OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kiegészítõ készülék...
A második viszont nemleges a válasz:
ez volt az elsõ próbálkozás a hof-ok szinkronizálására, de csak megszámolja, mennyi helyre kéne másolni, aztán jóccakát...
Marad a sajátkezû másolgatás.
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
link:
http://www.4shared.com/zip/Mj1vASZQ/CCV520_Ik_260_utastajekoztatas.html?
Ha nem haragszol, a kérdésedbõl adódóan arra következtetek, hogy nem igazán tudod, mit, hol kell változtatni. Ezért nehéz elmagyarázni a mûveletet.
Ugyanis "bele kell túrni" a busz passengercabin.cfg-jébe, valamint a door.osc-jébe.
Ha rossz helyen változtatsz, annak "fagyás" a vége, káromkodás, neheztelés, és ezt nemigen vállalja fel senki...
Vannak más buszok esetében hasonló megoldások, és ha azokat elemzed, megoldható a problémád...
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Ikarus 260 ezüstnyíl festés
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
A lényeg, hogy az adott részben az utolsó három számot kell átírni a kívánt szín RGB kódjára.
Utastéri kijelzõ BUSE
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Azt,hogy csináltad,hogy zöld a kijelzõ?
Probáld meg a beállításokban pc2006 opciót illetve a Minimal-t.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Próbáltam egy teljesen magyar készletet készíteni, de valami -szerintem formai- hiba miatt nem akarja megjeleníteni. A nagyobbik baj az, hogy fogalmam sincs, mit rontottam el, és így nem is tudom "orvosolni"...
Nekem nem lenne türelmem hozzá.
Egyszerû, betartható menetidõvel szeretném elkészíteni, ami lehet kevesebb indulási idõt fog tartalmazni, de így nem lesz a Határ úti végen fennakadás.
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Akkor addig szerintem hanyagolom ezt a pályát.
Amúgy lesz hétköznapra szóló menetrend is?
Most megint felszálltak az utasok, de utána megint nem mert ment elõttem egy AI arra szálltak fel....
-a menetrend szerint közlekedõ AI okozza a hibát.
A Határ útról induló egyik buszba "ülve" fogod tapasztalni, mirõl is beszélek.
A pályát készítõ engedélyével folyamatban van a javítása, de nem csak a menetrend, hanem a pálya több részén a valós forgalmi helyzetet is szerkesztem. Lesz még egy betét járat is, annak az útvonala épül....
A játék futását nagyban befolyásolhatja a rendszeren futó egyéb alkalmazások is.
Ha nincs "erõmûved", akkor inkább csak az Omsi fusson.
Kispest pályán egy idõ után elkezd ugrálni a busz (gondolom leesik az fps).
Sokkal komolyabb pályákon, mint pl Berlin Spandau nincs ilyen problémám.
Valaki tudja mitõl lehet ez?
A gépemmel van valami vagy mi?
Most készül valami újabb busz?
Némi gondom van a Scunthorpe map-el. Betöltõdik, fe a fele fehér, a másik fele textúrázott, valamint a buszknál is cska nagy fehér kockát látni.. A többi pályán nincs gond. Ötlet? köszi
Jó böngészést ! 😊
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
OMSI tutorial Routeres jóvoltából 😊
Még csak tegnap telepítettem fel a Omsi Bus Simulatort. Elkezdtem vele játszani és nagyon megtetszett a grafikája végett is. Az a bajom hogy amikor elindulok a busszal, és megéllok egy megállóban akkor az utasok nem szállnak fel. Lécíves leírnátok részletesen hogyan kell ezt beállítani hogy küldetés szerû, vagyis az utasok szálljanak fel és le, meg hogy következõ megálló meg ilyesmi.