63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• discrete
    Amit kiötlöttél rengeteg idő és munka van mögötte, érjük be azzal ami van.

"Szerintem ez így is ütős"
  • halaszfi
    Bocsánat, de megvan erre is egy speciális progi.
  • Erlau Trans #35964
    Jó egészséget!
  • bmwcrash
    Ok, szevasz!
  • Alias Pingvin
    DE NEM IS ÉRDEKEL TÖRLŐM AZ EGÉSZET A FR*NCBA!!
    EGY JÁTÉKOSSAL KEVESEBB!
    GRATULÁLOK!!
  • Alias Pingvin
    Köszönöm ezt a rengeteg kedvességet,információt!
  • Erlau Trans #35960
    Ez egy busz szimulátor. Arra való, hogy buszozzunk vele, becsempésszük életünkbe az autóbuszvezetők mindennapjait, hobbink tárgyát a kezeink közé kaparintsuk. Ha ilyenekre vágysz, arra is van megfelelő, pl. The Sims. De ez a téma nem ide tartozik. Off topicban folytatható. Választ nem kérek erre.
  • Alias Pingvin
    De ezzel fel lehetne dobni az egészet,mert ez olyan hétköznapis lenne,dolgozol majd meló után elugrasz a kocsiddal a boltba,rokonokhoz meg ilyenek! :D
  • kem001
    Olyan nincs hozzá tudtommal. Amúgy is ez egy busz szimulátor..
  • Alias Pingvin
    Ezzel megyek most én...ezért kaptam kedvet az Ai-s autóval egy kicsit taxizni,de nem pont ezzel a volgával!Hanem a Lada Samara-val lenne a legjobb!
  • Zoliikp
    Igen.
    Csak nem tudom, visz-e utasokat.
    Nem "buszból van", tehát nem foglalkoztam vele...
  • kem001
    Nem erre gondolsz?
  • Zoliikp
    Tudomásom szerint van egy, Volga, ha jól emlékszem...
    De linket nem tudok adni.
  • gylacus
    Ha nem megy az offtopik, kattints a visszalépés melletti speciális gombra, majd "Csak saját felelősségére folytassa"!

Így (nekem) működik! (Chrome v26)
  • matesz19
    Bocsi a dupla posztért, de most megint nem megy az OFF topik. Előbb ment, most meg nem... Hülye ez a SG Fórum...
  • matesz19
    Most már jóó, nekem legalább is :)
  • Alias Pingvin
    Nem lehetne olyan Ai-autót összerakni amibe lehet vinni pár utast,és van rajta index,lámpa,belsőnézet...ajtók nyílnak ki?
    Előre is köszönöm
  • BPI1184
    Nah, elkezdtem a Traditionsbus Berlin festést, és úgy tűnik, hogy vagy még ma késő estére, vagy holnap estére el is készül.:)
  • kem001
    Amúgy meg gratulálok, sikerült lezáratni a hivatalos fórumán a buszt topikját...
    Erlau: Az Off Toopic megint nem jó.
  • kem001
    Hát nálam akkor is lefulladt, amikor először indítottam be.. Vagyis próbáltam beindítani egy helyben állva.
  • Omsifan1225
    Én úgy vettem észre hogy akkor fullad le ha hirtelen rántod el a kormányt :D
  • kem001
    Na kipróbáltam Béta Kion's City DD-t.. Ahhoz képest, hogy béta, nagyon tetszik. Bár ezek a random lefulladások érdekesek..
  • Renault Agora
    Nem azért mondtam ám hogy kioktassalak. Csak úgy :D
  • matesz19
    Ja... Az más... Bocsi... :D
  • Renault Agora
    Ezt nem csak így tudta megoldani, Berlinben így annak rajta a reklámok :)
  • matesz19
    Köszi szépen. :)
  • Omsifan1225
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_4_11_o2f3wqbuxe.png
    Először is nyomd be az RLB gombot
    Aztán menj a Line-ra meg a Route-ra ( a képen bejelöltem ) és akkor ha megnyomod az x-et akkor elméletileg ki is írja a végállomást meg a járatot
  • matesz19
    Érdekes... :D Én nem vettem észre semmi ilyesmit... De akkor máskor majd jobban figyelek az ilyen dolgokra. Köszi az infót.

Valaki nem tudna egy IBIS-t hozzá kreálni a buszhoz, amíg a készítő nem adja ki vagy add ki hozzá egy frissítést?? Mert a 92-es táblás megoldással nem egyszerű, ha ismeretlen pályán akarom kipróbálni... :D Előre is köszönet érte.
  • Routeres
    A motor ereje és (elvileg) a váltó.
  • matesz19
    Egy Sötét kék BKV, egy BKK-s, Sárga volán, és egy Vértes volán festésre gondoltam. :) De akkor az eleje is le lesz festve, vagy csak az oldala ahogy BPI1184 tudta megoldani? :)

Más: Ti tudjátok hogy mi a különbség a 4 MAN Lion's City DD (Hivatalos BéTa) lévő buszoknál?? Mert én néztem és nem vettem észre semmi feltűnőt. :-/
  • gylacus
    Kunság Volánosra
    Talán itt majd 15-20 év múlva lesznek ilyen buszok :)

(ha van kedved poénból megcsinálhatod :))
  • Alias Pingvin
    Van olyan Ai amivel lehet közlekedni busz helyett és megvan csinálva az indexe,lámpája?
  • Renault Agora
    Oké :)
  • halaszfi
    Jó. Szerintem értette, hogy mire gondolok. ;P
  • BPI1184
    Köszönöm! :)Gondolkodom rajta nagyon, csak nem találtam semmi használhatót hozzá. van egy festés, ami ilyen Traditionsbus Berlin-es, csak az D92-re van megcsinálva, úgyhogy elég nehéz lenne.:S De megpróbálom, hátha lesz belőle valami.:D
  • bpo451
    Köszönöm, működik. A csengő meg elhanyagolható :)
  • SnyperDv2
    Az ajtó a 2. és 3. ez KY_bus_doorfront2 and 4 a csengőt nem tudom :D
  • LnD
    Ez így nem kicsit helytelen. Nincs minden kereszteződésben főút. Alárendelt (Lower priority) és védett (Higher priority) útvonal van.
  • bpo451
    Tudja valaki, hogy a Credoban az ajtónyitó-záró gombokat és a csengőt milyen parancshoz kell hozzárendelni? KY_csengő parancsom aktív, de csak Ikaruson működik, ajtóknál meg csak az 1. ajtót tudom kezelni billről.
  • Renault Agora
    Nagyon szépek! :D "Traditionsbus berlin"-es festést nem tervezel?