beállítást csinálok. Nem tudtok esetleg megoldást rá? a válaszokat előre is köszönöm. -
Dan122 #33598 Azt is próbáltam már de nem :(
Mondjuk annyira az nem is fontos nekem hogy működjön a műszerfal :)
Inkább az ajtók meg a csengők legyenek jók
Bár az új billentyűzet funkció hozzáadásában nem találom a KY_bus_doorfront4-et pedig azt is 3-szor végignéztem mindet :D -
Zoliikp #33597 Akkor a baloldalon felül az első kapcsoló a műszerfal világítás kapcsolója...
-
SnyperDv2 #33596 Ja hogy az enyémbe csomó textúrát kiadás után néztem nem is használok ezek csak bent maradtak, mivel az új 405 ös merci kijelzőjét próbáltam rárakni de inkább sajátot kreáltam így minden kijelző textúra ami nem magyar azt nem is raktam rá a modell re bár nemtom hogy rá kell e rakni ezeket a szerkesztő programban, mivel megtudtam hogy az üvegre az envmap ot se kell rárakni config kérdése :D -
SnyperDv2 #33595 Én nem állítottam hogy értek hozzá :D És mi a különbség és mit adtam meg rosszul? Nem árt ha tanul az ember :)