OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---
@MineHeadHun - Ezt a függöny dolgot még megfontolom 😊
omsigbm.ewk.hu
Összeágazásnál ugyanez a helyzet. Igazából annyi szépséghibája van, hogy az ilyen spline-s elágazásoknál meg ilyeneknél egy fikarcnyit se tartják be a kresz szabályokat (elsőbbség, irányjelzés...stb).
#Tomiii77
Ami azt illeti ez nem is olyan egyszerű, nem néhány parancs. Minden busznak két idevonatkozó cfg fájlja a model mappában (passangercab meg ilyesmi néven futnak). Az egyikben pontok vannak meghatározva a buszban (illetve az álló és üléshelyek pozíciói). A másikban ezeket a pontokat összekötő útvonalak. Ezek az útvonalak határozzák meg (tudtommal), hogy merre mennek az utasok, hol szállnak le. Így ezeket kell módosítani, csak hát ahhoz át is kell látni, mi merre megy.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=38473
Szorítók hogy hamarosan kitud adni 😄
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

a pályához megvan minden mar lámpa program menetrend meg minden egyéb. de vannak még hiányosságok sajnos. rózsaliget megalloónál meég kell pár objekt
ugyan ez a noszéopy utcánál.
És a plusz járat meg készülőben van. nem lesz nagy szám de azért azis valami😄
pontosan nemtudom mikor hogy merre hány lesz de alakulgat😄
de annyit elárulok hogy megvan már ugye kőbánya alsó egy teljesen uj köki és a határ út is😄
Persze ízlések...
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Hamburg is egy jó kieg, alapból elég tartalmas is, de a Three Generations kieg további 3 csuklós buszt ad hozzá a pályához, persze Hamburg nélkül is működnek.
Bécsnek elég lehúzás szaga lett így két részre bontva, mindenképpen az újakat vedd, ha veszed, a régit felesleges.
Chicago ronda, az X10 unalmas, Gladbeck egy vicc, az AI jármű csomag szintúgy.
Szerintem.
Eddig nem vásároltam DLC-t az alapjátékhoz ( OMSI 2 ), de most, hogy akció van, lehet, hogy elköltenék némi pénzt. Melyik DLC-ket javasoljátok megvételre? Chicago DLC például érdekelne, de elég vegyes véleményeket olvastam róla.
Előre is köszönöm!
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Szeretném megkérdezni a készítőtől hogy hogy áll a kőbányai(117 vonal) pályával??
Ezt nem tolakodásból kérdezem csak már nagyon várom a pályát
és kíváncsi vagyok hogy mikor lesz készen vagy mikorra várható.
A választ előre is köszönöm és bocsánat a zavarásért....
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek a fórumon 😄
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Gyári útker?
Utoljára szerkesztette: generalGGabe, 2016.05.11. 20:55:01
Szerk: Most egyenesen mennek az autók, de a lefordulók eltűnnek továbbra is. Látszólag semmi különbség, de mégis máshogy viselkednek. Nagyon macerás ez így... :o(
Ha valahol "kontakthiba" van, akkor olyasmi vörös-sárga korongot látsz ott, mint ami a képen a járda végén van. Ha jó (lásd a képen az útker és az út csatlakozása), akkor ilyen nincs. Nem kell tökéletesen illeszkednie a path-eknek, lehet akár magasságbeli vagy emelkedésbeli különbség is közöttük, kis eltérés esetén legfeljebb pattannak egyet az autók ott, viszont bizonyos tolerancia felett már megjelenik a korong és szétesik a dolog.
Most pályaszerkesztésnél akadtam el: tudja valaki, hogy miért van az, hogy az útkereszteződéseknél a forgalom el- és feltűnik? Próbálgattam az útmutatók alapján sokféleképpen csatlakoztatni az utakat, megjelent a piros nyíl is, hogy "él a kapcsolat" az elemek között, mégis a játékban az autók eltűnnek, és mások jelennek meg, nem folyamatos a forgalom. Így sajna nem tudok nagyobb pályát építeni, amíg ezek az alap dolgok nem működnek, pedig érdekelne a dolog.
Elkészült az orosz Ikarus 256 általam szerkesztett verziója.
Modell-ügyileg lenne még mit csinálni rajta, de amúgy szerintem használható.
Amit tud:
-Kétféle motor (D2156 és D10)
-Kétféle első híd (Trilex és LiAZ)
-Auto clutch
-Koszolódás
A megfelelő személyektől engedélyt kértem és kaptam a kiadásra. Az eredeti készítők neve feltüntetve a .bus fájlokban.
A rar-ban van egy "Műszerfal.jpg" kép, azt érdemes megnézni.
További frissítés várható, ha megtanulok bánni a modellekkel. <#vigyor3>#vigyor3>
Jó játékot!
LETÖLTÉS
Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
Intel C2D E6700 @ 2,66 GHz, 4 GB DDR2, Gigabyte HD5450 512 MB Logitech Driving Force GT + "Home-made" kuplung
Itt egy kép a buszról bár gondolom ti is tudjátok ezt: KÉP (GRY-569 fényképe)
De ezt leszámítva nagyon pöpec munka így is. Nem gondoltam volna hogy ilyennel jöttök fel 😄
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2016.05.08. 12:54:18
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Üdv ich!
omsigbm.ewk.hu

Utoljára szerkesztette: GMI, 2016.05.07. 19:54:02
omsigbm.ewk.hu
Érdeklődni szeretnék, hogy lesz e a közeljövőben futáros MAN NG272-es.?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
MSI B350 | Ryzen5 1600| Hyperx-Predator 16GB | Geforce GTX 1050 2GB | Chieftec 600w-smart | Windows 10 Pro (64bit). Játékok: OMSI2, SA-MP, MTA, CS:GO. Kormány: DFGT.
többszöri újrarakás után is előjön a Kispest pályánál az a hiba, hogy mind editorban, mind a játékban csak a Garázs utca, Hofher Albert utca környékéig tölt be a pálya utána semmi... kékség egészen a Glóriettig.SE a logfile se a maptuuls nem ad kézenfekvő magyarázatot.
Hogy lehetne orvosolni ezt a hibát?

Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2016.05.04. 18:25:10
3.21-es verziót használok, sorban feltettem egymás után a 3.0-át, 3.2-őt, és végül ezt. Valakinek van ötlete esetleg, hogy mi okozhatja a hibát?