63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Jazzdobos #38507 de se a martonváros buse se a daytonford buse nem működik -
Jazzdobos #38506 Man lion city v.2 és a Kispest pálya 1.4.5 - BUSE -
Zoliikp #38505 Melyik buszról, illetve pályáról van szó? -
Jazzdobos #38504 Ezekkel se működik kipróbáltam olyan hof fájlal ami állítólag jó nem tudom miért nem megy :( -
Zoliikp #38503 Általában benne szokott lenni a buszoknál...
Nekem ezek vannak:
http://data.hu/get/6678077/Buse_Fonts.zip
-
Jazzdobos #38502 tudsz nekem küldeni betű készletet? -
fiat126 #38501 pirvi ment
-
Zoliikp #38500 Dobd át privátban, megnézem... -
Zoliikp #38499 Két lehetőség:
-nincs hozzá megfelelő betűkészleted;
-nem megfelelő hof-fájlt használsz...
-
fiat126 #38498 Meg próbáltam ahogyan javasoltad (külön tükörlappal is) de a hiba továbbra is fenn áll.Csak a képet mutatja és mást nem.Lehet,hogy bennem van a hiba. -
Jazzdobos #38497 sziasztok!
Miért van az hogy nekem egyik buszomnál sem működik a BUSE? -
Zoliikp #38496 Mentetted, konvertáltad, és felülírtad az o3d-t?
Arra is figyelj, hogy busz nélkül indítsd, mert néha hajlamos visszatölteni a régit, azon viszont nincs változás...
Amennyiben továbbra is fenn áll a hiba, akkor javaslom, hogy az üveglapot mentsd el külön, tedd rá a textúrát, mentés, majd konvertálás. -
fiat126 #38495 most így néz ki és sajnos semmire sem jutottam.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindjárt felteszem a megára, és elküldöm privátban a letöltési linket, mert tényleg letörölték ahová fel volt téve az 1.04-es update... -
Zoliikp #38493 Így a kép alapján azt mondom, hogy nem tetted rá a textúrát az üveglapra.
Amikor kijelölöd, és rajta is van, kb. így kellene mutatnia:
-
Ha szoktad ezt a fórumot figyelni, akkor tudod hogy készülnek a pályák. ;) Kedves gcs7e7 csinálja már a 74A-s troli pályát, és amint láttam a képekből egész jól és gyorsan halad ahhoz képet hogy néhány napja kezdte el a munkálatokat. :D -
Pelsodriver #38491 Nagyon, nagyon régen jelent már meg magyar pálya, mondhatni egész évben uborkaszezon.Várható mostanában, hogy megtörik a jég? -
fiat126 #38490 ezek talán segítenek.
http://kephost.hu/share-8A81_51C5DA9A.html -
Krisz995 #38489 Az a kérdésem lenne, hogy Freyfurt új verziójában nálam nem közlekednek a 60-as, 61-es, és 64-es járatok, holott elvileg ezek léteznek, és az utastájékoztató hangok is megvannak ezekhez a vonalakhoz. Vkinek működik ez a 3 járat a többi mellett ? :) -
Zoliikp #38488 Egy-két dolog azért kellene:
-a megjelenítő felület o3d-jét behívtad?;
-mutatni kellene a megadott értékeket;
-megfelelően van UV-zva a felület...
Egy kép sem ártana... -
fiat126 #38487 Sziasztok!Segítség kéne.Se hogy sem jutok dűlőre a vasam tükrének a beüzemelésével.A tükör a helyén van a .bus-ban megadom a kép helyét de az omsi-ban csak szürke felület fogad és nem működik.mi lehet a gond mit csinálok rosszul?Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm. -
vikimaki1 #38486 Ez OFF. Az off topikból csak úgy nem törölnek. Biztosan rosszul fogalmaztál, írd meg rendesen, és oda írd! -
Azt szeretném megkérdezni, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs meg véletlenül az Omsi 1.4 verziója? Valakinek. Kitöröltek az OFF topicból -
Zoliikp #38484 Eddig olyannal "találkoztam", amely csak fűt. Pl.: MAM_NL202.
Tehát ez,- legalábbis ott-, a fűtés szabályozza csak.
Persze lehet, hogy nem figyeltem eléggé... -
ekepista #38483 ja köszi én nem nagyon értek apálya felylesztéséhez -
Alapból 2 pályád van. Az egyik az. Ha tovább fejlesztett verzióra gondolsz akkor itt találsz párat.
http://omsihu.wordpress.com/ -
ekepista #38481 sziasztok ezt aberlin spandau pályát honét szedhetem le asegítséget előre is köszönöm -
De szokott járni, csak nagyon ritkán. -
sirenato #38479 A Berlin Spandau pályán Freudstr közelében van egy vasúti átjáró. Ott miért nem jár vonat? -
Ez a klíma lenne az ami csak zúg és nem hűt. -
Zoliikp #38477 Egyébként megtaláltam a szárakat:
Maga a tükör még ellenáll, bujkál előlem...
-
-
Kicsit megteltünk a hétvégén! :D
-
Zoliikp #38474 Azt is néztem.
A baj ott kezdődik, hogy ott a neve Box144, viszont ilyen nevű o3d nincs...
Azt már észrevettem, hogy nem a kasztnival van egyberakva. -
A .x filet nézted a Texture mappában? -
Zoliikp #38472 A Vbus-os verzióban néztem, ott külön lehet szedni.
Az a nagyobb kérdés, hogy az Omsiban miként lett konvertálva.
Amennyiben egy egységként, de mással nem összevonva,akkor kb. 1 órás mutatvány... -
Igen, de mintha a szára egyben lenne a kasztnival...
Most lehet, hogy magyarosítom egy Ikarus kormánnyal. Meg csöcsgombal esetleg, de az nem biztos. -
És ezt gondolom csak a készítő tudja változtatni, igaz?? :(
Ha már műszerfal.
Sajnos az sg nem engedi a kepfeltoltes.hu-t, így nézzétek meg ezt a postot:
412 műszerfal -
Zoliikp #38468 A visszapillantó tükrök, valamint azok szárai "tükrözve" vannak, ezért nem a valós helyzetben vannak.
Legalábbis a baloldalinak semmi köze a valósághoz...
Itt csak a módosítás segíthet.