63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Dan122
    Jujj ha a Solaris-al a glecser expressel menne valaki ( bocsi nem tudom helyesen leírni ) ott az olyan helyeken ahol én a merci-vel alig tudtam átkanyarodni akkor a solaris-al .......... :D
  • kem001
    Na igen. Pedig gondolkodtam még rajta, hogy Solaris U15-össel menjek, vagy Credo.. Csak azokban a szerpentinekkel Solaris kicsit merész húzás lett volna.
  • Dan122
    Nektek legalább hegy színű a hegy :D
    Én nekem csak szimplán fehér volt azt töröltem is a pályát :D
  • LMG123
    És még mi lenne, ha nem lenne az a sok állóhely... :D
  • matesz19
    Igen, én is csináltam hasonló képet. :D Nekem is eléggé tömve volt és a megállóban is maradt ember aki nem fért fel. :D (remélem megjeleníti a képet is. xD )
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/2/a1_2013_3_2_8gbfei4qdl_tn.png]
  • kem001
    Közben mentem egy kört Römerberg-en, kicsit megtelt a busz..
  • matesz19
    Bocs hogy megkérdeztem... nem kell egyből pattogni és felkapni vizet egy kérdésem miatt... Oké ha nem lesz, nem lesz. Megmondhattad volna higgadtabban is...
  • SnyperDv2
    Az csak a felső fordulatban jön elő ha adsz neki gázt mert ha motorfékkel mész vagyis nem nyomod a gázt akkor más hangfájlt indít. Amikor én megkaptam a hangokat azok csak motorfordulatok voltak, de azt elég szar volt úgy mert még kellettek hangok az alábbiakhoz amit össze kapartam valahonnan: üresjárat menetközbe, retarder hangja, retarder kapcsolása, felváltás-leváltás ezek mind kellettek viszont ezeket én magam szedtem össze youtuberól.
  • LMG123
    De az az érdekes, hogy hol van kattogás, hol nincs, néha előjön, néha nem.
  • SnyperDv2
    Mivan hogyha azt mondom hogy ugyan az a hang ? Ennyire nehéz felfogni hogy egy busz nem tud minden 10 fordulatonkénti hangot bejátszani? vagyis lehetne de az kicsit gépigényes lenne, így valahogy az omsinak torzítani kell a hangot hogy a fordulatokat összejátssza , és igen a kattogás a hang megvágása miatt van. De mint már száz szor el lett mondva, a hang eredeti.
  • Alias Pingvin
    A buszokba a mikrofont mire lehet használni?és hogyan?
  • matesz19
    Ja értem, apró hiba és megszokható, de javítva lesz maaaaaaaaaaajd? :D Amúgy semmi kivetni valóm nincs a busszal, ezzel az új hanggal nekem sokkal jobban tetszik mint ami elsőre volt. :D :P
  • LMG123
    Az más buszban sem igen vált át.

Matesz: kattogó hang van, valszeg nincsenek jól megvágva a hangok vagy nem tudom, nem foglalkoztam vele, mert van, amikor kattog, van, amikor nem.
  • matesz19
    Megszeretném kérdezni hogy ti hallotok kattogó hangot amikor gyorsítotok a Credo V2-esel?? Olyan mint amikor a lemezjátszó zenéje véget ér és csak kattog a tű a lemezen... De csak akkor hallani amikor tövig nyomom a gázt, de ha elengedem abba marad.
  • rubber785
    mien az új kormány? (nem végleges)
  • LMG123
    Mert a valóságban is ilyen. SnyperD jóváhagyásával lett ilyen.
  • bocskor3
    Off: Most látom hogy van néhány új Credo típus és be kell vallanom magukkal ragadtak. A régebbi típusok úgy elvegyültek számomra a többi modern városi/helyközi buszok között, de ez az Új Econell,Optinell,Inovell nagyon megtetszett, le a kalappal, szép munka Credo!
  • bmwcrash
    Köszönjük.
  • dantre
    Sziasztok
    Volna a letöltéssel olyan problémám, hogy kétszer kezdtem letölteni, mindig megszakadt és nem akarja elkezdeni a letöltést....
  • omsidriver
    Jó lett, köszönjük. :) Egyetlen hibát találtam: a menetrend a végállomásokon nem cserélődik ki a másik irány menetrendjére.
  • Dan122
    Jó lett nagyon a javítás :D
    A hangok nem olyan vonyítóak de azért még hasonlít az előző verzió hangjához ! :D
  • kem001
    Ki is próbáltam. Nekem nagyon tetszik. Hang is élvezhetőbb lett. AI-ként meg még nem tettem be, de feltétlen kipróbálom úgy is.
  • LMG123
    Magukra vessenek... :D :D :D :D Amúgy ha v2 van a nevében, akkor azért lehet sejteni, hogy érdemesebb letörölni az előzőt. Meg azért se írtam bele a letöltéshez most, mert valaki mondjuk leszedi és csak 2-3 nap múlva rakja fel, nem fog keresgélni, hogy mi is volt írva hozzá. :D

Ja és szívesen mindenkinek! SnyperD nevében is! :)
  • matesz19
    Köszönöm, már töltöm is lefele. :D
  • Dan122
    Bocsi hogy csak ilyen későn kerestem meg de itt van az az Ikarus 415-ös amit én letöltöttem és nem adott ki nekem hibákat :
    Ikarus 415
    Igaz bemásoltam több helyre is a .hof fájlokat de nem akarta észrevenni az OMSI :/
  • kem001
    Okém sorry. Pedig olvastam is, de látszik még, hogy kissé "kómás" vagyok.
  • vikimaki1
    Na de kérlek... Hányan szokták azt elolvasni szerinted? :D Kevesen... :)
  • LMG123
    Igen, de ez az olvassel-ben benne is van. :D
  • kem001
    Köszönjük. Régi verziót gondolom törölni kell.
  • szabii98
    jó nagy javítás ! köszönjük :)
  • LMG123
    Credo v2 (javítás)

Javítás: LMG-123 & SnyperD

Javítva:
    -ablakok mögötti áttetszőség javítása
    -ablak tükröződésének csökkentése
    -a kasztni tükröződést kapott
    -álló utasok
    -lámpák textúrás megvilágítása
    -motorhang/retarderhang javítása
    -ajtócsengő hangosabb
    -ajtócsapódás hangjának cserélése
    -teljes AI-kompatibilitás
    -AI-ként van hangja (nem volt)
    -menetrend és vonallista elhelyezése a sofőrablak alatt
    -kijelzővilágítás

LETÖLTÉS
  • fjx235
    Azt hogy lehetne megoldani,hogy az IkarusSTR féle 260.01-n az utasok ne csak az első ajtón szálljanak fel hanem a többin is?
  • Dan122
    Köszi szépen ! :D
    Jó vele furikázni :D :D :D :D :D :D :D :D
  • Alias Pingvin
    A credo-ba,hogyan kell hideg levegőt fújatni?
  • kem001
    Ha ennyire buksz az ilyen félkész, használhatatlan buszokra, akkor parancsolj. De mivel ez csak egy próbálkozás, ne számíts normális működésre..
  • Pepe1980
    Igazán jöhetne már, én is várom :) És remélem jó kis "rázós" lesz :D
  • Dan122
    Nem baj !! :D
    De én nekem nagyon kellene :D
    Szétfuvaroznám vele az egész napot ! :D
  • kem001
    Lehet valakinél meg van még, de készítője már törölte.. De amúgy is Béta.. Szóval ne számíts normális működésre..
  • Dan122
    Ja igen az
    Bocsi! Mikor gyorsan írok néha elvétek egy két betűt :D
    De kivel nem történt még ilyen meg ? :D
  • kem001
    208? Nem 280 akart lenni?