63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
kitt2000 #34925 Köszönöm az új járműveket!
Megjegyzés:
Nem lehetne mellékelni a járművek berakási szövegét(ailists) mert aki nem ért hozzá annak nagy segítség lenne!
A következő nem lehetne az AKSD járművek!
Azok nagyon hiányoznak benne!
(kukás,utcaseprő,törmelék szállító,karbantartó járművek!)
-
halaszfi #34924 N szigszalaggal. Nem látszik, és amúgyis: az utat nézd! :D -
Kapos volán #34923 Hogyan csináltad meg a váltót?? -
#34922 És hogy erősítetted rá a botot? tudnál privátba fotót küldeni?
Mert baromira tetszika fotóról :) -
Kapos volán #34921 sziasztok lenne egykis problémám a Man nl202 ben szeretnék soförnézetben is vezetni de valami hibát ir ki emiatt csak külsö nézetből tudok vezetni.
Lene valakinek valami ötlete hogy mit tudnák csinálni??
-
#34920 Genius Maxfighter F17. Kemény 3000 forintba kerül nagyjából. Annyit mindenképpen megért a dolog (főleg, hogy már amúgy is rossz volt). -
#34919 Te milyen joystickot alakítottál át? -
#34918 Pedig ha nincsenek rá tízezreid, a buherálós-barkácsolós módszer az egyetlen. Ahhoz, hogy ne ugorjon vissza, ki kell szedni a rugókat a joystick-ból, és kész. Itt az enyém pl.:
KÉP -
#34917 Új festések elérhetők :)
-
#34916 Genius Speed Wheel 3MT-ből ki lehet? -
halaszfi #34915 Én kiszereltem a rugót belőle. Könnyű megtalálni, csak lecsavarozod az alját. Még elrontani sem lehet! (Ha 20ezres, akkor azért azon ne, én egy olcsó Geniust ajánlok.) -
Routeres #34914 A Thrustmaster-nek van 7 sebességes PC/PS3 kompatibilis váltója, név szerint a TH8 RS, sajnos az ára kissé borsos, 40-50e ft. Illetve a G25 és G27 kormányokhoz jár gyárilag H váltó.
Ezen kívül marad a házi barkács. -
#34913 Én joystick-al csináltam úgy ahogy omsihu.wordpressen le van írva. ha akarod küldök képet privibe. -
eddin #34912 vagy van aki esetleg más megoldással oldotta meg hogy legyen H váltója az omsi-hoz? akik esetleg vették valahol azok hol? mert már nagyon szeretnék egy ilyen váltót, csak nem tudom hogy tudnám megoldani hogy viszonylag olcsó legyen, viszont a játékélmény az meg jobb legyen. -
eddin #34911 ezzel csak egy baj van. hogy addig van sebességbe ameddig abban az állásban van a gomb amire be lett programozva, de ezek általában visszaugranak középre és akkor kiveszi a sebességből. vagy én gondolkodok rosszul? -
halaszfi #34910 Mert nem igazán látszódik, ha takarásban van a vili. Assem ezt alkalmazta Marcell az ellenörzőpontoknál Berlinben. Ott se hajol ki a vezető és mutatja az igazolványát. :) -
halaszfi #34909 Semmi extra, csak latin betűs lett a neve, és a hibákat okozó fájlok is át lettek nevezve. -
atty707 #34908 Így a legegyszerűbb csinálni egy joystick-ból:
-
generalGGabe #34907 és az miért is jó nekem?
a sebességkorlátozás miért is ugyanaz, mint a megállok ajtót nyitok utascsere, ajtózár, továbbmegy?
-
Alias Pingvin #34906 Nekem is -
eddin #34905 Akinek esetleg van H váltója omsi-hoz az le tudná írni hogy hol vette? Logitech Momo Racing kormányom van, szeretem ezt a kormányt, viszonylag jól lehet vele vezetni a buszokat, de ehhez nincs H váltó, úgyhogy szeretnék szerezni egyet hozzá. -
#34904 Nem tudom mik vannak benne átírva mert én nem értek nagyon ehhez de tessék itt van : https://mega.co.nz/#!h8llxZZY!DqUj6xyND7Tjus9plTLIplpbZIIDG2vikh5xP41JUk0 -
#34903 Barkas B1000, Volkswagen T4, Toyota Hiace '89, Opel Combo AI-járművek
[color="#4169E1"]Konvertálás:[/color] LMG-123
Barkas B1000 LETÖLTÉS
Volkswagen T4 LETÖLTÉS
Toyota Hiace '89 LETÖLTÉS
Opel Combo LETÖLTÉS -
eddin #34902 Felrakhatod, azt megköszönném, csak írd le légyszíves hogy mik vannak átírva benne :D Köszi :) -
#34901 Ja nem... :D Nekem is eltűnt. -
halaszfi #34900 Egyszerű: sebességkorlátozást vezetsz be a vilinek egy rövid szakaszon. Megy 0.1 km/h-val, és olyan mintha állna. -
#34899 Lehet azért mert te a másik verziót használod. Nekem ez van http://omsihu.wordpress.com/2013/03/02/credo-bc11-v2-0-javitas/ -
Alias Pingvin #34898 Nagyon jó lett,csak annyi lenne a kérdésem,hogy miért tűnt el a tolatólámpának a fénye?Ezer köszönettel -
generalGGabe #34897 na jó, de vonatnál mégsem olyan feltűnő, mint egy vilinél
képzeld el Újpest-Központban, ahogy kinyílik az ajtó a Centrum előtt, és az utasok az úttestre szállnak le, a háromsávos úttestre
-
halaszfi #34896 Vonatnál nem? XD -
generalGGabe #34895 igen. viszont a vilinek van, hogy néha baloldalt kell ajtót nyitnia
-
#34894 A vonatoknál is csak a jobb oldalon nyílik nekem az ajtó... :D -
generalGGabe #34893 arról nem beszélve, hogy az övé ráadásul csuklós vili. az milyen, hogy az első részben vannak csak utasok. mondjuk, ha belerak a hátsó részbe egy-két csövit, egyből megoldódik ez a probléma! -
generalGGabe #34892 igen, csak elég hülyén hat, hogy a második kocsi üres. és sajnos egyenlőre az sem megoldott, hogy melyik oldalon szállnak fel. egyenlőre csak a jobb oldalt használják. és elég gáz, ha baloldalt kéne ajtót nyitni. én úgy vagyok vele, ha valamit csinálok, azt csináljam meg rendesen. nem vagyok a "jóleszazúgy"-módszer híve.
ha minden igaz, talán ez a jobb-bal ajtónyitás is meg fog oldódni. remélhetőleg.
egyébként ha már villamos: elkészült a közúti fedezőjelző is.
-
halaszfi #34891 Stuka? :D Egyébként Juliant nem érdekli ez a tény, és milyen jó a GT8S-e. Engem nem zavar, ha elöl szálnak fel-le, maga a jármű a lényeg. -
spy803 #34890 MUV kell az csak egy részes :D -
nIsTv4n #34889 Ah, így már értem a problémát. Akkor várjuk a következő OMSI-t :) -
#34888 Júúj, nem láttam, hogy már írtál... :D :D Erlau, akkor légyszi ezt a 2 hozzászólásomat töröld! Köszi! :) -
#34887 Nem ezzel van a gond, hanem, hogy nem szállnak fel csak 1 részbe.
Lásd:
-
generalGGabe #34886 VILLAMOS:
Én belefogtam egy UV-ba, de egyenlőre csak félkész.
Második kocsiba nem szállnak fel az emberek.
Elvileg ez meg fog oldódni omsi2-ben.
Amúgy meg rendesen lehet írni hozzá menetrendet, kiírja a táblára.
http://www.youtube.com/watch?v=KdcdVRbRVs4
http://www.youtube.com/watch?v=20AFcQc5RMY