63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bbalazs78
    Én csak azért léptem bele mert nagyon nagy volt a forgalom, és le akartam volna venni belőle.ha egyszer beállitom,hiba esetén elveszíti azt?
  • Dan122
    Én alig nyúlkálok valamit ott :D
    De most is amik vannak orosz buszaim abban át vannak írva gondolom a dolgok :D mert simán be tudok lépni a beállításokba :D
  • Routeres
    Ha nem nyúlkáltok 10 percenként a beállításokba, akkor nyugodtan lehet játszani orosz buszokkal.
  • bpo451
    Na most már semmilyen hibát nem ír ki Martonváros betöltésénél, de még mindig nem tudom hova helyezni a buszt. Kész feladom :D
  • Dan122
    Hát igen ezek az orosz buszok így inkább már én is átgonodolom hogy letöltsek-e orosz buszt
  • bbalazs78
    Sziasztok!Az előző hibámat ezek a buszok okozták:laz 699 new,LAZ A141,LAZ695n,LiAZ 5293.Köszi!
  • LMG123
    Akkor az OFF topikba kellett volna írni... :)
  • rubber785
    ikarus 260 a valóságban.. odaírtam direkt hogy igazából..
  • gera995
    XDD
  • LMG123
    Azt gondoltam, hogy Ikarus...de van 826 féle az Omsihoz...
  • rubber785
    ikarus 260.. összesen egyforma kiosztásúak az ablakok a bal oldalán!
  • LMG123
    Most melyik 260-asról is van szó???
  • bbalazs78
    Lehet hogy az oroszt nem birja,pedig exe vel indulo telepítőt is másik mappába telepítettem,utána másoltam bele a játékba.most megpróbálok mindent törölni a vehicles mappán kívül.
  • Dan122
    Nekem ilyenkor cirill betűs gondjaim voltak :D
    Hogy a cirill betűk miatt adta ki ezt az üzenetet
    Ha nem az a gond akkor meg nem tudom :D
  • bbalazs78
    Sziasztok!mi lehet az a EA fehler 123 hiba üzenet.Sok kieg telepitése után, ha belépek az optionsba ott kapom, és üresek a beállítási rublikák is.Ha mindent törlök újra telepítem akkor jó,ha meghagyom a mappákat és rátelepítem újra megint rossz.ötlet?Köszönöm.
  • rubber785
    valaki nemtudja hogy miért nem egyforma nagyságú ablakok vannak a 260 -as oldalán? igazából! mert szerintem nagyon ocsmány össze-vissza vannak a méretek! :S
  • LMG123
    Lehet csinálni feladatokat pályákhoz, csak nem nagyon szoktak a pályakészítők. Pl. Bad Kinzau-hoz is vannak.
  • nIsTv4n
    SCS-t ismerve maga a járművek részletessége nagyon jó lesz (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B5NwCIGLG9M), de biztos, hogy nem a szimuláció lesz az elsődleges.

Azért én titkon reménykedtem, hogy a free diving mellett az OMSI 2-be bekerül valami karrier féleség. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de egy-egy pályához lehetne definiálni fizetéseket, vonalanként másokat, egyes buszokat vagyonhoz mérten elérhetővé tenni, esetleg bérelni. Vagy vállalkozni, és a buszos jegyeladásokból élni, először csak kisebb városi vonalakon vezetni, majd később esetleg távolsági vonalakat is engedélyezni.
    Valószínűleg gyökeresen át kellene alakítani a játék szerkezetét, de simán kompatibilis lehetne még a házi pályákkal is, ha azt a pálya készítője beállítja. Valahogy más ízt adna a játéknak, mert így is el lehet vezetgetni, csak egy idő után monotonná válhat.
  • LMG123
    Mert szimulációban és fizikában semmi nem ér egyelőre az Omsi nyomába.
  • Dan122
    Köszi most már működik :D
    Csak az a gondom hogy honnan tudjam hogy melyik busz merre megy ? :D
  • biliard10
    +1
  • kem001
    Szerintem mindkettő jónak ígérkezik.. Persze ha fele annyit tudnak majd, mint OMSI, akkor már jónak mondhatóak. SCS meg szerintem esélyes lehet befutónak..
  • biliard10
    és szerinted miért?
  • SnyperDv2
    A másodikról még nem is halottam ki csinálja ? :D Am Pl SCS software sztem jó buszokat fog csinálni amit be lehet rakni Omsiba is :D
  • LMG123
    Egyiknek se.
  • biliard10
    OFF: szerintetek a euro coach simulator vagy a rodobus simulador-nak lesz nagyobb esélye az osmi mellet? szerintem a ecs-nek
  • matec1996
    Hello valaki segitene nekem a Sachsen-Anhalt pályára +járatokat rakni ??
  • MEXXD
    Mivel BÉTA verzióról beszélünk nem lettek elkészítve a menetrendek, de az utasok így is felszállnak és leszállnak.

Letöltés:
    HUN Simple Streets

TomD splines készlete pedig benne van a Splines.rar-ban, ha ezután sincs út a pályán te rontottál el valamit...

UI: Google a barátod. :)
  • LMG123
    1. Nem.
    2. Nem tudjuk. :)
  • biliard10

1. omsi 2 ben várhato multi?
    2. a credoban ha jobbra vagy balra fordulok miért nincs hang?
  • Pepe1980
    Valaki tudja, hogy a készülő Gyöngyös autóbusz állomást ki készíti? Illetve, hogy hogy áll a pálya?
  • Dan122
    Én nekem meg a 31-es útnál hiányol TomD és Hun_Simple streets spline-okat és nincsen utam :/
    Valaki tudna nekem segíteni léccives ?
    Mert nagyon jó a pálya csak út nélkül élvezhetetlen
    Előre is köszi a segítséget !!
    ( mindent letöltöttem és bemásoltam amit írtak :D )
    ( amúgy ezen a 31-es úton direkt nincsen tájékoztató ? Pl. hogy a A-ból B pontba menő busz merre menjen :D )
  • bpo451
    A hof fájl biztos hogy jó. Spline-t hiányol, bár bemásoltam mindent, ami a pályához kellett.
    Érdekes, hogy azelőtt, hogy újra raktam volna az OMSI-t, semmit nem hiányolt, és a buszt is le tudtam rakni.
  • Ikarusfan
    Esetleg nem a jó HOF fájlt választottad ki a legördülő menüben(vagy be sincs másolva). De ha hiányol dolgokat a pálya, néha a belépési pontokat sem adja ki.

@Matec
    Nincs hír egyikről sem. Ha lenne, akkor látnád, ilyen egyszerű (a Credo buszok nem is nagyon készültek kézis váltóval amúgy...)
  • bmwcrash
    Ikarus 415.19 tudtommal soha nem is készült max .26-os de azt úgytudom abbahygták.
  • [HUN]FaTaL
    hof fájlt bemásoltad?
  • Dan122
    Nekem is volt már ilyen :D
    de azóta már megjavult de nem tudom mitől :D
    Mondjuk nekem lehet hogy attól hogy már jók a MAN-jaim ( az alap MAN-ok :D )
  • bpo451
    Újra raktam ma az OMSI-t, Martonváros 2.3 pályán szeretnék közlekedni.
    Kiválasztom a buszt, de nem tudom hova lerakni, mert semmi nem jelenik meg.
    Valami ötlet?

• matec1996
    Hello a Credohoz nem lesz manuális váltó ?? Valamint az Ikarus 415.19-el mizu mikorra várható kb ?? :D Kérlek válaszoljatok :D
  • bpo451
    Solaris Urbino 15-nél meg lehet oldani valahogy, hogy a kijelzőn megjelenjenek az ékezetes betűk is?