63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Edmond14 #60750 Sziasztok! Írtam menetrendet, de az AI nem spawnolnak le csak akkor, ha már letettem egy saját buszt. Mi lehet a hiba? -
lanerto #60749 Like. ;) -
bpi 773 #60748 alakul.
-
bpi 773 #60747 elirtam:DDD 2017* bocsixd -
PetiM44 #60746 2016. szeptembertől 2016 júniusáig? Érdekesen hangzik, az biztos. -
bpi 773 #60745 Egy kis tájékoztatás a jövőre nézve. -
bpi 773 #60744 hali. keresek egy olyan embert aki tud menetrendet irni. nem valós alapjan hanem kitalált. aki tud az kérem jeleze. Jól jönne az M3-hoz egy menetrend:) -
#60743 Úgy hogy törlöd, de ha steam rn aktiválod akkor automatikusan frissul -
szepesimiklos #60742 De ezt hogy???
-
Harixis #60741 Akkor valószínű én kutyultam valamit össze és ezért nem találom neten...... -
#60740 Magyarra fordítva: Kérlek előbb távolítsd el az előző verziót -
szepesimiklos #60739 Üdv
Frissült a Hamburg és 3.00-as lett de nem tudom frissíteni mert ezt írja ki "Please Uninstall the previous version first"
A játékot a Wigbestnél vettem és letölthetős ,de nem tudom hogy mit kell csinálni hogy települ a frissítés.
-
#60738 Tudtommal nincs Ikarus 253! A Trabant alapból benne van az Omsiban :) -
Harixis #60737 Nem is olyan régen oly könnyedén megtaláltam bizonyos objektumokat, de ma problémás a megkeresése mert ahová volna normális link tartalom nincsen. Trabantot keresem elsősorban ami ai mód-ként is használható pár dolog hiányzik belőle de rendesen kiakad tőle a játék..... -
Harixis #60736 Sziasztok! Ikarus 253 van-e már omsihoz illetve készül-e? -
névtelen91 #60735 Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy az Ikarus 415.26-ról (Ccv -520 a készítője)tudtok valami információt?Azt olvastam hogy nem foglalkozik vele.Érthető hogy a készítőnek is van más a modellezésen kívül.(Pedig elég jó,főleg ezzel a 2-2-0 ajtórendezéssel.)
Köszönöm a válaszokat. -
Harixis #60734 Köszi megpróbáltam másik böngészővel operával ugyan az a helyzet. 21%-ig eljutok aztán nem tudok tovább tölteni, érdemesebb lenne egy drive-s tárhelyes feltöltést csinálni..... -
joccy #60733 Nagyon köszönöm!Tényleg elolvastam a mellékelt leírást,de ezt nem láttam.Még egyszer köszi a segítséget! :) -
#60732 Baloldalt az aksit fel kell kapcsolni, utána E, aztán E nyomva tartva és indul. Egyébként a mellékelt leírást elolvasod akkor már rég buszozhatnál és nem kellett volna megkérdezni -
joccy #60731 Sziasztok!Abban szeretnék segítséget kérni,h a Setra S317UL buszt,hogyan kell beindítani.A szokásos E,N,M sorrenddel nem megy.Amikor megnyomom az M betűt leveszi a gyújtást és nem csinál semmit.A segítséget előre is köszönöm! -
#60730 Nem hinném, hogy a Firefoxxal lenne a gond, de próbálkozz meg Google Chrome-al, ha akor sem megy akkor nem tudom mi lehet a gond. -
Harixis #60729 Nem tudom valamiért teljes egészében letölteni a Szfvár-Mór pályát. Eljut nagyjából 21%-ig aztán nem tölt, meg ha jól emlékszem akkor kvóta túllépésről beszél és nem tölt tovább... firefox legfrissebb változattal töltök lehet nem firefox-xal kellene? -
szepesimiklos #60728 Nem
-
Harixis #60727 Sziasztok! Kis segítsége kérnék! Letöltettem a 4051-es mapot tudom, hogy kell pár kiegészítő Börzsönyből hozzá, de azokat neten nem mindent lenem mint például: kerites csomag ezeket honnan tudom letölteni? -
bajusza #60726 Itt megtalálod, ha erre gondoltál: Omsi Praha -
szepesimiklos #60725 Üdv!
Valaki elküldené a prágai pályát , de nem az kellene ami 235-os vonal hanem amiben több vonal található.
Előre köszönöm
-
alexander1993 #60724 Köszönöm. -
LnD #60723 Az "e" betűvel egyik irányba forgatod a kulcsot, tehát áram, gyújtás, indítózás, "m" betűvel pedig másik irányba. -
alexander1993 #60722 Hello! Hogy tudnám beindítani az S317-est? Ha az áram adás után be akarom indítani a motort, akkor elmegy az áram. Tudnátaok segíteni? -
sirenato #60721 Köszönöm a választ! Csak azért kérdeztem mert,hogy mikor letölteném akkor ugye kidobja, hogy milyen operációs rendszerekkel fut. De a win10 kimaradt. -
lanerto #60720 Ugyanúgy mint a többi oprendszeren (feltéve ha minden drivert megfelelően használsz). ;) -
sirenato #60719 Sziasztok!Csak egy kérdés! Valaki játszott-e már Windows 10-en Omsi 2-t, és ha igen akkor hogyan fut rajta? A válaszokat előre is köszönöm ! -
Harixis #60718 Ha elkezded őket sok sikert kívánok hozzá, remélem tudod valamire használni ezt a jellegrajzot, sajnos nincsen jobb hozzá.... -
#60717 Üdv!
Valaki tudna információval segíteni,hogy a Redercs pályában mikor ki akarom választani a buszt hogy hova tegye helyszineileg,üres a táblázat,a másik hiba pedig az időpont állításnál van. Mellékelek két képet,a két hibáról.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
#60716 Még nem... -
#60715 Üdv!
Tudja valaki hogy a tavalyi Ikarus 256-os csomagot kiadták már. Erre gondolok,és ha igen hol lehet letölteni?.
Ikarus 256 csomag -
#60714 Már rég gondolgozom egy busz készítését lehet hogy elkezdem majd. -
Routeres #60713 Miközben nyomtad a shiftet. -
#60712 Ezt most miért? ESC benyomására kaptam.
Közben érkezett egy ilyen (Lions City A21): http://www.omsi-webdisk.de/index.php?page=Entry&entryID=743
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2016.09.01. 18:17:10 -
Sprintex #60711 Az 1.1-es verzió archívumában az Addons\Standard Hof mappában találod a friss hof fájlt. Azt pakolgasd be minden használt buszod mappájába.