63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Tovább magyarosodik a Börzsöny járműállománya: :D
-
Szerintem kézi váltózni így kell: N-(felpörget)2-4-6(-N). Én így szoktam és egész jól el lehet vele bánni így. Egyébként úgy tudom, hogy a valóságba is kettesből indulnak. De a kuplungot azt persze kell nyomni, mert anélkül nem fog menni. -
Mircinko #35284 Sziasztok! Az OMSI-ban belehetne állítani, hogy a visszapillantó ne akadozva jelenítse meg a képet?
-
nIsTv4n #35283 Remélem az életben rendes autót nem vezetsz, vagy ha igen, az is automata. Ha elengeded a gázt kuplung nélkül egyesben, vagy bármelyik sebességi fokozatban alacsony fordulat mellett, akkor az lefullad. Ezért mikor álló helyzetből indulsz, kuplung-egyes, majd engeded a kuplungot és nyomod a gázt. Persze billentyűzettel egy kicsit nehéz szinkronban tartani, de nem lehetetlen.
Ha pedig jön a kettes - szinte azonnal -, akkor kuplung benyom, gáz enged fel, kettes fokozat, majd kuplung felenged és gáz. És így tovább, amíg van fokozat :) -
Próbálta Bad Kinzau-hoz valaki ezt az AI listát? Nálam egyszerűen nem működik, hibaüzenetet dob ki rá. -
Nekem is EVM-s van, de ezt a hibát még sose generálta. Próbált meg azt a DLL-t letölteni ami a hibaüzenetben szerepel, hátha segít (nekem volt egy pár programmal hasonló problémám és segített). Google az ember jóbarátja. -
szivaktibor199 #35280 újraindítottam de amikor rákattintok az omsira ezt írja amit előbb is. -
Zoliikp #35279 Akkor indítsd újra a gépet, figyelj rá, hogy milyen hibát jelez esetleg, majd a játékot is indítsd el...
A kernel hibát nem biztos, hogy a játék generálja, csak nem fér hozzá, ezért "kesereg"... -
szivaktibor199 #35278 nem. egyik napról a másikra jött HIBAÜZENET. A JÁTÉK SAJÁT NEM LETÖLTÖT.
evm -es -
Már rég csináltak hozzá. Itt megtalálod. -
Nem haragszom egyenlőre, ügyes hogy saját modell. -
Nagyon jó ez a Setra busz, csak a kézi váltóval nem bódugulok vele, megnyomom az M-et és a Tab-ot egyszerre utána 1-es be teszem, és megy, csak amikor elengedem a Num8-at a gázt akkor hirtelen leáll. Ezt mútkor is kérdeztem, hogy -de elfelejtettem azóta- . SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Automata váltót hogy lehet csinálni? -
Zoliikp #35274 Egyszer csak gondolt egyet, és feldobta ezt a hibát?
Valami előzmény, mi fut a játék alatt, mit telepítettél, új pálya, új busz?
A barchoba nem az erősségem... -
szivaktibor199 #35273 na ez a hiba a linken -
szivaktibor199 #35272 http://kephost.hu/share-F4B3_51596496.html -
szivaktibor199 #35271 Na a kép nem jött be !
Akkor írom :
openvxphanle kernel32.dll -
szivaktibor199 #35270 Tudnátok segíteni ?
Ezt a hibát írja ki az Omsi :
Tudnátok segíteni ?
Mert nem tok játszani vele .
kösz -
Omsi Sachsen-Anhalt Map Itt is! -
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek és Balesetmentes vezetést.
-
Előfordul az ilyen. :) Azért mondtam hogy nézd meg hogy hová is telepítette, mert akkor szokott ilyen lenni. :) Örülök hogy segíthettem, Jó vezetést. :) -
madigergo #35266 Na jólvan, hülye vagyok... Valóban nem oda rakta, ahol az OMSI van. Megvezetett a kis szemét... Úgy kezelt egy nemlétező mappát, mintha már ott lett volna. (a tallózóban.) Csupáncsak egy "Program files" hiányzott a sorból.. :D Amúgy minden stimmelt.. Na, elindítottam rendesen....
Köszi! -
madigergo #35265 Köszi, elindítottam, mindjárt megnézem müxik e így. :)
De a kispest és a délpest pályánál is ez a jelenség.. -
Akkor telepítsd egy különálló mappába és úgy másold be a játékba... Jobb ötletem nincs... -
madigergo #35263 Természetesen néztem, oda, ahova alapból kívánta, (ott van az omsi) majd a 3. próbánál már betallóztam neki. (ugyan azt mutatta, de hátha.) de nem... -
Megnézted egyáltalán hogy hová telepíti a pályát?? Vagy csak végig nyomkodtad mint aki tudja hogy mit csinál?? :D -
madigergo #35261 Na, hanyag módon eddig nem néztem meg, csak most, hogy törölni akartam. A pálya saját telepítője nem is tette fel rendesen. A maps mappában nincs fent. Vagy oda nem is feltétlenül kell? Vagy mi a gond? -
madigergo #35260 Megpróbálom, köszi, bár a 6-7 pálya soknak számít?
Mindegy, szelektálok. :) -
Lehet hogy sok pálya van az OMSI-dban, és azért nem látja, valakinél már volt ilyen, törölt pár pályát és már ott is volt. :) -
madigergo #35258 Sziasztok!
Miért van az, hogy felteszem a Délpest pályát, ami ugye saját magát telepíti, de az OMSIban nem látom? (átnyomtam a kezdőoldalon a kis izét.) -
Én nem akarom letölteni csak YoGabN-nek töltöttem fel mert a 4shared-en regisztrálni kell -
atty707 #35256 Ez bájtra pontosan ugyanakkora, mint amit az omsi.hu-ról is le tudtok tölteni. -
Akkor nem tudom 
Akkor viszont a 4shared-en jelentkezzetek be vagy regisztráljatok a facebookal vagy ami jó nektek
-
Én úgy tudom készül az Örs vezérterei pálya, csak nem tudom hogy hol tart... Régen nem jelentkezett a készítője hogy hogyan áll a pálya...
De lehet hogy már abba is hagyta a pálya építését vagy csak szünetelteti, nem tudom biztosra.
-
Jazzdobos #35253 Sziasztok!
Valaki nem készít véletlenül Örs és környékbeli vonalat? -
Nem lehet leszedni a pályát... A Megáról letöltöttem, de a 4shared telepítősből nem engedi valami miatt... KÉP-róla -
Sziasztok!Remélem tudtok segíteni.Leszedtem a Spitterberg V3. mapot,bemásoltam mindent a játékba és mégsincs menetrendem!:S MI lehet a bibi?Mondjuk a Vechiles mappájában nem volt hof. fájl. :S KÖszi előre is! -
halaszfi #35250 Olyan töltsd le, mert nagyon jó tipus. -
https://mega.co.nz/#!RkkBgTjL!Kiv6RVnSzTagpKDUAApxlzygt4QaLMDI3IvGuFddjrM
Tessék itt van a pálya !
Majd leírod nekem ide vagy privátba hogy milyen a pálya ? -
ha van kedved, akkor megköszönném:) -
Felrakjam neked azt a fájlt valahova máshova amit halaszfi adott meg ?
Mert én le tudtam tölteni