OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_22_yob5njw7xu.png
valaki készít javítást nem?
Ezt a modellt bálintricsi kolléga adta (gsmmedia.hu/vbusforum/), õ is kérte el VL67-tõl.
Igaz, a Mester azt mondta, hogy a modell szabadon terjeszthetõ, azt nem tudom, hogy a kolléga változtatott-e rajta, és ha igen, akkor tovább adhatom-e. Ezért, ha ez jó lenne neked, akkor légyszíves vedd fel a kapcsolatot...
Mondjuk arra a BKV-s hangra kíváncsi leszek, mert ami igazából ahhoz a hatáshoz kéne, az (szerintem) egy olyan híd, egy rendesen szóló retarder, meg egy kicsivel másabb motorhang (meg az, hogy kijöjjön egy kis javítás a buszhoz, bármint a ZF-es verzióhoz, hogy ne essen le alapjáratra a fordulatszám magától)
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

www.omsiplus.hu - OMSI+ - A magyar gy?jt?oldal
2.Zoliikp .00-t készített, de problémák adódtak a modellel.
3.omsifan majd egy kis pihenõ után elvileg belekezd.
4.Hamarosan jön egy BKV-mod CCV Ikarusához, új hangok, Fok-GYEM skin Vultron helyett, stb.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
omsigbm.ewk.hu
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Egyébként kérdésedre a válasz igen és igen...
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Útvonal:
Budapest, Stadion aut. pu. - Tápiószecsõ - Szentmártonkáta - Jászberény - Jászapáti -Jászszentandrás - Heves
Km: 112,6 km (lesz)
Jelenleg(!!!): Budapest, Kucorgó tértõl egészen Tápiószecsõ, községházáig kész a pálya. (Nem kell aggódni ez idáig garantáltan (100%-ban) lagg mentes !! (Nekem egy 6 éves gépem van és nem akad rajta !!)
Várható megjelenés: December környéke
A pályáról, és egyéb fejlesztésekrõl még több információt a reallife.hu weboldalon találsz ! (Hamarosan)
És a dock dist a busz megállóba mit csinál?
Ott amikor beállítod hányan szálljanak le/fel stb.

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
www. kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_21_d7tff97znh.png
(Remélem betölti a képet.)
HOgy lehet módosítani a váltópénz és a jegyek koordinátáját?
Pl a Neman busznál valahova az utastérbe teszi...
kb 1 hete csinálja eddig nem volt baj, az alapbeállítással. (eddigi beállítás a pc-mhez.
Ötlet esetleg valakinek?
Köszönöm.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
<#taps>#taps> amúgy perfekt
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
Ha esetleg buszonként eltérõ, akkor engem elsõsorban a Solaris 15 érdekelne.
Köszi!
A késöbbiekben lesz a rendõrségibõl és a postaiból kiadás?
vagy privátba készültek?.
http://www.mediafire.com/?vr68s9cnhcz2760
A benne lévõ txt-ben vannak a szükséges változtatások leírva...
Ez jó az NL202-BUSE-modhoz.
Alapból nem fog mûködni, csak azokkal a buszokkal, amelyek képesek az ilyen típusú megjelenítésre.
Ráadásul, amit megosztottam, nem buszhoz, hanem pályához kötött, az abban lévõ adatok kerültek módosításra, a kijelzõ típusnak megfelelõen.
http://www.youtube.com/watch?v=UFz6TXIiHQA
Az alatta lévõ leírásban van a többi link is...
CPU:Intel-i3 2100 3,10Ghz,Nvida Geforce GT220 Ikarus 412 BPO-259
Ha a többiek nem elõznek meg, akkor összeszedem a linkeket...