63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
atty707 #34965 Oké, Te 5 perc alatt megcsináltad. De mit gondolsz, a többség meg tudná csinálni, ha egy 3. ajtót nem tud beállítani a billentyűzeten? Gondolj vissza, minden új busznál oldalakon keresztül megy a rinya. (Pedig ha más nem, végigpróbálja a beállításokat.) Magyar nyelvű, képernyőfotókat tartalmazó leírásból! Utána meg ha nem sikerül, akkor anyázik. Szó szerint. És itt még nem script-eket kellett módosítani, ahol elég egy rossz helyre rakott szóköz, és már az egész OMSI kifagy! -
#34964 Melyik busznál? -
Nordzso18 #34963 Nem tudja valaki hogy lehet megoldani hogy a kézi váltós buszoknál amikor váltok ne léptesse az Ibist? :) -
#34962 Jó, én ezt az olyan esetekre értettem, amikor valamilyen buszból manuális váltósat akar valaki csinálni például. Én pl. 5 perc alatt összedobtam magamnak a Credo-ba a váltót, felhasználva a 260-as váltóját. Valószínűleg nem pontos, biztos nem is adnám ki, de saját használatra megfelel. -
atty707 #34961 Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet, mert többféle váltóscript van a buszokban. pl. IkarusSTR váltóscriptje teljesen más, mint a többié, ráadásul átalakítani sem olyan egyszerű. -
#34960 Szerintem ez jó ötlet, nekem legalábbis biztos segítene. :) -
#34959 BDVmot :D
-
#34958 De akkor nem lenne mit kirakni omsihu.wordpressre... -
#34957 Egyébként olyan gyakran kérnek itt segítséget abban, hogy ilyen-olyan váltót szeretnének egyes buszokhoz. Mivel ez 3 fájlt módosításából/cseréjéből áll, nem lenne egyszerűbb egy leírást csinálni erről a nagyon bonyolult procedúráról, hátha mindenki magának meg tudná buherálni a buszt nyafogás nélkül? -
#34956 Ha tud 900°-ot, akkor igen, de nem az OMSI-ban. Az OMSI-ban annyit kell beállítanod, hogy lineáris legyen a kormány. A kormány beállítását egyébként (ha feltelepítetted a gyártó szoftverét), akkor a saját programján belül tudod beállítani, vagy a Vezérlőpult/játékvezérlőkön belül. Például egy Logitech DFGT kormány úgy lehet beállítani, hogy megnyitod a Logitech Profiler-t, és azon belül a Device fülön a Settings-re mész. -
#34955 Vidd fel 200-ra. Aztán annyi FPS-ed lesz amennyit elbír a géped. -
#34954 Sziasztok.
A menüben menyire állítsam az FPS-t ,hogy ne akadozzon? Alapban 14-en áll. -
crodgok3 #34953 Azt belehet állítani, hogy az omsi engedje a 900fokos fordulását a kormányomnak? -
#34952 na mindegy... érted hogy értem... :D -
#34951 Ez nem titok, ez eddig is köztudott volt. :D -
#34950 hát a titok ebben van:
########################################
Textur-Changes
########################################
[CTC]
Colorscheme
Texture\rep
0
[CTCTexture]
farbschema_tex1
przod.bmp
[CTCTexture]
farbschema_tex2
back.bmp
[CTCTexture]
farbschema_tex3
malowanie.bmp
az első rész az átfestésmappa helye. a többi farbschema_texXYZ az átfesthető fájl neve. (a texture mappában. valahogy így van megadva a .ct-ben is csak más fájlnevet kell megadni -
Zoliikp #34949 Ez izgalmas...
Megosztanád? -
#34948 rájöttem hogy lehet egy buszt átfesthetővé tenni! :D -
#34947 Nem szeretnélek lehangolni, de nagy eséllyel beletörne a fejszéd a témába. Nagyon sokan kezdtek el járműveket bekonvertálni, és még a jók közül is sokan feladták vagy elakadtak. Összerakni a buszt iszonyatos munka, még ha jártas is vagy a témában, akkor is több hónap, simán egy fél év, mire készen van. -
#34946 A csukló az OMSI 2 megjelenéséig nem lesz megoldható. -
Kapos volán #34945 amugy ezt a busz szeretném megcsinálni:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=289647444498834&set=a.122082327922014.21523.100003607410010&type=1&theater -
Kapos volán #34944 Szia bocsi csak egy modelt szertnék csinálni!!
-
SnyperDv2 #34943 Deep Exploration :) -
#34942 Srácok, ez az OMSI topikja, nem torrent és modellező programé...főleg nem warez témájú...erre ott van az OMSI OFF topikja! -
Norbi779 #34941 thepiratebay -ról szedtem le. -
#34940 A kép és a nem ismert kiadás alapján milyen letöltésre gondolsz? -
Kapos volán #34939 És hol lehet letőlteni??
-
Kapos volán #34938 köszi én is neki szeretnék valamikor állni egy busznak :) -
Norbi779 #34937 5-ös verzió. -
Kapos volán #34936 melyik verziot?? -
Norbi779 #34935 Deep Exploration -t használok, ott darabolom fel a buszt. -
Kapos volán #34934 Nagyon szép busz lesz az biztos !!
Milyen programal csinálod?? -
Norbi779 #34933 Nem tudom mikor lesz kész, mivel még csak ez az első buszom. -
Kapos volán #34932 Szép lesz grat!
Mikora lesz kész és átfeshető lesz? -
Norbi779 #34931 Helooo! OMSI-ba elkezdtem csinálni egy buszt. Vagyis én csak szkriptelem, nem saját modell. Ezt a buszt már régebben is elkezdtem, kísérleteztem vele, de nem jött össze. De most újra megpróbálom. Jelenleg ennyi van bent az OMSI-ba:
-
#34930 Srácok, én is sok mindent szeretnék... :D de mégse... türelemmel kell lenni!
kitt2000: Szívesen! Nem lehetne mellékelni, beírod a google-be, hogy "omsi ai" és az első 2 találat egyből arról szól, hogy hogy kell az ai-kat berakni, nem beszélve arról, hogy az alappályáknál is ott van a konkrét példa. -
#34929 2002-es vörös Suzuki Swift Sedan GLX :) Én mindenképpen ezt szeretném :D -
#34928 Én Ford Focus-ra, de majd készítő eldönti, hogy mi legyen.. -
halaszfi #34927 N=én -
halaszfi #34926 N inkább néhány Suzukira szavaznék. Az még sajna nincs.