63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#34725 milyen busz ez? Pm vagy ird már ide ki köszi -
#34724 Festegettem: -
szikszaicsabi #34723 Király lett!:) -
Értesítés hozzászólások törléséről
Hozzászólás cunami a topic átláthatósága miatt törölve. Elnézést attól, akinek esetleg ON hozzászólását is töröltem volna, lánctörlést alkalmaztam. A hozzászólások magas száma miatt, ismételten nem értesítek ki senkit PÜ-ben,mivel nem vagyok időmilliomos.
Dan122 taggal kapcsolatban pedig türelemre intek mindenkit, és arra biztatom a társaságot, hogy ezután ne hozzám (vagy ne csak hozzám) forduljatok segítségért, [b]melegen ajánlom a [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1057869802]"Moderátoroki figyelmébe"[/URL] c. topikot, ahol lehet jelezni a számotokra zavaró hozzászólásokat, személyeket.!
Köszönöm a figyelmet, további kellemes fórumozást!
Erlau Trans
HG -
#34719 [b]Moderátorok irányába jeleztem az este történteket. Kérek mindenkit ennek tükrében legyen türelemmel! Köszönöm! -
#34693 Elkészült!
Köszönet Cpt.Dave-nek a segítséget és Routeresnek az állandó videót!
(előző hsz-t töröld légyszi Erlau! köszi!) -
#34691 Remélem nem lesz több 15€-nál. Annyit megér... :) -
Dan122 #34690 Télleg jó a busz !!
Csak kár hogy fizetős lesz !!
Amúgy kicsit hasonlít a MAN egyemeletes buszokhoz ami a Berlin Spandau 1989-es pályán van a garázsban egy - kettő -
Kapos volán #34689 :) -
#34688 Király busz lenne, csak fizetős lesz :/ -
#34687 Új képek jelentek meg róla a napokban!!!!!!!!!!!!
TOPIK -
#34686 Valaki tudna nekem segíteni, a 415-ös kicsi átscriptelésében? Konkrétan annyit szeretnék, hogy a csengő mindig szóljon (ha az első ajtó nincs nyitva akkor is), csak csengő után lehessen becsukni az ajtókat, illetve, hogy ne legyen ajtófék :) -
#34685 Valahogy rá lehet venni a MAN NL232 CNG-t, hogy álló utasok is utazzanak rajta? Kicsit idegesítő, hogy elfogy az ülőhely, és nem akar több utas felszállni. -
#34684 Köszönöm, működik :) -
#34683 Na akkor ez a része túltárgyalva... :) Én még ott tartok, hogy textúrázgatta Benya, de abbahagyta... :D -
#34682 Bzmot332 tényleg én vagyok, ha ez számít :)
Én úgy tudom, hogy a motorkocsi készen van, a pót még nem annyira. -
#34681 Rendben:D -
#34680 Lehet hogy ha majd rá szorulok, hogy kellene festés az egyik "buszomra" Téged kérlek meg rá :D -
#34679 Köszi:) -
#34678 Tényleg jó festés nekem is a személyes kedvencem. Be is tettem a videó alá a letöltési linket!
örülök hogy segíthettünk! :D
-
#34677 Köszönöm szépen, 1000hála! :D Őőő Valahogy muszáj volt megmutatni, melyik festésre gondolok, így belinkeltem a videódat. :)
Am nagyon jó lett a festés Gratulálok, hozzá sok ilyen szép munkát! -
#34676 Igen nem egyszerű dolog, én is egy ideig gondolkodtam, hogy hova van feltöltve:D -
#34675 Jéé mit látnak szemei saját videó
És igen Bmwcrash Festése sehol nem lehet megtalálni én sem tudtam volna megmondani! :)
Köszi! :) -
#34674 Ez az én festésem:D
Link
De ez a s215Ul-hez van. -
#34673 A HÉV Bzmot332 modelljéből jön majd Omsiba (legalábbis amit én rakok majd be), csak Benya úr még nem volt hajlandó feltextúrázni nekem a BVE-ből átkonvertált modellt. :D
Persze lehet te és ő ugyanaz vagytok... :D -
#34672 nekem ez volt meg.. ez kellene: http://www.youtube.com/watch?v=ck_7NXDeyMU -
#34671 Ez készült eddig. -
#34670 Sziasztok, itt a fórumon láttam valamelyik nap egy Setra_S_215_SL -hez készült Volán busz festést. Valaki belinkelné honnan tudom letölteni? -
#34669 Készül a HÉV, az én modellemből, csak egyelőre a motorkocsi után egy kicsit megakadt a dolog. -
kuhnzsolt #34668 Elvileg ha letöltöd ezt a kiegészítőt akkor igen! Sokaknak segített már!: http://omsikiegeszitok.wordpress.com/2013/01/28/fonts-csomag/ -
halaszfi #34667 Lesz, de még messzebb van (nem én készítem, csak tudom.) -
spy803 #34666 Már csak egy HÉV kéne és teljes a paletta :) -
generalGGabe #34665 Hát talán meg kéne nézni a .sli fáljban a textúrák nevét, hogy jók -e a hivatkozások, van-e egyáltalán olyan textúra. Hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Ha meg nem jutsz dűlőre, látogass el ide:
http://omsipalyagyar.uw.hu/
itt le van írva részletesen, hogy mi merre meddig.... -
#34664 Sehogy, nem a részletes beltér van benne... :D -
halaszfi #34663 Hogy szedted le a poligonszámot? -
szikszaicsabi #34662 Éljen!:D -
Dan122 #34661 Értem..... csak megkérdeztem mert tetszik így képről a pálya! -
#34660 Azon készül minden...vonat, kocsi, stb. -
Dan122 #34659 És azokon mit tesztelsz ?
Vonatokat ? -
#34658 Köszi!
#34653 Köszi!