63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nem... Kellett volna? :D -
Mert VÖV-szabvány. Nem olvastad Routeres írását az Omsi+ oldalon? :D -
Csak egyet nem értek... Hogy miért nevezték el Mercinek, ha a műszer fala olyan mint a tuningolt MAN buszoké és a Kasznija is dettó ugyan olyan mint a MAN-SL-200-asé... -
Az összes buszban mindig mindenhogy érzékel, de a merciben nem...csak néha a pumpálom a gázt meg a féket egyszerre egy-egy pillanatra megmozdul. De ha nincs elektronika egyből jó. -
Meglesem a Mercit,már nem emlékszek rá. Ha igen akkor annak mintájára megpróbálok összehozni pr buszt. Minden esetre köszi a tippet. :) -
Carmus #38845 A gázt tövig úgy tudod nyomni ha a + is nyomod közben,akkor a gáz 1.000 lesz elenben csak 850 lenne -
Ha előhozod Shift-Z-vel az információkat, ott változik a gáz értéke? -
Játsz egérrel. :D -
nrgasdasd #38842 Szép jó estét!
Nekem is lenne egy egyszerű kérdésem!
Az utóbbi időben kormány helyett billentyűzettel játszom, viszont nekem elég zavaró az, hogy mikor gyorsítok nem tudom belőni a sebességet ha meg pumpálva nyomogatom a gázt az utasok sípolnak.
Valami sebesség limiterre nem képes az OMSI, vagy erre nincs valami beállítás ? Teszem azt, nyomom folyamatosan de 45km/h-án megáll, biztos tudjátok, hogy mire gondolok.
Köszi. -
Szerintem ezt be lehet állítani a billentyű parancsoknál, ha bele gondolsz a 2 ajtós Mercedes O405N2-nél is így volt, asszem... De lehet tévedek, ha igen bocsi -
Üdv.
Kérdéssel fordulnék hozzátok. Ha volt már, elnézést kérek, én nem találkoztam még ezzel. Tehát, kivitelezhető lenne-e az, hogy mondjuk egy Lion City ajtajaira én egy megadott gombbal engedélyezem az ajtónyitást, de a kinyitott ajtókat manuálisan zárom és az nem magától záródik. Ha leszállásjelzés érkezik akkor én mint sofőr csak visszajelzésként látom, hogy leszálló lesz, majd ha megállok engedélyezem az ajtónyitást és automatikusan kinyílik az az ajtó ahol jeleztek, de azt én manuálisan zárom továbbra is. És még annyi hogy a leszállás/felszállás az összes ajtón menjen.
Képes erre az Omsi, vagy felejtsem el? -
repastam #38839 Nálam is ugyan ez :( -
Azt tudom, hogy nem automata, de ugyse megy ahogy te mondod.
#38830: nem hiszem mert az összes többi busznál(és játéknál)hibátlan, és a mercinél is működik ha kikapcsolom az elektronikát, szóval nem igazán értem mi baja van ha be van kapcsolva. -
Ha a (schalt...) van a végén és arra a buszra gondolsz akkor nem D-be kell rakni ergo nem a D betűt nyomod meg hanem sebességbe kell rakni felül a számokkal. Tab nem kell hanem csak " 1 " és már a gázpedál "él" tehát gyorsul a busz :) -
Börzsönyön lesznek majd. :) Hamburgban valószínűleg nem lesznek, mert a készítők nem akarják a saját munkájukat hamarabb kiadni, ha érted a lényeget. :D Börzsönyben is azért lesznek, mert bennemaradt a script a játékban és meg tudtam csinálni, de félreállni nem fognak az útból, meg a lámpánál is megáll. Omsi 2-től majd rendesen fognak működni, de addigra remélem lesznek már újabb modellek, rendőr, tűzoltó terén, sárga mentőim már vannak, csak még felkészítve nincsenek a játékra. :D -
Renault Agora #38835 Nem rossz pálya az biztos. Remélem a lesznek szirénázós autók amik valóban szirénáznak (szóval értitek :D). Üdv. -
na ilyenért már adnék ki pénzt, de remélem orosz barátaink megelőznek :D -
húpsz... sorry, félre értettem... xD -
Persze, már egy ideje kint van. Ikarus 250.12 és hozzá az automata váltó ha kellene, esetleg. 
-
Benne van az árban. 40 láb hosszú(?) 12m-es Mercedes O405N. -
gabesz012 #38830 Lehet, hogy nálad sem tökéletes a potméter, ha pedállal vezetsz. Nekem a fék néha nem old ki teljesen és olyankor nem "reagál" a gázra. Egyébként baromi jó lett ez az 0305, a manuálisnál jó, hogy van automata kuplung, így szinte mindig azzal megyek, feelinges hangja van a váltásoknál. :) -
sirenato #38829 A videóban lévő buszról lehet tudni valamit? -
Szerintem meg az Off topikban lévő Mercédes citybusra gondolt. :) De lehet tévedek... :D Ha igen, sorry... :D -
Zoliikp #38827 Az utolsó, ha jól tudom, akkor Nemeza "követte el", ha ez az, amire gondolsz:
http://ulozto.net/xPhq1RKs/man-lcity-citaroc2bp-mod-nemeza-zip
-
Komoly! :D -
Vélemény? :D
-
atty707 #38824 Fáradj át az Off/Spam/Warez Topik-ba. -
ekepista #38821 köszi szikszi csabi hogy melletem vagy -
Bocs a dupla posztért, de most nézem ha lekapcsolom az elektronikát megy ez is de ahogy visszakapcsolom megint nem. -
szikszaicsabi #38819 OFF:Ekepista fórumtárs születési rendellenességgel jött világra. Légyszíves az ő esetében nézd el a helyesírási hibákat. ON -
Nem sajnos így sem jó...berakom D-be elkezd ugye lassan menni de hiába nyomom a gázt nem gyorsul. Ez az E2H verziókra nem érvényes mert ott minden hibátlanul működik. -
hun violetta #38817 A Freyfurt V4-2013-as pályát a winrarral tettem be a játékba úgy hogy letöltöttem az összes dolgot és a winrarba bejelöltem ráklikkeltem a kibontásra megkerestem a játék mappályát és így tökéletesen müködik.
-
Tedd üresbe Nnel, akkor jó lesz. -
Regisztráltad a kiegészítőt? -
Köszönöm a válaszokat.
De ha egy AI által írányitottba ülök be ami épp megáll egy lámpánál annál minden megy, de ha lerakok magamnak egy teljesen új buszt akkor beindítom és semmi, de úgy értve semmi, hogy a buszban sem mozog a gázpedál.
Lehet ez a kipufogófék lesz a hiba, de őszintén szólva még csak nem is hallottam róla. Ezt hol vagy hogy lehet kikapcsolni? -
padarmartin #38813 Sziasztok!
Miért van az,hogy az O305-nél csak az első kettő buszt hajlandó normálisan betölteni? -
Routeres #38812 Az automata kuplung be van kapcsolva. Tedd sebességbe, és menni fog. -
Lehetséges ok még az is, hogy bekapcsolva maradt a kipufogófék. -
Zoliikp #38810 Szerintem az ajtóféket nem oldottad ki, ezért nem tudsz gázt adni.
---------------------
ekepista:
Egy picit pontosabban kérdezz.
Melyik busz kiegészítőjét keresed? -
Eddig nem csak a manuálissal próbáltad? Abban csak akkor tudsz gázt adni, ha sebességben van..