OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszöntem!
Azok a buszok akasztják ki, amelyek cirill betût használnak.
Nekem a Laz-ok kidobása után "javult" meg...
De most a Moges mappal harcolok, mert hiba üzenetet dobál...
"Division durch null", okézás után meg a már jól ismert "Zugriffsverletzung...".
Azok a buszok akasztják ki, amelyek cirill betût használnak.
Nekem a Laz-ok kidobása után "javult" meg...
De most a Moges mappal harcolok, mert hiba üzenetet dobál...
"Division durch null", okézás után meg a már jól ismert "Zugriffsverletzung...".
Miért kapom ezt a hibaüzenetet amikor be akarok lépni a beállításokba? Tegnap óta csinálja ezt. :S

Ha megkérlek szépen, átdobod az ai listát?
Köszi kielemzem 😊
http://omsihu.wordpress.com/2012/03/03/moges-1-0/
A skydrive "tile"-jaira duplán kattints!
A skydrive "tile"-jaira duplán kattints!
Moges pályán hol lehet letölteni?
Üdv.
Szeretném én is elkérni privátban a .bus fáljt.
Nagyon Köszönem!
Szeretném én is elkérni privátban a .bus fáljt.
Nagyon Köszönem!
iPhone XS Max 256GB
Köszöntem a segítséget!Müködik mostmár😊
Küldtem privát üzenetet.
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
a citaro-nál milyen dds formátumba kell konvertálni mert eddig mindent próbáltam de a játékban a busz tejesen krómszínû😞
A légkondit át tudnád küldeni nekem, ha megírom priviben az e-mail címem? 😊
Modellezõk egy kis segítséget kérnék ! Hogy számítjátok ki a bolygóajtó karjainak hosszát illetve azt hogy hol csatlakozik az ajtóhoz?
Láttam. 😊
Szabeemx: a hibát egy olyan busz okozza, melynek vannak nem latin betûs file-jai. Nekem ez a LAZ 699R és T volt, nem akartam szenvedni vele, törültem.
Szabeemx: a hibát egy olyan busz okozza, melynek vannak nem latin betûs file-jai. Nekem ez a LAZ 699R és T volt, nem akartam szenvedni vele, törültem.
Hangokon már dolgozom.
Én meg kiraktam az oldalra. Köszi szépen!
Mitõl lehet?
Sziasztok! Egy érdekes hibát dob ki az Omsi. Rá nyomom az options-ra és ezt a hiba üzenetet dobja ki. "E/A-Fehler 123." Nem tudok semmit állitani benne.
Több készülõ és nemrég megjelent projektrõl osztottatok meg videókat a hétvége folyamán, melyeket már régóta nyomon követhettünk, és a látottak alapján nincs is messze a kiadásuk. Összegyûjtöttük nektek: <#papakacsint>#papakacsint>
(Kattints a kép alatt található hivatkozásra.)
http://www.omsiplus.bplaced.com/videoozon-a-hetvegen-avagy-mik-keszulnek-a-konyhan
(Kattints a kép alatt található hivatkozásra.)
http://www.omsiplus.bplaced.com/videoozon-a-hetvegen-avagy-mik-keszulnek-a-konyhan
www.omsiplus.hu - OMSI+ - A magyar gy?jt?oldal
ahhoz hogy kiadjam a .bus fájlját a citaronak ahhoz kell engedélyt kérni?
ha igen ki készítette és hol érhetõ el?
ha igen ki készítette és hol érhetõ el?
hát én is kezdõ vagyok de lehet van néhány olyan cucc amit esetleg ém is meg tudnék..... az eddigi legkomolyabb próbálkozás az ik415 átalakítás xDD
Nem úgy értettem, hogy egyedül megcsinálom, kérek ötleteket. Hanem kéne segítség, mert én még elég kezdõ vagyok. Egyébként csak kisebb módosításokra gondoltam, mint pl.: lámpák belülre, új hangok más buszokból összeszedve, nézetek javítása esetleg ha még kell, élethûbb mûszerfal meg ilyesmik.
kép linkje: http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_4_k9apso5siv.jpg
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Üdvözlök mindenkit!
Hamarosan fény derül mit takar az aláírásomban a következõ szöveg, pontosabban szövegrész: "_ _ _ _ _ - fiktív pályám épül!" Addig is itt egy kép!
Hamarosan kész a pálya oldala, ahol kiderül a pálya neve, különbözõ információk,kiadási idõpont, képek lesznek megtalálhatók!

Hamarosan fény derül mit takar az aláírásomban a következõ szöveg, pontosabban szövegrész: "_ _ _ _ _ - fiktív pályám épül!" Addig is itt egy kép!
Hamarosan kész a pálya oldala, ahol kiderül a pálya neve, különbözõ információk,kiadási idõpont, képek lesznek megtalálhatók!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Eseménymentes délutánt! Lenne egy olyan kérdésem a pályaéptõkhöz, hogy hogyan lehet a .sli-t modellezõprogrammal beolvashatóvá? Mert ugye az út szélességét hiába tudom, a járdáét nem tudom.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
El küldenéd nekem is privátban? Hálás lennék!😊
ASUS M5A99FX Pro | AMD FX8350 | AMD RADEON R9 280X | HYPERX FURY 8GB | LG 29UM68
Igen, van 😊 Sokkal vezethetõbb, és élvezhetõbb 😊 Az elõbbi kérdésre nem tudjátok a megoldást?
<#eljen>#eljen>
Más: Azon gondolkodtam, hogy kicsit "gatyába kéne rázni" a Citarot...ehhez kérnék segítséget. Ha segítenél, írj privibe.
Más: Azon gondolkodtam, hogy kicsit "gatyába kéne rázni" a Citarot...ehhez kérnék segítséget. Ha segítenél, írj privibe.
Olyan kérdésem lenne, hogy az Editorban, az objectek betöltésénél ha a "Load all"-ra megyek, pár másodperc mulva ilyen hibát dob ki : Ungültiger Dateiname 😞 Ez mit jelent, vagy hogy lehet orvosloni, mert emiatt nem tölt be egy csomó object-et 😞
A Fok-Gyem ciripelése.
Mi hallat olyan ütemes sziszegést a buszban?
Ha megnyitod a .rar fájlt, akkor kell benne látnod egy Sceneryobjects mappát. Azt a mappát az OMSI fõkönyvtárába tedd bele.