63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Dan122 #33754 Jujj ha a Solaris-al a glecser expressel menne valaki ( bocsi nem tudom helyesen leírni ) ott az olyan helyeken ahol én a merci-vel alig tudtam átkanyarodni akkor a solaris-al .......... :D -
#33753 Na igen. Pedig gondolkodtam még rajta, hogy Solaris U15-össel menjek, vagy Credo.. Csak azokban a szerpentinekkel Solaris kicsit merész húzás lett volna. -
Dan122 #33752 Nektek legalább hegy színű a hegy :D
Én nekem csak szimplán fehér volt azt töröltem is a pályát :D -
#33751 És még mi lenne, ha nem lenne az a sok állóhely... :D -
#33750 Igen, én is csináltam hasonló képet. :D Nekem is eléggé tömve volt és a megállóban is maradt ember aki nem fért fel. :D (remélem megjeleníti a képet is. xD )
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/2/a1_2013_3_2_8gbfei4qdl_tn.png]
-
#33749 Közben mentem egy kört Römerberg-en, kicsit megtelt a busz..
-
#33748 Bocs hogy megkérdeztem... nem kell egyből pattogni és felkapni vizet egy kérdésem miatt... Oké ha nem lesz, nem lesz. Megmondhattad volna higgadtabban is... -
SnyperDv2 #33747 Az csak a felső fordulatban jön elő ha adsz neki gázt mert ha motorfékkel mész vagyis nem nyomod a gázt akkor más hangfájlt indít. Amikor én megkaptam a hangokat azok csak motorfordulatok voltak, de azt elég szar volt úgy mert még kellettek hangok az alábbiakhoz amit össze kapartam valahonnan: üresjárat menetközbe, retarder hangja, retarder kapcsolása, felváltás-leváltás ezek mind kellettek viszont ezeket én magam szedtem össze youtuberól. -
#33746 De az az érdekes, hogy hol van kattogás, hol nincs, néha előjön, néha nem. -
SnyperDv2 #33745 Mivan hogyha azt mondom hogy ugyan az a hang ? Ennyire nehéz felfogni hogy egy busz nem tud minden 10 fordulatonkénti hangot bejátszani? vagyis lehetne de az kicsit gépigényes lenne, így valahogy az omsinak torzítani kell a hangot hogy a fordulatokat összejátssza , és igen a kattogás a hang megvágása miatt van. De mint már száz szor el lett mondva, a hang eredeti. -
Alias Pingvin #33744 A buszokba a mikrofont mire lehet használni?és hogyan? -
#33743 Ja értem, apró hiba és megszokható, de javítva lesz maaaaaaaaaaajd? :D Amúgy semmi kivetni valóm nincs a busszal, ezzel az új hanggal nekem sokkal jobban tetszik mint ami elsőre volt. :D :P -
#33742 Az más buszban sem igen vált át.
Matesz: kattogó hang van, valszeg nincsenek jól megvágva a hangok vagy nem tudom, nem foglalkoztam vele, mert van, amikor kattog, van, amikor nem. -
#33741 Megszeretném kérdezni hogy ti hallotok kattogó hangot amikor gyorsítotok a Credo V2-esel?? Olyan mint amikor a lemezjátszó zenéje véget ér és csak kattog a tű a lemezen... De csak akkor hallani amikor tövig nyomom a gázt, de ha elengedem abba marad. -
rubber785 #33740 mien az új kormány? (nem végleges)
-
#33739 Mert a valóságban is ilyen. SnyperD jóváhagyásával lett ilyen. -
#33738 Off: Most látom hogy van néhány új Credo típus és be kell vallanom magukkal ragadtak. A régebbi típusok úgy elvegyültek számomra a többi modern városi/helyközi buszok között, de ez az Új Econell,Optinell,Inovell nagyon megtetszett, le a kalappal, szép munka Credo! -
#33737 Köszönjük. -
dantre #33736 Sziasztok
Volna a letöltéssel olyan problémám, hogy kétszer kezdtem letölteni, mindig megszakadt és nem akarja elkezdeni a letöltést.... -
omsidriver #33735 Jó lett, köszönjük. :) Egyetlen hibát találtam: a menetrend a végállomásokon nem cserélődik ki a másik irány menetrendjére. -
Dan122 #33734 Jó lett nagyon a javítás :D
A hangok nem olyan vonyítóak de azért még hasonlít az előző verzió hangjához ! :D -
#33733 Ki is próbáltam. Nekem nagyon tetszik. Hang is élvezhetőbb lett. AI-ként meg még nem tettem be, de feltétlen kipróbálom úgy is. -
#33732 Magukra vessenek... :D :D :D :D Amúgy ha v2 van a nevében, akkor azért lehet sejteni, hogy érdemesebb letörölni az előzőt. Meg azért se írtam bele a letöltéshez most, mert valaki mondjuk leszedi és csak 2-3 nap múlva rakja fel, nem fog keresgélni, hogy mi is volt írva hozzá. :D
Ja és szívesen mindenkinek! SnyperD nevében is! :) -
#33731 Köszönöm, már töltöm is lefele. :D -
Dan122 #33730 Bocsi hogy csak ilyen későn kerestem meg de itt van az az Ikarus 415-ös amit én letöltöttem és nem adott ki nekem hibákat :
Ikarus 415
Igaz bemásoltam több helyre is a .hof fájlokat de nem akarta észrevenni az OMSI :/ -
#33729 Okém sorry. Pedig olvastam is, de látszik még, hogy kissé "kómás" vagyok. -
vikimaki1 #33728 Na de kérlek... Hányan szokták azt elolvasni szerinted? :D Kevesen... :) -
#33727 Igen, de ez az olvassel-ben benne is van. :D -
#33726 Köszönjük. Régi verziót gondolom törölni kell. -
#33725 jó nagy javítás ! köszönjük :) -
#33724 Credo v2 (javítás)
Javítás: LMG-123 & SnyperD
Javítva:
-ablakok mögötti áttetszőség javítása
-ablak tükröződésének csökkentése
-a kasztni tükröződést kapott
-álló utasok
-lámpák textúrás megvilágítása
-motorhang/retarderhang javítása
-ajtócsengő hangosabb
-ajtócsapódás hangjának cserélése
-teljes AI-kompatibilitás
-AI-ként van hangja (nem volt)
-menetrend és vonallista elhelyezése a sofőrablak alatt
-kijelzővilágítás
LETÖLTÉS -
fjx235 #33723 Azt hogy lehetne megoldani,hogy az IkarusSTR féle 260.01-n az utasok ne csak az első ajtón szálljanak fel hanem a többin is? -
Dan122 #33722 Köszi szépen ! :D
Jó vele furikázni :D :D :D :D :D :D :D :D -
Alias Pingvin #33721 A credo-ba,hogyan kell hideg levegőt fújatni? -
#33720 Ha ennyire buksz az ilyen félkész, használhatatlan buszokra, akkor parancsolj. De mivel ez csak egy próbálkozás, ne számíts normális működésre.. -
#33719 Igazán jöhetne már, én is várom :) És remélem jó kis "rázós" lesz :D -
Dan122 #33718 Nem baj !! :D
De én nekem nagyon kellene :D
Szétfuvaroznám vele az egész napot ! :D -
#33717 Lehet valakinél meg van még, de készítője már törölte.. De amúgy is Béta.. Szóval ne számíts normális működésre.. -
Dan122 #33716 Ja igen az
Bocsi! Mikor gyorsan írok néha elvétek egy két betűt :D
De kivel nem történt még ilyen meg ? :D -
#33715 208? Nem 280 akart lenni?