63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hyp3r #60888 Ez a faterom egyik régi 280-asa: http://busport-online.hu/gal_alba/ccp394.jpg
Ez ugyan nem négylámpás, de 2003 környékén alakították át helyközi jellegűvé Szombathelyen. Át akarták maszkolni C80-as kinézetűre, meg az ajtókat le akarták cserélni bolygóajtókra de valamiért nem történt meg. Kivették a 2. ajtót, illetve kicserélték a váltót hosszabb áttételűre, meg a belteret is felújították. Ahogy olvastam, sajnos már leselejtezték, pedig jó kis járgány volt. Sajnos a másik két 280-as rendszámára nem emlékszem mert csak rövid ideig járt velük, az biztos hogy DUD-al kezdődtek és mindkettő négylámpás volt.
Egyébként szerintem a gyári km/h óra van a budapesti Ikarusokban (legalábbis amikkel én utaztam, azokban az volt). -
bajusza #60887 Békés megyében is volt pár négylámpás 280-as: http://busport-online.hu/db_korv_a.html
Utoljára szerkesztette: bajusza, 2016.11.10. 15:20:56 -
Hyp3r #60885 A régi Alba Volánnál (a mostani KNYKK egy része) elég gyakori a négylámpás 280-as. Helyközi és helyi viszonylatban is vannak (1-2 szebb, felújított példány is van köztük). Édesapám 3 db 280-ast vezetett ott, abból 2 négylámpás volt.
Azért kíváncsian várom, hogy milyen lesz a munkád :) A gyári km/h óra megmarad, vagy tachográf kerül bele? -
BPO 478 #60884 Sziasztok!
Nálunk Győrben volt egypár négylámpás 280-as.
https://get.google.com/albumarchive/104377184642855522934/album/AF1QipMacss4q5xZX6k0PIGIIMRbzjDuF9HlIK7kP5b8
ezen az oldalon meg is nézhetitek őket. -
Hyp3r #60882 Szia!
Négylámpás első maszkos verzió is lesz?
Üdv! -
#60881 -
bajusza #60878 Nagyon szépek lesznek, gratula. -
#60877 Egy kis frissítés 256-os ügyileg:
omsigbm.ewk.hu -
Zoliikp #60876 Ellenőrizd le az elérési utat.
Néha egy ékezet, vagy betű elég ahhoz, hogy "ne lássa". -
zelcsab #60875 És ha alap objektum+út is van azok között a hiányzó fájlok között, akkor mit csináljak? Mert nekem a könyvtárban meg van, de valamiért nem érzékeli. -
#60873 Rendben van.! -
#60860 Nekem olyan nagy FPS esés (sőt, semmilyen FPS esés :D) nem tűnt fel a használata révén. -
#60859 Folyamatos (Dauer) animációt csinál, így biztosítja, hogy a busz betöltésétől kezdve jó helyen legyen a cucc. Kissé erőforrásigényes.. -
#60858 google:maptools -
BPO-537 #60857 Hiányzó AI-k miatt elő szokott fordulni. -
#60856 Attól, hogy megint olyat csinálsz, amihez nem értesz. -
zelcsab #60855 Én csak segítséget kértem egy problémával kapcsolatban, ami számomra fontos. Ha nem tetszik, nem kell válaszolnod. Majd válaszol valaki olyan, aki szívesen teszi. -
#60854 Rajtad kívül mégis kinek annyira fontos? -
zelcsab #60853 Valaki segítene, nagyon fontos lenne!!!
Az OMSI 2 amikor betölti bármelyik pályát, csak a kék eget látom. Amikor az editorban is meg akarok nyitni bármit, elég sok minden hiányzik. Megnéztem a könyvtáramat, a Sceneryobjects és a Splines mappát is, de ott viszont minden megvolt hiánytalanul, amit az editor nem érzékelt. A játékot pedig nem akarom másodszorra is újratelepíteni (a másik eset teljesen más volt, arra nem térek ki). Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi,
zelcsab -
Hyp3r #60852 Sziasztok!
Letöltöttem az Omsdal 2.5-ös verzióját. A logfile-ban nincs error, csak 1-2 warning, azok is csak 1-2 ai jármű hiányára utalnak. Maptools-al pótoltam a hiányzó objektumokat és spline-okat. A pálya betöltése után csak egy üres tér fogad, nincsenek tile-ok, csak az égbolt. Megnyitottam editorral is, ugyanez fogad. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a probléma? -
NemendiPeter #60851 Ez mitől lehet? logfile-ban semmilyen hibát nem ír ki :|
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#60850 Nem tudom pontosan, nem értek hozzá valami nagyon. A tutorial alapján sikerült megcsinálnom amit szerettem volna, de hogy melyik része mit csinál, az számomra rejtély. Annyit tudok, hogy az "oirgin_rot_" után egy koordináta tengelyt kell írni, illetve az utolsó sorban meg méterben kifejezve a mozgatás mértékét.
@Geri556 De-de, ez az objekt mozgatására van. És már sikerült is, szóval tudom hogy működik. -
LnD #60849 Tévedés. Ez a módszer pont arra jó, hogy odébb teszi vele az adott objektet visszafejtés nélkül. -
Geri556 #60848 Ezzel arrébb rakni nem fogod tudni, csak az animációját változtatod meg. -
PetiM44 #60847 Azt nem tudod esetleg, hogy ezzel az origin_rot paranccsal mit lehet beállítani pontosan? Más animációs scriptnél is találkoztam ezzel, de nem egészen tiszta a jelentése. -
#60846 Tárgytalan, találtam jobb leírást. Szintén német, de itt azért részletesebben, példákkal van elmagyarázva. Ha valakit érdekel, itt találja meg a leírást. -
#60845 Sziasztok!
Egy gombot arrébb szeretnék tenni egy buszban, és a "Daueranimation" használatát olvasgattam. Mivel németül van a leírás, és a google fordító se segített valami sokat, így eléggé tanácstalan vagyok a használatában. Valaki nagyon röviden, pár mondatban le tudná írni, hogy hogyan kell ezt használni?
(Német nyelvű fórum bejegyzés) -
Hyp3r #60844 Már ezt is próbáltam, de sajnos nem működött :/ Ha esetleg valakinek sikerülne és feltöltené nekem valamilyen felhőbe, azt megköszönném. -
bajusza #60843 Próbáld meg valamelyik böngészővel, pl. Firefox, Chrome, IE. Nekem szokott működni. -
bpi 773 #60842 bocsi nem neked akartam irni:DDD -
Hyp3r #60841 Én meg sem említettem Délpestet :D én csak az Ikarus pack-ra vagyok kíváncsi, hogy esetleg valakinek megvan-e. -
bpi 773 #60840 ez egy teljesen külön áló a délpest-től.
mindne vonalat be akart épiteni csak aztan eltűnt és most semmi híre -
Hyp3r #60839 Igen, próbáltam, ki is írja, hogy 170,7 MB, de "No File" hibaüzenetet kapok vissza. -
#60838 Az oldalon van a "Download UploadFiles.eu" gomb/link. Nekem működik az. -
#60837 Ez nem tudom milyen délpest pálya, demár van délpest pálya -
Hyp3r #60836 Sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlen az alábbi pack? Ikarus Pack Kerestem másik oldalakon is, de sehol nem találtam működő linket hozzá.
Üdv! -
Hyp3r #60835 Szia!
Ez melyik orosz oldalon van fent és melyik 280-asokat tartalmazza?
Üdv! -
bpi 773 #60834 OMSI délpestpáya
valaki tudja mi lett ezzel a projektel?
Utoljára szerkesztette: bpi 773, 2016.11.01. 17:04:45 -
#60833 MEGA Sync programmal esélyes. Böngészőből halott még kiegészítőkkel is. -
Harixis #60832 Mostanra mentem pár kört vele és már szoktam valamennyire, de hihetetlen gyorsan kifarol a hátulja még így is....