63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MZDESIGN
    Sziasztok! Nálunk is elkezdődtek a szorgos munkálatok :)

• LMG123
    Érdekes dolgokat szokott az Omsi produkálni, nekem nincs olyan fúde erős gépem, mégis rosszabbul futott a játék, ha vissza volt véve a konfig, de egy Routeres-féle konfig mindenre jó. :D
  • [HUN]FaTaL
    Én tudok, de nekem is sokminden vissza van véve és elég erős a gépem. :)
  • Kapos volán
    :)
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy RAM igényes, de még a memóriát is szarul kezeli.

32bites, ennél fogva akár 3GB címezhető ramot is kaphatna, de már 1-1,5 giga foglalt ramnál (omsi.exe) vakerol, hogy elfogyot a RAM és kilép.
  • eddin
    Egy ilyen módosítást nem tudna valaki csinálni az Ikarus 260 BKV mod 2.0-hoz is? Persze olyanra gondolok akinek van annyi szabadideje.
  • dantre
    Kapos volán küldtem privit !
  • Kapos volán
    én hiába próbálgatom konfigurálni nem sikerül és sajnos csak a Man nl202-vel tudok játszani mert a többi buszom beugrál :(
  • dantre
    Így ahogy mondod, én is szépen belőttem, és tök szépen fut, nem mondom hogy néha nem kezd pattogni a busz, de szerintem itt egyikünk se mondhatja el hogy pattogás nélkül tud játszani.....
  • kem001
    Ha sikerül beállítani normálisan a játékot, akkor nem lehet vele gond.. Én is pl egyénileg konfiguráltam be magamnak.
  • dantre
    Na, ezt jó tudni Halaszfi !
    Kapos Volán:
    Ez egy Toshiba Satellite C660-as
  • halaszfi
    A vicces az, hogy nekem úgy a procim 33 Mhz-vel csökkent. Ramból, és Vidikariból viszont visszakaptam. Az OMSI sajnos RAM igényes, ezért tesz jót neki a Game Booster, mert az RAMot szabadít fel.
  • Kapos volán
    milyen laptopod van?
  • dantre
    hát én nem tom, basszus én laptopon játszok vele, és ha hiszitek ha nem, ebben egy 1.6GHz-s proci van ráadásul Celeron, és 4Gb ram, na ehhez képest én közepes grafikával játszok, és alig alig szaggat...
  • [HUN]FaTaL
    Kb. az, mint minden szimulátorhoz.

Ráadásul az OMSI csak egy magot kezel. A 3.2-es Dual Core meg lehet egy Pentium D is meg egy i3 is, van különbség.
  • dantre
    Ember...ez hülyeség hogy kevés a procija, mi kell akkor hozzá ??? Atomerőmű ???
  • gabor514
    A futár utastájékoztatót, hogy kell kihelyezni a pályára, hogy ne csak mindig no busstop felirat jelenjen meg?
  • Pepe1980
    De korábban ilyen nem volt, csak a frissítéssel :) Itt a problémám
  • Atikah
    Kevés a proci.
  • Pepe1980
    Valaki tud segíteni? Miért van az hogy a patch után hiába van meg a fix 30 Fps, mégis beszaggat a játék? ATI Radeon 5770-es videokártyám van, ha ez számít, 4GB RAM-mal, 3.2 GHz-s dual processzorral.
  • Pepe1980
    Ezt a CCV féle buszokhoz is tudnál nekem segíteni, hogy hogy kell megcsinálni? Mert utána én is szivesen csinálgatnám a buszokra :)
  • matesz19
    Nincs időhöz kötve hogy mikor adod ki, vagy hogy mikor lesz a kiadási dátum, szóval időd mint a tenger. :) Ne siess, mert azzal esélyt adsz hogy valamit elrontasz rajta és kezdheted elölről... :D Nyugi, nem hajt a Tatár. ;)
  • gylacus
    Szépen halad!
  • SnyperDv2
    Türelem megvan, időm nincs :(
  • matesz19
    Jól néz ki, pofás. Kezd hasonlítani egy Ikarus 415-ösre. :D Még ha nem is az lesz belőle. :) További sok sikert és milliónyi türelmet hozzá. :D
  • SnyperDv2

• atty707
    Ikarus 260.01 ajtónkénti leszállásjelzés:
  • matesz19
    Életem első festése, ezért nem tökéletes, nézzétek el nekem. Köszönöm.
    Ikarus E95 - Vértes Volán Repairt

• gcs7e7
    http://gcs7e7.wordpress.com/
    Ikarus 250.12 – VértesVolán BSK-328
  • szikszaicsabi
    Ahá, értem köszi.
  • halaszfi
    De ha elolvasod a READ ME-t, akkor kapsz választ. Nem véletlen az a neven. Az egyébként egy kép a műszerfalról, a csomagban van.
  • halaszfi
    Alap. A kormánytól jobbra, az első ajtónyitó fölött van egy gomb.
  • szikszaicsabi
    Ez a berliner türsteuerung mod vagy mi a szösz alapból benne van a buszban, vagy külön kell letölteni hozzá. Utóbbi esetben megadnád légyszi a linket?
  • gabcsibkv
    Remélem Kamaz a MAN Lions City DTF v1.1nél különválassza a hátsó két ajtót leszállásjelzés szempontjából, így csak az nyilik majd autómatikusan (berliner türsteuerung mod) amelyiknél leszállás van a másik zárva marad.
  • gabcsibkv
    A második aerosoft patchot követően 1.04.002 nem jön be a töltőképernyő.
    1.04-etfeltettem utána volt egy javítás a német forumon 1.04A néven utána meg rátettem az aerosft patchot (20MB)-osat.
  • bocskor3
    Röffentsük be a DDS50-et! :)
  • Tirdi
    Áhh, köszi, de ez vagy 8.5MB. El leszek a vagdosással.
  • Zoliikp
    Általában 2 MB, legfeljebb 2.5 MB.

Erősen gépfüggő, néha kicsit többet, néha kevesebbet enged...
  • Tirdi
    természetesen a kép lemaradt: http://kepkezelo.com/viewer.php?file=f5p10z7brnr0tjkwbte3.jpg
  • Tirdi

ilyenkor mi a baja az omsi x converternek? Túl nagy az .x file? Mekkora lehet max.?