63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#60831 Még nem nagyon mentem vele gyorsan, de a hátsó kereke fordul, hogy könnyebben belehessen venni a kanyart. Lehet azért -
Harixis #60830 Letöltöttem orosz weblapról Ik280-ast ami jól is néz ki, meg amúgy is rendben találom, de mikor gyorsan megyek vele kanyarban úgy kipördülök vele mint a csuda. Ez normális nála vagy talán valami hiba, mert talán nem is kell nagy sebesség mégis két háromszor megfordul a busz a maga tengelye körül... -
Harixis #60829 Kérdés első része talán úgy néz ki megoldódott úgy, hogy a megának letöltöttem a programját, nem akartam ugyan, de sehogyan sem bírt letölteni a pályát. -
Harixis #60828 Sziasztok! Segítségeteket kérném! Megáról akarnák pályát -Börzsöny2- letölteni, de egyszerűen nem tudom rábírni, hogy vigye végig a letöltést. 80% körül kiírja azt, hogy out of memory és leokézom megáll a letöltés. Nem tudom i van vele és nem tudom mi rákért nem tudok letölteni megáról szinte semmit se. Idegesít, hogy nem tudom miért van ez firefox legfrissebb verzióval próbálkozom és van fiókom is hozzá.
Másik kérdés: Ikarus 260-ashoz van olyan pack csomag amiben a ccv féle bvk-s buszok, helyközi kéziváltós, ráncajtós, prága váltós verziók vannak? Jelen pillanatban 3 különböző Ik260-as csomagom van a gépen és jó lenne inkább egy helyette amiben minden van... -
#60827 Amikor elkészül a készítő, vagy készítők, arról biztosan tudni fog mindenki. :D -
matec1996 #60826 Sziasztok mikorra várható ez a van hool?? :) -
bajusza #60825 klassz lett. -
tamas120 #60824 -
Geri556 #60823 Az egész műszerfalat Geri csinálta, de mindegy... :D -
proxy22 #60822 Valaki tudja mi a baj a Szombathely pályával (3.21)? Autobsuzállomást nem tölti be 3-ból 2x... Nagyon idegesítő, nincs hiányzó objektum.. -
bpi 773 #60821 :)
-
#60820 Ez a könnyebb része, ilyet Gerivel mi is alkottunk, a nagyobb gond az a 3. bolygóajtó a csuklónál (az ajtó belemászik a csukló körpadlójába), a festhetőség(ez is nagyrészt meg lett oldva) illetve maga a modell, ahogy kinéz. -
#60818 A csukló mozog normálisan? Nem úgy tűnik. -
fery5 #60817 Jónapot :)
-
bpi 773 #60816 hm.
-
SRoland01 #60815 miért van az hogy a buszok körbe-körbe forognak a jatékban (Főleg omsi I.részében)? -
#60814 Igen kijött. Ha Steam-es akkor automatikusan frissül -
Edmond14 #60813 Sziasztok! 2.3-as frissítés kijött már? Mert nem akar frissíteni. Eredeti a játék -
Sprintex #60812 Nem mostanában. -
gabesz012 #60811 Akkor nem én vagyok a hülye, elsőre úgy csináltam, de üres lett a hsz, nem volt benne a kép. Utána még egyszer próbáltam, ismét nem lett jó, majd a kicsivel kipróbáltam, amit bezzeg beszúrt oda az elejére. :D Pedig direkt azzal az oldallal csináltam, amire az előző hsz-ben lévők is voltak beszúrva, mondván, az már csak menni fog.
Szerk.: most jó, pedig délelőtt is így csináltam... Lehet vmi cookie szarság volt, amiért nálam nem jelent meg.
Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2016.10.13. 17:25:48 -
#60810 Csak töröld a -tn részt a linkből -
gabesz012 #60809 Jól van, a szerkesztési idő persze lejárt. A nagy képet hogy a fenébe lehet beszúrni? (Ugyanígy csináltam, mint a kicsivel, csak a végére raktam, de az persze nem jelent meg (aztán kipróbáltam a kicsivel, amikor is szépen lejárt a szerk. idő)...) -
gabesz012 #60808 (Y) A második képről nekem a Safrány utca, 7-es végállomás előtti rész ugrik be, csak a garázsok hiányoznak a bal oldalról. :)
Ezt meg csak úgy, mostanában kevés a kép. Azért szépen kiegészült a család, már csak a Conecto hiányzik.
Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2016.10.13. 09:51:05 -
generalGGabe #60807 Újabb képek a pályáról
-
SRoland01 #60806 A 8097-nek (Szfehérvár pályának) mikor jön ki a következő verziója ill. frissítése? -
#60805 Engem marhára hidegen hagy a külseje, úgy se azt nézem vezetés közben (utastér szint úgy). A hangok jobban zavarnak (ennek a lengyel bolygóajtósnak mondjuk pont értelmes motorhangja van), de a BKV modos verziótól még mindig feláll a szőr a hátamon - pláne, hogy olyan jó kis váltó scriptre épült, aminek hála alapjáraton olyat kúszik a vas, mint ha félig nyomnám a pedált, a 2. sebfokozattól kezdve pedig nulla a gyorsulása...üresen. Még jó, hogy a "ZF" hangjait képtelenség más váltóscripttel használni. -
Geri556 #60804 Ettől függetlenül egy kalap szar az egész busz. -
#60803 Ezt azoknak üzenem, akik menőztek vele, hogy milyen jó 280.49 mod-ot csinálnak, közben képtelenek voltak lecserélni pár gombot.
Tartott is vagy 2 óráig lecserélni (jó, csaltam, volt már egy 260 műszerfal módosításom, abból emeltem át pár dolgot, de anélkül se lett volna pár óránál több...) -
PetiM44 #60802 Köszönöm az ötletet. Végül mint kiderült, a pálya béta verziójának readme-jében volt leírva, hogy milyen egyéb letöltések kellenek még a pályához, ezeket hiányolta valószínűleg a játék és a MapTools is. -
BPO-537 #60801 MapTools. Ha a nem talál semmit, akkor pedig ezt próbáld: http://m.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=53843 -
PetiM44 #60800 Felraktam a Krummenaab pályát, de betöltés után csak az ég jelenik meg, semmi más. Szükség van esetleg valamilyen kiegészítőre a pályához, ami elkerülte a figyelmemet? A readme alapján a Tettau kell neki, de az fel is van rakva nekem.
Utoljára szerkesztette: PetiM44, 2016.10.09. 19:39:32 -
pepecs98 #60799 Elvileg mindent bemásoltam, de melyiket kell először telepíteni a kispestből? -
#60798 Hiányzik a menetrend. Minden megfelelően be van másolva?
Egyébként én nem tudok pécsi pályáról, épülőről se. Nem budapesti vonalak közül készül a miskolci, és az épülő vidéki valós pályák sora azt hiszem ki is fulladt itt (a 8097 ha jól emlékszem részben fiktív). -
pepecs98 #60797 Másik kérdésem hogy Pécsről van pálya?
Vagy készül róla pálya? -
pepecs98 #60796 Sziasztok
Omsi 2- ben a kispest pályán ezt a hibaüzenetet írja ki:fehler bei bereichsprüfung
Valamint a következő fájlokat hiányolja:194_gloriett_hatarut.ttr, 194_hatarut_gloriett.ttr, vonatvissza.ttr, 194_gloriett_hatarut.ttp, 194_hatarut_gloriett.ttp
Egyébként a 2.1 verzió van berakva. Mit tegyek? -
#60795 Sziasztok! Régebben (jó régen), lehetett olvasni egy távolsági pályáról, ami ha jól emlékszem BP-Gyöngyös-Eger vonalat is magába foglalta volna, illetve Jászberény, Heves környékét még talán. Voltak is belőle ígéretes képek, de azóta sem találok semmi infót a projektről (gondolom, el is halt a dolog) -
BPO-537 #60794 Amikor beraktam akkor is ugyanúgy nézett ki. (Meg közben találtam még jó pár ilyen tile-t.) A játékban azóta egyébként sikerült már működésre bírni minden területet. A szerkesztőben viszont továbbra is a nagy semmi fogad ha olyan helyet választok ki kezdőpontnak ahol korábban a játékban ez a hiba fogadott. -
Maceehun13 #60793 Sziasztok a Mercedes 0403 hoz valaki tudna dobni egy linket?Előre is köszi
-
#60792 Pedig a Trabant mégis hiányzik neki... -
generalGGabe #60791 Pillantás a hídról
Elhagyatva