63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
discrete #35966 Amit kiötlöttél rengeteg idő és munka van mögötte, érjük be azzal ami van.
"Szerintem ez így is ütős" -
halaszfi #35965 Bocsánat, de megvan erre is egy speciális progi. -
Jó egészséget!
-
Ok, szevasz! -
Alias Pingvin #35962 DE NEM IS ÉRDEKEL TÖRLŐM AZ EGÉSZET A FR*NCBA!!
EGY JÁTÉKOSSAL KEVESEBB!
GRATULÁLOK!!

-
Alias Pingvin #35961 Köszönöm ezt a rengeteg kedvességet,információt! -
Ez egy busz szimulátor. Arra való, hogy buszozzunk vele, becsempésszük életünkbe az autóbuszvezetők mindennapjait, hobbink tárgyát a kezeink közé kaparintsuk. Ha ilyenekre vágysz, arra is van megfelelő, pl. The Sims. De ez a téma nem ide tartozik. Off topicban folytatható. Választ nem kérek erre. -
Alias Pingvin #35959 De ezzel fel lehetne dobni az egészet,mert ez olyan hétköznapis lenne,dolgozol majd meló után elugrasz a kocsiddal a boltba,rokonokhoz meg ilyenek! :D -
Olyan nincs hozzá tudtommal. Amúgy is ez egy busz szimulátor.. -
Alias Pingvin #35957 Ezzel megyek most én...ezért kaptam kedvet az Ai-s autóval egy kicsit taxizni,de nem pont ezzel a volgával!Hanem a Lada Samara-val lenne a legjobb! -
Zoliikp #35956 Igen.
Csak nem tudom, visz-e utasokat.
Nem "buszból van", tehát nem foglalkoztam vele...
-
Nem erre gondolsz? -
Zoliikp #35954 Tudomásom szerint van egy, Volga, ha jól emlékszem...
De linket nem tudok adni. -
gylacus #35953 Ha nem megy az offtopik, kattints a visszalépés melletti speciális gombra, majd "Csak saját felelősségére folytassa"!
Így (nekem) működik! (Chrome v26) -
Bocsi a dupla posztért, de most megint nem megy az OFF topik. Előbb ment, most meg nem... Hülye ez a SG Fórum... -
Most már jóó, nekem legalább is :) -
Alias Pingvin #35950 Nem lehetne olyan Ai-autót összerakni amibe lehet vinni pár utast,és van rajta index,lámpa,belsőnézet...ajtók nyílnak ki?
Előre is köszönöm -
Nah, elkezdtem a Traditionsbus Berlin festést, és úgy tűnik, hogy vagy még ma késő estére, vagy holnap estére el is készül.:) -
Amúgy meg gratulálok, sikerült lezáratni a hivatalos fórumán a buszt topikját...
Erlau: Az Off Toopic megint nem jó. -
Hát nálam akkor is lefulladt, amikor először indítottam be.. Vagyis próbáltam beindítani egy helyben állva. -
Én úgy vettem észre hogy akkor fullad le ha hirtelen rántod el a kormányt :D -
Na kipróbáltam Béta Kion's City DD-t.. Ahhoz képest, hogy béta, nagyon tetszik. Bár ezek a random lefulladások érdekesek.. -
Renault Agora #35944 Nem azért mondtam ám hogy kioktassalak. Csak úgy :D -
Ja... Az más... Bocsi... :D -
Renault Agora #35942 Ezt nem csak így tudta megoldani, Berlinben így annak rajta a reklámok :) -
Köszi szépen. :) -
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_4_11_o2f3wqbuxe.png
Először is nyomd be az RLB gombot
Aztán menj a Line-ra meg a Route-ra ( a képen bejelöltem ) és akkor ha megnyomod az x-et akkor elméletileg ki is írja a végállomást meg a járatot
-
Érdekes... :D Én nem vettem észre semmi ilyesmit... De akkor máskor majd jobban figyelek az ilyen dolgokra. Köszi az infót. 
Valaki nem tudna egy IBIS-t hozzá kreálni a buszhoz, amíg a készítő nem adja ki vagy add ki hozzá egy frissítést?? Mert a 92-es táblás megoldással nem egyszerű, ha ismeretlen pályán akarom kipróbálni... :D Előre is köszönet érte.
-
Routeres #35938 A motor ereje és (elvileg) a váltó. -
Egy Sötét kék BKV, egy BKK-s, Sárga volán, és egy Vértes volán festésre gondoltam. :) De akkor az eleje is le lesz festve, vagy csak az oldala ahogy BPI1184 tudta megoldani? :)
gylacus #35936 Kunság Volánosra 
Talán itt majd 15-20 év múlva lesznek ilyen buszok :)
(ha van kedved poénból megcsinálhatod :)) -
Alias Pingvin #35935 Van olyan Ai amivel lehet közlekedni busz helyett és megvan csinálva az indexe,lámpája? -
Renault Agora #35934 Oké :) -
halaszfi #35933 Jó. Szerintem értette, hogy mire gondolok. ;P -
Köszönöm! :)Gondolkodom rajta nagyon, csak nem találtam semmi használhatót hozzá. van egy festés, ami ilyen Traditionsbus Berlin-es, csak az D92-re van megcsinálva, úgyhogy elég nehéz lenne.:S De megpróbálom, hátha lesz belőle valami.:D -
Köszönöm, működik. A csengő meg elhanyagolható :) -
SnyperDv2 #35930 Az ajtó a 2. és 3. ez KY_bus_doorfront2 and 4 a csengőt nem tudom :D -
LnD #35929 Ez így nem kicsit helytelen. Nincs minden kereszteződésben főút. Alárendelt (Lower priority) és védett (Higher priority) útvonal van. -
Tudja valaki, hogy a Credoban az ajtónyitó-záró gombokat és a csengőt milyen parancshoz kell hozzárendelni? KY_csengő parancsom aktív, de csak Ikaruson működik, ajtóknál meg csak az 1. ajtót tudom kezelni billről. -
Renault Agora #35927 Nagyon szépek! :D "Traditionsbus berlin"-es festést nem tervezel?