63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Akkor pótold azt és utána jó lesz. -
fcbarcelona1 #38346 de valamit hiányol -
Jelentem: Csáktornya park és Kassai tér között az úthálózat elkészült! :D -
Nem hiányol semmit?
-
fcbarcelona1 #38343 letöltötttem ezt a Freyfurt pályát de nekem nincs menetrend benne -
mimo0612 #38342 Igen az, és nekem 30 Fps-sel fut. -
Fox44 #38341 Az alternatív linkekről elkezdi tölteni. -
Nem tudom, nem töltöttem le. :D A Freyfurtot próbáld ki mindenképp, mert az nagyon hangulatos kis pálya, nem unalmas, kicsit a Szczecinre emlékeztet.
Freyfurt -
sirenato #38339 Miért van az hogy a Nefaz 5299 20 33-nál az utasok csak a második ajtón szállnak fel? -
sirenato #38338 Köszi! De nálam nem akarja letölteni rámegyek az első download-ra és kiad egy oldalt ahol hiába nyomom a download-ot semmi sem történik -
Petee1198 #38337 Szépen kidolgozott, élvezhető pálya ez a Gabrovo? Megéri letölteni, mert látom elég sokat foglal. -
LINK -
sirenato #38335 Valaki tudna adni egy linket ehhez Gabrovo [3.1]? -
Nem értem, most kéne valami a felüljáróhoz, vagy kéne egy kátyúfoltos úttest? Mert utóbbihoz elég egy jó textúra, aztán kész. -
gylacus #38333 Akkor csak másold be, és mindkét helyen benne lesz. -
Routeres #38332 *path
Patch = folt, javítás
Path = ösvény, útvonal
Kitartást, pénteken jön a lehűlés. :) -
sirenato #38331 de a többi pályát nem fogja tönkre tenni? -
Hát végülis...
Na leírom mégegyszer mostmár érthetően, csak napok óta a meleg miatt 2-3 órát ha alszok és már kész vagyok... Úgyhogy ha hülyeséget írnék bocsi.
gylacus #38329 Arra figyelj, hogy az elérési útvonal PONTOSAN megegyezzen a játék által kérttel. Miután megcsináltad a két új mappát, helyezd át bele az egész terrain splines mappát, úgy ahogy van, egészben. -
sirenato #38328 Szóval akkor az összes ilyennél csináljam meg azt amit ír?
-
gylacus #38327 Nézd meg jobban, az nincs ott.
A splines-ben csinálj egy Terrain_Spline-V3_1 mappát, abba egy Splines mappát, majd rakd bele ezt a Terrain Spline mappát. -
sirenato #38326 HAli! Ki írja,hogy nem találja azt közben ott van ahol lennie kell.
Szóval ezt most nem értem! Tudtok segíteni? Köszönöm!
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_20_ya00ahoo2o.jpg -
Miért nem kezded el a másik irámyból, amíg valaki nem segít ezen a végén? :) -
A Teltow jó map, de csak az X10-es megy végig az eredeti útján. -
brnbs #38323 köszi, ez nekem is jól jön :)
remélem elmúlik a jó öreg omsi latin ókori idézet:
zugriffsverletzung bei adresse omsi :D -
brnbs #38322 a letöltött rar-ban van több pdf fájl is, azok közt keress add-on témájut -
köszönöm, amit ki tudtam keresni azt kikerestem, de ezek még mindig hiányoznak:/ :
Sceneryobjects\ADDON_Teltow\Ampel_Kfz_rotgelb.sco
Sceneryobjects\ADDON_Teltow\Ampel_KfzRArrow_1.sco
Sceneryobjects\ADDON_Teltow\Gruenpfeil.sco
Sceneryobjects\BE-Software\Zaun_Grün_klein.sco
Sceneryobjects\Freyfurt\Hst_FF.sco
Sceneryobjects\Lärmschutzwand\Wand.sco
Sceneryobjects\mueltonne\muelltonneblau.sco
Sceneryobjects\NahverkehrFan Objekte\Einfamilienhaus\Einfamilienhaus1.sco
Sceneryobjects\NahverkehrFan Objekte\Einfamilienhaus\Einfamilienhaus2.sco
Sceneryobjects\Obi Baumarkt\Obi.sco
Sceneryobjects\Obi Baumarkt\Obifahne.sco
Sceneryobjects\RemigtonSteel\Warnlicht.sco
Sceneryobjects\taxizentrale\taxizentrale.sco -
brnbs #38320 Tiefenbach, Langbach, Teltow...
Tudod hogy van, új vagyok, mindent ki akarok probálni :) -
sirenato #38319 uhh! Köszönöm Szépen -
Routeres #38318 Benyomod a féket, berakod D-be, és elindulsz. -
sirenato #38317 Valaki segítene abban. hogy a NEFAZ 5299-20-33-ast hogyan lehet gurulásra bírni, mert már a motor pörög és bevanrakva D-be és semmi! Esetleg valaki tud erről valamit? -
Nekem, magára akörnyezetre lenne szükségem. A házakat megoldom. Én a patchal ellátott aszfaltútra gondoltam :) -
Zoliikp #38315 Elég sok objektum van az adott területen:
Csak konvertálni, méretezni kell... -
Nekem ma az egyik pálya nem akart elindulni, amin eddig már szerintem több száz km mentem. Nem módosítottam semmit a programon (nem tettem fel új buszt, pályát, semmit)... tegnap még ment, ma már nem. De ez már nem az első ilyen.... olyan ez az OMSI mint valami Béta cucc :)))) Nem biztos, hogy a Te hibád... én azonban mindig leszoktam szedni minden kiegészítőt, még ha tudom is, hogy fent van... inkább újra bemásolom, mert az ördög nem alszik. Simple Street ilyen... ha berakok egy új mapot ami azt kéri, egyszerűen hibákkal leáll a pálya, vagy hiányzik egy csomó út. Felülírom a Simple Street-et, utána meg megy... -
Ezt a pálya készítőinek tedd fel, ne nekünk! Főként külföldiekről van szó igazából, ha pedig az általad leírt pályára vágysz, várd meg a Börzsönyt! :) -
brnbs #38312 Ne haragudjatok, hogy egy ilyen komoly témába közbeszólok
Respect a munkátokért, de veszem a pofátlanságot és megkérdem:
Nincs e esetleg egy pálya csomag, azaz amiben van sok pálya és benne minden objekt, és add-on vagy ez tul nagy lenne?
Már 3. pálya amit nem tudok elinditani :(
zugriffsverletzung bei adresse omsi hiba miatt...
Add-On-okat leszedtem, van ami már nem is olt fenn, azt nem...
Vagy csak lusta vagyok és jo ez igy?
Olyan rossz hogy melo után van 1-2 órám "vezetni" és ebben az időben is csak szomoruság tör rám az ilyen hibák miatt... -
Hozok képet is. Bocsi a sok hsz.-ért.
A déli rész az esetleges folytatáshoz kell.
LINK -
Tehát: Valakit megkérhetnék hogy egy ilyen Mexikói út - Kassai tér útobjektet legyártson nekem? Addig nagyon nem tudok foglalkozni a pályával. -
2-es vilipotlóra: Ja értem, kár... :(
74A-ra: Sajnos mivel nem vagyok modellező így nem tudok segíteni az ügyben... :( -
Nahh nézegettem, és a MEXIKÓI ÚT M - KASSAI TÉR részen kellenének egyedi útobjektumok. Ezt talán 1 db obj.ként meg lehetne csinálni. Egy ilyenre lenne szükségem.