63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Dan122 #33674 Nekem mégis meg van ez a villamos pedig nincsen letöltve a Moges pálya
Azután ment bele a járműveim közé mikor az Oblast Chuguev Charkov pályát próbáltam meg bevarázsolni az OMSI-ba :D
De amúgy a Moges pályán van rendes sín és ahhoz képest elég hosszú vonal a villamosnak ? -
SnyperDv2 #33673 Nem az hogy csak egyet, csak idén kisérettségi aztán később érettségi aztán inkább egy legyen folyamatba egy időbe, ígyis volt 7 hónap 0 ról az omsiba 1 et berakni. Szóval inkább egyszerre csak egy el foglalkozok de azzal maximálisan. -
#33672 csak is Optinell :) -
#33671 Szerintem akár az összesről kérhetnél infót, amit aztán a későbbiekben felhasználhatsz.
Vagy már csak egyet szeretnél lemodellezni? -
SnyperDv2 #33670 Énis azt javaslom hogy távolsági felé orientálódjunk :) -
gylacus #33669 Optinell, mert távolsági :) -
#33668 Hát ez nekem magas, mint tehénnek a szaxofon. Minden pályán van hang, csak ezen nincs. -
#33667 Ami a játékban is írva van, 71-623. -
SnyperDv2 #33666 Na, Egy omsis facebook csoportba csináltam szavazást zárt csoport de aki ismeri az látogasson el oda ott van a hivatalos szavazás a válaszokat 20:00 ig leadhatjátok -
#33665 Nemtudom, nem volt ilyen hiba nálam. -
#33664 Nemtom, annak néztem :D Milyen villamos ez? -
#33663 Mindent bemásoltam a helyére, be is töltött szépen mindent.
Villamos is jár, viszont egyetlen egy baj van.
Az pálya teljesen néma, semminek nincs hangja, még a saját buszomnak se.
Ez mitől lehet? -
#33662 Tatra T6A2? Hol látsz ebben a videóban olyat? :D -
#33661 Ebben a videóban láthatod merre járnak és milyen villamosok. Tatra T6A2 villamos, ami fent van neked is, ha a Moges pályát letöltötted. -
#33660 Nálam is hibát jelzett, de az azért lehet mert a Sceneryobjects mappában a 3.1-es verzió valamit felülírhatott, miután a Sceneryobjects mappában mindent felülírtam az alap dolgokkal, és a Splines mappában is már jó lett.
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
Ezekből másold a Splines és a Sceeryobjects mappát a játékba, és jónak kell lennie. Innen letölthető a Project Szczecin 3.0 -
Dan122 #33659 *majd ha működik elmondod -
Dan122 #33658 Majd ha m milyen villamosok járnak ott ?
( mert azt is írták hogy vannak elvileg villamosok :D ) -
#33657 Köszönöm, kipróbálom -
#33656 Econell CiTY :D
Mert talán ez a legújabb illetve sokban hasonlít a BN12-re is és itt nálunk Szolnokon elég sok futkos belőle :D -
#33655 Innen
És innen -
Dan122 #33654 Én a Credo Citadellre és az Econellre szavazok ha lehet kettőre :D -
Dan122 #33653 Na de az engem is érdekelne :D
-
#33652 És a magyar változatot honnan lehet leszedni? -
#33651 Optinell! -
#33650 Optinell, hogy legyen egy távolsági is :D -
Kókusz92 #33649 Citadellre még egy szavazat ^^ -
fjx235 #33648 Citadell,a csuklós változatával már dolgoztam,nagyon szép busz! -
SnyperDv2 #33647 Fontos hír- Közvélemény kutatás !
Sikerült felvennem a Credoval a kapcsolatot és a jövőben segítenének további modellek készítésében. Azt a választ kaptam hogy jelenleg ezek közül válasszak egy típust amit szívesen megcsinálnék vagy csináljak egy mini szavazást hogy meiket látnátok szívesen.
A lehetőségek amik raktáron vannak:
Citadell, Optinell, Econell és Econell CiTY -
fjx235 #33646 Idézés: gabor514 - Dátum: 2013. Feb 27. - 16:06
Ha valaki leszedi a Projekt Szczecin magyar változatát, csak a 3.0-ra másolja rá, mert a 3.1-re nálam sem volt jó. Jól néz ki, hogy jár végre villamos is a pályán. />
Én így csináltam,ennek ellenére nem jó!Megpróbálom érthetően leírni,hogy mi a baj:
1:Ha jegyzettömbben megnyitom a ttl fájlokat ott minden jónak tűnik viszont a játékban nincs menetrendem,az editorban megnyitva az indulási idők jók viszint mindegyik indulásnál a "101_Jas_Rod" irány szerepel,és javítani sem tudom,ha kitörlöm az összes indulást akkor is csak ezt az irányt tudom kiválasztani pedig látom a többit is!
2:a 12 vonalnál hibát jelez
3:nem tudok menetidőt számolni
4:minden viszonylatnál a megállólistánál egy nevű megálló szerepel de csal az editorban,jegyzettömbel nézve jó!
Próbáltam már mindent,de elfogyott a tudományom!
Ha esetleg valaki akinél működik csak a Maps részét valahova fel tudná tenni azt megköszönném,hátha azzal működik,vagy mondana megoldást!
u.I:más pályával minden jó!
Előre is köszönöm! -
SnyperDv2 #33645 Semmi gond nyugodtan úgyis énis másoltam dolgokat amúgy működnie kéne a km számlálónak mi a baj vele? Karosából van a script je -
Alias Pingvin #33644 Meg inkább megkérdem,hogy a Credo-n lehet rendszámot változtatni vagy védett busz??(Nem akarok/akartam balhét!!!) -
Alias Pingvin #33643 Nektek számolja a Credo a megtett távolságot? -
#33642 igen :) Mi is így tettünk rá gcs7e7-tel :) -
#33641 Közben már összejött.
-
#33640 simán ráteszel egy textúrát :D -
#33639 Akkor így lemondok róla.. -
#33638 Modellező programmal. :D -
#33637 Lenne is egy kérdésem.. Rendszámot hogyan lehetne rá tenni? -
#33636 Ismét festegettem kicsit.
-
Dan122 #33635 Elméletileg nincsen , de jó lenne ha lenne hozzá menetrend ! :D