63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• atty707
    Oké, Te 5 perc alatt megcsináltad. De mit gondolsz, a többség meg tudná csinálni, ha egy 3. ajtót nem tud beállítani a billentyűzeten? Gondolj vissza, minden új busznál oldalakon keresztül megy a rinya. (Pedig ha más nem, végigpróbálja a beállításokat.) Magyar nyelvű, képernyőfotókat tartalmazó leírásból! Utána meg ha nem sikerül, akkor anyázik. Szó szerint. És itt még nem script-eket kellett módosítani, ahol elég egy rossz helyre rakott szóköz, és már az egész OMSI kifagy!
  • Pepe1980
    Melyik busznál?
  • Nordzso18
    Nem tudja valaki hogy lehet megoldani hogy a kézi váltós buszoknál amikor váltok ne léptesse az Ibist? :)
  • Ikarusfan
    Jó, én ezt az olyan esetekre értettem, amikor valamilyen buszból manuális váltósat akar valaki csinálni például. Én pl. 5 perc alatt összedobtam magamnak a Credo-ba a váltót, felhasználva a 260-as váltóját. Valószínűleg nem pontos, biztos nem is adnám ki, de saját használatra megfelel.
  • atty707
    Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet, mert többféle váltóscript van a buszokban. pl. IkarusSTR váltóscriptje teljesen más, mint a többié, ráadásul átalakítani sem olyan egyszerű.
  • tmartin
    Szerintem ez jó ötlet, nekem legalábbis biztos segítene. :)
  • LMG123
    BDVmot :D

• GMI
    De akkor nem lenne mit kirakni omsihu.wordpressre...
  • Ikarusfan
    Egyébként olyan gyakran kérnek itt segítséget abban, hogy ilyen-olyan váltót szeretnének egyes buszokhoz. Mivel ez 3 fájlt módosításából/cseréjéből áll, nem lenne egyszerűbb egy leírást csinálni erről a nagyon bonyolult procedúráról, hátha mindenki magának meg tudná buherálni a buszt nyafogás nélkül?
  • Ikarusfan
    Ha tud 900°-ot, akkor igen, de nem az OMSI-ban. Az OMSI-ban annyit kell beállítanod, hogy lineáris legyen a kormány. A kormány beállítását egyébként (ha feltelepítetted a gyártó szoftverét), akkor a saját programján belül tudod beállítani, vagy a Vezérlőpult/játékvezérlőkön belül. Például egy Logitech DFGT kormány úgy lehet beállítani, hogy megnyitod a Logitech Profiler-t, és azon belül a Device fülön a Settings-re mész.
  • GMI
    Vidd fel 200-ra. Aztán annyi FPS-ed lesz amennyit elbír a géped.
  • nico79
    Sziasztok.

A menüben menyire állítsam az FPS-t ,hogy ne akadozzon? Alapban 14-en áll.
  • crodgok3
    Azt belehet állítani, hogy az omsi engedje a 900fokos fordulását a kormányomnak?
  • gcs7e7
    na mindegy... érted hogy értem... :D
  • LMG123
    Ez nem titok, ez eddig is köztudott volt. :D
  • gcs7e7
    hát a titok ebben van:

########################################
    Textur-Changes
    ########################################

[CTC]
    Colorscheme
    Texture\rep
    0

[CTCTexture]
    farbschema_tex1
    przod.bmp

[CTCTexture]
    farbschema_tex2
    back.bmp

[CTCTexture]
    farbschema_tex3
    malowanie.bmp

az első rész az átfestésmappa helye. a többi farbschema_texXYZ az átfesthető fájl neve. (a texture mappában. valahogy így van megadva a .ct-ben is csak más fájlnevet kell megadni
  • Zoliikp
    Ez izgalmas...
    Megosztanád?
  • gcs7e7
    rájöttem hogy lehet egy buszt átfesthetővé tenni! :D
  • Ikarusfan
    Nem szeretnélek lehangolni, de nagy eséllyel beletörne a fejszéd a témába. Nagyon sokan kezdtek el járműveket bekonvertálni, és még a jók közül is sokan feladták vagy elakadtak. Összerakni a buszt iszonyatos munka, még ha jártas is vagy a témában, akkor is több hónap, simán egy fél év, mire készen van.
  • wollnerd #34946
    A csukló az OMSI 2 megjelenéséig nem lesz megoldható.
  • Kapos volán
    amugy ezt a busz szeretném megcsinálni:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=289647444498834&set=a.122082327922014.21523.100003607410010&type=1&theater
  • Kapos volán
    Szia bocsi csak egy modelt szertnék csinálni!!
  • SnyperDv2
    Deep Exploration :)
  • LMG123
    Srácok, ez az OMSI topikja, nem torrent és modellező programé...főleg nem warez témájú...erre ott van az OMSI OFF topikja!
  • Norbi779
    thepiratebay -ról szedtem le.
  • Ikarusfan
    A kép és a nem ismert kiadás alapján milyen letöltésre gondolsz?
  • Kapos volán
    És hol lehet letőlteni??
  • Kapos volán
    köszi én is neki szeretnék valamikor állni egy busznak :)
  • Norbi779
    5-ös verzió.
  • Kapos volán
    melyik verziot??
  • Norbi779
    Deep Exploration -t használok, ott darabolom fel a buszt.
  • Kapos volán
    Nagyon szép busz lesz az biztos !!
    Milyen programal csinálod??
  • Norbi779
    Nem tudom mikor lesz kész, mivel még csak ez az első buszom.
  • Kapos volán
    Szép lesz grat!
    Mikora lesz kész és átfeshető lesz?
  • Norbi779
    Helooo! OMSI-ba elkezdtem csinálni egy buszt. Vagyis én csak szkriptelem, nem saját modell. Ezt a buszt már régebben is elkezdtem, kísérleteztem vele, de nem jött össze. De most újra megpróbálom. Jelenleg ennyi van bent az OMSI-ba:

• LMG123
    Srácok, én is sok mindent szeretnék... :D de mégse... türelemmel kell lenni!

kitt2000: Szívesen! Nem lehetne mellékelni, beírod a google-be, hogy "omsi ai" és az első 2 találat egyből arról szól, hogy hogy kell az ai-kat berakni, nem beszélve arról, hogy az alappályáknál is ott van a konkrét példa.
  • Pepe1980
    2002-es vörös Suzuki Swift Sedan GLX :) Én mindenképpen ezt szeretném :D
  • kem001
    Én Ford Focus-ra, de majd készítő eldönti, hogy mi legyen..
  • halaszfi
    N=én
  • halaszfi
    N inkább néhány Suzukira szavaznék. Az még sajna nincs.