63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Igen, a kamera állását nem tudom ki lötte be, de nagyon bénán csinálta mert manuálisan kell be állítani hogy lássak is valamit... :S
  • matesz19
    Király a kép. :D És örömmel várjuk a hangot is. :D :P
  • TNH
    Mármint a viewpointot.
  • TNH
    Egyébként csak nekem fura a Ziu vezetőállása? Akármerre mozgatom, nem igazán jön össze. A visszapillantót meg sehogy sem látom, ami baromira nem valós...
  • gcs7e7
    Hoztam egy csak úgy képet :)
    Időutazás... Főszerepben 800 és LZZ-331 (ex. BPO-103, ex. BU-06-71...)

Más:
    Hamarosan érkezik a ZiU hang V1.5-ös verziója!
  • matesz19
    Ja, értem. :( De azért jól nézne ki, tény és való. :)
  • gcs7e7
    Nem férne ki.
  • MEXXD
    Eddig nem volt panasz rá, egy pipa és Download.
    Sajnos kénytelen voltam átköltöztetni az OMSI+ egész tartalmat a MEGA-ra, mivel beláttam ennyi letöltés nem fog elférni a 4GB-os tárhelyen, meg sokkal modernebb és gyorsabb a le-, valamint a feltöltés is. Nem éreztem szükségét egy hírben közölni, mivel előbb utóbb szembetűnő a változás. Remélem időközben sikerült letölteni. :)
  • matesz19
    Ez a kép jobban mutatna indító képnek, nem?? :D
  • matesz19
    Hmmm már is tetszik a kép. :P
  • Omsifan1225
    Ennyire jó lett a buherált Grundorf :)
    Én próbáltam továbbépíteni fantázia szerint , de nem ment
  • IKC300
    Nekem tetszik, indítottam egy gyorsjáratot Einsteindorf-Nordspitze között a felüljárón :D
  • Ikarusfan
    Ennyire jó a buherált Grundorf-om, vagy másnak is felüljáró mániája lett? :)
  • gcs7e7
    Végülis...

Egyenlőre találó módon... :D
  • matesz19
    És ha az elején csak a 74A-t adnád ki??? És amint a sima 74-essel kész lennél, akkor mint a Kispest pályát, kitoldanád egy verzió számmal?? :D (pl. 74A: V1.0, 74-74A: V2.0) Amúgy már tudod milyen nevet adsz a pályának?? :O :D pl.: "Budapesti Troli járat"? :D
  • matesz19
    Engem is érdekelne a dolog. :P
  • SnyperDv2
    Na valakitől már megkaptam a dolgokat, már nem kell köszönöm :)
  • Pupesz
    Engem is érdekelne :)
  • kem001
    Hang engem is érdekelne.
  • SnyperDv2
    Engem érdekelne milyen lett a hang :D
  • IKC300
    Körülbelül 90%-os állapotban van a Credo BC11 BKK hang- és textúra modja.
    Ha van rá igény kiadom. (A Credohoz az eredeti hangok nagy részét én vettem fel, ezek sokkal jobb minőségűek.)

• SnyperDv2
    Hali! Valaki fel tudna nekem tölteni egy teljesen szűz SD202 es buszmappát ? Rábához kéne csak nem akarom újrarakni most omsit.
  • kem001
    Kassai térnél lévő felüljárókat is megfogod csinálni benne? Na az nem semmi mutatvány lesz..
  • gcs7e7
    Szerintem sehogy.

Más:
    Mivel a 74A hétvégén nem közlekedik, arra gondoltam hogy a 74-est be kéne kanyarítani az Erzsébet királyné útja, aluljáróhoz, így valós időben is tudnátok vezetni. Persze van rá esély hogy folytatva lenne.
  • IKC300
    Szisztok! A ZIU-ban hogy kell az áramszedőt leszedni, illetve felrakni?
  • szikszaicsabi
    Nem látom a képet.:D Linkeld be légyszíves.:)
  • kem001
    Értelek, csak amit kettőt írtál pont, az nálam működik egyben a buszban. Vagyis fűtés is, meg automata váltó is. Csak ha beteszem ezt a másik fajtát, akkor nem működik a busz.
  • bpo451
    Bocsi, a kép lemaradt:

• bpo451
    Ezt a fajta klímát hogy lehet rávenni, hogy hűtsön is, és ne csak zúgjon?
    Akármit állítok rajta, egy fokot nem megy le a hőmérséklet a buszban.

• Zoliikp
    Nem megkavarták, csak mindenki mást készít el rajta:
    -pl. elkészíti a fűtést, valamint a hozzátartozó változtatásokat, de még nem volt meg az automata váltó a másik készítőtől;
    -aki viszont a váltót készíti, nem biztos, hogy betette a fűtést, mikor kiadta a saját mod-ját...

Ezért van az, hogy mindegyiket külön kell kezelni...
  • kem001
    Vagyis az egészet úgy kellene összeollózni, hogy minden működjön rendesen? Jól megkavarták.
  • kem001
    Mivel azokat raktam össze anno.. Árnyékot, fűtést, és automataváltót. Ez a 3 alap kiindulópont.
  • YoGabN
    ííí, nemtudom.. de nemtudom miért fontos az árnyék..
  • Zoliikp
    Miután újraraktad a buszt, a következőkre figyelj:
    -minden mod-der a saját cfg-jében módosít.
    Ezzel azt akarom mondani, ha jobban megnézed, én kapásból két személyt találtam készítőnek.

Ezt úgy lehet "kivédeni", hogy a módosított fájlt előbb összehasonlítom az eredetivel, és csak azokat a sorokat rakom át.
    Amennyiben a mod több elemből áll, inkább készítek neki egy külön könyvtárat.Ha működik, akkor marad az, ha nem, akkor megy a kukába...
  • kem001
    215UL-ről beszéltem. Most visszatettem régebbi verziómat belőle. Elvileg árnyékok is vannak hozzá, nem?
  • YoGabN
    jaa te erről a buszról beszéltél? De nagy kapufa.. Azthittem a 215UL-ról :D
  • YoGabN
    nem a fűtéssel van baj!

A mód nem működő képes állapotban van! Nektek kell bemásolgatni dolgokat inne ide, onnan oda.. Ugyan ezzel szendevdtem még régebben énis. Aztán leszedtem az egész módot és egyesével belerakosgadtam őket. Most minden működik a fűtésen kívül. Van ködlámpám, rendszám, dísztárcsa, leszállásjelző, ajtónyitó, stb! Ha kell, felrakom az egész buszt!
  • szikszaicsabi
    Én abból a heizakármi szóból jöttem rá.:D
  • kem001
    Tényleg, most olvasom lehetséges gondok között szerepel a fűtés.. Na meg a módosított hang.. Akkor úgy látom tehetem az egész buszt teljesen újra..
  • TNH
    Ezt linkeltem pont. :D