OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Most futtattam vírus és kémprogramvizsgálatot, mentes a gép ezektõl.
Megjegyzem:
minden más program kiválóan fut. Nagy teljesítményt igénylõ újabb játékok is a megszokott módon....
A számítógépen semmilyen hardver/szoftverváltozás nem történt egy jó ideje.
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Elõre beállított beállítás betöltése után is jelentkezik a probléma?
Csütörtökön átlagosan futott.
Pénteken átlagon felüli FPS szám közepes grafikával (Rathausnál, csúcsban 28-30 közötti FPS, amúgyis 40-45 körüli), akadásmentesen.
Tegnap (szombat) már akadozgatott, ugyanezzel a bellítással max 20-22 FPS......
Ma meg minimum beállítással is 14-16.
Már újra is telepítettem. Kipucoltam a windowt. Defregemntáltam a könyvtárát a vinyót. Használom a GameBoostert, CPU controlt, a prioritást maximumra teszem, törlöm a logfájlt........................
Fél órára akartam leülni egy kört buszozni Stadtgrenzéig..... itt szívok vele 2 órája...
Haters gonna hate!
Lenne valakinek valami õtlete hogy hogyan csínáljam.

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Proci: AMD Athlon X4 635 2.91 GHZ. VGA: AMD Radeon 6850 HD 1GB DDR5 256 bit. 8 GB Ram.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Proci: AMD Athlon X4 635 2.91 GHZ. VGA: AMD Radeon 6850 HD 1GB DDR5 256 bit. 8 GB Ram.
Ezt az Opciók menü Grafika (haladó) beállítások fülön éred el.
Ez viszont csak akkor jut érvényre, ha van, illetve a készítõ úgy alkotta meg, hogy lehetséges legyen ezt kihasználni.
Abban az esetben, ha nincs, akkor bajos a felbontás változtatása, mert a képméret változásával megváltozik a modell textúravételezési helye is, és nem azt kapod, amit szeretnél...
1 ÁTFESTÉS FRISSÍTVE!
http://gcs7e7.wordpress.com/
legközelebb még kisebben tegyem be?
Köszi
Csak így tovább 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon jó látni, hogy a hazai autóbuszgyártás történetében jelentõs mérföldkõnek számító, az akkori nemzetközi UITP (Union Internationale Transports Publics) méretszabványoknak már megfelelõ, elsõ hazai típus épül a játékhoz munkádnak köszönhetõen.
Az Ikarus által gyártott 556-os széria sajnos külföldön nem volt kimondottan sikeres, de ennek ellenére került belõle néhány darab, fõleg a keleti országokba.
Itthon viszont a 60-as évek közepétõl, egészen a hetvenes évek végéig meghatározó eleme volt a budapesti utcaképnek, és a fõvárosi tömegközlekedésnek.
Ebben a típusban debütált a 200-as szériában késõbb oly népszerûvé vált, és a gépkocsivezetõk által is kedvelt MAN licenc alapján itthon gyártott RÁBA-MAN 2156 HM-6U típusjelû, hathengeres, soros hengerelrendezésû, padló alá épített, 191Le teljesítmény leadására képes dízelmotor.
A típus rengeteg apró, de annál bosszantóbb, fõleg konstrukciós hibával rendelkezett, ami miatt a gépkocsivezetõk sokszor szidták, de könnyû karbantarthatósága, és elfogatható összegekbe kerülõ üzemeltetése mellett az akkori vezetõség támogatta a típus minél szélesebb körben való elterjedését.
Az idõ aztán bebizonyította, hogy az akkori lehetõségekhez, és hazánk számára is elérhetõ típusválasztéknak tükrében nem volt rossz választás, sem a megbízhatóság, sem a tartósság terén.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Tegnap már az EMKE is bekerült, de nem változott semmi.
Az elmúlt idõszakban sok új taggal bõvült a fórum. Ez egyfelõl örvendetes, másfelõl viszont terhes is. Örvendetes, mert így folyamatosan gazdagszik a magyar OMSI közösség újabb tagokkal, de terhes is, mert sokan az alapvetõ SG és a helyi fórum szabályokat sem tartják be. Ezért felhívom Mindenki figyelmét nyomatékosan, hogy fussa át a szabályzatot.
Kiemelkedõ probléma, amit többen is jeleztek felém privát üzenetben:
- a képek. A képeket kis méretben kell beszúrni a fórumba. Ha több képet szeretnél beszúrni, akkor egy kisebb kép, majd a többi képnek csak a linkje szerepelhet a hozzászólásban. Nagyon zavaró tud lenni, gátolja az eszmecsere folyamatosságát, áttekinthetõségét. Legyünk tekintettel a mobil hálózatról, forgalmi keretekkel rendelkezõkre. Ne keljen már nekik feleslegesen letölteni a fotókat. Nekem is pl., havi 100MB a keretem, ami nagyon gyorsan el tud fogyni.
- kódok, SPOILER. Nagyobb közlés esetén (pl. script kódok, ai lista, stb) esetén használjátok a Spoiler funkciót!
A fentiek tudomásul vételét kérem Mindenkitõl!
Kellemes fórumozást, balesetmentes utat!
Vagy vki megtudja mondani hogy melyik fájlt hova illesszem hogy jó legyen ?
Amúgy meg ezt a hibát írja ki :Zugriffsverletzung bei Adresse 004E56F6 in Modul ' Omsi.exe'.Achreiben von Adresse 00000020
( bocs de képet még nem tudok berakni ide 😊 )
Az is többnyire azért van, mert annyira részletes a modell, hogy a belsejét kiszedték és hülyén nézne ki úgy, de így nem átlátszó ablakkal is hülyén néz ki...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vehicles\maz2\iz.ovh
vehicles\maz1\iz.ovh
vehicles\iz\iz.ovh
vehicles\uaz\mini.ovh
vehicles\uaz1\mini.ovh
vehicles\Vaz_2107\Vaz_2107.ovh
vehicles\zil1\iz.ovh
vehicles\2101\mini.ovh
vehicles\kamaz1\iz.ovh
vehicles\kamaz2\iz.ovh
vehicles\kamaz3\iz.ovh