63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kem001
    5 perces munka kb. az átnevezgetése, főleg úgy, hogy most csak 2 bus fájl van. Viszont az átfestések látom ciril betűsek, ott nem tudom mennyire lehetséges az átnevezgetés dolog.
  • Dan122
    ááá....értem :D
    De mivel most ahogyan látom írtad hogy ebben is át kell írni dolgokat így majd inkább megvárom míg majd hátha valaki lesz olyan kedves és felrak nekünk olyanoknak akik nem értenek ehhez egy leöltő linket
    Mert a múltkor is szenvedtem vele egy napot vagy többet is mire sikerült
  • kem001
    Ha jól fordítottam, ezeket tartalmazza az újítás:
    1. Új hangokat
    2. Árnyékokat
    3. Átfesthetőséget
    4. Új kerekeket
    5. Animált tetőnyílás
    6. Új padló és fülkefényt
    + pár egyéb dolog.
  • Dan122
    Amúgy nem értem hogy mit tartalmaz ez a csomag ? :D
    Csak mert abból hogy MAz 152 Final én nem nagyon veszek le belőle semmit sem :D
  • Dan122
    Ebben is ? :D
    Amúgy most komolyan ez a kis busz manuális váltós ??????
  • kem001
    Lefelejtettem azt, hogy itt is módosítani kell a .bus fájlban a neveket a ciril betűk miatt.
  • kem001

MAZ 152 Final
  • bpo451
    Üdv!
    2 napja elkezdett nálam szórakozni CCV 260-asa, amiből lett csinálva AI is.
    Konkrétan az a probléma, hogy valamiért nem ikarus hangja van, hanem SD85, és AI-ként se akar működni ( mikor beáll a megállóba, az ajtóknál elengedi a levegőt ).
    Van valakinek erre valami ötlete, hogy mitől lehet ez?
  • Alias Pingvin
    így már jó
  • halaszfi
    Az általad küldött hang az eggyetlen modosítás, neve magyarosított cirill karakterekről.
  • Alias Pingvin
    Most mentetem le újra a mega-ról
  • kem001
    Melyik szerverről töltötted le?
  • Alias Pingvin
    innen másoltam ki
  • kem001
    Rosszul írtad be akkor, mivel jó a jelszó, teszteltem!
  • Alias Pingvin
    De nekem nem fogadja el!
  • Dan122
    Ja bocsi tévedtem nekem is kéri a jelszót :D
  • kem001
    Letöltési link alatt oda van írva, igaz kicsi betűkkel: cbschile.blogspot.com
  • Dan122
    Jelszóóóó?
    Én nekem nem kellett jelszó !
    Igaz én a Megán töltöttem le :D
  • Alias Pingvin
    Mi a jelszó hozzá?
  • bmwcrash
    ebben a nevek mások, vagy alakítottál a hangokon, meg a váltón is?:)
  • SnyperDv2
    Rába Premier 091 Megcsinálnám a csuklóst is de azt elvitték :D Am méreteket akarok vételezni majd meg fotótextúrákat lőni :)
  • halaszfi
    Nekem 1 hét volt egy egyszerű objekt készítésének megtanulása ezzel. Habár én régebben is foglaljoztam a Blenderrel. Pár hónap rendszeres tanulás, gyakorlás, és menni fog. A lényeg, hogy ne ess abba a hibába, amibe én anno: ne add fel. Az
  • eddin
    Köszönöm szépen a gyors választ. ÉS kb. mennyi időt vesz igénybe ennek a megtanulása? Meg még egy kérdés. Leszedtem ezt a trolibuszt, de ezt hogy kell beüzemelni? :D Hogy tudom áram alá rakni? xD Gondolom ez nem úgy megy mint a dízeles buszok
  • hungaryws
    OMSI: Maxibus Micro

Letöltés
  • halaszfi
    Youtube-n keress rá blendertutorialhu csatornájára. Én ez alapján tanultam meg modellezni, és már van is egy irodaházam. :D
  • halaszfi
    Köszönöm mindenkinek. Kb. ennyit értek a scripteléshez, meg még egy minimálisat :)
  • eddin
    Valaki esetleg nem tudni linkelni egy leírást modellezésről? Igazából szeretnék majd egy pályát építeni, és most szeretnék még csak megtanulni modellezni épületeket stb. Ehhez kéne egy leírás, mindegy melyik program meg ilyenek. Vagy ti hogy tanultatok meg? Nem hiszem hogy minden pályaépítő tanfolyamokat végzett meg ilyenek. Gondolom ha fordítok rá elég sok időt akkor meg lehet tanulni magunktól is. Nem nagyon értek hozzá még, ezért kéne hozzá egy kis segítég. :)
  • Dan122
    Én is köszönöm szépen :D
    Ez így már élvezhetőbb mint áramszedő nélkül :D
  • gcs7e7
    köszönjük!
  • matesz19
    Hálás köszönetem érte hogy megcsináltad, hogy működő legyen!!!
  • halaszfi
    Tessék, a troli. Töröld az előző verziót, mert hibát okozhat.
  • Pepe1980
    Milyen Rábát csinálsz? Csak mert a Mátra Volánnál van egy pár :) HFZ-814 például,és ha kell, tudok segíteni :)
  • gabesz012
    Akkor esetleg próbáld a kormány szoftverével növelni a visszahúzás erejét. Bár én spec azt nem szeretem, amikor izomból visszahúzza a kormányt.
  • gcs7e7
    Hogy tudok egy buszba (pl.: camo) csengőt operálni?
  • szikszaicsabi
    Én úgy tudom, hogy nem. Remélem, ez az OMSI 2-ben benne lesz! Ha meg a budapesti elsőajtós vonalakat vesszük, egyszer a 96-oson egy valaki vett jegyet. Amúgy érdekes, mert a 96-os elsőajtós vonallá tétele utáni első héten voltak ellenőrök(2 is!), ám utána nuku ellenőr(mondjuk én a vezetőnek megmutattam).
  • Dan122
    Köszi , így most már jó :D
    Csak mert általában az összes pálya amit felrakok megjelenik anélkül is hogy átmennék buszok nélküli opcióba :D
  • kem001
    Esetleg próbáltad Buszok nélküli betöltés opciót?
  • SnyperDv2
    Valaki tudja hogy lehet buszhangot felvenni jó minőségben olcsón?
  • Dan122
    Valaki nem tudja nekem megmondani hogy miért nem jelenik meg egy telepítős pálya az OMSI-ban ?
    Pedig viszonylag csak 12 pályám van de ahhoz képest semmi hogy volt már vagy 20,25 pályám is :D
    A segítséget előre is köszi :D
  • biliard10
    én is elkérném ha lehet :)