63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
nálam is megy de ha lehet , én is szeretném kérni az FPS barát verziót. -
nálam elfut, de én is kérném ha lehetséges. -
hd textura egy fantás dobozra. :D lol -
A képen is jól látszik, hogy a Fantás doboznak baromi nagy a textje.... amúgy ha van rá mód, én is kérném a FPS barát verziót, köszönöm! -
akkor tettek volna inkább oda egy apple -t :D -
halaszfi #36656 A Börzsöny is részletes, de jó, hogy nem ennyire. De ez minek? Erő és tudásfitogtatás... -
Routeres #36655 Lehet róla szó.
---
Mutatok valami érdekeset. Ez valami vicc. Ezek felesleges részletek! Cigisdoboz? Fantás doboz? Nemá'... és csodálkozunk, hogy rosszul fut...
Én értem, hogy tök élethű, meg minden, de ez az OMSI esetében egy meg nem engedhető luxus.
-
halaszfi #36654 Jó hír. Mivel nincs sok időm, megosztod velünk a low verziódat? Szeretném még a régi géppel is élvezni. :D De csak ha nem gond. -
Routeres #36653 Most én is irtom a buszból nem látszó objekteket, mert elég gázos az fps nálam is. -
halaszfi #36652 Van, ahol nem, az utaknál. De ez még nem elég ekkora FPS eséshez. -
Routeres #36651 Mivel a csatornafedők egybe vannak építve a kereszteződésekkel. -
halaszfi #36650 Elfelejtettem: Saját magának megbütykölheti az ember, ha ért az Editorhoz, vagy az sco-hoz, és bőven van szabadideje. -
halaszfi #36649 Az. De egy ilyen rövid pálya mér eszi a gépet? A válasz:A csatorbafedők minimumon is megjelennek, ezért sok az objekt. -
Attól, hogy gyenge gépetek van, még jó pálya... :D -
gabcsibkv #36647 A pálya (új)nem nagy szám. Pattog a buszom (D92) akad a játék. Ennél még a Stettin pálya is sokkal jobb. Alapból mindig D92vel tesztelem a pályát hátha a +buszok betétele okozza. -
gabesz012 #36646 Egyébként a BUSE-s hof-al is megy. Nálam legalábbis, a Solaris, csak végállomást nem ír ki, de az utasok attól még felszállnak, ha jó cél van beírva a kezelőbe. :)
A pálya maga szerintem nem nagy durranás, nagyon messze van a hangulata, hossza Szczecin-től. És arról nem is beszélve, hogy nagyon fosul megy nálam is, Solaris-al 18 fps, néha felmegy 21 köré... Az alap Berlin is sokkal jobban fut (leszámítva a Rathaus környékét, kb. ott vannak hasonló értékek). -
Nekem működik vele rendesen. :D A hiba nálatok van. -
Én is bemásoltam ! De megnéztem még a kódokat is hozzá , amiket mellékeltek hogy egyes járatokhoz mit kell beírni :)
De azzal is sehol semmi ! -
SnyperDv2 #36643 Köszi rendes vagy :) -
Kész is, parancsolj. -
SnyperDv2 #36641 Köszönöm szépen :) -
Ha nem előznek meg, feltöltöm neked gyors. -
SnyperDv2 #36639 Hali ! Véletlen kitöröltem ezt az autót "MB W123 230E" valaki fel tudná nekem tölteni a mappáját ? -
Igen! De amúgy mit kéne kiírnom? -
Bemásoltátok a hof fájlt a busz mappájába? :D vozidla/vehicles/ostatní mappában a praha.hof. -
Elméletileg este jön hozzá egy javítás :)
Azt hiszem kénytelen leszek megvárni :D -
Én is. -
Én azt is fölraktam , de semmi :) -
Köszi, így már tökéletes. A pálya nagyon jó lett, a gépigénye is tűrhető. -
A fonts mappát is felraktad??? -
alexander1993 #36631 Hello! Az IkarusSTR legutóbbi buszpackjében lévő "new_260"-nak a táblája miért nem ír ki semmit sem amikor én beállítok járatot meg célt is? Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
Nem tudom , de neked vannak AI buszok ?
Mert én mikor beraktam , azt új buszt akartam kiválasztani , akkor hibát írt ki :)
Aztán töröltem a Karosa B731 Praha nevű mappát is de még akkor is hibákat írt ki úgyhogy töröltem az összes mappát :D -
halaszfi #36629 Felülre mindegy, alul pedig kiválasztod a jót. Nekem jó, Karosa B731-el, BUSE-el -
Egyeltalán mit kéne beírni? -
Nekem is, sajna. -
De jó neked :)
Én próbáltam Ibis-be is , meg a 92-es táblácskával is de csak állnak ott :D -
Nem az Ibisbe, hanem fent a menübe beírtam a végállomást, meg a járatszámot, és felszálltak. :D -
gylacus #36624 Az útirányt menüből állítsd be
Alt-->92-es ikon. -
Te hogyan érted el , hogy fölszálljanak az utasok ?
Mert én bármit írok be , csak állnak az utasok a buszmegállóba -
halaszfi #36622 Az a része mindenkihez kérdés. ;D