63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Dan122 #34356 Télleg ebből az ikarus-ból az OMSI-ba nincsen olyan aminek a hátsó ajtaja nem olyan széles hanem keskenyebb ? :D -
seresa #34355 Sziasztok ! :)
Nagyon kellemes délutánt zárhatunk, csodás idő volt - az utasok békések, és jól járható utak foglalják keretbe a mai szolgálatot. :)
-
Dan122 #34354 Akkor a hiba nálad lesz ! :)
Én nem vagyok OMSI szakértő én csak próbáltam neked segíteni :)
Amúgy nem tudod hogy miért nem jelez ki az összes buszban a kijelző semmit sem ? -
rubber785 #34353 színezett üvegezés.. nem végleges!
-
#34352 most se megy:/// -
Dan122 #34351 Igaz nekem voltak a hof fájljaimmal gondok tehát nem akarta pl. a 73-as járatnak a végállomását kiírni és ha neked sem működik akkor ha gondolod majd fel teszem neked valahova azt :D -
#34350 köszönöm, megpróbálom:D -
#34349 T4 lesz ebben a csomagban...T5 majd később. -
Dan122 #34348 Tessék itt van neked a Great Grundorf :D . Én letöltöttem azt ami ott majd lejön mappa azon belül a maps mappát azt Másold be a C:m-r software/Omsi/maps mappába és elméletileg működnie kell :D :D :D :D -
#34347 jaa, az lenne..:) az eredeti Grundorf felturbózott változata:):D -
Dan122 #34346 Ez itt a Great Grundorf akar lenni ?
Mert ha igen akkor meg tudok neked adni hozzá egy normális letölthetőséget :D -
#34345 HELP PLS!
Leszedtem ezt a Grundorfot, mindent felraktam, a maptools nem jelez semmi hiányzó file-t, még sem tudok menetrendet beállítani.. ez miért van?:/ -
#34344 T5ös Transporter?:D -
#34343 Pannon volán -
#34342 Polski tervben van, Wartburgot még nem is nagyon kerestem. :D Meg most furgonok részleg van terítéken. :D -
#34341 Itt a Trabi!:) -
halaszfi #34340 Trabant már van ;) -
#34339 Trabant 601 vagy Wartburg 353? Jól mutatnának :) Vagy Kispolszki :) -
#34338 Toyota Hiace 89-ből... :)
-
halaszfi #34337 Naugye. BCCS-nél így is jobb. -
#34336 Pályakészítők figyelmébe ajánlom:
Ikarus EAG E94 statikus modell - http://omsihu.wordpress.com -
#34335 A fordított kezelésre jelöld be a pipát a Fordított vagy Inverz mittudom én hogy van írva az adott tengelynél az OMSI beállításaiban. Az érzékenységre megoldás lehet, hogy variálod ugyanitt, hogy Lineáris vagy Progresszív bagy Biprogresszív (ilyesmik vannak ott). Ha ettől sem lesz jobb az érzékenysége, akkor a joystick saját beállításaiban kell nézelődni Vezérlőpult/Játékvezérlők újabb Winnél,Eszközök és nyomtatók és ott lesz felsorolva a Joystick. -
Haulin #34334 Lenne egy kérdésem. joystick-al szeretnék játszani, de úgy hogy a karok felhasználásával kanyarodnék, de a többi gomb. Régebben beállítottam, akkor ment is rendesen, de most az istennek se tudom beállítani úgy, hogy ne ellenkező irányba kanyarodjon, ahogyan mozgatom a kart. Illetve nagyon pontatlan a kanyarodás, szóval épp hogy oldalra viszem a kart, egyből maxra tekeredik a kormány(pl jobbra). Valaki tudna ebben segíteni? -
#34333 A hangok miatt valóban érdekes a dolog, én is kifejezettem szeretem a 280-as trolik hangjait Budapesten. -
halaszfi #34332 Én nem a felsővezeyék miatt, hanem a hangok miatt szeretnék trolizni. Ma összehasonlítom a Prága, a Voith, és az 5 sebességes Zf-et, megnézem, hogy mit kell törölni. -
#34331 Én nem érzem úgy, hogy felesleges lenne. Jó, nyilván, aki minőséget akar kiadni a keze közül, az csak saját használatra csinálja meg, de érdekességként teljesen jó. Például DG sem azért csinálta a 280-ast, mert nagy kiadásra tervezett, csupán kipróbálta, meglehet-e csinálni. -
#34330 Hanghiba...
Az miért van, hogy:
- egyszer elindítom a programot tökéletesek a hangok, de
- másszor elindítom a programot a hangok hangereje össze-vissza van?
Ma pl. úgy jártam, hogy motorhangot halkabbak voltak, de az utasok felszállásnál szinte ordítottak, az ajtó csapódó hangja nagyon hangos volt, a hátsó ajtó indításjelzője, a hátsó ajtók záródási hangja hangos volt, a hangos tájékoztatás ordított. Ezek szoktak legtöbbször a halkabb hangok lenni. Ja megnyomtam a dudát egy autóra, azt hittem kiszaladok a házból is olyan hangos volt (szerencsére nem volt itthon senki...).
Próbáltam 5.1-gyel, stereo fejhallgatóval is. Ugyanaz. Nem hangkártya hiba, mert azt nemrég cseréltem, és már korábban is szórakozott. Most XPá-vel. De jelen volt a hiba 7 és 8-as Winnél is. Minden busznál. Minden pályán.
Valaki tud rá gyógyírt? Kicsit már unom, hogy a fülembe ordít a Herren vagy a Damen, hogy "HALLÓÓÓ" meg szívrohamot kapok az ajtócsukódástól.
-
#34329 kicsit durvább kifejezésben baromira felesleges! :) -
#34328 Én nem akarom senkinek a kedvét sem elvenni attól, hogy fejlesszen az OMSI-ba, de szerintem a troli elkészítése jelenleg nem aktuális. Nincsenek félsóvezetékek, nincs meg a "kötött pálya" feltétele (magyarul: arra csalinkázol drót nélkül is, ahová akarsz). -
halaszfi #34327 Ott kezdődik, hogy a 600-as síkműszerfalas. -
#34326 Miért van a ráncajtós átalakítva bolygóajtósra? -
#34325 alakul thx Kenike -
halaszfi #34324 [email protected]
A busz Readmejében ott van. -
Zoliikp #34323 A vbusos 260T áramszedője volt...
-
halaszfi #34322 Antrieb.txt? Ránézek holnap. -
#34321 Azzal nem érsz sokat. A txt-ben kell a sebfokozatok számát átírni, de az érdekes módon nem mindig elég. A prágánál elég, a ZF ugyanúgy vált. Az áttétel viszont a legkönnyebb elállítani. Én ott akadtam meg, hogy a prága vagy 2-3 mp-t csúsztat, és így nem valami trolis a hatás... -
#34320 -
#34319 Tologatod ide-oda. Méterekkel, félméterekkel, centikkel, fokokkal, fél fokokkal stb. Sok sikert! :) -
halaszfi #34318 A sebváltóra ránéztem, töröltem valamit, de ugyanúgy vált. :( Az antrieb.osc-ben nem találom, hogy mit módosítsak. -
halaszfi #34317 Szedd le azt a vackot a tetejéröl. :)
Zoliikp: Ha átküldenéd a trollibusz elemeket, azt megköszönném, a 260T-t megpróbálnám. :)