63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MEXXD
    Az alábbi linken megtalálsz mindent:
  • Rapcat55
    Hali!
    31-es úthoz letöltési linket tud adni valaki? Ha nem publikus, vagy más akadálya van, akkor légyszi javasoljatok valami volán pályát!
    Köszi előre is!
  • szikszaicsabi
    A 412-eshez kapcsolódóan: az ajtónkénti leszállásjelzés is működik? Vagy azt még nem tettétek be? A hangokról már láttam videót, a motorhang még nem az igazi, de így se rossz. A modellhez pedig annyit, hogy sajnos a Vbusos modellek ilyenek, hogy az ajtók túl vastagok és vékonyak(a 2. ajtó majdnem akkora, mint a 3. , legalábbis én így láttam). De még egyszer: nem rossz benne semmi, ez nem kritika akart lenni, hanem csak egy pár észrevett dolog közlése.:D
  • nemeza
    405-re beüzemeltem a szelektív nyitást. Most jön a 415 :)
  • Krisz995
    Az a problémám lenne, hogy ugye nálam rossz volt a patch. A verzióm most 1.01, ezzel a javítással akár jó is lehetne, viszont ez csak 20 MB. Most azt a másik 150 MB-ot meg már nem tudom leszedni. PFF Ilyenkor mi a teendő? :S
  • kem001
    Ugyan onnan, ahonnan az előzőt. Aerosoft oldaláról.
  • Rayden02
    Jó kérdés!
  • gabor514
    Honnan lehet ezt letölteni?
  • MEXXD
    Nálam a bécsi pályán a központnál (Donauzentrum) van egy mérési pontom, ahol drasztikusan alacsony szokott lenni az FPS 2011-es beállításokkal, korábban 7-8 FPS volt, de most valamiért felugrott 14-15 van hogy 18 FPS-re is, nem tudom hogy a patch műve vagy a kipihent masinámé, de így biztosan élvezhetőbb az a pályarész. :)
    Nem kell újratelepíteni az egész OMSI-t, mivel ez egy 'következő' frissítés, mint ahogy kem001 is írta megkapta a 1.04.002 foltozási számot. :)
  • kem001
    Felment közben nálam is, verziószám is átíródott 002-re.
  • MEXXD
    Felraktam a 1.04.001-re és gond nélkül megy. :)
  • kem001
    Közben megtaláltam, csak most azt nem értem, hogy elég e újratelepítés nélkül feltelepítenem ezt a pár mb-os patch-et.?
  • nemeza
    Igen.a közlemény
  • kem001
    Lehetséges, hogy alig 20 mb lenne csak?
  • nemeza
    Nem tudom itt volt-e:
    Érdemes újra letölteni és feltenni az 1.04 patchet (1.04-1 :) ), mert az aerosoft elszabta a telepítőt, és kimaradtak belőle dolgok, sok hibának ez is lehet a forrása.
    A fájlnév ugyanaz, a dátum más. Én a shop-ba jelentkeztem be és letöltöttem a patchet, átmásoltam máshová az omsi-s könyvtáramat -> 1.0 telepítővel "javítás", 1.01 patch és erre az 1.04.
    Így az alap manokkal volt valami nyűg, de másrészt sokkal jobban fut az omsi a nem túl erős gépemen!
  • nemeza
    Én áttettem a Q-ra a billentyűzet beállításoknál.. :)
    ---
    Amúgy a 412-esre működik teljesen jól az ajtónyitó / záró rendszer.
    Átteszem 415-re is szívesen, csak kell egy aktuális verzió.

412 amúgy halad folyamatosan, szerintem egész jó lesz. Csak az alap modellben vannak elég nagy hibák (külső váz illesztések stb) így az OMSI standardok szerint fordított lehet majd az általánosan megszokottakhoz képest:
    Kicsit béna külső, de egyedi hangok és scriptek. A belső szépen kidolgozott, ott nem látszanak illesztési hibák + sok dolgot újra modellezett Attila.
  • halaszfi
    Igen, az. Én az 5 euróra különbözetként gondoltam, de nem reális.
  • LMG123
    De, és? Ha tudod, akkor minek kérdezed?
  • wollnerd #37327
    Hát a 3. autó nem az?
  • [HUN]FaTaL
    Pedig teljesen standard. Nézd meg az FS gépek árát, egy PMDG 737 100 dollár körül van.

Persze nem is olyan szintű a szimuláció, mint egy gyári, fos fs gépben. Meg jóval komplexebb, mint itt egy busz, de akkor is túlzásnak tartom azt is.
  • SnyperDv2
  • Erlau Trans #37324
    Köszi, ezzel működik. Most már csak arra az amatőr kérdésre válaszoljon valaki, hogy írassam ki az "A" karaktert a 24 után az IBIS-szel... kerestem, de vagy hülye vagyok, vagy fáradt... :(
  • kem001
    Eztpróbáld ki. Nálam működött.
  • Erlau Trans #37322
    Biztos volt már, olvastam is vissza, de valószínűleg vak vagyok...

A bécsi pályához van már olyan HOF ami jó az IBIS-es buszokhoz is? Mert én a buszhoz adottat bemásoltam pl. a gyári SD92-höz, meg a Solarus U15-höz, a listában ki is tudom választani, de fent (ALT-os menü, "92")hiába akarnám beállítani, üres a végállomásokat tartalmazó menü...
  • LMG123
    ?
  • wollnerd #37320
    Opel Astra? :D
  • kem001
    Igen, hátsó ajtó tényleg jó lett, igaz billentyűzetről nyitható csak, de legalább jó.
  • PDes
    Nekem ott az ajtók jók lettek.
    A fordulatszám mérőre nem mondok semmit, mert nem tudom milyen volt a javítócsomag előtt.
  • kem001
    Ott néztem, de nem jók ott sem.
  • Renault Agora
    Amúgy a Bécsben a busznak nagyon is jó hangja, van mert egy MAN busz és ugyanolyan motor van benne mint az SD200-ban. :)
  • PDes
    Mit értesz a tükör javítása alatt ebben a csomagban? (:
  • Omsifan1225
    Nekem a megállófék jó :)
    kem001: Én se vettem észre semmi változást , csak hogy a fordulatszámmérő följebb megy , és hogy a hátsó ajtó nem automata :)
  • PDes
    Kézi váltósnál van változás.
    Az ajtók már jól működnek,de a tükrök még mindig rosszak így van! (:

• kem001
    Bemásoltam a helyére, felülírva a dolgokat, de semmi változást nem tapasztaltam. Se tükrök se ajtó.
  • Routeres
    Nem hiszem, hogy egy program megírása 5 euróban kimerülne. Sőt, az egész koncepciót kitalálni, programozni, engedélyekért futkosni, egyetemre járni, lediplomázni, stb. Ez egy 4 éves fejlesztés, akkor is, ha sokan nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illetjük.

Abba se lennék biztos, hogy Berlin olyan kevés objektet tartalmazna, hiszen teljesen élethű az is.

Bécsben az új modellek dominálnak, és nehogy azt hidd, hogy Hamburg csak és kizárólag új modellekből épül majd fel. Ezt így látatlanba is sejtem. A busz sem panaszkodhat, ami más benne, az másként is szól.

Lényeg a lényeg, szerintem baromi unfair egy 30 eurós játékhoz 25 euróért adni egy addont.
  • bocskor3
    Ikarus E95 Ajtó, Tükör, Fordulatszámmérő javítás 2.0
  • LMG123
    A következő 6-os pack első 3 tagja: :D

• bocskor3
    Igen, meg a hátsó ajtó nem autómata, de nem jó mert nem enged ki a megállófék
  • halaszfi
    Hát az Amazont hagyjuk. Az Aerosoft a biztos. Még el se kezdték a bécset, amikor már kinn volt. Ez enyhe tulzás, de van alapja. Akkor azt hittem, hogy a 25-ös villamost kapjuk meg, de az még készül...
  • matesz19
    Az ajtó javítást úgy érted hogy a szellem ajtó eltűnt? :D