63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Erre értettem, hogy nekik kényelmesebb, ha szinte rögtön látják a tükröket. De ugye ez nem nagy cucc, csak írtam, hogy realitásában az sem áll közelebb, mint a másik. -
Nagyon szúrja a szemem de a két tükör megvan cserélve! :D -
Igen, mond! Én is észre vettem, de remélem a javításban ennek is lesz orvosolása ! :) -
Zoliikp #36938 Aki billentyűzet+egér kombóval játszik (pl. én is), annak adott a lehetőség, hogy a közép nézettől jobbra-balra úgy változtassa a következő nézetet, -már az értékeket-, hogy csak "keveset" mozduljon, így "lássa a tükröt"...
Nem nagy dolog, ezen nem kell "kiakadni".
Azt viszont meg kell értenie mindenkinek:
mivel -hál' istennek- különbözőek vagyunk, nem fog készülni olyan busz, ami minden részletében mindenkinek megfelelő.
Törekszünk erre, de nem megoldható. Egyenlőre.
Addig pedig így kell elfogadni a modelleket. Vagy.... (Kezdhetném a felsorolást, mi mást csináljanak a játék helyett.
-
Az lehet, hogy a látómezejében van, de az nem jelenti azt, hogy élesen látja is azokat. Jó persze, aki billentyűzetről vezet és billentyűzetről/egérrel kormányoz, azt megértem, ha jobb szereti látni a bal tükröt, de én, ha már kormánnyal meg váltóval játszok, engem kifejezetten zavar, inkább váltogatom a nézetet. De ezek nem hatalmas dolgok, ha valakit zavar az alap beállítás, fogja, és átírja, nem valami bonyolult szerkeszteni ezt :) -
tsy28 #36936 Viszont a sofőrnek a perifériás látószögébe vannak,mint ahogy játék alatt én is csak oda-oda pillantok.Ezeknél meg állandóan nézetet kell váltani. -
Háát ez az ikarus E95 Valóságban a kedvenc buszom de a játékban közel sem érte el azt a szintet amit vártam volna Egy erős bétának jó!
Ha azt mondom tükör valaki észre vett valamit ?? -
Találtam 3 király festést a TD-Mercedes-Benz O405N2-höz, akit érdekel...
KÉP1KÉP2
KÉP3
Letöltés -
Én úgy vagyok vele hogy jobb így a hangja mint ha az egyik gyári MAN-nak rakta volna be a hangját, mert attól már herótóm van hogy minden béta vagy kész buszhoz azt rakják be, mint ha nem létezne más hang... De tény hogy kicsit kapkodva van összerakva de így is örülhetünk hogy egy friss húsival róhatjuk a köröket. :P -
A CCV 260-as féle sofőrnézet (vagy a BKV mód, vagy a 263, mindegy), az pont a legirreálisabb, ami csak lehet. Olyan nem létezik, hogy a sofőr egyszerre látja az egész műszerfalat és még a bal tükröt is. Ha ültél már buszban, tudnád, hogy az ember elég keveset (konkrétan semmit) lát a műszerfalból, de nem is azt kell nézni, hanem az utat. -
tsy28 #36931 Meg a sofőrnézetet is lehetne még csiszolni.Olyan,mintha a kormányra hasalva vezetné a buszt a sofőr.
Vagy a gyári MAN,vagy a ccv féle 200-as Ikarus sofőrnézetéhez kellene igazítani ezt is. -
Hát remélem... :D A műszerfala tényleg ronda de szerintem a C56 után a második legszebb Ikarus, persze kívülről. Nem is tudom melyik a legszebb belülről.
-
Routeres #36929 Nem rossz, de mintha kicsit kapkodva ment volna az építés, nem?
Ez a pár apróság remélhetőleg hamar orvosolva lesz:
- Utastérben az ablakok hiánya
- Olajnyomásmérő ≠ fordulatszámmérő
- Hangok, hangok, hangok! Nemá' hogy a Lion's City-t kelljen hallgatnom... :)
- Árnyék
- Utastérben villogó textúrák
Egyébként üde színfolt a sok 2xx között, minden elismerésem. :) -
Most teszteltem, automata a hátsó ajtó :D -
Részben OFF, de én el nem tudom képzelni, hogyan tudtak anno az Ikarusnál egy ilyen szép buszhoz ilyen ronda műszerfalat tervezni... -
Most még jobban letörlek! Az utastérben nincs ablak... :( -
Hopp, ez elkerülte a figyelmemet, köszi az infót! -
Az nekem se sikerült :D -
Hogy lehet nyitni a hátsó ajtót? -
A készítő azt írja lesznek még további javítások. -
Elkészült!
Letöltés!
-
Azt mondta még régebben hogy nincs konvertálható model belőle... -
Nagyon szépek köszi szépen!
Akkor már én is had kérdezzek egyet: Suzuki nem lesz? Az nagyon hiányzik a magyaros hangulathoz... -
Köszi! Egyelőre nincs.
szikszaicsabi: Köszi! -
spy803 #36917 Király! Alfa 146 nincs? :) -
szikszaicsabi #36916 Szépek.:)
-
Merdedes-Benz 200TE, Alfa Romeo 75, Audi A4, Honda Civic Hatchback AI autók
Mercedes-Benz 200TE - LETÖLTÉS
Alfa Romeo 75 - LETÖLTÉS
Audi A4 - LETÖLTÉS
Honda Civic Hatchback - LETÖLTÉS -
Haulin #36914 Privátba tudnál írni valami bővebb dolgot a tervedről, mert lehet engem érdekelne a dolog. :)
-
szivaktibor199 #36913 Ki tudna segiteni épiteni a csepel pályámat ? mert igy egyedül nagyon lassn épitem kéne még valaki aki segitene -
Érdekes kidolgozás de hát ez van. -
Attól még nem E95. :D -
A készítő azt írja nincs sok hátra és Skydrive-ról lehet majd letölteni. -
LnD #36909 Csak ez nem E95, hanem E94-E95 FIKTÍV keveréke. -
Az E95-öt MrKrisz1000 nevű játékos készíti, ne tessék leszólni :D -
Haulin #36907 Nem tudom, hogy ki látta youtube-on egy olyan videót, ami a nógrád-voláni helyközi pályaudvar élethű mását mutatja be. Nem tudjátok ki készítette és milyen címen találom meg? Aki készítette és látja ezt a hozzászólást kérem írjon privátot, lenne hozzá pár kérdésem. -
Szerintem homlokfalra gondolsz te is.. Az ami szúrja nekem csak a szememet. -
Amit Te linkeltél, az egy E95Express műszerfala, amiből mindössze 3 készült, szóval ne azt tekintsük általános E95 műszerfalnak.
Az E95 műszerfalak szinte pontosan megegyeznek az E94-esek műszerfalával.
De nem akarok belemenni a részletekbe, mert akkor reggelig írhatnám a hsz-t. :D
A lényeg, hogy nagyjából pontos a műszerfal, mással vannak bajok. -
Ja, más is írta régebben, hogy valahogy a kettő keveréke lett...és hogy mi a ... ez? :D -
Nem akarok izézni, de ez milyen műszerfal? Nem láttam még ilyet a valóságban, így csak a Google-re tudok hivatkozni, de nekem valahogy inkább az E94-re emlékeztet, mint az E95-re. -
halaszfi #36902 Azon nincs sok új épület, csak útkerek, és Splinek. De én amikat írtam, azokon alig látni valami eredetit.