63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
norb82 #37585 Omninsk-ot tudom még ajánlani helyközi pályaként:) Sok egyedi objekt és van 2 helyközi vonal is (106 és 112), egyik se hű de hosszú, de nagyon különleges hangulata van a pályának, nem sablonpálya! -
Kipróbáltam ezt a Brisbane-t, manuális Ik.250-nel, a menetrendet alig tudtam tartani, pedig az autópályán szakaszon a leállósávban döngettem 105-108 km/h sebességgel. Viszont az szomorú, hogy az autók 100-as tábla mellett vmax. 65-70 km/h, településen kívül meg országúton 80-as táblánál 40-50 km/h.
A Ringby-t sem ismertem eddig, a 87-es járat a leghosszabb időben, de csak azért, mert kóvályog a városban egy csomót és utána megy 3-4 km országút. Közel sem nevezném helyközinek a vonalat, kéziváltós Ikarus-szal végig szenvedtem, de inkább valami külvárosi helyi járat féle az. -
Kitartás megvan :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ikarus C56-ot akarok, meg Börzsönyt MOOOST! Amúgy a viccet félretéve, nagyon jól néz ki, kitartást hozzá! :) -
Legyél szíves elolvasni, a topik fejlécében a "Linkek be" menüpont alatt lévő tájékoztatókat. Vagy a játék kezelési utasítását. -
kismanobkv90 #37580 Tényleg, köszönöm zorba!
A ZIEL kódot hogyan kell megadni? -
zorba3333 #37579 A part2 (1,9kb) csomagban van benne, csak csomagold ki a fájlokat. -
kismanobkv90 #37578 Ezt töltöttem le én is de sajnos nincs benne hof! -
zorba3333 #37577 Ebben a csomagban benne kell lennie a hof fájlnak is:
Martonváros -
kismanobkv90 #37576 Sziasztok!
Új vagyok a fórumban tudnátok segíteni! Azt szeretném kérdezni, hogy letöltöttem a Martonváros pályát de nincs benne .hof fájl ezért nem tudom a buszra kiírni, hová megy van vmi ötletetek? A készítő szerint az IBIS csak ZIEL kód megadásával lehet! Próbáltam beírni de nem reagált semmire! Mi lehet a gond?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv: Lugosi Tamás
-
Az OMSI-t is utolérik a fizetős kiegészítők, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a nyáron két újabb addon is pályázik a pénztárcánk megkönnyítésére. Felkutattuk az interneten elszórt információkat, és egy csokorba szedve összegezzük, hogy mire is számíthat a nagyérdemű.... (Routeres kolléga összefoglalója)
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
Á nem automata.. :) Persze hogy manuális lesz.. :) -
Fantasztikus! Ugye manuális lesz? -
tudnátok linkelni vezethető autókat? 
-
Bekerült a kormány is:
omsigbm.ewk.hu -
A legjobb(bár sok egyedi objekt nincs):Brisbane Fictional V2.2, Usedom 3.2
Igazi hosszú távolsági mapok nincsenek, de helyközi igen: Moges, Mestechko, Sachsen-Anhalt, Langbach, Landkreis Wehlen, Ringby, -
halaszfi #37569 Távolsági mapokat tudnátok ajánlani, ahol vannak egyedi objektek is? -
Igen, erre gondoltam én is :) Ilyen van a 412-esben is. -
gabcsibkv #37567 Szinte 0 akadás tapasztalható heerstrasse-n teli-forgalmas úton (autó+busz) illetve betöltöttem az adott beállításimat az optionsban. Sokkal jobb a game futása.
Telepítés 1.00 (1.01) > 1.04 (alap 157MB) + 1.04 (20MB-os) -
krisztiandzs #37566 BC11 ajtók billentyűkombinációit le tudja valaki írni? Nem igazán jövök rá hogy mi tartozik mihez... -
gabcsibkv #37565 Érdekes: Most teszem fel az eredeti lemezről újra a játékot és a telepítésnél már az 1.04-van írva. -
Na.. a lényeg lemaradt
- Fokozatmentes retarder használata, nedves, jeges, havas útviszonyok esetén tilos. Ilyen lassító fékkel szerelt járművek esetén csak a lábféket használja, a fékerő elosztó rendszer automatikusan adagolja a lassító és az üzemi légféket. -
A Volán egyesülés által kiadott, 24 volán társaság által deklarált oktató anyagból:
FELHÍVÁS
Az őszi – téli járművezetés veszélyeire (kivonat)
19. Retarderrel ( lassító fék ) ellátott járműveknél, kézi vezérlésnél
- Ne hagyjuk ki az egyes fokozatok eyenkénti kapcsolását,
- Bizonytalan útviszonyoknál ( havas, jegs útfelületen, vízencsúszás veszély esetén ) az egyes fokozatokat csak óvatosan szabad kapcsolni.
- ABS fékrendszerrel ( blokkolásgátló ) ellátott járműveknél, ha a ABS szabályozás működésbe lép, kiiktatja a retarderrel való fékezést. Az ABS szabályozás megszűnése után, visszaáll, illetve ismét bekapcsolja a retardert a már kapcsolt fokozatba.
- Álló helyzetben a retarder, elgördülés ellen nem biztosítja a járművet.
-
Apocalipto #37562 Olyan beállítás is van, ami gázelvételkor automatikusan fékez, de ez le is van scriptelve az alap MAN-okban is. -
vikimaki1 #37561 A ilyen Rába buszokon ráhúzod és ugye olyan erősen fogja a kardán tengelyt amennyire ráhúzod. Gomb csak olyan van, hogy ki/be kapcsolhasd, hogy ha benyomod a fékpedált működésbe lépjen. Persze van olyan az új Mercedes-ekben, hogy 1 gombra kezd működni, sőt van olyan busz is ahol csak fékpedállal lehet működtetni.
Amúgy az alap Man-okban, és a többiben is amiben van retarder télen mekkora poén lenne, ha állóra fékezné a kereket, mert ugye télen nem szabad retardert használni.
A több fokozatot ha valaki megcsinálja valamelyik buszba az nagyon király lenne/lesz. -
A retarder (lassítófék) erősségét állítja.
Szintem minden buszon van 1 fokozat közvetlen bekapcsolására lehetőség. -
Megvalósítható, csak scriptelni kell kicsit hozzá. -
Köszi! Én csak besegítek a projektbe, a nagyobb része (hang, modellezés folyamtos javítása stb) nem az én érdemem. -
Már réges-régen megvolt.... :D Már eredeti, EMV-es kulccsal elvan az OMSI. :D -
kjhun #37556 Jó helyen kotorásztál a regisztryben? Ha, jól gondolom Win 7-ed van. Le lett uninstallálva ismerősnél, de az aktiválási kulcs az benne maradt a registryben, lehet, hogy ez kavar be neked?
Itt nézd meg (Win 7 x64): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\aerosoft\OMSI - Der Omnibussimulator
Jobb oldalt az "ActivationKey" bejegyzést töröld a kulcssal együtt. Ha 32 bites a Win, akkor a Wow6432Node nélküli ágban kotorássz. Elvileg fájlokban nem tárol ilyesmi infókat a program. A kiegészítő is ugyanitt, ott OMSI - Addon Wien az utolsó ág neve.
A következő kiegészítő körülbelül mikorra várható? -
Apocalipto #37555 Nem láttam még olyan buszt OMSI-ban amiben lett volna többfokozatú retarder. Értelemszerűen az erősséget állítod, egy jó retarderrel gyakorlatilag állóra lehet fékezni egy buszt. -
SnyperDv2 #37554 Aki ért a buszokhoz az elmondja, hogy mire való a Credoba meg a rábába a Retarder fokozat kapcsoló? Gondolom értelem szerűen az erősséget de ez mitől meddig terjed és OMSI ba megvalósítható a több fokozat? -
SnyperDv2 #37553 Hali! Mostanában még nem érek rá de nekem is elmondhatod hogy miből áll a leszállás szeparálása, mivel közel áll a buszkészítés és a credo óta nem foglalkoztam konvert el így érdekelni, hogy miben változtak a dolgok azóta. Meg ahogy elnézem ez csak az új patch el lehetséges ? -
Fox44 #37552 Ok, letöltöm és megnézem thx.:)
#37550: Ez ugyan az a linkek. Én nem mondtam, hogy tedd fel más tárhelyre.:)
#37551: Láttam, egész jók.:) -
Egyébként azóta vannak új hangjaim, nézd meg a csatornámat. -
Akár itt is hozzá tudsz férni a letöltésekhez. (Előre szólok, nem rakom fel más tárhelyre.) -
atty707 #37549 utolsó link -
A rohadt *****! Hát nem átírta a TicketPack elérési útját mindenféle krikszkrakszokkal, meg dollárjelekkel.... 
-
Fox44 #37547 Azt néztem, de melyik a 260.43, 260.51? A D2156 hang az Ikarus 250.12-ből van. Habár én áttettem másik buszhoz, de nem ilyen a hangja. -
Semmit nem változtattam a pályámon, mégis egyik pillanatról a másikra elkezd Zugriffelni az OMSI, amikor beállok a megállóba, végállomásra....