63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
MZDESIGN #37425 Sziasztok! Nálunk is elkezdődtek a szorgos munkálatok :)
-
Érdekes dolgokat szokott az Omsi produkálni, nekem nincs olyan fúde erős gépem, mégis rosszabbul futott a játék, ha vissza volt véve a konfig, de egy Routeres-féle konfig mindenre jó. :D -
Én tudok, de nekem is sokminden vissza van véve és elég erős a gépem. :) -
Kapos volán #37422 :) -
Lehet, hogy RAM igényes, de még a memóriát is szarul kezeli.
32bites, ennél fogva akár 3GB címezhető ramot is kaphatna, de már 1-1,5 giga foglalt ramnál (omsi.exe) vakerol, hogy elfogyot a RAM és kilép. -
eddin #37420 Egy ilyen módosítást nem tudna valaki csinálni az Ikarus 260 BKV mod 2.0-hoz is? Persze olyanra gondolok akinek van annyi szabadideje. -
dantre #37419 Kapos volán küldtem privit ! -
Kapos volán #37418 én hiába próbálgatom konfigurálni nem sikerül és sajnos csak a Man nl202-vel tudok játszani mert a többi buszom beugrál :( -
dantre #37417 Így ahogy mondod, én is szépen belőttem, és tök szépen fut, nem mondom hogy néha nem kezd pattogni a busz, de szerintem itt egyikünk se mondhatja el hogy pattogás nélkül tud játszani..... -
Ha sikerül beállítani normálisan a játékot, akkor nem lehet vele gond.. Én is pl egyénileg konfiguráltam be magamnak. -
dantre #37415 Na, ezt jó tudni Halaszfi !
Kapos Volán:
Ez egy Toshiba Satellite C660-as -
halaszfi #37414 A vicces az, hogy nekem úgy a procim 33 Mhz-vel csökkent. Ramból, és Vidikariból viszont visszakaptam. Az OMSI sajnos RAM igényes, ezért tesz jót neki a Game Booster, mert az RAMot szabadít fel. -
Kapos volán #37413 milyen laptopod van? -
dantre #37412 hát én nem tom, basszus én laptopon játszok vele, és ha hiszitek ha nem, ebben egy 1.6GHz-s proci van ráadásul Celeron, és 4Gb ram, na ehhez képest én közepes grafikával játszok, és alig alig szaggat... -
Kb. az, mint minden szimulátorhoz.
Ráadásul az OMSI csak egy magot kezel. A 3.2-es Dual Core meg lehet egy Pentium D is meg egy i3 is, van különbség. -
dantre #37410 Ember...ez hülyeség hogy kevés a procija, mi kell akkor hozzá ??? Atomerőmű ??? -
A futár utastájékoztatót, hogy kell kihelyezni a pályára, hogy ne csak mindig no busstop felirat jelenjen meg? -
De korábban ilyen nem volt, csak a frissítéssel :) Itt a problémám -
Kevés a proci. -
Valaki tud segíteni? Miért van az hogy a patch után hiába van meg a fix 30 Fps, mégis beszaggat a játék? ATI Radeon 5770-es videokártyám van, ha ez számít, 4GB RAM-mal, 3.2 GHz-s dual processzorral. -
Ezt a CCV féle buszokhoz is tudnál nekem segíteni, hogy hogy kell megcsinálni? Mert utána én is szivesen csinálgatnám a buszokra :) -
Nincs időhöz kötve hogy mikor adod ki, vagy hogy mikor lesz a kiadási dátum, szóval időd mint a tenger. :) Ne siess, mert azzal esélyt adsz hogy valamit elrontasz rajta és kezdheted elölről... :D Nyugi, nem hajt a Tatár. ;) -
gylacus #37403 Szépen halad! -
SnyperDv2 #37402 Türelem megvan, időm nincs :( -
Jól néz ki, pofás. Kezd hasonlítani egy Ikarus 415-ösre. :D Még ha nem is az lesz belőle. :) További sok sikert és milliónyi türelmet hozzá. :D -
SnyperDv2 #37400
-
atty707 #37399 Ikarus 260.01 ajtónkénti leszállásjelzés:
-
Életem első festése, ezért nem tökéletes, nézzétek el nekem. Köszönöm.
Ikarus E95 - Vértes Volán Repairt
-
http://gcs7e7.wordpress.com/
Ikarus 250.12 – VértesVolán BSK-328
-
szikszaicsabi #37396 Ahá, értem köszi. -
halaszfi #37395 De ha elolvasod a READ ME-t, akkor kapsz választ. Nem véletlen az a neven. Az egyébként egy kép a műszerfalról, a csomagban van. -
halaszfi #37394 Alap. A kormánytól jobbra, az első ajtónyitó fölött van egy gomb. -
szikszaicsabi #37393 Ez a berliner türsteuerung mod vagy mi a szösz alapból benne van a buszban, vagy külön kell letölteni hozzá. Utóbbi esetben megadnád légyszi a linket? -
gabcsibkv #37392 Remélem Kamaz a MAN Lions City DTF v1.1nél különválassza a hátsó két ajtót leszállásjelzés szempontjából, így csak az nyilik majd autómatikusan (berliner türsteuerung mod) amelyiknél leszállás van a másik zárva marad. -
gabcsibkv #37391 A második aerosoft patchot követően 1.04.002 nem jön be a töltőképernyő.
1.04-etfeltettem utána volt egy javítás a német forumon 1.04A néven utána meg rátettem az aerosft patchot (20MB)-osat.
-
Röffentsük be a DDS50-et! :)
-
Áhh, köszi, de ez vagy 8.5MB. El leszek a vagdosással. -
Zoliikp #37388 Általában 2 MB, legfeljebb 2.5 MB.
Erősen gépfüggő, néha kicsit többet, néha kevesebbet enged... -
természetesen a kép lemaradt: http://kepkezelo.com/viewer.php?file=f5p10z7brnr0tjkwbte3.jpg -
ilyenkor mi a baja az omsi x converternek? Túl nagy az .x file? Mekkora lehet max.?