63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• GMI
    Unalom szüleménye
  • ast00
    Mindjárt más, köszönöm!
  • Martinez01
    Már én is feltöltöttem, a linket be is tettem, de a drága házigazda nem javította ki.
  • alexander1993
    Kösz.
  • cSuwwi

ezt garantáltan nem fogják/fogom törölni, mehet akár a fejlécbe is
  • ast00
    Bocsi a bumpért, de a linkek be alatt a magyarítás linkje halott. Valakinek megvan? Ugyanis nekem most kéne.
  • fcbarcelona1

Valamiért ezt írja ki a Prague Citybus – Line 235 pályánál. Mi lehet a probléma?
  • bocskor3
    Szép napot! Tudna valaki mondani valami nagyobb pályát amin vasúti közlekedés is van? A Moges ès a Landkreis Wehlen kivételével?
  • Haulin
    Ahh köszönöm Isten vagy! :D Mondjuk lehet új kereszteződést kell csinálnim, mert valami oknál fogva nagy az fps zuhanás ( mondjuk a városba érve), igazán jöhetne már az omsi2 mert ha jól tudom az már normálisabban fog futni, nem úgy mint egy idei játék a gépemen. :D
  • gabcsibkv
    Terrain Splines
    VKL Splines
    Ansagen + HOF Reinbek
    Ha van bemondás Rhodenau 1.2 hez akkor a vehlices/"busz"/sound/ansagen ben legyen
  • alexander1993
    Tudnátok segíteni az alábbi dolgokban:
    A Mercedes busz mondja a megállókat a Rhodenau 1.2 verzióban.
    A Reinbek pályán az ailists_O405N2.cfg "érvényesüljön vagyis az alapján fusson a pálya.
    Az Terrain Splines csomaghoz valamint a VKL's Splines csomaghoz tudnátok adni linket.
  • halaszfi

Rendes objektív, vagy omsi.cz-n van az objektek közt egy Kostice ruhlem AI, vagy mi. Azzal lehet kőnnyen lámpát csinálni.
  • Haulin
    Üdv. Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy az omsi editorban csináltam egy saját kereszteződést ( nem objectként) és a jelzőlámpákat az egyik kereszteződésből átemeltem oda, de az autósok nem reagálnak rá. Ezt valahogy meg lehet oldani, vagy kéne csinálnom egy másik szerkesztőben egy rendes objectként működő kereszteződést?
  • Zoliikp
    Ha készítesz hozzá saját menetrendet, meg fog szűnni ez a probléma is.
    A meglévő menetrend sajátsága, hogy a készítője több "fordát", illetve a valós menetrendet készített el.
    Ennek egyik "hátulütője", hogy a Határ úti végállomáson is kellene az AI-nak forgolódni, viszont ehelyett elindul rendesen, majd egyszer csak észbe kap, és "elindul a map széle felé", és ekkor esik 5 fsp-re a játék futása.

Sajnos nekem nem sikerült, illetve belebonyolódtam az úttestek cseréjébe, és ezzel teljesen elveszett a Határ úti lámpa-rendszer...
  • [HUN]FaTaL
    Néha előfordul, de akkor rögtön a pálya betöltése után. Újraindítom ilyenkor az omsit és jó.
  • halaszfi
    Igen. De nem tapasztalsz hírtelen FPS csökkenést?
  • [HUN]FaTaL
    Nálam semmi gond az 1.4-gyel, bár erős gépem van :)
  • matesz19
    Tudom jól hogy a már van 1.4-es az fejlettebb is minden terén, de azon az alap MAN busz úgy pattog mint egy gumi laszti... :D De az 1.0-os legalább lehet rendesen ugrálás nélkül menni, bármilyen busszal...
  • halaszfi
    Igen, de annak van egy óriási vígjáték, hogy hirtelen lemegy az FPS. Omsihu Volánnál is azt kell használni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, de a Kispest pálya már az 1.4-es verziónál jár.
  • matesz19
    Nem rég mentem egy kört a 194 "Határút-Glória telep" (Kispest v1.0) járattal, és a lámpánál álldogálva azt vettem észre hogy az egyik utas fordítva ül az ülésen, még hozzá a fekete öltönyös úr. (aki nem találná, az a hátsó kerék felett keresse...)
    A busz: Ikarus 260 (ccv-520) BKV Mód v2.0. Csak nálam van ilyen, vagy esetleg másnál is? Vagy ez is egy olyan bug ami véletlen szerűen elő jött nálam?
  • halaszfi
    Vagy le van véve a valós idejü tükröződés. Azt vedd fel öttizenkettőre. Számot vmiêrt nem ír a telóm.
  • sirenato
    DE a tükör homályossága is azért van?
  • bocskor3
    Rába D2156 Hang Mod V2.5 FRISSÍTÉS!

A videó leírását olvassátok el.
  • Robi546
    Aki tudna nekem segíteni pár tábla (pontosan 7 tábla) elkészítésében Bakonynána Fiktív térképemhez,az kérem írjon privátot vagy írjon ide,csak sima egyszerű kék tábla,fehér szöveggel kell hogy Bakonynána,Zirc,a többi nevet majd megbeszéljük és még olyan kell hogy vége a városnak/falunak vagyis pirossal áthúzva a táblán. Előre is köszi.
  • halaszfi
    Ez a jó a távolsági mapokban. Egy Börzsöny nem eszi annyira a gépet, mint pl. egy Hamburg.
  • buszosatesz
    azt nekem se, sőt a frissítés után megint ír valami hibát, de attól még tudok menni a pályán, csak utast vinni nem :S
  • Routeres
    Aki extrém régi géppel akarja tolni, annak extrém rosszul fog futni.
  • Omsifan1225
    Én azokat töröltem , de nekem nem akarnak felszállni az utasok , még mindíg :/
  • buszosatesz
    a citybus mappa tartalmát másold át a REN_CITYBUS-ba
  • Pelsodriver
    Valaki telepítette már a prágai pályát? És sikerült neki buszt választani?Nálam lefagy...
  • wollnerd #36830
    Mivel arra törekednek hogy minél gépbarátibb legyen, nem lesz az. :)
  • Apocalipto
    Extrém magyaros lesz, de extrém gépigényes is? :)
  • Robi546
    Mercedes Vario 812D-hez készítek most egy hang csomagot,Duramax V8 hanggal,remélem sikerül elkészíteni. :D
    Ez alapján készítem a hang csomagot:
    Tuned Duramax V8
  • gabcsibkv
    Sziasztok !
    Rendezem az OMSI 2013 mappámat melybe a játék van feltelepítve, namost eltelt jó sok idő most rendszereztem mi felesleges bele, de találtam 2db sound és 2db script mappát melyiket melyikbe másoljam? (szinekkel megjelöltem az egyezéseket)
    Másodikként az a DS Store fájl szükséges a játéknak vagy felesleges?
    Kép
    Előre is köszönöm a válaszokat
  • Erlau Trans #36826
    Úgy, hogy összevetve az átlag akkor kiadott játékok grafikájával és futás teljesítményével, valamint optimalizatlanságát, nem ért 10 ezret. Voltak benne busz fanok számára értékelhető dolgok és uttörőnek számított ebben a témában, azrt lehetett elkérni érte 10 Ezret... De azóta eltelt pár év, ráadásul a készítők által semmi kiegészítő, DLC nem jött ki... Stb.
  • Erlau Trans #36825
    Kérlek törekedj arra, hogy a kérdéseidet, felvetéseidet minél kevesebb hozzászólásban fogalmazd meg! Nem kell 5 percenként hozzászólást írni...
  • Routeres
    A templomok legalább annyira fontos hozzávalói a magyar vidéknek, mint az élővilág hangjai.
    Mivel extrém magyaros pályát építünk, így a német templomok hangjai szóba se jöhettek. G.Gabe kreált magyaros harangot, de nekem bökte a csőrömet, hogy ugyan úgy szól mindegyik. Padarmartin-tól kaptam tegnap egy csomag hangot, amiket ma be is tettem a játékba, így most G.Gabe, padarmartin és jómagam által összeválogatott harangok zengik be a tájat.

• bpyfan
    Ha ennek lesz szipla lámpás verziója az enegem érdekelne a realusztikusabb hang és kilómeéteróra miatt. Az látszik a viedón hogy már jobban van leanimálva.
  • Robi546
    Köszi,egyébként most találtam más módszert is,mert most még 8 apartman házat kell bekonvertálnom OMSI-ba,és konvertálásnál a Geometrynál a "Scale" vagyis "nagyság", 100 százalékon van,azt leraktam 1 százalékra,most pont jó lett. :) De köszi a segítséget ha még valamit nem tudnák majd még kérdezek.