63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
szikszaicsabi #38427 Itt szerintem a fűtéssel lesz gond... -
Lenne egy problémám. Megpróbáltam általam használ Setra S215UL módosításokat összerakni ezekkel. Az eredménye ez lett:
Következő módosítások voltak bent: működő fűtés, árnyékok, és automata váltó. Logfile-ból nem igazán tudtam hasznosat kibogarászni.. -
Routeres #38425 Ez függ a grafikai beállításoktól is. Egyébként ha busszal mész, és nem madártávlatból nézed, akkor nem ilyen. -
Nem elég, hogy a mérete is ilyen nagy, na meg még ezek a hibák.. Jól elvették tőle a kedvemet. -
Főleg itt... -
De akkor ő vajon milyen okból adta ki így a pályát?? :O Főleg hogy az aszfalt festésen hát, igen csak össze lehet zavarodni... főleg a kereszteződésben. -
Alap szint a pályaépítésnél, hogy nem keresztezheti két különböző textúrájú
spline egymást. Vagy ez lesz. -
Igen, ezeken a képeken én is elcsodálkoztam... :D -
Köszi, így már tudom, hogy mi micsoda. -
Ezt nézd:
http://s1.uploads.ru/pghIO.jpg
Szerinted megéri? :P -
Bocsi Berlin. -
Beréin kb.
-
nagy gépigénye van? van több, mint a Wehlennek pl.? -
Én már kérdeztem régebben is de nem válaszolt rá senki hogy a 2.0 és a 2.0.5-ben mi a különbség?? :O -
Megéri, de várd meg a 3.0-t. Pár nap még... -
Römerberg pályát megéri letölteni? -
Waooow micsoda minőség. :P Pár nap alatt ezt dobtad össze? :O Nem vagy semmi. :D Mennyit aludtál összesen amióta a pályát csinálod?? :D -
Igen már megint az alváshiány...
*Akkor hozok...
Bocsi a 2-ért! -
Köszi! :)
Akkozok még1-et! :D
KÉP -
De jól néz ki :P -
A-a én festettem :D -
fcbarcelona1 #38406 Még a Martonváros pályánák írja ki. -
Jól haladsz. ;)
Egyébként kijött már az új BKK-s tábla is? -
Te melyiket választanád? :D
-
Tierhold #38403 Hát, ha más több pálya sem megy, akkor omsi újra telepítés, ha csak ennél a pályánál okozza a gondot, akkor tedd fel újra a pályát, de előtte töröld ki a mapsból a biztonság kedvéért. -
Zoliikp #38402 Javaslom, hogy a sima törlés után, egy Uninstall programmal ellenőrizd le a regisztry-fájlt.
Amennyiben tudod, manuálisan is meg lehet oldani, de mindenféleképpen fontos, mert ott megmaradnak a kulcsok-kódók, és az új telepítése megint hibákat fog generálni... -
fcbarcelona1 #38401 sziasztok! Iyenkor mit csináljak? http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_21_mu8ae81rio.png -
gabcsibkv #38400 Újratelepítés követően is aktiválni kell -
sirenato #38399 Újratelepítés után aktiválni kell?
-
Letörlöd a régi omsit, aztán újratelepíted, a lemezest(vagy akármilyet),majd arra feltelepíted az 1.4-es patchet. -
sirenato #38397 Úgy csinálom,hogy letörlöm a régi omsit és felrakom ez 1.4-et. -
Kicsit lazítottam, már untam a C56-ot. :D
-
Valószínűleg a 64bites OP.rendszer miatt csinálja.
Ha beírod google-be, akkor a legelső találatra ha rámész, ott van egy ember, aki hasonló gondokkal küszködik, és írja hogy próbáld meg rendszergazdaként futtatni. Ha így nem működik, akkor csinálj biztonsági mentést a buszaidról,objektekről,spline-okról,textúrákról,pályákról,majd telepítsd újra az Omsit, rakd fel az 1.4-es patchet, rakd vissza a mentett fájljaidat, majd működnie kell. -
sirenato #38394 Hali! Ilyenkor mi a teendő?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_21_5364qgb5l9.jpg
-
Zoliikp #38393 Ha még nem jöttél rá:
Tulajdonképpen bekapcsolás után 2. gomb megnyomása után a következő ablakban ez a sorrend:
járatszám (Linie)
célkód (Ziel)
útvonal (route).
Amelyik előtt van a > jel, a továbblépés-gombbal belépsz a beíráshoz.
Megjegyzés: a linie beírásakor az első 0-t nem írja ki, de szükséges lehet...
X-el visszalépkedve, a végén láthatod megjelenítettek szerinti adatokat... -
Renault Agora #38392 Miért kellet ide biggyeszteni egy ilyen ismeretterjesztő oldalt? De most komolyan... -
Igen és telepítéskor a mappáját mindenképpen át kell nevezni magyarra, mert különben nem fog megjelenni.. -
Routeres #38390 Azért erősen érződik, hogy béta. -
Utóirat:arra a sarlókalapácsra hatalmas szükség volt. :D -
Egy újabb Orosz gépcsoda jelent meg, attól függetlenül hogy béta, használható. Annyi a gond hogy egy-két kapcsoló hiányzik de a többi dolog mind működik.
Laz 52078 Beta:
KÉP2
KÉP3