63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Unalom szüleménye
-
ast00 #36860 Mindjárt más, köszönöm! -
Már én is feltöltöttem, a linket be is tettem, de a drága házigazda nem javította ki. -
alexander1993 #36858 Kösz. -
ezt garantáltan nem fogják/fogom törölni, mehet akár a fejlécbe is -
ast00 #36856 Bocsi a bumpért, de a linkek be alatt a magyarítás linkje halott. Valakinek megvan? Ugyanis nekem most kéne. -
fcbarcelona1 #36855
Valamiért ezt írja ki a Prague Citybus – Line 235 pályánál. Mi lehet a probléma? -
Szép napot! Tudna valaki mondani valami nagyobb pályát amin vasúti közlekedés is van? A Moges ès a Landkreis Wehlen kivételével?
-
Haulin #36853 Ahh köszönöm Isten vagy! :D Mondjuk lehet új kereszteződést kell csinálnim, mert valami oknál fogva nagy az fps zuhanás ( mondjuk a városba érve), igazán jöhetne már az omsi2 mert ha jól tudom az már normálisabban fog futni, nem úgy mint egy idei játék a gépemen. :D -
gabcsibkv #36852 Terrain Splines
VKL Splines
Ansagen + HOF Reinbek
Ha van bemondás Rhodenau 1.2 hez akkor a vehlices/"busz"/sound/ansagen ben legyen
-
alexander1993 #36851 Tudnátok segíteni az alábbi dolgokban:
A Mercedes busz mondja a megállókat a Rhodenau 1.2 verzióban.
A Reinbek pályán az ailists_O405N2.cfg "érvényesüljön vagyis az alapján fusson a pálya.
Az Terrain Splines csomaghoz valamint a VKL's Splines csomaghoz tudnátok adni linket. -
halaszfi #36850
Rendes objektív, vagy omsi.cz-n van az objektek közt egy Kostice ruhlem AI, vagy mi. Azzal lehet kőnnyen lámpát csinálni. -
Haulin #36849 Üdv. Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy az omsi editorban csináltam egy saját kereszteződést ( nem objectként) és a jelzőlámpákat az egyik kereszteződésből átemeltem oda, de az autósok nem reagálnak rá. Ezt valahogy meg lehet oldani, vagy kéne csinálnom egy másik szerkesztőben egy rendes objectként működő kereszteződést? -
Zoliikp #36848 Ha készítesz hozzá saját menetrendet, meg fog szűnni ez a probléma is.
A meglévő menetrend sajátsága, hogy a készítője több "fordát", illetve a valós menetrendet készített el.
Ennek egyik "hátulütője", hogy a Határ úti végállomáson is kellene az AI-nak forgolódni, viszont ehelyett elindul rendesen, majd egyszer csak észbe kap, és "elindul a map széle felé", és ekkor esik 5 fsp-re a játék futása.
Sajnos nekem nem sikerült, illetve belebonyolódtam az úttestek cseréjébe, és ezzel teljesen elveszett a Határ úti lámpa-rendszer... -
Néha előfordul, de akkor rögtön a pálya betöltése után. Újraindítom ilyenkor az omsit és jó. -
halaszfi #36846 Igen. De nem tapasztalsz hírtelen FPS csökkenést? -
Nálam semmi gond az 1.4-gyel, bár erős gépem van :) -
Tudom jól hogy a már van 1.4-es az fejlettebb is minden terén, de azon az alap MAN busz úgy pattog mint egy gumi laszti... :D De az 1.0-os legalább lehet rendesen ugrálás nélkül menni, bármilyen busszal...
-
halaszfi #36843 Igen, de annak van egy óriási vígjáték, hogy hirtelen lemegy az FPS. Omsihu Volánnál is azt kell használni. -
Nem tudom, de a Kispest pálya már az 1.4-es verziónál jár. -
Nem rég mentem egy kört a 194 "Határút-Glória telep" (Kispest v1.0) járattal, és a lámpánál álldogálva azt vettem észre hogy az egyik utas fordítva ül az ülésen, még hozzá a fekete öltönyös úr.
(aki nem találná, az a hátsó kerék felett keresse...)
A busz: Ikarus 260 (ccv-520) BKV Mód v2.0. Csak nálam van ilyen, vagy esetleg másnál is?
Vagy ez is egy olyan bug ami véletlen szerűen elő jött nálam?
-
halaszfi #36840 Vagy le van véve a valós idejü tükröződés. Azt vedd fel öttizenkettőre. Számot vmiêrt nem ír a telóm. -
sirenato #36839 DE a tükör homályossága is azért van? -
Rába D2156 Hang Mod V2.5 FRISSÍTÉS!
A videó leírását olvassátok el. -
Robi546 #36837 Aki tudna nekem segíteni pár tábla (pontosan 7 tábla) elkészítésében Bakonynána Fiktív térképemhez,az kérem írjon privátot vagy írjon ide,csak sima egyszerű kék tábla,fehér szöveggel kell hogy Bakonynána,Zirc,a többi nevet majd megbeszéljük és még olyan kell hogy vége a városnak/falunak vagyis pirossal áthúzva a táblán. Előre is köszi. -
halaszfi #36836 Ez a jó a távolsági mapokban. Egy Börzsöny nem eszi annyira a gépet, mint pl. egy Hamburg. -
buszosatesz #36835 azt nekem se, sőt a frissítés után megint ír valami hibát, de attól még tudok menni a pályán, csak utast vinni nem :S -
Routeres #36834 Aki extrém régi géppel akarja tolni, annak extrém rosszul fog futni. -
Én azokat töröltem , de nekem nem akarnak felszállni az utasok , még mindíg :/ -
buszosatesz #36832 a citybus mappa tartalmát másold át a REN_CITYBUS-ba -
Pelsodriver #36831 Valaki telepítette már a prágai pályát? És sikerült neki buszt választani?Nálam lefagy... -
Mivel arra törekednek hogy minél gépbarátibb legyen, nem lesz az. :) -
Apocalipto #36829 Extrém magyaros lesz, de extrém gépigényes is? :) -
Robi546 #36828 Mercedes Vario 812D-hez készítek most egy hang csomagot,Duramax V8 hanggal,remélem sikerül elkészíteni. :D
Ez alapján készítem a hang csomagot:
Tuned Duramax V8 -
gabcsibkv #36827 Sziasztok !
Rendezem az OMSI 2013 mappámat melybe a játék van feltelepítve, namost eltelt jó sok idő most rendszereztem mi felesleges bele, de találtam 2db sound és 2db script mappát melyiket melyikbe másoljam? (szinekkel megjelöltem az egyezéseket)
Másodikként az a DS Store fájl szükséges a játéknak vagy felesleges?
Kép
Előre is köszönöm a válaszokat -
Úgy, hogy összevetve az átlag akkor kiadott játékok grafikájával és futás teljesítményével, valamint optimalizatlanságát, nem ért 10 ezret. Voltak benne busz fanok számára értékelhető dolgok és uttörőnek számított ebben a témában, azrt lehetett elkérni érte 10 Ezret... De azóta eltelt pár év, ráadásul a készítők által semmi kiegészítő, DLC nem jött ki... Stb. -
Kérlek törekedj arra, hogy a kérdéseidet, felvetéseidet minél kevesebb hozzászólásban fogalmazd meg! Nem kell 5 percenként hozzászólást írni... -
Routeres #36824 A templomok legalább annyira fontos hozzávalói a magyar vidéknek, mint az élővilág hangjai.
Mivel extrém magyaros pályát építünk, így a német templomok hangjai szóba se jöhettek. G.Gabe kreált magyaros harangot, de nekem bökte a csőrömet, hogy ugyan úgy szól mindegyik. Padarmartin-tól kaptam tegnap egy csomag hangot, amiket ma be is tettem a játékba, így most G.Gabe, padarmartin és jómagam által összeválogatott harangok zengik be a tájat.
-
bpyfan #36823 Ha ennek lesz szipla lámpás verziója az enegem érdekelne a realusztikusabb hang és kilómeéteróra miatt. Az látszik a viedón hogy már jobban van leanimálva.
-
Robi546 #36822 Köszi,egyébként most találtam más módszert is,mert most még 8 apartman házat kell bekonvertálnom OMSI-ba,és konvertálásnál a Geometrynál a "Scale" vagyis "nagyság", 100 százalékon van,azt leraktam 1 százalékra,most pont jó lett. :) De köszi a segítséget ha még valamit nem tudnák majd még kérdezek.