63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• szivaktibor199
    köszi
  • matesz19
    Rendben, sok sikert hozzá. :)

Nem tudja valaki hogy a 2-es villamos pótlási pálya hogy áll?? Mert arról régóta nincs hír, és képek sem...
  • matesz19
    Tessék: >> Letöltés <<
  • szivaktibor199
    valaki dobna egy ziu 9 linket ahonnan leszedhetem ?
  • gcs7e7
    Hát talán. Elkezdhetek valamit, és majd ha gondba ütközök, szólok.
  • TNH
    Köszi.
  • matesz19
    Az utakat kilehetne szedni az Omninskból, főleg a kátyús részeket, a többinél meg a Kispest pályából pár út részletet talán... És ha nem egyedi objektumokból lenne felépítve ha nem a meglévőekből?? :O
  • MEXXD
    Igen, nem feledkeztem meg arról sem, a készítését kicsit félredobtam, csak 2 fajta megálló típusom van eddig berakva az OMSI-ba, ami szerintem egy kicsit kevés ahhoz hogy csomagnak nevezzem, és sajnos nincs textúrám többről. Készítenék még a faházas megállót, és a régi téglás változatot is, ha engedi időm kimegyek fényképezni, mivel a környéken akad mindkettőből. :) Nem ígérek semmit, de megpróbálom a hónap végére az 5 megállótípusból álló csomagot kiadni. :)
  • matesz19
    Rá kattintasz a kék szövegre és megnyitja az oldalt. :D
  • TNH
    Én engem mindenképp érdekel.
  • TNH
    Régebben a másik fórumon írtad, hogy ki fogsz adni egy buszmegálló csomagot, afelől érdeklődnék.

U.i. Gyönyörű!
  • gcs7e7
    Azért ez a hang nem semmi...
  • gcs7e7
    Az pont jó is lenne, de kéne hozzá pár egyedi objekt... (Főleg utak...)
  • MEXXD
    A ZIU-9 megjelenésével gondoltam kipróbálom magam a festéskészítésben, itt is jobban tolerálom a fotórealisztikát, mint ahogy a modelljeimnél... Úgy érzem maradok is a modellezésnél, borzalmas a textúrázása ennek a trolinak, de így is sikerült valamit kihozni belőle. Döntsétek el ti, hogy hogy sikerült:

UI.: Ma este 20 órakor letölthető lesz az OMSI+-ról. :)
  • kem001
    Ezek lettek javítva:
    - tükrök
    - működő fékek
    - kamerapozíciók meg lettek változtatva
    - ajtó módosítás
    - index javítás
    - rendszámtábla kijelzi a megadott rendszámot
  • sirenato
    Remélem ennél már jó a fék, mert az előző olyan volt hogy benyomtam, és ment tovább mintha misem történt volna
  • kem001
    Persze, parancsolj.
  • sirenato
    Ehhez tudsz küldeni egy linket? Köszi!
  • sirenato
    Ehhez tudsz adni egy linket? Köszi!
  • Erlau Trans #38288
    Ez a 3.0 frissítése, .1.
  • matesz19
    Kijött egy Valósághű pálya, nem próbáltam még, de a képekből, ígéretesnek néz ki. Gabrovo [3.1]
  • kem001
    Volganin Patch by Chris 12
  • zorba3333
    Itt keresgélj:
    Kiegészítők

Az összes népszerű kiegészítőcsomagot megtalálod a linkelt oldalon, egy helyen.
    Az általad leírt hiányzó fájlok nevében benne van, hogy melyik csomag tartalmazza azokat.
    Nincs más dolgod, mint összeválogatni a számodra szükséges csomagokat, és bemásolni belőlük a hiányzó fájlokat a játékba.
  • YoGabN
    Srácok!
    Ezekre lenne szükségem a Tiefenbach pályához! Ha esetleg valakinek valamelyik megvan, küldhetné!:)

Sceneryobjects\ADDON_BVG\bvg_ticketautomat.sco
    Sceneryobjects\ADDON_BVG\zentale.sco
    Sceneryobjects\ADDON_Teltow\Ampel_Kfz_rotgelb.sco
    Sceneryobjects\ADDON_Teltow\Ampel_KfzRArrow_1.sco
    Sceneryobjects\ADDON_Teltow\Gruenpfeil.sco
    Sceneryobjects\BE-Software\Zaun_Grün_klein.sco
    Sceneryobjects\depotWSW\depot.sco
    Sceneryobjects\Freyfurt\Hst_FF.sco
    Sceneryobjects\Lärmschutzwand\Wand.sco
    Sceneryobjects\mueltonne\muelltonneblau.sco
    Sceneryobjects\NahverkehrFan Objekte\Einfamilienhaus\Einfamilienhaus1.sco
    Sceneryobjects\NahverkehrFan Objekte\Einfamilienhaus\Einfamilienhaus2.sco
    Sceneryobjects\Obi Baumarkt\Obi.sco
    Sceneryobjects\Obi Baumarkt\Obifahne.sco
    Sceneryobjects\RemigtonSteel\Warnlicht.sco
    Sceneryobjects\taxizentrale\taxizentrale.sco
  • Ikarusfan
    Van arról is videóm, majd egyszer felrakom, de az sem tükrözi teljesen a valóságot. A ZIU sejtettem, hogy nem egészen tökéletes, de mivel nem nagyon sűrűn jártam ezekkel régen (sem), ezért túl sok viszonyítási alapom a netes videókon kívül nem volt :)

@Matesz19
    A pályát magát felrakhatom,
    ()
    de egy ilyen kis BÉTA pálya miatt nem igazán akarok engedélyek után írogatni, így inkább kilistázom:

SceneryObjects:
    -Dél Pest (BKV-s bódé)
    -"felsovezoszlop" (ezügyben balintricsit keresd a GSmedia-n, vagy ha nincs meg neki, de beleegyezik, eltudom még küldeni én is)
    -a 3dtrans oszlopobjektuma (ilyen beton oszlop, az omsi.cz-n fent van, de ha szeretnéd, mindjárt megkeresem)
    -"bkvpluszosmegallo" (ebben volt trolis, buszos meg talán villamosos tábla is)

Splines:
    -Szczeczin
    -Jonpol (a felsővezeték miatt, de ezt azt hiszem benne van a Szczeczin pályában is)
  • wollnerd #38282
    Ezen az útvonalon van az általános sulim. :D (Rákos patak utca)
  • matesz19
    Ja értem. :) Biztos jó lehet. :)
  • matesz19
    Tényleg elég rövid a 74A-s Troli útvonala.
  • TNH
    Jó kis mod, de a kettőt vegyíteni kellene.
  • TNH
    Esetleg valaki a 260-hoz nem tudna csinálni egy 280T hangmodot?
  • norb82
    Egy 74A féle sztem tökéletesen megteszi (környezetet illetően) ahhoz megvan kb minden.
  • matesz19
    Nekem akkor is tetszik, sokkal jobb lenne ezzel játszani, mint a sima alap grundorf-on ahol még vezeték sincs. Légyszi dobd fel egy tárhelyre!!!
  • BPI1184
    Köszönöm! :) Esetleg még annyi segítséget kaphatnék, hogy a BUS fájlban melyik [add_camera_reflexion]-t 2-re és hova írjam a 0.5 és 2 közötti számot?:) Csak mert nem kevés van belőle.:D
  • TNH
    Már volt trollis Grundorf, csak eltünt.
  • Ikarusfan
    Igazából ez a Grundorf, csak ki van egészítve két felüljáróval, meg egy kis kábellel...
  • matesz19
    Húúú ezt a pályát fel tudnád rakni valami tárhelyre?? :O :P Mert nagyon tetszik és szívesen kipróbálnám. :P
  • TNH
    Nem. Én egy fiktív All-in-One városi mapot csinálok. De nem annyira zsúfolt lesz, mint a Wehlen.
  • Ikarusfan
    Megpróbáltam én is egy kis hangmódosítást csinálni a ZIU-hoz (reggel csináltam, csak a "gyors" internet kapcsolatommal mostanra sikerült felrakni a pár órája csinált vidit).

(Amennyiben nem sikerült beraknom a videót, itt a linkje.)
  • matesz19
    Nem te csinálod a 80-80A Troli pályát?? :D
  • Ikarusfan
    Szerintem az egyszerűség kedvéért elég egy Grundorf jellegű kisvárosi pálya is, esetleg az egyik végállomáson egy nagyobb hurokkal, ami esetleg megkerül egy tömböt :)