63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
szivaktibor199 #38307 köszi -
Rendben, sok sikert hozzá. :)
Tessék: >> Letöltés << -
szivaktibor199 #38304 valaki dobna egy ziu 9 linket ahonnan leszedhetem ? -
Hát talán. Elkezdhetek valamit, és majd ha gondba ütközök, szólok. -
Köszi. -
Az utakat kilehetne szedni az Omninskból, főleg a kátyús részeket, a többinél meg a Kispest pályából pár út részletet talán... És ha nem egyedi objektumokból lenne felépítve ha nem a meglévőekből?? :O -
Igen, nem feledkeztem meg arról sem, a készítését kicsit félredobtam, csak 2 fajta megálló típusom van eddig berakva az OMSI-ba, ami szerintem egy kicsit kevés ahhoz hogy csomagnak nevezzem, és sajnos nincs textúrám többről. Készítenék még a faházas megállót, és a régi téglás változatot is, ha engedi időm kimegyek fényképezni, mivel a környéken akad mindkettőből. :) Nem ígérek semmit, de megpróbálom a hónap végére az 5 megállótípusból álló csomagot kiadni. :) -
Rá kattintasz a kék szövegre és megnyitja az oldalt. :D -
Én engem mindenképp érdekel. -
Régebben a másik fórumon írtad, hogy ki fogsz adni egy buszmegálló csomagot, afelől érdeklődnék.
U.i. Gyönyörű! -
Azért ez a hang nem semmi...
-
Az pont jó is lenne, de kéne hozzá pár egyedi objekt... (Főleg utak...) -
A ZIU-9 megjelenésével gondoltam kipróbálom magam a festéskészítésben, itt is jobban tolerálom a fotórealisztikát, mint ahogy a modelljeimnél... Úgy érzem maradok is a modellezésnél, borzalmas a textúrázása ennek a trolinak, de így is sikerült valamit kihozni belőle. Döntsétek el ti, hogy hogy sikerült:
UI.: Ma este 20 órakor letölthető lesz az OMSI+-ról. :) -
Ezek lettek javítva:
- tükrök
- működő fékek
- kamerapozíciók meg lettek változtatva
- ajtó módosítás
- index javítás
- rendszámtábla kijelzi a megadott rendszámot -
sirenato #38292 Remélem ennél már jó a fék, mert az előző olyan volt hogy benyomtam, és ment tovább mintha misem történt volna -
Persze, parancsolj. -
sirenato #38290 Ehhez tudsz küldeni egy linket? Köszi! -
sirenato #38289 Ehhez tudsz adni egy linket? Köszi! -
Ez a 3.0 frissítése, .1. -
Kijött egy Valósághű pálya, nem próbáltam még, de a képekből, ígéretesnek néz ki. Gabrovo [3.1] -
Volganin Patch by Chris 12 -
zorba3333 #38285 Itt keresgélj:
Kiegészítők
Az összes népszerű kiegészítőcsomagot megtalálod a linkelt oldalon, egy helyen.
Az általad leírt hiányzó fájlok nevében benne van, hogy melyik csomag tartalmazza azokat.
Nincs más dolgod, mint összeválogatni a számodra szükséges csomagokat, és bemásolni belőlük a hiányzó fájlokat a játékba. -
Srácok!
Ezekre lenne szükségem a Tiefenbach pályához! Ha esetleg valakinek valamelyik megvan, küldhetné!:)
Sceneryobjects\ADDON_BVG\bvg_ticketautomat.sco
Sceneryobjects\ADDON_BVG\zentale.sco
Sceneryobjects\ADDON_Teltow\Ampel_Kfz_rotgelb.sco
Sceneryobjects\ADDON_Teltow\Ampel_KfzRArrow_1.sco
Sceneryobjects\ADDON_Teltow\Gruenpfeil.sco
Sceneryobjects\BE-Software\Zaun_Grün_klein.sco
Sceneryobjects\depotWSW\depot.sco
Sceneryobjects\Freyfurt\Hst_FF.sco
Sceneryobjects\Lärmschutzwand\Wand.sco
Sceneryobjects\mueltonne\muelltonneblau.sco
Sceneryobjects\NahverkehrFan Objekte\Einfamilienhaus\Einfamilienhaus1.sco
Sceneryobjects\NahverkehrFan Objekte\Einfamilienhaus\Einfamilienhaus2.sco
Sceneryobjects\Obi Baumarkt\Obi.sco
Sceneryobjects\Obi Baumarkt\Obifahne.sco
Sceneryobjects\RemigtonSteel\Warnlicht.sco
Sceneryobjects\taxizentrale\taxizentrale.sco
-
Van arról is videóm, majd egyszer felrakom, de az sem tükrözi teljesen a valóságot. A ZIU sejtettem, hogy nem egészen tökéletes, de mivel nem nagyon sűrűn jártam ezekkel régen (sem), ezért túl sok viszonyítási alapom a netes videókon kívül nem volt :)
@Matesz19
A pályát magát felrakhatom,
()
de egy ilyen kis BÉTA pálya miatt nem igazán akarok engedélyek után írogatni, így inkább kilistázom:
SceneryObjects:
-Dél Pest (BKV-s bódé)
-"felsovezoszlop" (ezügyben balintricsit keresd a GSmedia-n, vagy ha nincs meg neki, de beleegyezik, eltudom még küldeni én is)
-a 3dtrans oszlopobjektuma (ilyen beton oszlop, az omsi.cz-n fent van, de ha szeretnéd, mindjárt megkeresem)
-"bkvpluszosmegallo" (ebben volt trolis, buszos meg talán villamosos tábla is)
Splines:
-Szczeczin
-Jonpol (a felsővezeték miatt, de ezt azt hiszem benne van a Szczeczin pályában is) -
Ezen az útvonalon van az általános sulim. :D (Rákos patak utca) -
Ja értem. :) Biztos jó lehet. :) -
Tényleg elég rövid a 74A-s Troli útvonala.
-
Jó kis mod, de a kettőt vegyíteni kellene. -
Esetleg valaki a 260-hoz nem tudna csinálni egy 280T hangmodot? -
norb82 #38277 Egy 74A féle sztem tökéletesen megteszi (környezetet illetően) ahhoz megvan kb minden. -
Nekem akkor is tetszik, sokkal jobb lenne ezzel játszani, mint a sima alap grundorf-on ahol még vezeték sincs.
Légyszi dobd fel egy tárhelyre!!!
-
Köszönöm! :) Esetleg még annyi segítséget kaphatnék, hogy a BUS fájlban melyik [add_camera_reflexion]-t 2-re és hova írjam a 0.5 és 2 közötti számot?:) Csak mert nem kevés van belőle.:D -
Már volt trollis Grundorf, csak eltünt. -
Igazából ez a Grundorf, csak ki van egészítve két felüljáróval, meg egy kis kábellel... -
Húúú ezt a pályát fel tudnád rakni valami tárhelyre?? :O :P Mert nagyon tetszik és szívesen kipróbálnám. :P -
Nem. Én egy fiktív All-in-One városi mapot csinálok. De nem annyira zsúfolt lesz, mint a Wehlen. -
Megpróbáltam én is egy kis hangmódosítást csinálni a ZIU-hoz (reggel csináltam, csak a "gyors" internet kapcsolatommal mostanra sikerült felrakni a pár órája csinált vidit).
(Amennyiben nem sikerült beraknom a videót, itt a linkje.) -
Nem te csinálod a 80-80A Troli pályát?? :D -
Szerintem az egyszerűség kedvéért elég egy Grundorf jellegű kisvárosi pálya is, esetleg az egyik végállomáson egy nagyobb hurokkal, ami esetleg megkerül egy tömböt :)