63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#34116 elkérhetném?
@halaszfi
nekem is elküldenéd? -
SnyperDv2 #34115 Sajnos kormányról lenne szó de akkor nem megoldható :) Mert be lehetne állítani a visszatekerő erőt de az állóhelyzetbe is tekeri sajna :D -
Dan122 #34114 Én már játszottam egyszer úgy omsi-val ( nem én nálunk :D ) hogy pl. mindíg mikor eltekered jobbra avagy balra akkor az 5-ös gomb megnyomása nélkül automatikusan visszamegy egyenesbe a kormány :D -
gabesz012 #34113 Nem teljesen értem mire gondolsz. Ha kormánnyal vezetsz, nincs semmi ilyen beállítás, gyorsan kell visszatekerni. :) Billentyűzetnél van olyan opció, hogy (alapból) a numpadon 5-ös gombra egyenesbe áll a kormány, olyankor gyorsabban is tekeredik, mintha te hoznád vissza egyenesbe. -
Dan122 #34112 Oké :D
Köszönöm előre is :D -
halaszfi #34111 Késöbb elküldöm priviben, ha gépnél leszek. -
Dan122 #34110 Átírtam egy két cirill betűs részt de én nem nagyon értek ehhez :D
Akkor most már tudom mi a baj :D -
Pali1010 #34109 Házi készítésű, akárcsak a pálya. Az út amolyan gyakorlásként készült, a falvakba betérő szűk utakat próbáltam megvalósítani. -
halaszfi #34108 Cirill karakterek miatt. Megjavítani nehéz, ha nem értessz hozzá, ha igen, könnyű. Nekem könnyű volt. ;) -
SnyperDv2 #34107 Hali! Az omsit lehet valahogy úgy állítani hogy a kanyarba erősebben tekerje a kormányt középre kigyorsításkor? Mert láttam már ismerősömet városba úgy vezetni hogy kanyarodáskor nem is tekerte a kormányt magától helyre állni viszont omsiba nekem alig akar visszavánszorogni, valami ötlet? Egyébként írok levelet a helyi volántársaságnak hogy bejuthassak a telepre Rábáról adatokat gyűjteni szóval ha minden jól megy folynak tovább a munkálatok :) -
Dan122 #34106 Valaki nem tudja esetleg azt hogy ennél az új trolinál miért nem jeleníti meg nekem az áramszedőt ?
Igaz valamilyen o3d fájlokát hiányol az elején :D -
crodgok3 #34105 A menetrend helyének átírásában tud segíteni valaki? :) -
#34104 Ja. Hát, én se tudhatok mindent. -
Routeres #34103 Viccen kívül, busz nem lesz. Örülünk, ha a pálya rendesen működni fog, nem hogy még buszok... -
#34102 VW Golf 1 és Polo 2 AI-járművek
Készítő: Ventyres
Golf 1 LETÖLTÉS
Polo 2 LETÖLTÉS -
#34101 egy csomó AI jármű. Meg szerintem 1-2 busz is, amiről nincs tudomásunk. :D -
Dan122 #34100 Mint például ? :D -
#34099 Azt mindenki várja, főleg hogy egy csomó dolog jön ki még pluszban a pályához :P -
Dan122 #34098 Ja :D
De azért van már egy pár :D
Én a Börzsönyt várom már nagyon :D -
#34097 Én sem, de azért tisztában vagyok nagyjából hogy milyen magyar pálya jött ki eddig... és az nem sok xD -
Dan122 #34096 Oké :D
Én csak kérdezem mert azért annyit nem lógok a neten hogy tudjak minden pálya kijöveteléről :D -
#34095 Kötve hiszem, nem emlékszem rá hogy lenne ilyen pálya kiadva. :D De lehet tévedek. :D -
Dan122 #34094 EZ a pálya letölthető valahonnan ? :D -
#34093 Ugyanúgy, ahogy a többi buszt is. -
ikarus c60 #34092 sziasztok a trolit hogy kell bele rakni az omsiba???segítségeteket előre is köszönöm -
#34091 szép! ez milyen út? -
Pali1010 #34090 Felsőszentiván-Térvár:
Nagyobb kép -
#34089 OFF Van aki annyira képben van amikor vezet, hogy amikor a fenekébe érünk és rányomunk egy trillázást a szirénára, akkor kap észbe a kedves úrvezető, hogy mi újság! :( -
#34088 Gondolom főleg amikor nem bírnak félreállni rendesen vagy helyet adni... :D na de OFF vége inkább :D -
#34087 többet foglalkozom magával a busszal, a forgalmi helyzetekkel és a tükrökkel. Én azt sem tudnám megmondani sok pályánál (kivétel 1-2 nagyon jellegzetes épület), hogy ez gyári alap épület Spandau pályáról, vagy sem. Real life viszont nagyon jó megfigyelő vagyok, olyanok feltűnnek ami mellett az emberek 90%-ka elsiklik. -
#34086 Nem igénytelenség az, csak én zenei producerségem révén már ráálltam a részletek megfigyelésére és a maximalizmusra. :D -
#34085 Ó, hát én ilyeneket nem veszek észre (igénytelen vagyok tudom ), a rendszám is akkor tűnt fel amikor hirtelen sárga lett a lámpa és egy nagyobbat kellett fékeznem, és épen nem szálltam bele. Megálltam, konstatáltam, hogy ok nem mentünk neki, utas se anyázott. Aztán nézem, nincs rendszám (de ekkor már vagy fél órája karikáztam a pályán...). -
#34084 Nem csak az, az ablaka pl. olyan vékony, hogy úgy néz ki, mintha nem is lenne, ha rárakom a tükröződést, akkor se.
CCV-nek: Lada van már 1, az oroszok még csináltak többet is, igénytelenül, nálam van hozzá majd modell, de majd elválik, hogy mennyire engedi magát a polygonszám. -
#34083 Van lada ai ha jól emlékszem, legalábbis nekem van egy 2107-esem. -
Zoliikp #34082 Modell van, idő viszont nincs...
Sajnos.
A buszaim is porosodnak... -
Zoliikp #34081 Nem csak annyit kell csinálni, hogy lejjebb veszed a textúrát...
Sajnos az ajtó-vezérlés nehezíti meg leginkább a változtatást. Ahhoz ugyanis teljesen bele kellene nyúlni a scriptbe, de annyi az összefüggés, hogy mindig dobál valamilyen hibát.
-
#34080 Azokból biztos van elérhető ezer meg egy millió modell is. Csak a polygon szám sem mindegy. -
#34079 Én Ladáknak is örülnék. (pl. 2101, 2102, 2103, 2106) -
#34078 Azok is kellenek mint falat kenyér! Kicsit unalmas már, hogy mindig a gyári VW jön csak. :))) -
#34077 Én a Passatot beraktam AI-nak, annyira nem figyeltem (pl. a kerék mozog, fordul rendesen), de az mögötte lámpánál megállva feltűnt, hogy rendszám nincs.