63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Renault Agora #36901 Köszi :) -
szikszaicsabi #36900 Szczecin-t kifelejtetted a sorból.:D -
-
Zoliikp #36898 Nem vagy "szerencsétlen", csak ez egy kiegészítő, amit külön kell letölteni, és az SDK mappába tenni...
http://data.hu/get/5580517/maptools.zip
Egyszerű programocska, de nagy segítség.
Először a pálya global.cfg mappáját kell megadni, a többit már kiírja. -
Renault Agora #36897 Oké, köszi.
Zoliikp: Lehet én vagyok a szerencsétlen de ilyen exe-t nem találok :S -
halaszfi #36896 Nekem még matesz elküldte a Splinejait, majd ami kell, azt átdobom holnap priviben ... -
Zoliikp #36895 A maptools.exe-t lefuttatod, és így ellenőrzöd a pályát.
Lehet ugyan, hogy meg vannak az objektek, csak más az elérési útja.
Célszerű ezeket a mappákat létrehozni, és bemásolni, mint a global.cfg-ben egyesével átjavítani mindet.... -
Zoliikp #36894 Dobd át, meglesném... -
jeee nagyon jók:)) -
Újabb két páciens: :D
-
Renault Agora #36891 Sziasztok! Most egy 5-10 perce felraktam a Gothenberg mapot és akartam volna indítani de alig van olyan object vagy spline amit betölt. Pedig mindegyik megvan mert megnéztem a mappákban de nem tölti be őket. Mit csináljak szerintetek? -
halaszfi #36890 Igen... De nem hiszem, hogy max 4 mapnak vannak objektjei. UnL, Prága, Moges(?), Omninsk, és még? Mert a Bécs és Börzsöny még messze van... Nah, utóbbin jól fog esni a 260.32... -
gylacus #36889 Prága. De gondolom azt már ismered :) -
halaszfi #36888 Tudtok néhány pályát, ahol rengeteg egyedi objekt van? Bármi jöhet. -
Geri556 #36887 Háát, bétának elég béta. Az alap scripteket használja, a modell meg kb. vbus szintű. -
Haulin #36886 Szerintem nem gond, mert eléggé szépen leírják, hogyan készítsünk útkereszteződést/utat. Lehetséges neki látok majd egy valós távolsági térképnek is, persze az omsi2-be. :D -
Én a saját tapasztalatomból tudom, hogy az ingyenes tárhelyek, elég érdekesek. Volt amelyik idióta szabályokra hivatkozva törölte egyik napról a másikra a fényképeimet tartalmazó albumot. A másik szolgáltató reklámos volt, ahol kifizettem a reklámot ott is megjelent.... akkor az idióta domain nevek, erre változik, arra változik.... Ok, ennek megoldása a saját domain név... akkor a domain nevet nem tudják normálisan átvezetni... inkább kiadok évi 4-5 ezret egy értelmes tárhelyre... gondolom a srácok is ezért költözgetnek.
-
halaszfi #36884 Ez már a 3. oldalatok. Nem sok ez egy kicsit? :D -
Haulin #36883 Köszönöm a segítséget, igazából a mellék utakat nem nagyon részleteztem, takarékosság miatt. Lowolva vannak, csak kb 50méter és azért torlódnak ott a kocsik, de már megoldottam máshogy. (majd omsi 2-be csinálok javítást).
Routeres:
Neked is köszönöm az információt! :) -
Egy új, de még is Béta ráncajtós busz jött ki... Nem tűnik olyan rossznak, attól még hogy Béta a busz... :D KÉP
Sanos S-314 Package Beta -
Routeres #36881 Jó pár hete elköltöztünk: http://omsiworks.hu -
halaszfi #36880 Ja. Mert a mellékutcákat nem lowoltad. Azokat Very lowra tedd a kereszteződésekbem. Nem tom mér nem jó az oldal, késöbb próbáld meg. Majd G.Gabe vagy Routeres tudja, ez az ő oldaluk. -
szivaktibor199 #36879 Van aki csepelen él ? mert elkeztem csepelt épiteni . -
Haulin #36878 Elnézést a duplázásért. Halaszfi az oldal már nem elé, esetleg tudnál másikat belinkelni? Köszönöm! -
Haulin #36877 de épp ezt nem akarom, hogy sűrű forgalmú út legyen, mert falusi úton nem igen akarok nagy forgalmat, max a városin, de kb 100-200 méteres szakaszú 4sávos van, a többi csak kettő. Köszönöm szépen a segítséged! :) -
halaszfi #36876 1.Jelölj ki pathokat highal is.
2. ObjEditP,de találsz leírást itt:omsipalyagyar.uw.hu -
Haulin #36875 Üdv. Volna felétek két kérdésem.
1. A pályám építésénél már a forgalom beállításánál tartok. Az miért van, hogy az autók a kereszteződésnél ( low) forgalom beállításnál feltorlódnak és szinte mindegyik autó beakar kanyarodni a mellék útra? Ezt hogyan tudnám kiküszöbölni?
2. A jelzőlámpák kapcsolási idejét hol tudnám beállítani? Nem találtam rá útmutatót. Van egy fél sávos szakaszom, ahol a másik sávot építik és jelzőlámpa megoldással csináltam meg az átjutást, de egymásba kapcsolódik a zöld jelzés és kb fél(negyed) úton megáll a forgalom. ( nem egyszerre kapcsolódik, csak nem várja meg a másik lámpa a pirosat, és a forgalom se várja meg a szabad utat)
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!!! -
halaszfi #36874 Jah, köszi. -
Nem jó a modellje, valamiért egyben van a külső és belső fal, és azt az Omsi nem eszi meg. -
halaszfi #36872 És Desiro? -
Zoliikp #36871 Értem, de nem ezt kérdeztem.
Tehát egyszer már működött rendesen, de feltelepítettél valamit a játékba, és az változtatta meg a beállításokat...
Macerás, de legalább magad is ráérzel, mikor, mit kell változtatni:
-töltsd be a PC2006-os opciót;
-amennyiben ott működik rendesen, akkor folyamatosan változtatva kell kitapasztalni, hogy hol van az a pont, amikor működik, és a grafika is megfelelő.
Hiába mondanám, hogy ezt, és ezt ennyire tedd, ugyanis a játék eléggé gépfüggő.
Egy apróságot azonban megtehetsz, és ez nem a játékhoz kapcsolódik:
-tisztítsd ki a gépházat, különös tekintettel a ventilátorokra.
El se hinnéd, hogy a "hűvösebb" kártya milyen javulást eredményez...
Természetesen "dobatsz" egy Catalyst-frissítést is... -
sirenato #36870 A játék közben dobja be. Amúgy azt nem tudod véletlen, hogy játék közben a saját járművem kivételével miért lesznek fehérek a járművek? Mert nem tudom, hogy ez a gép miatt van vagy a pálya miatt, mert egyszer volt olyan hogy a beállítások elállítódtak és azóta jön be ez a fehérség. -
Kár, hogy nem lesz MD. :( -
Usgyi a Börzsönnyel jön. MD nem lesz. :D -
Uzsgyi is lesz majd? Én őszintén szólva a Piroskát (MD-t) várom igazán. -
Routeres #36866 Ez a hibaüzi akkor jelentkezik, ha az OMSI túl sokáig tölti az objektek textúráit. Előbb-utóbb dob egy ilyet.
Ebből az következik, hogy vagy gyenge a géped a játékhoz, vagy túl magas beállításokon akarsz játszani.
Töltsd be valamelyik beállítás profilt (Minumum vagy PC2007, stb.) és tégy egy próbát. -
Zoliikp #36865 Ezt elejétől kezdve, vagy valami rendszer újratelepítés után adja? -
szikszaicsabi #36864 Szépek. Különösen a második kép hátterében lévő járművek.:D -
Újabb járgányok kerültek be...remélem kellően "átlagos utcai" autók... :D
-
sirenato #36862 Hello! Ilyenkor mi a teendő? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_12_7kwsr56p5p.jpg