63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
gylacus #36126 Néha "lefagy" az IBIS, ugye?
A busz áramtalanításával/újra bekapcsolásával működésre tudod bírni. (E billentyű) -
sirenato #36125 Megtettem és semmi sem változott. Esetleg van más megoldás? -
Nem az 576-on múlik elsősorban, hanem az Aerosofton. -
halaszfi #36123 Webshopban már megjelenés elött is meg lehetett rendelni. -
Az a baj, hogy az OMSI 1-et is 2 év után adta ki itthon az 576.
Remélem a 2-vel nem húzzák el az időt. -
halaszfi #36121 Ez is érdekes. Tulajdonképpen mindenkinek, aki érdekelt a témakörben, megvan az OMSI. Nincs kinek teljes áron eladni. :D
Remélem kapható lesz Magyarországon, legalább egy webshopban. -
gabcsibkv #36120 Sziasztok !
Valaki el tudná nekem küldeni SD202 D92 belső utastér textura eredeti/alap bmp-jét?
Köszönöm. -
Nem azért adják ki az OMSI 2-vel. A jelenlegi program nem tudja kezelni a pótkocsit, csuklóst így át kell egy picit variálni a játékot. Ezt megtehették volna egy kiegészítő keretén belül is, DLC-ként. De nem, önálló szimulátort adnak ki (ami visszafele kompatibilis lesz a jelenlegi OMSI-val) és az OMSI korábbi vásárlói részére kedvezményt biztosítanak a vásárlás összegéből. Értsd helyesen: a kiegészítő x forint lenne, és hozna x profitot, az OMSI2 pedig x+y áron lesz és a profit is x+y lesz... -
Arra én is és szerintem mindenki kíváncsi lesz rá. :D És akkor elég jónak kell lennie ha már csak az OMSI2-vel hajlandóak kiadni a busz... :D -
Kíváncsian várom, hogy a tolócsuklós fizikáját, kanyarodását mennyire sikerül nekik átültetni a valóságból. -
Régen hangzott el valami újdonság az oldalon, de az idő telik, és az OMSI 2-ről is folyamatosan osztanak meg velünk a fejlesztők képeket és információkat. Eltelt egy bő hónap a legutóbbi összefoglaló óta, lássuk mi minden újat tudunk nektek mutatni....
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
Ez mellett újabb pálya került fel a Projektek menüpontba, érdemes nem kihagyni.
-
A Cirmos fog majd vezérelni, posta Bhv van tervben, igen. -
Szia!
Exportálni akarok a játéka, és nem bánnám, ha ki lehetne kerülni a blender/o3dkonverter kombót. :) -
Nálam néha gondol egyet, és befagy az IBIS.. Imádom ezeket a rejtett hibáit a busznak. -
MD-ben nem vagyok érdekelt. :)
Zmodeler3: csak a lényeget másolom:
"ZModeler will not import .o3d file if it was created by any other converter than ZModeler"
Szóval csak azt tudja importálni, amit alapból ZModelerrel raktál o3d-be, mást nem. -
szikszaicsabi #36111 Papagájt meg Posta-Bhv-kat nem fogsz csinálni? Amúgy tényleg gyönyörűek(bár ezt már megszoktuk, sőt, elvárjuk tőled :D). -
Sziasztok!
A Zmodeler 3 ahogy olvastam, kezeli az o3d fájlokat.
Valaki dolgozik ezzel a programmal? -
martin12000 #36109 most szereztem be és nagyon tetszik, de nem tudom beállítani a buszban honnan hová menjek de a számát igen -
halaszfi #36108 Nekem más miatt is szükséges. Régi vágyam hogy beteszem az ICS-t Railworksbe, de amit kaptam Cpt.Dave-től, abban alig volt valami, és még az is elveszett. Egyébként ötletbörze: Mdmot, Btx, Ao, Bo piros skinben? -
Köszi! Nincs azóta sem, csak amit írtam, hogy Zolika arra tippelt, hogy 32 bites és 64 bites eltérés...
IC kocsik lesznek mögöttük, ne aggódj!
-
Zoliikp #36106 Nem volt lelkierőm ezzel a pályával foglalkozni, így ebben nem tudok segíteni... -
Kicsit félreértettük egymást.:) A festések, meg a számok már rég ki vannak dolgozva, engem az érdekel, hogy az ailist fáljban hova helyezzem el őket.:) -
halaszfi #36104 Akkor vált, ha elhagyod a megállót, de amikor az Ibis biztosra vette. Ez x méter, a Bus Stop cube-hoz van kötve.
Egyébként lehetséges az, hogy egy objekt működésbe hozzon a járművön egy funkciót? -
halaszfi #36103 A shape converteres problémámra nincs tipped? Hogy legyen mögöttük IC kocsi. :D Am gyönyörűek. -
Zoliikp #36102 Egyszerűbbnek tűnik, ha az ailist-ben átírod a meglévő festésekre azokat, amik nincsenek meg.
Vagy egyszerűen törlöd a nem létezőket a listából.
Elég nagy meló, ezért inkább próbáld meg "levadászni" a festéseket... -
nx10521 #36101 Abban az autóbuszban az IBIS automatikusan léptet. Az ajtófék kioldását követően 90(?)m megtétele után vált a következő megállóra. A szokott módon is léptethető, de az automatikát nem írja felül. Elvileg van egy gomb amivel kikapcsolható, a járműhöz mellékelt PDFben le van írva. -
Szerintem a Q betűvel mint minden buszban :)
LMG-123: Nagyon jók lettek
-
Lehet majd fizetni a villanyszámlát... :D :D
-
sirenato #36098 ok
-
szikszaicsabi #36097 Indítsd újra a gépet, az talán segít!:) -
sirenato #36096 Hello! A Mercedes O405N2-nél hogyan lehet előre léptetni a ibis-t? -
Mind1, úgy tűnik nem nagyon akar megoldódni.:S Újraraktam, + patch, de még így sem jó. Viszont valaki tudna abban segíteni, hogy a Berlin-Spandau Modern pályán mit hova írjak, hogy a buszok festés szerint közlekedjenek? Már mindent próbáltam, de nem megy...:S -
sirenato #36094 Hali! Ha ezt a szöveget dobja ki a Rheinhausen pályánál akkor mi a teendő?
http://kepkezelo.com/images/dvufvd198yl3u4ac6yjb.jpg
De még ez elött is hibákat adott ki, de azokat kibírtam javítani.
-
A MAN Lions City DD-t illesztettem be az ailist fájlba, festésekkel együtt és azután csinálta ezt.:S -
halaszfi #36092 Bocsánat, hogy ide írom, de tört OMSI-nál ez nem működik. De van az is, hogy az ember szimplán nem akarja feltenni, én is egyszer tettem fel, de nem segített, hanem rontott. -
gabcsibkv #36091 1.01 patchot rakd fel -
gabcsibkv #36090 Hello !
Az OMSI nak lelkivilága van, alap 1.00 +1.01.es patch utána figyelmesen kell felrakni a dolgokat (busz, pálya modok) mert különben kidob a játék :)
Egyenként, szépen. Javaslom a játék újra felrakását 1.00 + 1.01 patch ha úgy működik akkor utána már simán megy, türelmesen felrakni a pályákat és az addonokat, 1 hiba és vége.
Berlini 136/236/N34 ből mintha megjelent volna mostanában egy modosítás.
Mit tettél fel előtte csak a pályát vagy valami modot, járművet? -
Kitöröltem, de még mindig fenn áll ez a hiba.:S Amúgy a berlini 136-236-N34-es pályán csinálja ezt. -
balu807 #36088 Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy leöltöttem a Karlovy Vary 3.0-t és hiányol hozzá egy csomó sceneryobjectet, mit próbáltam is keresni, de sehol nem találom őket. Ha valaki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném -
crodgok3 #36087 A féket sikerült megoldani, köszönöm a segítséget.
Viszont lenne még egy kérdésem.
Ezeket a scenery-ket honnan lehet letölteni:
Sceneryobjects\Jan Kiesewalter\Richtungstafel.sco
Sceneryobjects\Jan Kiesewalter\Soundcube Birds.sco
Sceneryobjects\Verkehrszeichen\VZ_314-1_Parkzone_OhneMast.sco
Sceneryobjects\Verkehrszeichen\VZ_Mast_Fussgaengerueberweg.sco
És mitől lehet, hogy a pálya néhány pontján a csíkos textúra jelenik meg a földön?