63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
budaygergely #37705 Köszi a segítő választ! Meg fogom nézni, hogy mennyi az annyi. Sanda gyanúm, hogy magából a sketchUp-ból jött ki nagyobban.
A Cinema 4D az egyik legjobb progi (állítólag) fél éve használom, és eddig minden oksi volt vele. Megyek is meglesem, hogy mennyire lehet jól méretezni. :) -
szikszaicsabi #37704 Lehet, hogy van melletted egy másik, általunk nem látható busz, amelyet viszont észlel a tükör, és hogy mi is észrevegyük, megmutatja a belső terét.:D -
Amíg én újrakonvertálom a gépet, GMI modellezőprogramjában, már javában készül a műszerfal. :)
Rába D10 UTSLL 160:
Detroit Diesel Series 50
-
ast00 #37702 Az ajtót tekintve, ahogy észrevettem ha nyitvahagyod, az kb nyitás engedélyezése, aztán akkor nyílik ha valaki le akar szállni. Mint a gyári D92. Vagy legalábbis asszem a D92 csinálta ezt. -
Ezt mi lelte? 
-
Szép modell :D -
Zoliikp #37699 Nem ismerem a Cinema-t, de minden 3d-s proginál működik:
kijelölöd az egészet, és "újraskálázod".
Egyszerre, mind a három tengelyt. Így megtartja az arányait is.
Valahogy így:
Persze ez a DE, szerintem a Te progid is használ valami hasonlót... -
budaygergely #37698 Maxon Cinema 4D ... amúgy sikerült o3d kiterjesztés nélkül megcsináln, mert sima .x-es kiterjesztéssel is elfogadta, textúrák is a helyükön, csak kb most 5 hektáros a 300m x 300m -es objektum. Nem tudom, hogyan tudnám lekinyinyíteni. -
Zoliikp #37697 Melyik programmal exportáltad x-be?
Elég egy beállítási hiba, és már meg is fagy a konverter... -
budaygergely #37696 Bo, hát ha omd-ben nem megy, ment .x-ben
Viszont a textúrája nincs meg. Elkészítettem aszükséges sco-t hozzá. Ott ogy adom meg az objektum textúráját?
-
Igen, bár ha ki tudnád exportálni 3ds-be az még jobb lenne. :D -
budaygergely #37694 Sziasztok!
Kiexportáltam egy darabkát .x-be. 23 kb-o lett a .x fájl mérete. OmsiXConverterrel próbálnám o2m-be belepasszírozni, de nem akarja konvertálni ... mi lehet a gond? -
SnyperDv2 #37693 Sketchup ba van meg úgy is jó? -
köszi, minden megvan!:) -
Idefeltöltöttem, ha kihagytam volna valamit szólj!:) -
Ezek a fájlok megvannak valakinek?:/
Sceneryobjects\ADDON_SimpleStreets\RQ_10,5_Train.sco
Sceneryobjects\ADDON_SimpleStreets\RQ_10,5_Train_Sidewalk.sco
Sceneryobjects\ADDON_SimpleStreets\RQ_X8m_2spur_8,0m_Sidewalk_train_45.sco
Sceneryobjects\folti\baukran.sco
Sceneryobjects\folti\bauzaun_zweistuetz.sco
Sceneryobjects\folti\Rohbau.sco
Sceneryobjects\folti\Rohbau1st.sco
Sceneryobjects\folti\Rohbau3st.sco
-
Petee1198 #37689 Hali! Ikarus 260 BKV 2.0-hoz valaki aki ért ilyenkhez nem tudna egy olyan módosítást csinálni, hogy az utasok a buszon ne állják el az első ajtót, mert így a kereszteződésekben lehetetlen jobbra nézni, és rendszeresen ezért karambolozok. Való életben is szól a sofőr ha elálljuk a kilátást(Pestiek biztos tudják), de a játékban nem tudok szólni hogy álljon el onnan :D -
Állítsd át esőre az időt, és láthatod, hogy van oldalt is üveg. -
rarma #37687 Hali !
Valaki tudja hogy az IK E95 busznál,a javításban ebben az van írva hogy javítva lett a két oldali ablaküvegek,de ugyan úgy nincs benne üveg.
Második hiba,belső utastér kamera nézetben,jobb oldalon a tető befele haladva középre átlátszó.
Harmadrészben, nem minden esetben nyitható a második ajtó, hallani a hangot hogy nyílik,de szemmel láthatóan,nem nyílik.
Ezekre tudd valaki,valami orvoslást a hibákra?. -
Na akkor nem szóltam. :D -
Nekem lehet hogy jól jönnének E94-be. :)
A vbusos EAG-ok egyébként pontatlanok és sok polyból állnak, kár lenne velük bajlódni. Viszont ez már többnyire gyári és mért adatok alapján készül, kevesebb polygonból:
http://savepic.net/3780255.jpg
http://savepic.ru/4595900.jpg
http://savepic.org/3577958.jpg
Majd várhatóan lesz belőle 3 ajtós változat is. -
rarma #37684 Hát a sok mindent javít a leírás szerint,ha felül a narancssárga
Omsi 1.04 fejlécre kattintasz,ott van leírva grafikától a kisebb nagyobb javítások lerészletezve.
Nem teszteltem,mert csak addig jutottam vele hogy feltelepítettem, de mikor el akartam indítani a játékot, azt kérte aktiváljam az Aerosoft-ot, amit nem tudok aktiválni. Gondolom nem tört játékhoz készült a 1.4-es verzió, hanem az originált-hoz, de ez csak az én tippem.
Plusz mellette letöltöttem a másik winrar patch-t, de azt meg nem tudom hova kell tenni a sceneryobjects-be, de így mindegy is mert az 1.4-es sem működik, így nem szenvedtem vele. -
Ha elolvasnád az utolsó néhány kommentet, tudnád, hogy nem. :D
SnyperDv2: Főként JXBELL művei, szóval kidolgozottak. Amúgy leszeded a vbus-os modellt, az úgyis 3ds fájl, és megnézegeted őket. :D -
SnyperDv2 #37682 Nem értek hozzá bocsi :)
@LMG123 Csak sajna nem a tulajdonomban és nem tudom mennyire vannak kidolgozva :D Amúgy miben kéne jobb modell a jelenleginél? -
budaygergely #37681 Hűűűűű ... ezek már OMSI alá is elérhetőek? Mert szívesen kirpbóálnám őket!
Amúgy az én kis problémámra egyikőtök sem tud válaszolni? :D -
Van már kész modell kb. minden EAG-ból, ne fáradj vele szerintem. :)
Lásd:
-
SnyperDv2 #37679 De mire azt elkészíteném :D meg nem biztos hogy normálisan megcsinálnám mer bentről semmi infóm -
A kettő ajtó elrendezésben különbözik ugye az e94 két szárnyú az e 95 távolsági egy "szárnyú" hátranyíló ajtóval,egyébként egy normális e95-nek sokan örülnének! -
SnyperDv2 #37677 Nem tudom mivel különbözik az e 94 től de mondjuk én 3 ajtósba akarnám mint ami Győrbe van :) -
http://busztipusok.hu/e95/e-95j.jpg -
SnyperDv2 #37675 Csak ez óriási busz, kisebbe meg nem találni sajna :( -
budaygergely #37674 http://busztipusok.hu/e94/e9414j.jpg - Ezt találtam -
SnyperDv2 #37673 Akinek kell adom :D E94 ről nincs jellegrajz valahol? Mert már megkértek hogy nem e csinálnám meg azt is :D -
gylacus #37672 Várjuk :)
(Ez a Rába Premier, ugye? IKE95-be is bőven jó lenne!) -
SnyperDv2 #37671 Helyén a mutatók :)
-
Köszi!:) -
budaygergely #37669 Az OMSI Editorban hogyan, minek a segítségével tudom a térkép domborzatát a valódihoz igazítani? Mert erre sehogy nem jövök rá. -
Én próbáltam vele többször közlekedni, nagyon hamar forralja a vizet ezzel a váltóval. Teltow pályán, ahol igaz nyomom neki mint süket a csengőt az X10-es gyorsjáraton, mire kiértem Teltow-ra, elfüstölt. Utána próbáltam Stetinen, ott meg még ennyit sem bírt, ott ugye vannak dombok is, Kormoranow környékén megadta magát. -
gabcsibkv #37667 SU 15 ZF (első hsz.) -
Valakinek megvan a Solaris Urbino 15-höz a ZF váltó módja? Sehol nem találom.