OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Három napja kérdezõsködöm, de nem kapok választ sehol.
Van valahol olyan leírás ahol egyedi keresztezõdések készítése van leírva magyarul? Nem baj ha blender-es bár nekem jobb lenne a Google sketchup, mert egyszerûbb a kezelése.
Kezdem azt hinni, hogy ez valami privát topik pár emberke részére, mert csak egymással beszélgettek, anno mikor a topik indult sokkal barátságosabb volt.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
válaszaitokat elöre is köszi,amúgy csúcsszuper a busz,gratula az épitõknek!<#taps>#taps>
LFS World név: Dániel(hunn)
Vagy telepítsd újra, vagy az elõbb leírt módszert alkalmazd...
-elindítod az Omsi managert, és az opciókban ellenõrzöd az elérési utat;
-az ams-fájlt átnevezed zip-re, úgy megnyitva "helyükre másolod" a tartalmát.
csak én nem tudom bill.rõl zárni az ajtót?
kinyitni lehet de zárni nem! (csengõ bekapcsolva)
akkor nyomtam egy enter gombot,aztán megkérdezte,engedélyezem e az oldalon lévõ ablakok megjelenítését,engedélyeztem,és utána letölthetö.
köszi! 😄 átmásoltam az door.. cuccokat és jó lett! nagyon köszi!
azt tudod hogy kell kikapcsolni az ajtóféket?
ez a modell kell nekem(erre alakítom)http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-modely&mn_p=4
és ebbõl másoltam a cuccokat:http://omsi-ovkv.bplaced.net/downloads.php?cat_id=9
Elég lett volna a bus-fájlt, a cfg-t, és az új elemeknek egy másik mappát...
Légyszí', idézd be a cfg-bõl az elsõ ajtóra vonatkozó részt, mert nekem két fajta 415-ösöm van.
Hol lehet állítani melyik fájba?
Elõre is köszönöm!
Ha igen, és az üvegre konvertálás elõtt rátetted fenster.tga-t, illetve a rétegek szerint a dreck, és regen tga-kat, akkor a cfg-ben ezeket meg kell adni az animáció elõtt.
A kép viszont azt sejteti, hogy az ajtón jó a textúra csak nem találja....
Itt az eredeti leírás:
EREDETI FORRÁS
Valaki tud adni a Spandau xtreme part 2-höz egy letöltési linket?

hogy tudom egy buszban (ik415) kikapcsolni az ajtóféket? és van ebbõl a buszból egy régebbi verzió ahol van új homlokfalas modell is: ott megcsinálni hogy a csengõ addig szól amíg be nem zárom az ajtót...(?)
Egy röpke off hozzászólást engedjetek meg.
Csináltam rengeteg képet Polgáron a buszok felnijeirõl, piktogramjairól, lámpáiról. Ikarus 250-tõl az ARC-ig. Akit esetleg érdekelne, az nyugodtan dobjon egy privit, és átküldöm neki.
ACER_E571G I3-234M 2.3Ghz (2GB Vram) Nvidia Geforce 710M (2Gb Vram)
Az IK250.93 tipus,olasz festéssel.

-játékot busz nélkül kell indítani;
-buszválasztás után a honállomást is ellenõrizni kell, mert nem biztos, hogy azt mutatja, amin menni szeretnél;
-ha a régebbi pályához tartozó hof-fájlt nem írtad felül, akkor az is hibaforrás lehet...
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Megpróbálom érthetõbben elmagyarázni akkor.
Nos,felraktam egy Project Szczecin 3.10 és egy Tatra Regional nevezetû pályát.Tegyük fel hogy mindkettõnél van egy 1-es számú járat.Ugye beírom CTRL+Num*-al azt hogy 00100 (ezáltal ugye a busz 1-es számú lesz).Idáig minden rendben.Ez után ugye az következik hogy hová is megy ez a busz.Írom CTRL+Num/-el hogy "02" erre kiírja hogy "Falsch Route".Nos,az alap buszoknál a Project Z.-en még elfogadja,ezáltal kitudom írni és felszállnak az utasok,de a Tatra R.-álon már azokon sem.Hogy tudom megoldani hogy elfogadja a raoute-ra vonatkozó két számot?(02-re 03-ra stb. ugyanúgy falsch a válasza)
Remélem most érthetõ volt 😊
Szikszaicsabi: privátban folyt.!
Geraprofil: ha érthetõbben fogalmaznál, lehet tudna segíteni valaki.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/