63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Alias Pingvin #34196
Küldtek egy pótsofőrt,aki eléggé béna volt. Ennek az eredménye látható a képen! -
Dan122 #34195 Nem tudom de még most sem működik
Pedig kijelölöm az egész betűs sort azt utána bemásolom de ugyanazt írja ki :D -
gylacus #34194 Nekem működött, most kipróbáltam. Jelöld ki az egész kulcsot, aztán másolás-beillesztéssel rakd be! -
Dan122 #34193 Ezt írja ki nekem mikor bemásolom a jelszót : A kulcsod nem elegendő hosszú. Győződj meg róla hogy a megfelelő kulcsot adod meg.
Már elfogadtam a felhasználási feltételeket is meg minden :( -
gylacus #34192 31_ut.rar (1.6 MB)
Kulcs:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TBkTFg7ALham60n8yfQoL1NEoeZzTN1LgZccsPpoWGE -
Dan122 #34191 Nekem még a béta verzió sem működött :D
Nem voltak rajta utak :D
Télleg valaki nem tenné fel nekem léccives akinek megvan az a béta pálya ?
Azt nagyon megköszönném ! -
#34190 Valakinek nincs meg estleg a balintricsi-s felsővezeték pack? -
#34189 Az szép :D Ezt hogy csináltad?
Nekem még soha nem sikerült lerobbannom :D -
#34188 Jól néz ki :)
#34184: Ez is. :) -
#34187 A 31-es út létezéséről és fejlődéséről első kézből számolhattunk be nektek még november környékén, azóta jócskán megváltozott a készítők által megálmodott pálya szerkezete és persze a mérete is. Talán ez a leginkább vitatott tény az OMSI pályakészítői között, hogy meddig lehet elmenni egy pálya méretével. A 31-es út készítői most elmondják nektek, mégis mennyi munkaóra és fejlesztés rejtőzik a színfalak mögött…
(Kattints a képre a hivatkozás megnyitásához és ne felejtsd el értékelni a bejegyzést.)
A készítők elárulták a megjelenésig már nem fognak kiadni több BÉTA tesztet, verziót, így már csak a 2013 4. negyedévében játszhatunk a pályával remélhetőleg az OMSI 2-vel… -
szikszaicsabi #34186 -
hungaryws #34185 Projekt Szczecin
-
Kapos volán #34184 :)
-
SnyperDv2 #34183 A Contact meg premier között nem tudom mi a különbség meg, hogy miért írtad le de 291 et tervezek :) Mert ahogy elnézem nincs sok különbség :) Meg ha már lesz OMSI 2 akkor muszáj az elsők között lennem :) -
Kapos volán #34182 Szia nagyon szép lesz a rába csak igy tovább!! :)
Átfesthető lesz a busz??
Rába contact 092
Rába contact 102
Rába premier 292-őt nem tervezel?? -
Dan122 #34181 Ahogy látom szépen haladnak a dolgok az Ikarus 412-es esetében :D
Csak így tovább :D
Nagyon várom már ezt a buszt ! :D
-
#34180 Az szép, tipikus 412-es:D Mindig van valami baja. Amúgy nagyon szép lett a busz. -
#34179 Felforrt a hűtővíz :)/>
-
Dan122 #34178 Télleg nagyon szép !! :D
Csak így tovább -
Dan122 #34177 Nekem sincsen bemondása :)
-
dgufoplast #34176 Gyönyörű :) -
#34175 nagyon szép!
---
a trolinál csak nálam nincs bemondás? -
SnyperDv2 #34174 Köszi a külseje nagyjából elkészült csak belülről akarok meg centivel végigmenni mindenhol minden kiugrás lépcsőknél az összes méret fellépők magassága... :D Majd ebből is lesz valami fél év múlva :D
-
Dan122 #34173 Sziasztok valaki tud nekem olyan pályát mondani Great Grundorf-on, Project szczecin-en Rhodenau-n Ustí nad Labem-en és a Kispest pályán kívül olyat amin van bemondás de nem is eszi annyira a gépet?
Előre is köszi a segítséget !
-
#34172 Festéseket passzolom.. Majd aki jobban ért hozzá, megmondja. -
zorba3333 #34171 A fontosabb műszaki adatok, méretek, jellegrajz, és motorválaszték tekintetében lehet, hogy érdemes meglátogatnod az alábbi oldalakat is.
RÁBA Premier 091 - Műszaki adatok
RÁBA Premier 091 - Jellegrajz
RÁBA Premier 091 - Műszaki adatok 2 -
gylacus #34170 Korábban mondták már a fórumban, hogy orosz buszoknál jellemző, hogy egy kicsit kell várakozni indulás előtt hogy a légtartály feltöltődjön. Magyarul indítsd be a motort (pörgetheted is) és a jobb oldalon van egy mérő, aminek 2 mutatója van. Ha a piros és a fehér is olyan 8 körül lesz (vagy nem tudom úgy a 3/4-énél) indulhatsz! -
rubber785 #34169 usti: nincsenek emberek a buszmegállókban, minden le van töltve ;) -
eddin #34168 Ezt a LiAZ trolit hogy lehet beindítani? xD Itt állok vele a pályán és egyszerűen nem tudom hogy hogy indul. -
#34167 a függőségeket le kell tölteni.
http://www.usti.omsi.cz/index.php?menu=omsi-usti-addon-download -
Dan122 #34166 Nekem ilyen römerberg-nél volt :D
De most már én kitöröltem azt a pályát :D -
rubber785 #34165 és még valami!
Az usti mapnál nálam a textúrákat nem tölti be:
-
rubber785 #34164 üdv!
figyeljetek!
üzletet ajánlok. aki megtudná csinálni a kormány textúrákat a KZNS Ikarus 260, 280 -asokra(kivétel C60, azon alapból van) és az Ikarus 250.93 -ra, annak csinálnék festés/t/eket, akármilyet! áll az alku? :D
télleg nagyon sokat ront a belsőn a sima fekete kormány.. :S -
#34163 Azt esetleg tudod mit kell átírni, hogy a festések is működjenek? -
nono28 #34162 Köszi szépen
-
#34161 Pályák telepítése, valamint buszok telepítése. Ezekben a videókban megtalálsz mindent. -
nono28 #34160 buszok,pályák -
Dan122 #34159 Én nekem még bonyolult ez az OMSI világa :D
Még kevesebb mint fél éve játszom csak ezzel a játékkal :D -
#34158 Üdv. Milyen kiegészítőkre gondolsz? Ez így eléggé tág meghatározás. -
nono28 #34157 Sziasztok!
Új vagyok még itt lenne egy kérdésem.A kiegészitőket hova kell telepiteni/másolni?