63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• LMG123
    Tovább magyarosodik a Börzsöny járműállománya: :D

• 0165
    Szerintem kézi váltózni így kell: N-(felpörget)2-4-6(-N). Én így szoktam és egész jól el lehet vele bánni így. Egyébként úgy tudom, hogy a valóságba is kettesből indulnak. De a kuplungot azt persze kell nyomni, mert anélkül nem fog menni.
  • Mircinko
    Sziasztok! Az OMSI-ban belehetne állítani, hogy a visszapillantó ne akadozva jelenítse meg a képet?

• nIsTv4n
    Remélem az életben rendes autót nem vezetsz, vagy ha igen, az is automata. Ha elengeded a gázt kuplung nélkül egyesben, vagy bármelyik sebességi fokozatban alacsony fordulat mellett, akkor az lefullad. Ezért mikor álló helyzetből indulsz, kuplung-egyes, majd engeded a kuplungot és nyomod a gázt. Persze billentyűzettel egy kicsit nehéz szinkronban tartani, de nem lehetetlen.
    Ha pedig jön a kettes - szinte azonnal -, akkor kuplung benyom, gáz enged fel, kettes fokozat, majd kuplung felenged és gáz. És így tovább, amíg van fokozat :)
  • kem001
    Próbálta Bad Kinzau-hoz valaki ezt az AI listát? Nálam egyszerűen nem működik, hibaüzenetet dob ki rá.
  • 0165
    Nekem is EVM-s van, de ezt a hibát még sose generálta. Próbált meg azt a DLL-t letölteni ami a hibaüzenetben szerepel, hátha segít (nekem volt egy pár programmal hasonló problémám és segített). Google az ember jóbarátja.
  • szivaktibor199
    újraindítottam de amikor rákattintok az omsira ezt írja amit előbb is.
  • Zoliikp
    Akkor indítsd újra a gépet, figyelj rá, hogy milyen hibát jelez esetleg, majd a játékot is indítsd el...

A kernel hibát nem biztos, hogy a játék generálja, csak nem fér hozzá, ezért "kesereg"...
  • szivaktibor199
    nem. egyik napról a másikra jött HIBAÜZENET. A JÁTÉK SAJÁT NEM LETÖLTÖT.
    evm -es
  • kem001
    Már rég csináltak hozzá. Itt megtalálod.
  • longhaul
    Nem haragszom egyenlőre, ügyes hogy saját modell.
  • longhaul
    Nagyon jó ez a Setra busz, csak a kézi váltóval nem bódugulok vele, megnyomom az M-et és a Tab-ot egyszerre utána 1-es be teszem, és megy, csak amikor elengedem a Num8-at a gázt akkor hirtelen leáll. Ezt mútkor is kérdeztem, hogy -de elfelejtettem azóta- .
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Automata váltót hogy lehet csinálni?
  • Zoliikp
    Egyszer csak gondolt egyet, és feldobta ezt a hibát?

Valami előzmény, mi fut a játék alatt, mit telepítettél, új pálya, új busz?
    A barchoba nem az erősségem...
  • szivaktibor199
    na ez a hiba a linken
  • szivaktibor199
    http://kephost.hu/share-F4B3_51596496.html
  • szivaktibor199
    Na a kép nem jött be !
    Akkor írom :

openvxphanle kernel32.dll
  • szivaktibor199
    Tudnátok segíteni ?
    Ezt a hibát írja ki az Omsi :

Tudnátok segíteni ?
    Mert nem tok játszani vele .
    kösz
  • marka47613
    Omsi Sachsen-Anhalt Map Itt is!
  • matesz19
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mindenkinek és Balesetmentes vezetést.
  • matesz19
    Előfordul az ilyen. :) Azért mondtam hogy nézd meg hogy hová is telepítette, mert akkor szokott ilyen lenni. :) Örülök hogy segíthettem, Jó vezetést. :)
  • madigergo
    Na jólvan, hülye vagyok... Valóban nem oda rakta, ahol az OMSI van. Megvezetett a kis szemét... Úgy kezelt egy nemlétező mappát, mintha már ott lett volna. (a tallózóban.) Csupáncsak egy "Program files" hiányzott a sorból.. :D Amúgy minden stimmelt.. Na, elindítottam rendesen....

Köszi!
  • madigergo
    Köszi, elindítottam, mindjárt megnézem müxik e így. :)

De a kispest és a délpest pályánál is ez a jelenség..
  • matesz19
    Akkor telepítsd egy különálló mappába és úgy másold be a játékba... Jobb ötletem nincs...
  • madigergo
    Természetesen néztem, oda, ahova alapból kívánta, (ott van az omsi) majd a 3. próbánál már betallóztam neki. (ugyan azt mutatta, de hátha.) de nem...
  • matesz19
    Megnézted egyáltalán hogy hová telepíti a pályát?? Vagy csak végig nyomkodtad mint aki tudja hogy mit csinál?? :D
  • madigergo
    Na, hanyag módon eddig nem néztem meg, csak most, hogy törölni akartam. A pálya saját telepítője nem is tette fel rendesen. A maps mappában nincs fent. Vagy oda nem is feltétlenül kell? Vagy mi a gond?
  • madigergo
    Megpróbálom, köszi, bár a 6-7 pálya soknak számít?

Mindegy, szelektálok. :)
  • matesz19
    Lehet hogy sok pálya van az OMSI-dban, és azért nem látja, valakinél már volt ilyen, törölt pár pályát és már ott is volt. :)
  • madigergo
    Sziasztok!

Miért van az, hogy felteszem a Délpest pályát, ami ugye saját magát telepíti, de az OMSIban nem látom? (átnyomtam a kezdőoldalon a kis izét.)
  • Omsifan1225
    Én nem akarom letölteni csak YoGabN-nek töltöttem fel mert a 4shared-en regisztrálni kell
  • atty707
    Ez bájtra pontosan ugyanakkora, mint amit az omsi.hu-ról is le tudtok tölteni.
  • Omsifan1225
    Akkor nem tudom
    Akkor viszont a 4shared-en jelentkezzetek be vagy regisztráljatok a facebookal vagy ami jó nektek
  • matesz19
    Én úgy tudom készül az Örs vezérterei pálya, csak nem tudom hogy hol tart... Régen nem jelentkezett a készítője hogy hogyan áll a pálya... De lehet hogy már abba is hagyta a pálya építését vagy csak szünetelteti, nem tudom biztosra.
  • Jazzdobos
    Sziasztok!
    Valaki nem készít véletlenül Örs és környékbeli vonalat?
  • matesz19
    Nem lehet leszedni a pályát... A Megáról letöltöttem, de a 4shared telepítősből nem engedi valami miatt... KÉP-róla
  • szaszy0830
    Sziasztok!Remélem tudtok segíteni.Leszedtem a Spitterberg V3. mapot,bemásoltam mindent a játékba és mégsincs menetrendem!:S MI lehet a bibi?Mondjuk a Vechiles mappájában nem volt hof. fájl. :S KÖszi előre is!
  • halaszfi
    Olyan töltsd le, mert nagyon jó tipus.
  • Omsifan1225
    https://mega.co.nz/#!RkkBgTjL!Kiv6RVnSzTagpKDUAApxlzygt4QaLMDI3IvGuFddjrM
    Tessék itt van a pálya !
    Majd leírod nekem ide vagy privátba hogy milyen a pálya ?
  • YoGabN
    ha van kedved, akkor megköszönném:)
  • Omsifan1225
    Felrakjam neked azt a fájlt valahova máshova amit halaszfi adott meg ?
    Mert én le tudtam tölteni