63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
BPO-537 #60966 E94: Olvasd el a mellékelt leírást. -
bpi 773 #60965 minden elismerésem!:) -
bajusza #60964 Remekül néz ki. -
#60963 WOW -
joccy #60962 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ikarus 250 és 256 használata során nem tudom sebességbe tenni, majd egy rövid idő után jön a váratlan hiba történt üzenet és nem tudok játszani tovább. Valamint Ikarus EAG94-es busz használatakor a busz motorjának semmi hangja. Se benne ülve, se kinti nézetben. Mi lehet mindezek oka és mit lehet tenni.
A segítséget előre is hálásan köszönöm! -
#60961 Csak hogy nehogy azt higgye valaki, felhagytam a pályával (és igen, lusta voltam pár képért megnyitni a játékot )
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2016.11.28. 21:06:30 -
peterovari #60960 Az egyébként a világért se zavarjon, hogy a Gladbeck valós. Még ha olyan is amilyen, de valós. És nem egy város, hanem vagy 10. -
SRoland01 #60959 SOS! Pályaszerkesztésben nem tudom elmenteni azt a .......... mappot... "Ungültiger Dateiname" mi az oka? -
#60958 Engem is! De szerencsére zárt a vezetőfülke :D -
Maceehun13 #60957 :)(rossz hely ) NEMIDE! -
#60956 Engem is eléggé zavar az új update. Mióta beletették a fegyvereket a játékban, folyton katasztrófa van a buszomon. Van hogy csak életveszélyesen megfenyegetnek mikor kések, de mikor legutóbb bandaháború volt a 182-esen.. Azóta egyre kevesebbet játszok a játékkal. -
Maceehun13 #60955 Sziasztok,nem tudom ki hogyan van vele,de nálam ez az update nem jön át nekem ...Olyan lövéseket kapok amiket eddig sorra én osztogattam.. A fegyverek (amiknek nem kellene) állandóan felhúz lövésnél....Pl:Benézek egy helyen és csak annyit látok kinéz az enemy és már halott is vagyok,még reagálni sincs időm ..(visszajátszásba persze nem egyet lő...) A hitbox nem is volt jó,de most még rosszabb lett.. Nem tudom én így látom ezt az update-t
-
#60954 Én személy szerint remélem, hogy azért sikerül "reálisnak" maradni a pályáddal.
A fiktív pályák egyik nagy hibája (szerintem ez a Börzsönyt is érinti), hogy mivel fiktívek, a készítő nagyon odaakarja tenni magát, és egyszerűen túl sok lesz a végeredmény. Az OMSI adta lehetőségek miatt egy adott egy legfeljebb közepes méretű map, az viszont tele lesz több tucat járattal, rakás látványossággal, amitől tök irreális lesz. Budapest belvárosában nincs annyi járat, mint egy-egy kisebb fiktív map-en. Lásd pl. Gladbeck, fiktív pálya, aztán minden sarkon villamos van meg van összesen huszon-harminc járat abban az egy kis városban. Értem én hogy fiktív, de ennyire...
Szerk: Elég fikázósnak tűnik ezt így átolvasva. Szóval igazából nem az akar lenni, sok kitartást a pályához, csak leírtam a véleményemet.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2016.11.25. 09:18:55 -
generalGGabe #60953 Egyenlőre még nincs videónyi anyag róla. Még csak a fejemben van meg a pálya, nagyon sokat kell még dolgozni rajta.
Az ötleteim meg vannak, hogy mi legyen benne, csak kivitelezni nehéz. De mint láthatod, az igényességre igyekszem adni.
Minden épület valós épület, csak egy fiktív pályába helyezve.
És hogy miért fiktív? Hát azért, mert itt szabadon szárnyalhat a fantázia, nincsenek korlátok (csak a programé, ezért is lett újrakezdve).
Ez az indok. -
gibanica #60952 Hello. Anyone who is missing delpest garage can just add it from 3.0 version into 4.0 version.
just paste the tiles.
take a look. cheers.
-
Harixis #60951 Azta, már nagyon várom a pályádat! Mennyire vagy vele, videó lesz-e róla? -
bajusza #60950 nagyon alakul. -
Sztrelok #60949 Bármenyire hihetetlenül hangzik, de ez volt a megoldás. Mindenre gondoltam, csak erre nem, köszi a segítséget! -
generalGGabe #60948
-
Edmond14 #60947 Buszválasztásnál a megfelelő hofot választottad ki? Néha neked kell kiválasztani a megfelelőt, nem dobja be automatikusan. -
Sztrelok #60946 Sziasztok!
Olyan segítséget szeretnék, kérni, hogy az egyik lengyel mappon (Poznan) nem sikerül beállítanom a menetrendet semelyik buszban sem. A hozzá kiadott Solaris packban egyik buszban se de kipróbáltam a gyári gépeket azzal sem. Hof fájlt bemásoltam ahogy kell, de semmi. Az Ibis az útvonal beállításnál azt írja: ismeretlen útvonal! Mit rontottam el, más pályán nem volt gondom eddig, ha valaki tud segítsen, köszönöm! -
bpo 381 #60945 Nem.
Én is azt használom,de szerintem csak a V1 jó,a többi nem jött be.
Az meg már csak az oroszoknál lehet megtalálni :D -
padarmartin #60944 Nem olvastad el rendesen a leírást.:) -
Edmond14 #60943 Sweet FX használata ront a játék futásán? -
Maceehun13 #60942 Sziasztok nekem az Ikarus EAG E94.60-as busznak nincs hangja,mi lehet a probléma? -
#60941 Egyébként ahhoz, hogy a futár működjön, kell egy aktív menetrend is, anélkül semmit se csinál. -
padarmartin #60940 http://omsiworkshop.blog.hu/2016/08/03/nem_ir_semmit_a_futar_mi_a_hiba -
kisspeter1979 #60939 Sikerült egy közeli képet készítenem. Remélem így már látszik a probléma.
-
#60938 Ha küldesz egy konkrét képet a hibáról, többet tudnánk segíteni -
kisspeter1979 #60937 Sziasztok!
Letöltöttem egy Ikarus buszt, és nem működik rajta a bejelentkező kis ablak. Minden szürke benne, sem az időt sem a funkciókat nem látom, így nem tudom mikor kellene elindulni. A képen bekarikázott képernyőre gondolok. Mit kell tennem? Mi lehet a hiba?
-
#60936 Elismerem, hogy az utóbbi időkben nagyon kevés időm, de még kevesebb kedvem volt foglalkozni a pályával. Cserébe a napokban elkezdtem lecserélni a ronda alap aszfalt texteket (bevallom miután kipróbáltam a Prága pályát, utána határoztam el magam :D ).
Az állapot közel se végleges, van még pár útker, amit újra kell textúráznom, de már is sokkal jobb, mint volt.
Itt látszik egyébként, mekkora a váltás:
-
Haulin #60935 Sziasztok. Pár év után újra elkezdtem hobbi szinten pályát építeni, de kiment a fejemből hogy tudnám az összes tárgyat egyszerre betölteni. Valaki volna oly kedves és leírná nekem? Előre is köszönöm a segítséget. :) -
bajusza #60934 Mindkét fórumot figyelemmel kísérem, de eddig semmi mozgolódás. -
#60933 Megnézem, mikor hagyja itt jelentős csoport a fórumot. -
Routeres #60932 Pápá SG. :) -
#60931 Szerintem a metró menetrendjét használhatod :)
Amúgy én anno excelben gyártottam és egész gyorsan lehetett haladni vele.
De vannak / voltak profibb arcok is.
Az editorban is lehet olyat, hogy megadod, hogy milyen sűrűn, meddig ismételje a menetet.
--
Egyébként most vettem csak észre, hogy páran írtak pm-et, így bocs a legrégebben június óta megválaszolaltan üzenetekért - pótolva.
--
gsmmedia megújult :)
Utoljára szerkesztette: nemeza, 2016.11.15. 23:54:42 -
#60930 Na, már ez a kép meghozta a kedvem a pályához :D Sajnos nem tudok segíteni a menetrendben, de remélem találsz valakit, és mihamarabb fuvarozhatunk a virtuális metrópótló vonalain :) -
bpi 773 #60929
erre kéne menetrend:/ -
#60928 Megkérdezhetem, milyen pálya készül? :) -
bpi 773 #60927 hali. aki tud menetrendet illetve lámpákat "beüzemelni" az kérem irjon nekem üzenetet!:)
köszönöm.