63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
nIsTv4n #34885 Naiv kívülállóként kérdezem csak, nem lehet a villamosokat megoldani úgy, hogy AI buszként definiálod a pályán, menetrenddel, a sínek mentén építesz neki track-ekből útvonalat, amin csak ez az egy típus járhat?
Persze ehhez egy busz szintjén kellene legyártani a villamost, lehet pont ez a gond, csak érdeklődtem, mert maga a megoldás hangulatossá tehetné a városokat. -
#34884 Ja értem... Akkor tárgytalan, mert én is csak találtam a képet... :( De amint nézem ez egy átalakított ajtók, szóval csak álom marad... :D De azért köszi. :) -
#34883 Köszi! Ez már egy jó jel, hogy nem írt ki hibaüzenetet :D. -
halaszfi #34882 Gind helyett gond. Az idő akkor mérhető hetekben, ha a leírt feltételek mind teljesülnek. -
halaszfi #34881 A gind: ismerni kell tökéletesen a régi ajtó koordinátáit, a neveket. Kellene szerezni egy ilyen típusú, és megfelelő méretű ajtót. Tehát max. néhány hét... -
#34880 Nem tudom , de szerintem nagyon jó ötlet lenne !
GMI: Nagyon jó a váltó , köszönjük szépen ! -
#34879 Sokáig tartana valakinek ilyenre átalakítania az ajtókat az Omsiban??? Pl. az Ikarus 260.32-es busznál? :D KÉP -
#34878 Na elkészült a váltó
[IMG]http://kepkezelo.com/images/5tort8qqlfi7brmwcoi5.jpg [/IMG]
LETÖLTÉS -
#34877 Arra gondoltam amit te tettél fel csak az az Adrive-os link nem tudom hogy hol van :) -
halaszfi #34876 Ha megvan az eredeti, adrive-s link, amit én tettem.fel, kérlek azt használd. A lekidolgozottabbak: LiAZ 5256.26, az említet merci, valamelyest CCV 260-a. -
#34875 Én még hozzátenném a Liaz 5280 Trolleybus-t is
Szerintem nagyon jól ki van dolgozva és remekül tud száguldani :)
http://www.youtube.com/watch?v=r_Tue4JvIX8 Itt van hozzá egy link , de ha gondolod felteszem azt a verziót ami nekem van mert abba át vannak írva a dolgok -
#34874 +1, a kedvenc buszom :) -
#34873 Szerintem a Mercedes O405N2. -
eddin #34872 Az OMSI-hoz melyik a legjobban kidolgozott, legélvezhetőbb busz ami eddig elkészült? -
#34871 [b][szin=red]Ez a stílus itt nem megengedett! -
sirenato #34870 ok kössz -
szikszaicsabi #34869 Jelenleg az OMSI-ban nem lehet megoldani az ajtónkénti leszállásjelzést(ez most lehet, hogy hülyén hangzott, de remélem értitek). Majd az OMSI 2-ben meg lehet oldani. Amúgy a MAN Lion's City DTF V1.1 verziójú buszban már úgy működik, hogy még mindig nem jelzi ki, hogy melyik ajtónál szállnak le, azt neked kell megnézned, de ha pl. csak a 2. ajtónál van leszálló, elég, ha csak azt nyitod ki, a leszállásjelés voilá, törlődik. -
#34868 Nem. Nincs ajtónkénti leszállásjelzés. -
Alias Pingvin #34867 Rendben,köszönjük mindenki nevében! :D Már várjuk! :P -
sirenato #34866 Hali! Az meglehetne oldani valahogy, hogy a 3 ajtós buszoknál ha a 2.ajtón akarnak leszállni akkor ne kellejen kinyitni a harmadkat? Köszönöm a válszokat -
#34865 Elkészült a Credo-hoz a manuális váltó, már csak engedélyt kérek... -
mdani01 #34864 Szia!
Ha már így szóba jött a busz(ok) gyorsulása akkor nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy pld. a MAN SD202 sebességét szeretném növelni mint alábbi videó elején található. Azt melyik résznél kell keresnem?
videó
-
Bustom #34863 Nagyon szépen köszönöm! -
#34862 Köszi a segítséget ! -
#34861 Egy kérdőjel is elég. A busz súlyát a bus fájlban tudod átírni, azt a busz mappájában találod. Valahol van egy "Mass in tonns" vagy hasonló nevű rész, ott tudod átírni. -
#34860 A busz súlyát lehet növelni ?????
Megmondod nekem hogy hol ?
És akkor lehet rajta könnyíteni is ? -
#34859 Ne nyomd annyira neki :)
Egyébként esetleg megnövelheted a busz súlyát (ez a legrosszabb, mert más lesz elvileg a fékezése és az úttartása is), vagy ami egy kicsit talán jobb, ha a motor erejét, nyomatékát csökkented.
Ehhez először meg kell keresned a script mappában a motor txt fájlját (valami D2156 neve van), és abban meg kell keresni azt hiszem a
############ THROTTLE CURVE FOR MAX. INPUT ###########
nevű részt, illetve MIN INPUT-os résznél azt, ami úgy kezdődik, hogy [newcurve]
engine_M_maxThrottle
Ezeknél vannak megadva, hogy milyen fordulatszámnál gázadáskor mekkora a motor nyomatéka. A pontoknál az első érték a fordulat, a második a nyomaték. Az utóbbiakat kell egy kicsit kisebbre venni, bár ha nem nyomod tövig a pedált, szerintem teljesen élethű a busz (főleg, hogy a valóságban sem szokás túráztatni a motort). -
Bustom #34858 Sziasztok! Az ikarus 260 gyorsulását lelehet valahogyan venni, olyan Mercedes O405N2 szerűre, hogy ne 3 másodperc alatt gyorsuljon 50 re? -
fghjk #34857 Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget:) -
#34856 ennek a csuklós változatai áll-tak/nak egy telepen kelenföldön!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZcGFPxM0bT8
csukis: album -
#34855 tudtok mondani jó buszokat? :D -
Kenike #34854 Innen letudod tölteni. A bkv modos 260-ashoz, a 260.32-eshez és a 250.93-ashoz van a csomagban mod. :) -
#34853 Ja bocsi, ez is ráncajtós, most látom... :S
És bocsi a dupla posztért. -
#34852 Tessék itt megtalálod ami kell. :) -
fghjk #34851 Az nem ráncajtós? Akkor jó :) -
#34850 Letöltési linket viszont sajnos nem tudok hozzá adni
Vagy jó az Ikarus 260.01-es ?
Csak annak meg teljesen más a műszerfala azt hiszem -
fghjk #34849 Köszi, de nem ráncajtósra gondoltam, olyat tudsz? Köszi:) -
#34848 Csinálnék én csak nem tudom hogyan kell :D -
#34847 Jó hír viszont, hogy táblát bármelyik pályához tudsz rá csinálni, ha van egy kis türelmed :) -
#34846 Készül.... :D