63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#34657 szép munka -
#34656 Jaj ezt a buszt már én is nagyon várom. -
Dan122 #34655 Azt elfelejtettem az előző hozzászólásban megkérdezni hogy ez melyik map ? -
Dan122 #34654 Unatkoztam . Azt elkezdtem kreálni valamit az OMSI Editor-ban
Valaki nem tudja hogy itt az útnak miért nincsen színe ????
Unatkoztam azt elkezdtem kreálni valamit az OMSI Editor-ban de akkor így adta be nekem az utat .
Valaki tudna nekem segíteni nekem hogy mitől van ez ?
Előre is köszönöm a segítséget !!
LMG123: Nagyon jó lesz a vonat csak így tovább !! -
#34653 Pont akartam írni tegnap, hogy már csak az hiányzik a vonatok közül. Amúgy meg szép munka ismét.
Egy olyan kérdésem lenne viszont, hogy Credo-ba mennyire lehetne kivitelezni a hangos utastájékoztatót? -
#34652 Készül...
-
Dan122 #34651 Szerintem nem -
#34650 Megoldható valamilyen módon, hogy a MAN NL232 CNG a végállomáshoz kiírja az ékezetes betűket? -
halaszfi #34649 Borzalmas? -
halaszfi #34648 Üdv. Vannak a járdákon azok a bizonyos zöld oszlopok. Én is csináltam ma egyet, de hiába UV-zem, valahogy elfelejti a Blender. Render, zöld. Mentés megint megnyit, Render, és már nincs rajta a szín. Ehez kapcsolódik, hogy ha szürke lenne, az elfogadhatóan nézne ki? -
#34647 Ezét raktam idézőjelbe a "pontosságot", rájöttem hogy alapnak jó, de inkább ráhúzom az utakat, aztán marad a reális viszonyítás, és a videózás a vonalon. Többet érek vele. Mellesleg a Google magyarországi része 2008-2009-es állapotban van fenn, legalább is a zalaegerszegi részeken van olyan is ahol 2006-os műholdképek vannak... -
generalGGabe #34646 én nem tudok bízni benne. Néztem Kőbányát, és vannak olyan helyek, amik szerintem totálisan nem jók.
-
halaszfi #34645 Biztosan. -
#34644 Jelenleg a 76-os főút realitását én is a Google Maps "pontosságára" bízom, Google Sketchup-pal kiexportáltam a domborzatot kisebb egységekben és hozzáigazítom a terepet, sok meló, de remélem megérni majd... :) -
SnyperDv2 #34643 Szerintetek a csuklót meg lehet csinálni blenderen kívül valahogy majd? -
#34641 Kár, mert ezen a buszon már nagyon sok ideje dolgoznak, és tényleg minőségi lesz. Sajnálom szegény készítőt. :D
-
atty707 #34640 Használd ezt a leírást:
Szuperül működik, be lehet rakni objektumként "háttérbe" is a valós domborzati viszonyokat, utána már csak az editorral kell bűvészkedni. Ha igazak az OMSI2-es pletykák, akkor utána már ügyeskedni sem kell majd. -
Apocalipto #34639 Lehet tippelni hány nap után lesz letölthető torrentről. -
#34638 Én speciel a Google Earth-ből. Ha egy adott pontra viszed a kurzort, kiírja a tengerszint feletti magasságot méterben. Én ez alapján csinálgatom, hellyel-közzel, de nem pontosan. -
#34637 értem :) -
halaszfi #34636 Nem, teljesen fizetös. -
Routeres #34635 Nem.
Megveheted, mint CD-s kieg, akkor ugye postán kiküldik a CD-t, vagy mint letöltős. Fizetned minden esetben kell. -
#34634 Szerintem nem, csak aki akarja megveheti, gondolom. Jól gondolom?:D -
halaszfi #34633 Kérdésemre megtaláltam a választ. -
#34632 Egyébként ha ráraknánk egy-két helyen logót, meg lecserélnénk egy-két modellt rajta, ehte úgy nézne ki, mint az Ikarus 190 (ami persze a VÖV szabvány miatt van így, nem véletlen). -
halaszfi #34631 Na, ráférne egy kalibrálás a telefonomra. Bocsánat a helyesírási hibákért, csak nagyon jól érzékel a telefonom. -
halaszfi #34630 Elvileg úgu volt, hogy a .12-vel jön, idővel kijön.
A meeci tehát fizus lesz? -
Routeres #34629 Az nem elérhető. Nagy eséllyel saját használatra készült. -
rubber785 #34628 nemérted a lényeget.. nekem nem a .93 kellene, hanem a .70 ... -
#34627 Hát...az már úgy ezer éve ki van adva... :D csak nem 250.70, hanem .93, IkarusSTR műve... :) -
#34626 Nem lesz gépevő... hát ilyen szép felépítéssel, jó is lenne :D
-
Routeres #34625 Micsoda véletlen, pont itt van szó a buszról.
Röviden annyit ír, hogy még készül, nem lesz hardverigényes, és Marcelék támogatásának köszönhetően még pár érdekességet is kap, pl. a busz hátulján, az a lógó koszfogó mozogni fog. Valós hangok, átfestések, stb.
Ezen felül jár még hozzá egy Neuendorf nevű fiktív város is, amit pont a buszhoz készítettek.
Az addon májusban az Aerosoft-nál jelenik meg CD-s, illetve letölthető formában. -
rubber785 #34624 óóó.. én nem a pályára értettem, hanem a Thermo klímás Ikarus 250.70 -re! a busszal mi a helyzet? :D -
Alias Pingvin #34623 De az alapbusznál is ezt csinálta.. -
halaszfi #34622 Nem jó a busz Ai-nak. -
Alias Pingvin #34621 És az miért van,hogy a miskolci pályán az ai busz amit kicseréltem egy ik 405-re az menetközbe megbolondul és átmegy a házakon a kocsikon és mindenen ami előtte van ja és nincsen ajtaja!? -
Alias Pingvin #34620 http://ofpmafia.eu/category/omnibus-simulator-modely/page/10/
Hát ezen az oldalon találtam és itt letölthető(játékba való) buszok vannak
de ezt valahogy nem tudom lementeni...! -
#34619 hogy érted?
szerintem még nem fejezte be a készítő, igaz kívülről már most jól néz ki -
Alias Pingvin #34618 Ez a busz már menthető? -
#34617 Viszont a 15 méter, amit írtam az lehet, hogy inkább 5.
De nincs jelentősége, az a lényeg, hogy ad magassági adatot is. :)