63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#34316 oh :( akkor nemhiszem hogy meg lesz... -
Zoliikp #34315 Nincs rá parancs...
Az eredeti fájlt kell előrébb vinni, menteni, majd konvertálni o3d-be... -
#34314 ezt milyen paranccsal tudnám beigazítani a model.cfg-ben?
kép -
#34313 Jó köszi. Addig még én is próbálkozok :) -
Dan122 #34312 Akkor megpróbálom neked összetömöríteni a dolgokat és legkésőbb holnapig elküldöm neked egy linkbe
Úgy jó lesz ? -
#34311 Igen, minden le van hozzá töltve -
Dan122 #34310 Le is van hozzátöltve a Máv vasúti Al izé is ???? :D -
#34309 Köszi, ez a letöltés van meg nekem is.
Érdekes, hogy ezt azóta csinálja, hogy újra raktam az OMSI-t. -
Dan122 #34308 Itt egy link amit én töltöttem le és nekem működött :D
Bocsi de most csak így tudom megadni mivel ez a pálya 4 linkben volt megadva
Vagyis három az ami a pálya és egy az ami meg szükséges a pályához
Azt nem tudom hogy 4 linket hogyan tömörítsek össze úgy egy mappába hogy aztán a mappát fel is tudjam tölteni
De én nekem csak úgy működött ez a V2.3 ha megvan az előtte lévő verzió is ( vagyis úgy nekem tuti hogy működött :D ) -
Dan122 #34307 Rendben :D
Akkor már rakom is fel :D
Viszont azt nem garantálom hogy 100 %-ban is fog működni :D -
#34306 Azt megköszönném. -
Dan122 #34305 Feltöltsem neked az én verziómat mert ha jól emlékszem akkor én nekem nem írt ki ilyen üzeneteket :D :D :D :D -
#34304 Bocs a dupláért, most lesz jó a kép
-
#34303 Üdv!
Most kezd felforrni az agyam, segítséget kérnék.
Martonvaros V2.1-et betölti rendesen.
Viszont a V2.3-nál ezzel a hibaüzenettel megáll a tudomány.
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2013_03/martonvaros_hiba.jpg -
#34302 Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy miért nem látja a többi buszt a játék mikor elindítom? PL: Bent van az Ikarus meg a Solaris illetve a Credo.A Credoval tudok menni de ha kitörlőm a játékból akkor sem tudok a többivel menni ,mert azt írja ki,hogy fájl nem található.Pedig anno szépen látott több járművet is. -
#34301 [URL=http://kepkezelo.com/images/msztk0hzzbd7wdi9kgv3.jpg]MAN Lion's City Hajdú volán [FEHÉR] ("magyarosított dolgokkal") :)[/URL] -
halaszfi #34300 Köszi. -
#34299 Az else különben/minden más esetben, nem csak a scriptekben, bármely más programozási nyelvben is. :) -
halaszfi #34298 Liaznál ránéztem , sok az érthetetlen szöveg, ma talán belenyulok.
Kérdés: az else mit jelent a scriptekben? -
#34297 Leprogramoznod a villanymotort, hogy ne kelljen váltania a gyorsulásnál. :D -
#34296 ott hol mert esküszöm nem találom? :D
az áramszedőt megpróbálom egy 4. ajtóra kötni.
@Ikarusfan
a motorhangon nem változtattam csak annyit hogy kapott egy trolis vinnyogást. a sebességváltóval mit kellene csináljak? -
halaszfi #34295 Usti.omsi.cz-n fenn van az e-mail címe. -
halaszfi #34294 Az áramszedő mozgása elkülönül a fülkeajtó mozgásátol? Mert a LiAZ-ban nem. -
#34293 Egy kérésem lenne csak; ha kiadsz trolit, légy szíves ne végezz olyan hanyag munkát, mint az oroszok (lásd dízel motorhang, sebességváltás...stb) -
#34292 most én is építek egy fiktív trolis pályát :) majd lehet megépítem a valós 78-ast!
----
a renault készítőjét hol tudom elérni? -
Dan122 #34291 Állatira jó :D
Na ha ez elkerülne a netre mint letölthető busz ( troli mostmár :D ) akkor én letölteném beraknám Ustí Nad Labem-re és annyit mennék vele hogy már nem fogja bírni a busz ( na jó azért annyit nem :D ) :D
És ez az Ustí-n azért is lenne jó mert van trolivezeték ( csak az illusztrációnak szolgál . legalábbis nekem :D ) és ezen a buszon még bemondás is van azon a pályán :D :D :D :D -
halaszfi #34290 Szép... -
#34289 aha! :D -
Dan122 #34288 Ez egy Renault Karosa Citybus 12M Trolibuszos változata trolibusz fetéssel is ??????? :DDDDD
-
#34287 legóztam :D -
#34286 Rendben, köszi. -
#34285 ez király..mint a többi:)) -
halaszfi #34284 Van, a complete to. A négyzetbe a 200 helyére írj egy óriási számot. Sajnos nem mindíg müködik ez az opció. :( -
#34283 Volkswagen T4 is lesz! :)
-
#34282 Igen, próbáltam azzal is csak nem igazán tudtam összeilleszteni őket.Nincs esetleg valami "összeillesztő gomb, vagy csak úgy oldható meg, hogy tologatom ide-oda? -
halaszfi #34281 Csak láthatatlan úttal oldható meg. Invis-street.sli a Marcell mappában. -
#34280 :D -
#34279 Üdv!
Valaki tudna segíteni abban, hogy hogy kell át irányítani az ai buszokat az egyik path-ból a másikba, aztán vissza, lehetőleg a bau spline-ok használata nélkül, ha ez lehetséges?
-
atty707 #34278 Ismertek még rendszeresen működő "virtuális közlekedési vállalatot"? Amikről én tudtam, azok úgy néz ki, megszűntek. -
#34277 Nem tudja valaki hogy menetjegynél az FS. minek a rövidítése?