OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor lerakok járdát.
Most betöltöttem a new_berli BUSE.hof-ot és az simán mondja a megállókat. Gondolom a string sorrendben lehet valami. A Rheinhausen_BUSE hof esetében az addterminusos sorok alatt más a sorrend mint a new berlin-es BUSE hof ban
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Igaz saját hibámból, nekem nem, de a "hangoskodó" mûködik...
Ezért nem hiszem, hogy a hof lenne a bûnös...
Lehet hogy a BUSE.hof fájlban van valami elírva?
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Nekem egy furi problémám akadt Börzsönynél.
Csinálom az egyik busz vonalát. Börzsönyhegyalja vasútállomásról indul, Ipolypásztó vasútállomásig.
Utolsó elõtti megálló Szokolya Fõ tér. A Busstop-ban megadtam a megálló nevét, rendesen.
Erre mikor kiválasztom következõ megállónak, akkor A megállólistában Börzsönyhegyalja vasútállomás jelenik meg.
Ha elmentem, és újraindítom akkor már Szokolya Fõ tér jelenik meg. Csináltam már mindenfélét, de ez nem változik.
Ha meg Ipolypásztó vasútállomás után rakom be, akkor meg annak a nevét írja ki arra a megállóra.
Már kiszedtem, és leraktam újra még az utat is, az sem segített.
És mikor eljutok addig a megállóig a játékban, zugriffel kidob.
És ami még furcsább: visszafelé is ugyanebben a megállóban ugyanígy szívok.
Van valakinek valami ötlete, hogy ez mitõl van, és mi a gyógyszer rá?
De azért köszi.
Elõre is köszi!
Köszönöm ez így már sokkal egyszerûbb bár már állítottam a cg-fájlban,de ezt is megvettem.Hálásan köszönöm
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Az elnevezésre figyelj, mert az viszont kötött (_N = éjszakai, _LM = kapcsolt fény)(Ez személyes megfigyelés, hivatalosan más értelme is lehet...)
- 2 fény (lights_rueck, lights_brems vezérlõk);
- 3 textúra (alap/sötét, helyzetjelzõ/enyhén világos, fék/világos).
Ezek kellenek ahhoz, hogy egy lámpatestben, mint az Ikarusnál, rendesen mûködjön.
Csak textúra-váltás esetén nehezen -de fénnyel kombinálva, és a középpontjuk kis mértékû eltolásával-, érzékelhetõ a változás kapcsoláskor.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom a buszok sebességét átírni?
elõre is köszi 😊
Az a bajom, hogy kormányomnál beállítottam a 6-os gombot a kuplungnak, és ha lenyomva tartom a 6-ost akkor nem marad a kuplung "rálépve".
Tudnátok segíteni?<#integet2>#integet2>
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Nem vagyok híve az ilyen modoknak... <#nevetes1>#nevetes1>
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ráhúznak egy másik buszt ábrázoló skint egy tök másik buszra...
Yay! Csináljunk Citaro-t a Lion's Citybõl... ...átfestéssel!
Szerintem gáz...
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Szeretnék egy olyat kérdezni hogy valakinek nincsen normálisan Müködõ Manuális váltója a solaris U15 gépre ami nem ront el semmit és aránylag jó is ?,És valaki nem tervezi a busznak a "feltuningolását" szebb texturák (magyarosítás ) stb Elõre is köszi
Jó munkát mindenkinek!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Új képek és hír érkeztek a csuklós buszról:
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&postID=172394#post172394
Még 1 kérdés: hogy tudnám megcsinálni hogy amennyiben valamelyik benti világítást kicsit credo-s kékre állítom, a lámpatest színe is vele változzon?
Erre gondolok:
Belekavarodtam. 😊
Mondjuk,hogy az Ikaroszról legyen szó.Amikor fékezek vagy világítást kapcsolok szinte nem látom a féklámpa fényét.Külsõ nézetbõl.Igazából ezt szeretném erõsebb fénnyé tenni.
Én próbáltam mindent állítani de az Istennek nem találtam el azt a beállítást ami ideális lenne.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
De igen amit adtál infót az bõven kielégítõ és köszönöm.
Ráadásul CCV-kolléga magyarul írta az egyes lámpákat, így meg találni a ködlámpa értékeit is.
A fény színét pedig az RGB-kód megadásával tudod változtatni.
(Legegyszerûbb, ha elindítod a Paint-ot, szín szerkesztése...)
És hogyan tudnék a ködlámpának kadmium-sárga színt adni? Elõre is köszönöm!
### hutoracs / front mask
260\263.30M\radi.o3d
260\radi.o3d
Aztán ezt:
260\fary_x2.o3d
260\fary.o3d
A lámpák fényeinél a 0.738-asokat törölni kell, kivéve a távolsági fényt (Abblendlicht) ezt át kell írni a külsõ értékre (0.971)
Ennyi az, hogy a model cfg-ben szimpla lámpásra alakítsuk a buszt.
A ZF kézi váltóhoz elég kivenni az automata gombjait, és cserélni a bus fájlban a scriptet és varlistjét, const fájlját.
Egyébként elég durva, ha ezt kivágják. A BKV lehet, hogy még megvenné. Legalábbis ha vázilag és motorikusan nem nagyon tropa, illetve selejt áron odaadnák, akkor szerintem full megérné egy 260-as helyett. Abból átszerelik az automata váltót (ami azért nem triviális, de nem is lehetetlen..)
A GZF és a LUA ennek tesói.. 😊
Melyik a legfrissebb verziója!
Olyan kéne amelybe van hûtés,fûtés is
Lesz e további verziója?
Ne gyorsulna olyan gyorsan!
Ha beteszem 1-be akkor ne menjen már fel a 80km/h íg legyen sebesség fokozata!
Igazából azt szeretném megtudni,hogy hogyan tudnám a féklámpa vagy a világítás fényerejét erõsíteni.Nagyon halványan világit és ezt szeretném erõsíteni.Igazából nem tudom másképp megfogalmazni.
Akkor lehet valamit máshova másoltál be.
A vehicles mappában lévõ buszokhoz,betetted a hof fájlt?.
ITT
azt írja a videó alatt a hozzászolásokban,hogy van hozzá menetrend.