63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ha ehhez sikerül majd eredeti Detroit Diesel hangot is csinálni, akkor nagyon remek busz lesz.
-
"Eközben bocskor3 és GMI gyártósorán":
-
nx10521 #36979 Sziasztok,
Készítettem egy meglehetősen minimális OMSI.HU Volán festést az Ikarus 250.12 típusú autóbuszhoz.
A "színtervet" igyekeztem nagyjából korhűen kialakítani, remélem nem lett bortányosan gyenge. Ha bármiféle igény van ilyesmire, szívesen feltöltöm. -
fghjk #36978 A legutóbb megjelent Solarisnak (Ennek a belső kijelzőjét hogy lehet működésre bírni? -
Uninstall után törölted az OMSI mappát, Shift + delete-vel?? Mert lehet hogy ez a baj hogy a mappa még ott van és abban van a hiba ami megakadályozza a rendes működést... Próbáld meg, ha utána se sikerül, csinálj egy rendszer karbantartást, ajánlom a JetClean programot erre a feladatra... ha mindent kijavított, utána próbáld meg a feltelepítést. -
generalGGabe #36976 Természetesen ugyanott van.
Halaszfi: nálam a restart nem segített, még az újratelepítés sem. -
bpyfan #36975 Sziasztok én is nagyon vártam az E95-öst kicsit csalódás volt.De egyenlőre eltekintek a műszerfal hiányosságától mert a készitő még javít majd rajta.Egy valami zavar folyton felforr benne a víz.Három kanyart tettem meg vele külömböző helyközi map-okon a busz tele volt mindig és 25-28C volt a hőmérséklet. Mire beértem a buszvégre mindig jött a gőzfelhő.Pedig nem hajtottam nem erőltettem csak mentem vele. -
halaszfi #36974 Nekem egyszer hasonló hibám volt. A gép Restartja megoldotta. -
az E95-nek lesz BUSE kijelzős változata? -
ast00 #36972 Én annyit tudok, hogy nekem egyszer hasonló volt. Nekem datei nich gefunden volt, ott az újrarakás segített. De az Omsi olyan mint egy béta. -
a prágás pályánál miért e/a fehler-ezik? -
Üdv! Az miért van hogy megadom a lámpa koordinátáit a model.cfg-ben és nem ott világít hanem sokkal előrébb? (biztos hogy helyesen koordinátákat írtam be)
generalGGabe:
Ugyanabba a mappába telepítetted újra ahol eddig volt? -
generalGGabe #36969 SziasztoK!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Fura hülyeségbe kezdett nálam az OMSI: gondolt egyet, és a gyári MAN-okkal nem enged játszani.
Ahogy rákattintok a listában a MAN-ra, ungültiger dateiname, majd egy OK után zugriff.
Legyaktam, újratelepítettem, ugyanaz.
Tudna rá valaki valami okosságot mondani? -
gylacus #36968 Nagy csalódás nekem ez az E95. Minden reggel a LUT-104-gyel utazom, és az előttem szólók is számos hiányosságot fedtek fel.
Nekem leginkább a műszerfal kidolgozatlansága zavar, illetve a kézi váltós verzió borzalmas szerintem. Fordulatszámmérő nulla, a váltás se tetszik. "Hirtelen ennyit tudok most írni. pre-alpha v0.001-es verzió" -
ast00 #36967 Nekem az FCS-313 Scania motorja hiányzik. Olyan szépen szól. Meg a retarder karja nézett ki nagyon poénosan. Kb ezek hiányoznak nekem. De én is várom hová fejlődik a projekt. -
Nekem nincs bajom az E95-el.Sőőt egyenesen imádom!:D Jó a tükör picit zavaró, de meg lehet szokni.Már csak egy jó Tisza Volán festés dobná még fel igazán.:) -
SnyperDv2 #36965
-
SnyperDv2 #36964 Ki csinálja ezt a E95 öt ? most néztem zavarnak a textúrák :D Rábához van pár remek fótóm ha érdekli a készítőt meg ma csináltam meg a műszerfal egy részét is :D
-
Nos... igen. Elég össze-vissza ez a busz... nem tudom mi lesz belőle később, de sok reményt nem fűzök hozzá. -
LnD #36962 Sok hibája nincs, de nem találtam itthon annyi A4-es lapot.
-típusról a véleményemet már írtam régebben is: E95 Rába egy érdekes típus, nem létezik, de homlokfal alapján nincs is köze az E95-höz, valamint egy fiktív busznak valós rendszámot adni, érdekes dolog. Esetleg oda kellene írni, hogy Fiktív busz
-modellezési hibák: műszerfal no komment, a hátsó lépcső tükör szára bent van a kapaszkodón
-padló idétlen villogása
-az összes tükör fordítva mutatja a képet, továbbá a holttér és domború tükör semmire nem jó
-hátsó ajtó nyitására nem tudok mit mondani
-ha megnyomom a "*" gombot (első ajtó, 2. szárny nyitó/záró) akkor egy lámpa felkapcsol, de ajtó nem nyílik.
-tompított fénynél csak az egyik (szélső) lámpa kapcsol fel, reflektorra pedig a belső
-hátsó lámpáknál a sorrend: index-világítás-fék-tolató-ködlámpa a sorrend, itt pedig van két db. világítás, és az alsó a legalsó fék
-pedálok össze vannak cserélve: a kuplung pedál elmegy gáznak, és a fékpedál menne el kuplungnak
-az alapnézet alacsony és nagyon elől van
Hirtelen ennyit tudok most írni. pre-alpha v0.001-es verzió.
Az meg teljesen eltörpül ezek mellett, hogy se a busz eredeti készítői (Torruss, VL67) és a komplett homlok és hátfal "lopott", mivel készítői(k) se megkérdezve, se odaírva nem lettek.
-
ast00 #36961 Lol na leesett végre. Csak hát én ha BKV-n utazok, az metró vagy villamos. Nem igazán vagyok jártas ebben a részben.
ÉS am leraktam újra és működik az E95 fék és tolató lámpa. Nem tudom mi lelte a multkor. -
Valaki tudja hogy a Römerberg V2.0.2 és a Römerberg V2.0 között mi a különbség?? -
padarmartin #36959 hát a valóságbeli kivitelezés ast00 : D
-
Deutsch84 #36958 Egy mai út Kép -
halaszfi #36957 Szép lesz, hiába nem a legjobb a valóságban, de én imádom. Hiányoznak a 105-ösről, de a Citaro C2-k kárpótolnak. :D -
Deutsch84 #36956 -
ast00 #36955 Azt mondod nehézségek vannak a kivitelezésnél. Ez a busz bármiben különbözik a többitől modellezési szempontból? Vagy scriptek mások?
És egyébként észrevette valaki, hogy az E95 féklámpája nem működik? Még csak a manuálissal mentem, de ott aztán semmi nem történt. A tolató lámpa se működött. Nem túl idegesítő, csak eszembe jutott. -
Ohhh ja értem.... Sajnálom. Rendben, azért köszi.
Akkor csak reménykedni tudok hogy hamar megjön az a frissítés/javítás a buszhoz.
-
Zoliikp #36953 Ez a konvertáló feladata.
Egyébként sem rendelkezem a megoldással.
Nemeza segített ugyan az 556-os kapcsán, de voltam olyan "ügyes", hogy valamit átírva, elrontottam.
Sajnos időm sincs, hogy rájöjjek a hibámra, a projekt is áll. -
Értem és erre a betegségre tudnál egy tippet adni hogy hogyan orvosolható?? Vagy ha van neked egy scripted rá, akkor eltudnád küldeni vagy feltenni valahová?? Mert így elég illúzió romboló tud lenni ez a busz játék közben...
Amúgy nincs sok bajom vele. Előre is köszönöm a választ vagy a scriptet.
-
padarmartin #36951 Kedves gabesz012! Kezdj neki te akkor ha annyira akarsz egy normális Volvot,én szeretem ezt a buszt,nekem tetszik,meg gondolom jó pár embernek...a kivitelezéssel ugyan voltak gondok,de az elgondolás nem rossz...:)) -
Szép lesz, remélem egyszer vezethető is lesz omsiban. :) -
gabesz012 #36949 Valaki képes ennek a szarnak a modellezésére időt pazarolni? Akkor már inkább egy rendes Volvo-nak állt volna neki. :) Volt egy 7700-as béta, meg a 8500-as is készült, de egyikről sem hallani mostanában, azok a projektek vajon befulladtak? -
mimo0612 #36948 A külső tükrök is fordított képet adnak. Meg ne már hogy automata hátsó ajtós :( Amúgy tényleg jó kis gép. :) -
Zoliikp #36947 Akkor próbáld úgy, hogy a gombbal nyitod/zárod az ajtót.
Orvosolható "hiba van benne", amit a script okoz:
benne maradt az első ajtóra jellemző kétszárnyas vezérlés.
Tehát van benne egy "szellem" ajtó, és az nyitva van, ezért szállnak fel. -
padarmartin #36946 a kép lemaradt.. -
padarmartin #36945 Tegyük fel,hogy Vitézy úr átkeneti az összes Localot... : D
-
sirenato #36944 Hali! Miért van az,hogy a busz beakad, homályos lesz a műszerfal és utánna meg normális -
ast00 #36943 Addig jó! Nekem már régóta az "álmom", hogy legyen E95 az Omsiba, szóval ez nekem jól jött. Bár én kifejezetten az FCS-313 buszt kedvelem, az kúszóváltós, szóval azt sosem kaphatom meg :( -
Nekem ezek mind nem annyira zavaróak amikről ti beszéltek, de az igen hogy meg sem állok a busszal a megállóba, de az utas már felszállt a csukott ajtón és a karosszérián át megy... KÉP