63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy az O305-ösben miért nem érzékel a gázpedál? Átnéztem a kézikönyvet is de nem írt erről semmit. Amúgy a többi busznál minden jó. -
Asszem ez az : http://magyarhelyesiras.mta.hu/ -
ekepista #38806 sziasztok asziti busz kiegészítőt honét tudom leszedniha tudtok egy letöltési linketadni adni meg köszöném -
Fritzii #38805 De
Sceneryobjects\Railroad_RUE\model\Ra11.o3d
+
Ra11.sco
+
'0.72' ist kein gültiger Gleitkommawert
ezek írja ki
-
szikszaicsabi #38804 Betöltésnél nem hiányol utakat és/vagy objekteket? -
Fritzii #38803 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni
Telepítettem az új O305 citybus kiegészítőt. Tökéletesen működött, viszont most valami miatt eltűntek a menetrendek.
A következő hibát írja ki betöltésnél: "There are is at least one invalid track entry:301_Betr_Freib, Nr.143"
Megnéztem a bejegyzést amire hivatkozik:
143:
[track_entry]
4212
77
Nem tudjátok véletlenül h melyik számot kell módosítanom? -
Köszi, és bocs a nagy képekért, legközelebb jobban figyelek :D -
Igen, 25 eurót fog kóstálni a dobozoss változat, ami Július 18.-án jelenik meg. Letölthető verziórol nincs info. -
sirenato #38800 Tetszik a pálya! Lehet tudni hogy mikor érkezik, és hogy fizetős lesz-e? -
Egyébként a mai napon kaptunk új képeket a Hamburg Tag&Nachtról:
http://hamburg-bussim.de/
Bocsánat a több hsz.-ért, ezt akartam írni elösször, csak hát... Gondolom érted, mire is gondolok. -
Nem igazán. A fórum arra van, hogy az eddig nem megoldott problémákra választ kapjunk, illetve, hogy prezentáljuk műveinket (pl.gcs7e7). Arra, ami egy GY.I.K-ban benne van, arra szerintem nem muszály kérdezni. Illetve a személyes, és a kifejezetten valakinek szóló üzeneteket sem itt kell leírni. -
sirenato #38797 Rendben! De a fórum nem azért van, hogy kérdezzünk ha nem tudunk valamit? -
"929"
-
Azt hiszem ha ez bevezetésre kerül, sok ember kis sárga felkiáltó jelet fog kapni!!! :D Amúgy büntetni kéne azt is egy idő után hogy ha nem használja a válasz gombot még a figyelmeztetések ellenére sem... -
Zoliikp #38794 Mindenki más-más álláspontot képvisel.
Köztes megoldásként csak, és kizárólag linket adjunk meg.
(Megjegyzem, egy hét alatt a felére csökken a nézettség, mert ez nem "kép (be)mutató" fórum...)

Eddig a vicc...
Egyébként, ha a kis képen érdekesnek találod a tartalmat, vagy szükséged van rá, mert "ott a segítség", akkor nagyban, külön lapon is meg fogjátok nézni.
Nekem nincs korlátom, nem mobilnetet használok, mégis sz@r, a nagy képek miatt jóval lassabb az oldal betöltődése.
Ezen csak az önmegtartoztatás segít, vagy az első soraim.... -
atty707 #38793 Nekem se Vele, se a képeivel nincs bajom, ellenpéldaként hoztam fel csak, hogy én mit nem tartok hasznos képnek a fórumban. Pechére ő volt GMI képe alatt. Hozhattam volna példának a #38770-et is akár, csak az lentebb volt.
(Ha már itt a képekről, azok méreteiről, hasznosságáról beszélgetünk.) -
gylacus #38792 MEXXD kolléga desginképe ~60 kb, az ablakos 900kb. Nem mondom, hogy utóbbi nem hasznos, de a desginkép legalább esztétikailag széppé teszi a fórumot. Én speciel nagyon szeretem MEXXD hozzászólásait az igényes képekkel és fejléccel. -
rarma #38791 A Stadt busz,texture mappában lévő .dds fájlokat,mért nem lehet megnyitni a DXTBmp-vel ?. Nem tölti be őket. -
atty707 #38790 Az a kép 922699byte méretű, ami tényleg nagy. Célszerű lenne egy elfogadható méretkorlátot beállítani, nem tudom, az sg.hu motorja képes-e szűrni ilyenekre feltöltéskor. (pl. 50-100kB/kép) Személy szerint telefonról is fel szoktam néha néha nézni ide, 200MB-os havi limitem van...
Egyébként GMI teljesen korrektül csinálta ezen a méreten kívül, hisz a többi képet linkelte. :)
Ellentétben MEXXD kollegával, aki egy semmitmondó, de design-os képet linkelt be a hozzászólásához. De ezen ne vesszünk össze. -
"909"
-
teszter #38788 Bocsi, nem akarok beleszólni, de annál kisebbett minek töltsön? Nem az öskorban vagyunk, hogy csak szöveget nézzünk. Az a fájl 100kb sincs. :)
Szerintem pont jól csinálta mert látható is a kép, és ha valaki nagyobban szeretné megnézni akkor az rákattint. Az ilyen bélyegképekkel az a gond, hogy nagyon kicsik, így a lényeg nem látható. Aki nem szívesen néz képeket az ilyen helyzetben van gondba, mert olyan kicsit nem látja, de nem szeretne nagy adatforgalmat generálni a nagy képek megnyitásával... de ugye így kénytelen lesz, mert nagyon kicsi. :) -
Szuper, nagyon várom már ezt a buszt. Kérlek legközelebb kisebb képet tölts fel ide, köszi! -
csucsa #38786 Nagyon köszönöm! :-)
A gond az, hogy leszedtem és bemásoltam a kívánt dolgokat, nem is írt hibát, mégsem volt utas. A Addon Manager meg javította, azután a játék betöltésekor megint hiba.
Ördögi kör, nem baj már töröltem, keresek másik pályát.
Szép estét és még egyszer szép estét. -
OT-42-47:
Ha nem töltené be a képet, direkt link: Link -
Bekerült 4 darab elhúzható ablak:
Nagyon sok kép még itt csak rátok vár :D omsigbm.ewk.hu -
norb82 #38783 Akár lehet belőle Ikarus 190-est is csinálni:D A VÖV szabvány miatt szinte ugyanúgy néz ki az is:D -
Június 24-én megjelent a sokak által már hónapok óta várt, Rolf Westphalen által hegesztett Citybus O305 kiegészítő. Egyből lecsaptunk rá, lássuk mit kapunk a manapság csöppet sem csekély, 6000 ft-os árért. (Routeres kolléga összefoglalója)
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
Zoliikp #38781 Ha nincs menetrend, akkor indításkor dobott hibaüzenetet.
Az sokat segít megtalálni a hiba okát.
Feltételezem, az egyik objektumot/splines-t nem találja, ami az adott busz útvonalában található.
Így nincs menetrend, nincs ai-busz sem... -
csucsa #38780 A Freyfurt V4-2013-as pályát telepítettem, a problémám az, hogy nincs menetrend. A gyalogosok csak sétálgatnak és nem várják a buszt.
Tud valaki megoldást?
Van még egy pálya ezzel a hibával Map Essen Fiktiv 4.0.5.
Az OMSI Addon Manager-el telepítettem.
Kérem segítsetek, vagy mutassatok a helyre ahol utána olvashatok.
Köszönöm! -
Geri556 #38779 Ezt Mirillis Actionnal. Nyugi, ez is 12 Gb (!!!) volt, de Movie Makerben lerendereltem. Ha érdekel még valami videózással kapcsolatban azt Off topicban folytassuk. -
Milyen progival veszed fel a videókat? Én fraps-ot szoktam használni, de azzal óriási a videó mérete. -
Geri556 #38777 Egy kis ízelítő Neuendorfról.
Nagyon belejöttem ebbe a videózásba
-
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=8unyjv4zvrl0rnsqkvhq.jpg -
Bocs a kép lemaradt! -
Sziasztok!Felraktam a Landkreis Glesien_v2.0.1 pályát és vmiért ezt a hibát írja.Nem tudja vki mi a baja?Köszi! -
vagy Michael Jackson koncertre készül. -
Ez a nő sem szomjas már úgy látom -
Routeres #38771 A kezelési útmutató 24. oldalán le van írva.
F5-F8 és Page up/down gombokkal kell bűvészkedni. -
Üdv!
Rég jártam erre, de valamit szeretenék mutatni:
[IMG]http://www3.picturepush.com/photo/a/13407741/640/13407741.bmp[/IMG][/URL]]http://[URL=http://picturepush.com/public/13407741][/URL]
Hát nem előttem akart öngyilkos lenni?!:D -
Boyz, az O305 Standerdnél hogyan varázsoljak a kijelzőre akármit is? Buszon keresztül nem lehet, csak kézzel?