63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bbalazs78 #34276 Én csak azért léptem bele mert nagyon nagy volt a forgalom, és le akartam volna venni belőle.ha egyszer beállitom,hiba esetén elveszíti azt? -
Dan122 #34275 Én alig nyúlkálok valamit ott :D
De most is amik vannak orosz buszaim abban át vannak írva gondolom a dolgok :D mert simán be tudok lépni a beállításokba :D -
Routeres #34274 Ha nem nyúlkáltok 10 percenként a beállításokba, akkor nyugodtan lehet játszani orosz buszokkal. -
#34273 Na most már semmilyen hibát nem ír ki Martonváros betöltésénél, de még mindig nem tudom hova helyezni a buszt. Kész feladom :D -
Dan122 #34272 Hát igen ezek az orosz buszok így inkább már én is átgonodolom hogy letöltsek-e orosz buszt -
bbalazs78 #34271 Sziasztok!Az előző hibámat ezek a buszok okozták:laz 699 new,LAZ A141,LAZ695n,LiAZ 5293.Köszi! -
#34270 Akkor az OFF topikba kellett volna írni... :) -
rubber785 #34269 ikarus 260 a valóságban.. odaírtam direkt hogy igazából.. -
#34268 XDD -
#34267 Azt gondoltam, hogy Ikarus...de van 826 féle az Omsihoz... -
rubber785 #34266 ikarus 260.. összesen egyforma kiosztásúak az ablakok a bal oldalán! -
#34265 Most melyik 260-asról is van szó??? -
bbalazs78 #34264 Lehet hogy az oroszt nem birja,pedig exe vel indulo telepítőt is másik mappába telepítettem,utána másoltam bele a játékba.most megpróbálok mindent törölni a vehicles mappán kívül. -
Dan122 #34263 Nekem ilyenkor cirill betűs gondjaim voltak :D
Hogy a cirill betűk miatt adta ki ezt az üzenetet
Ha nem az a gond akkor meg nem tudom :D -
bbalazs78 #34262 Sziasztok!mi lehet az a EA fehler 123 hiba üzenet.Sok kieg telepitése után, ha belépek az optionsba ott kapom, és üresek a beállítási rublikák is.Ha mindent törlök újra telepítem akkor jó,ha meghagyom a mappákat és rátelepítem újra megint rossz.ötlet?Köszönöm. -
rubber785 #34261 valaki nemtudja hogy miért nem egyforma nagyságú ablakok vannak a 260 -as oldalán? igazából! mert szerintem nagyon ocsmány össze-vissza vannak a méretek! :S -
#34260 Lehet csinálni feladatokat pályákhoz, csak nem nagyon szoktak a pályakészítők. Pl. Bad Kinzau-hoz is vannak. -
nIsTv4n #34259 SCS-t ismerve maga a járművek részletessége nagyon jó lesz (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B5NwCIGLG9M), de biztos, hogy nem a szimuláció lesz az elsődleges.
Azért én titkon reménykedtem, hogy a free diving mellett az OMSI 2-be bekerül valami karrier féleség. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de egy-egy pályához lehetne definiálni fizetéseket, vonalanként másokat, egyes buszokat vagyonhoz mérten elérhetővé tenni, esetleg bérelni. Vagy vállalkozni, és a buszos jegyeladásokból élni, először csak kisebb városi vonalakon vezetni, majd később esetleg távolsági vonalakat is engedélyezni.
Valószínűleg gyökeresen át kellene alakítani a játék szerkezetét, de simán kompatibilis lehetne még a házi pályákkal is, ha azt a pálya készítője beállítja. Valahogy más ízt adna a játéknak, mert így is el lehet vezetgetni, csak egy idő után monotonná válhat. -
#34258 Mert szimulációban és fizikában semmi nem ér egyelőre az Omsi nyomába. -
Dan122 #34257 Köszi most már működik :D
Csak az a gondom hogy honnan tudjam hogy melyik busz merre megy ? :D
-
#34256 +1 -
#34255 Szerintem mindkettő jónak ígérkezik.. Persze ha fele annyit tudnak majd, mint OMSI, akkor már jónak mondhatóak. SCS meg szerintem esélyes lehet befutónak.. -
#34254 és szerinted miért? -
SnyperDv2 #34253 A másodikról még nem is halottam ki csinálja ? :D Am Pl SCS software sztem jó buszokat fog csinálni amit be lehet rakni Omsiba is :D -
#34252 Egyiknek se. -
#34251 OFF: szerintetek a euro coach simulator vagy a rodobus simulador-nak lesz nagyobb esélye az osmi mellet? szerintem a ecs-nek -
matec1996 #34250 Hello valaki segitene nekem a Sachsen-Anhalt pályára +járatokat rakni ?? -
#34249 Mivel BÉTA verzióról beszélünk nem lettek elkészítve a menetrendek, de az utasok így is felszállnak és leszállnak.
Letöltés:
HUN Simple Streets
TomD splines készlete pedig benne van a Splines.rar-ban, ha ezután sincs út a pályán te rontottál el valamit...
UI: Google a barátod. :) -
#34248 1. Nem.
2. Nem tudjuk. :) -
1. omsi 2 ben várhato multi?
2. a credoban ha jobbra vagy balra fordulok miért nincs hang? -
#34246 Valaki tudja, hogy a készülő Gyöngyös autóbusz állomást ki készíti? Illetve, hogy hogy áll a pálya? -
Dan122 #34245 Én nekem meg a 31-es útnál hiányol TomD és Hun_Simple streets spline-okat és nincsen utam :/
Valaki tudna nekem segíteni léccives ?
Mert nagyon jó a pálya csak út nélkül élvezhetetlen
Előre is köszi a segítséget !!
( mindent letöltöttem és bemásoltam amit írtak :D )
( amúgy ezen a 31-es úton direkt nincsen tájékoztató ? Pl. hogy a A-ból B pontba menő busz merre menjen :D ) -
#34244 A hof fájl biztos hogy jó. Spline-t hiányol, bár bemásoltam mindent, ami a pályához kellett.
Érdekes, hogy azelőtt, hogy újra raktam volna az OMSI-t, semmit nem hiányolt, és a buszt is le tudtam rakni. -
#34243 Esetleg nem a jó HOF fájlt választottad ki a legördülő menüben(vagy be sincs másolva). De ha hiányol dolgokat a pálya, néha a belépési pontokat sem adja ki.
@Matec
Nincs hír egyikről sem. Ha lenne, akkor látnád, ilyen egyszerű (a Credo buszok nem is nagyon készültek kézis váltóval amúgy...) -
#34242 Ikarus 415.19 tudtommal soha nem is készült max .26-os de azt úgytudom abbahygták. -
#34241 hof fájlt bemásoltad? -
Dan122 #34240 Nekem is volt már ilyen :D
de azóta már megjavult de nem tudom mitől :D
Mondjuk nekem lehet hogy attól hogy már jók a MAN-jaim ( az alap MAN-ok :D ) -
#34239 Újra raktam ma az OMSI-t, Martonváros 2.3 pályán szeretnék közlekedni.
Kiválasztom a buszt, de nem tudom hova lerakni, mert semmi nem jelenik meg.
Valami ötlet?
-
matec1996 #34238 Hello a Credohoz nem lesz manuális váltó ?? Valamint az Ikarus 415.19-el mizu mikorra várható kb ?? :D Kérlek válaszoljatok :D -
#34237 Solaris Urbino 15-nél meg lehet oldani valahogy, hogy a kijelzőn megjelenjenek az ékezetes betűk is?