63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• sirenato
    Miért adja ki ezt folyamatosan? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_9_saxencx81y.jpg
  • gcs7e7
    feltettem a javítást prága maphoz, de menetrend(?) hiányt ír és 0 AI. mit csináljak vele? nem volt hozzá menetrend csomizva.
  • sirenato
    Hogyan lehet az IBIS-t be állítani úgy,hogy automatikusan váltson, megállót?
  • nx10521
    Azok AI buszok, épp az előbb nézegettem én is.
  • Joybull
    Sziasztok. Letöltöttem a Prága pályát és azzal jött KAROSA busz is, csak sajnos a műszerfal és a kormány meg úgy minden hiányzik. Mit lehetne tenni hogy meglegyenek?
  • gcs7e7
    valaki fordítana? :D
  • YoGabN
    Új hangoka Setra 215UL-hoz!:)
  • CoDriver
    Amikor kijönn a bécsi add-on illetve a Julian Mercedes javítással együtt, ha jól olvastam az pedig, május vége.
  • Pepe1980
    Mikor lesz elérhető, és honnan?
  • halaszfi
    A legfontosabb:Csak a látható tükrök mutatnak képet. Így FPS növekedés lett elvileg.
  • Geri556
    Új patch a láthatáron !
  • bocskor3
    Olyanom nekem sincs.
  • bocskor3
    Van ilyen. :D
  • ozimak
    Köszönöm, de sajnos ez nem jó :( Nem tartalmaz "path"-ot valamiért. Ráadásul 3,5 m magasan húzódik alapból :) Van egy kimondott "invis_human.sli" ami kimondottan gyalogosokhoz van. Ez ráadásul eleve szélesebb mint egy path, kb 3x :)
  • halaszfi
    Egyébként érdekesen mozog a kormány. :D A rendesben, az automatásban viszont jól forog.
  • bocskor3
    Parancsolj. Invisible Sidewalk
  • ozimak
    Üdv mindenkinek!

Valaki fel tudná nekem tölteni valahova az invis_human.sli nevű spline-t? Ugyanis valamiért az én editoromból hiányzik Ez a spline(ha valaki nem tudná miről van szó) az emberi path, tehát a gyalogos útvonalat lehet vele variálni. Nekem pedig kellene egy-két zebra kialakításához. Kerestem a neten, de letölthető változatot nem leltem.
    Előre is köszönöm!
  • LMG123
    Nem kell rá semmilyen javítás, valamit nem jól csináltok. :D Nekem pl. rendesen felszállnak, leszállnak, minden jól megy.
  • Robi546
    Nekem se szállnak fel az utasok,hiába írom ki,még nincs rá valami javítás ? Előre is köszi.
  • fjx235
    Van! DE a busz meg se áll a megállóban!
  • Erlau Trans #36681
    "Levágot" utak. Gondolok én itt az egyszer csak semmibe érő utakra, ahol meg-megjelennek az AI-k. Ha sok ilyen van egy tilen, az szépen eszi az FPS-t, főleg ha nagy a forgalom, vagy a splinén high-ra van véve a forgalom. Emellett ludas lehet a sok egyszerre futó AI busz is... mondjuk mindet berakta egy menetrendi prioritás alá... AI buszokat kipróbálni valami olyannal ami nem annyira FPS zabáló, gyári MAN, Solaris U 10 vagy 15. De lehet a baromi nagy egyedi kereszteződésektől is, nekem Stetin pályán is az eszi a legjobban, pl ott van olyan hely, ahol a kereszteződés mint object egy baromi nagy körforgó, egy kis utca is még mellé, majd jön pár méter spline és megint egy ilyen baromi nagy útker végállomással, villamossínnel, ilyesmivel.
  • Haulin
    Sajnos már nem tudom kihalászni, hogy mi kell mi nem, mert az alapokkal a pályát nem tölti be, de kiszűrni sem tudom, hogy melyik lehet a hibás. Valami megoldást nem tudnál erre mondani?
  • Zoliikp
    Ezek a menetrendek táblázatos formában. Nem kell bemásolni sehova.
  • LMG123
    Nem mondta senki, hogy rakni kell őket bárhová is. :D
  • Stig95
    Megoldottam. Friss OMSI, rápakolom az új pályát és csak úgy szórja a hibákat. Na jóéjt :D
  • matesz19
    Erre a két kérdésre valaki tud válaszolni?? :D A 2 kérdés a [URL=http://www.kephost.com/images4/2013/5/8/a1_2013_5_8_opgcu40ub6.png]"KÉP"[/URL] linken van. Előre is köszönöm. :)
  • gylacus
    Hát, nem tudom... nekem ahhoz képest hogy milyen minőségű szerintem nagyon jól megy, gyakorlatilag akadásmentesen...
    És a cigisdoboz meg a szemeteszsák igenis feldobja a pálya hangulatát!
  • eddin
    Nekem ezen az új pályán valahogy nem akarnak felszállni, akármit csinálok
  • Routeres
    Nem hiszem, hogy lesz ebből bármi is.
    Google Earth-ös modellek általában jobban eszik a gépet. Törlöm a nagyobb objekteket és egy fps-sel se lesz több. Törlöm a kukazsákot, szemetet, dobozt, semmi.
    Reménytelen.
  • matesz19
    Majd idővel én is igényt tartanék a pályára... mert a 10-11 fps és az átlag 6-7 fps azért kicsit durva szerintem... Jó tudom, nem OMSI-ra van teremtve a gépem, de akkor is, más pályán néha pici szaggatással és 15-20 fps-el játszom...
  • Stig95
    Rendes uninstall után nem történt semmi ezért jött a jól bevált Shift+Delete. Most se csinál semmit a telepítő, végigmegy a csík de semmi sem csinál.
  • [HUN]FaTaL
    Talán rendesen uninstallálni kellett volna, mikor törölted. :)

Ha nyomsz egy repairt akkor újratelepíti, de ha ez nem felel meg akkor revo uninstallerrel megpróbálhatod törölni a maradék fájlokat és utána újra tudod rendesen telepíteni.
  • Stig95
    Elégnagy gondom van... Az van hogy újra fel akarom rakni a játékot de a búza telepítő csak javítani meg törölni tud pedig már nincs fenn a gépen az omsi. Tudna valaki mondani valami okosat? :)
  • LMG123
    Az új kocsik nem eszik az fps-t. A Honda Civic kivételével mind kb. annyi poligon, mint az alapkocsik, és a Civic se valami fúde gépevő.
  • mojorisin
    Nálam teljesen jól fut. Igaz én az ailists high.cfg-t használom és a D92-t raktam be a Karosa buszok helyére.
    Az alap ailists-ben az új kocsik eszik szerintem az fps-t...
  • 0165
    Nekem a végállomáson elkezd pattogni a busz akármit csinálok. Ha lehetséges én is jelentkeznék/kérném az FPS barát verziót.
  • ccv520
    A pálya rossz futását a hiányzó AI buszok is okozhatják. Szerintem ilyen mappában senkinek nincs busz: Vehicles\Solaris - Kopia\Solaris.bus, ezt a bejegyzést az ailists.cfg-ben érdemes kicserélni valamelyik Karosára, vagy gyári MAN-ra.
  • halaszfi
    De az épületek GE-ből vannak...
  • Omsifan1225
    Én nekem eleve nem szállnak föl az utasok , ha van menetrend , ha nincs , úgyhogy bármint írhatok be , nem akarnak felszállni az utasok , úgyhogy...
  • Routeres
    Igyekszem, csak az bosszant, hogy minden kukát, cigisdobozt, szemeteszsákot töröltem már, de még mindig rosszul fut. Plusz töröltem valami utat, amit nem kellett volna, így most nincs menetrend. Így most restart... :)