63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #34396 Abban befolyásolja, hogy nem engedélyezed pl. a light_map funkciót, ami szükséges a textúra-váltás vezérléséhez...
Pipáld ki mindet, vagy akár egyesével, és úgy indítsd a buszt.
Egyszer csak működni fog a műszerfal... -
#34395 milyen progival tudom rendesen megcsinálni a buse kijelzőt? jegyzettömbbe beillesztem az open-ből a kész szöveget hogy kicseréljem a hosszú szóközöket, de amint be akarom illeszteni lefagy a progi :(( -
Dan122 #34394 Tessék itt a kép. Bár nem tudom hogy ez miben befolyásolja de a profikra hagyom a dolgot -
Zoliikp #34393 Ha minden busznál ez van, akkor a beállításoknál kell keresni az okot.
Mutasd légyszi így egy képet:
-
Dan122 #34392 Csak hogy mutassak egy képet hogy ez az alap Man-oknál sem műkszik :) ( Ja és alig van világítás mert ebbe az alap MAN-be ha megnyomom a 6,7,8,9,-es számot itt a billentyűzeten akkor felkapcsolja az utastér lámpáját :D . Azt ha felkapcsolom a 6-al akkor egy kicsi fény van a vezetőfülkében a 7-es gomb meg egy nagyon picit az első utasteret de a többi mintha nem is működne :D ) -
Dan122 #34391 hülyének fogtok nézni a következő kérdés után de : Hogyan kell újratelepíteni az OMSI-t ? -
#34390 Valamit nagyon összekutyultál a játékban.. Inkább telepítsd újra. Ha úgy sem jó, akkor jöhet a mappás tiszta telepítés.. -
Dan122 #34389 De mondom hogy annélkül sem működik ( És igen olvasom azt amit mások írnak )
Amúgy egyik busznál sem működik a buszfülke műszerfala
És igen ráadtam a gyújtást :)
Na akkor mindjárt rakok föl egy másik képet csak hogy elhidjétek -
#34388 XDDDD -
#34387 Gyújtást ráadtad egyáltalán a buszra? -
Dan122 #34386 de az úgy sem működik :D -
#34385 Feletted írták, hogy mit kell tenni.. Komolyan, te szoktad olvasni azt, amit mások írnak? -
#34384 De hát hányszor elmondtuk, hogy a Credo-ban külön kell felkapcsolni a műszerfal világítást. -
Dan122 #34383 Erről beszéltem hogy ez nem működik nekem :( . Ezt kéne nekem orvosolnom , de azzal a Fonts csomaggal amit megadtál azzal sem működik ( remélem látható a képen a hiba :D )
Akkor már csak az újratelepítés van ?
Akkor viszont valaki tud nekem segíteni abban hogy hogyan kell újratelepíteni ?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM ! -
Dan122 #34382 Nem biztos de szerintem a Project Szczecin ( bocsi de bonyolult a leírása :D ) -
MZDESIGN #34381 Szia!
Megtudnád nekem mondani, hogy melyik pályán készült a kép? :) -
Toshiro #34380 Sziasztok, lenne egy kis problémám.
Újratettem a játékot, ezután akartam vele játszani, de amikor rámegyek az indításra (tök mindegy, hogy melyik pályát választva) kicsit tölt, majd kiírja ezt:
http://kephost.hu/share-8AFF_513F7319.html
ezután kilépnék, de akkor is kiír hibát, ami ez:
http://kephost.hu/share-2A34_513F7319.html
Csak a feledatkezelővel tudok kilépni.
Erre a problémára kérném a segítséget.
Várom az ötleteket :) -
#34379 Akkor pontosítsd, mert jó lenne egy ilyen festés. -
#34378 Próbáld meg az enyémmel. Ha így sem működik, akkor tényleg újratelepítés maradt. -
#34377 Próbálkozás jellegű volt a dolog. :) -
#34376 Elég pontatlan... -
#34375 Hú... mennyit karikáztam én egy ilyennel. :) -
#34374 Sziasztok!
Elkészítettem a mapomhoz a HOF fájlt,és amikor beütöm,hogy 120 akkor a számot kiírja de a szöveget nem(pl:Balkány vagy Nagykálló)
Az miért van? -
Dan122 #34373 Jajj de én nem a végállomás kijelzőre gondoltam hanem ami belül van kijelző a buszvezetőfülkében :D
Pl.mikor jelzik az utasok hogy le akarnak szállni akkor meg tökre üres a kijelző :D
Meg mikor például felkapcsolom a külső lámpát hogy a sötétben ne vakoskodjak azt sem jelzi ki
Így most már érted mire gondolok ? :D :D :D :D :D :D :D :D -
Dan122 #34372 Az lehetséges de amúgy sok busznak be sem másoltam a fonts tartalmát :DDD :D -
Renault Agora #34371 Bocsánat, nem figyeltem kinek válaszoltál, este van :D -
Renault Agora #34370 Lehet, de az utóbbi pár napban semmit se raktam be csak 2 festést. -
#34369 Fonts mappában valamit felülírhattál, én erre gyanakszom. -
#34368 én ezt meg se figyeltem még.. sajna menetrendem se sok van:// -
Renault Agora #34367 Sziasztok! A CCV által készített Ikarus 260-nál és a BKV modnál valamiért orosz fontok vannak. Nem tudom mit raktam be. :D Valaki elküldené nekem a magyar fontokat? Üdv. -
Dan122 #34366 Valaki tud nekem abban segíteni hogy miért nem jelez ki a kijelző semmit sem az összes busznál ??? :D :(
Már mondták hogy rakjam újra az OMSI-t de a sok pályám és buszom miatt inkább keresnék valami más megoldást :D
Ha valaki tud nekem ebben segíteni akkor azt NAGYON KÖSZÖNÖM ! -
#34365 Semmi baj nincsen szerintem azzal, ami van. -
#34364 Trabant ugyan már van, de az LMG minőségben jobb lenne -
#34363 Nagyon sok minden....:) -
Dan122 #34362 Tehát akkor nem egy külföldi ember ? ( az csak jó :D Nem tudom miért de jó :D )
És amúgy egy buszba mi minden az amit megkell csinálni ? :D -
#34361 Fogalmam sincs, de nekem is nagyon tetszik a két ajtós változat. Ha jól tudom Dgufoplast csinálja. -
Dan122 #34360 Oké, de szerintem jól mutatna az OMSI-ban :D
Bocskor3 : azt esetleg lehet tudni mikorra várható ? :D :D :D :D -
#34359 Bocs... Szerk.: Két ajtós 415-ös készül. -
#34358 Ikarus 415-nek hívják, és nincs még ilyen. Ha jól tudom akkor két ajtós készül hozzá. :) -
#34357 Nincs :)