63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Ja, kb. 30€-t kérnek majd érte, mint az első résznél. Ebből lejön az állítólagos kedvezmény az OMSI tulajoknak. (Másfél év múlva meg kapunk EVM-es OMSI 2-t 1990-ért.)
    De továbbra sem a készítők, hanem az Aerosoft, mint kiadó határozza meg az árakat. Szerintem.
  • kem001
    DUplája kb. az én meglátásom szerint. 10-12000..
  • Erlau Trans #38888
    Bennem inkább az a kérdés motoszkál, hogy ha egy busz+pálya kombó hivatalosan 6.000 tallér, és ezért szinte semmi újítást nem kapunk, akkor mennyi lesz az OMSI2?
  • Erlau Trans #38887
    Azért mert a kérdések 90%-ka kezdőktől érkezik, olyan amure eleve a játék használati utasítása is választ ad. A kérdezők ugyanilyen százalékban 10-18 év közöttiek, akiktől nehezen hiszem el, hogy nincs idejük internetezni, főleg úgy, hogy jóformán percenként írogatják be a hülyeségeiket, csevegnek, floodolnak.

Tisztellek téged is és a munkásságod és ugyanezzel a tisztelettel kérlek, ha nem látogatod rendszeresen a topicot akkor kerüld el az ilyen hozzászólásokat. Bármelyik aktív tag ugyanis megerősít abban, hogy ez egy aktív probléma, főleg mostanában, hogy tanév vége felé több szabadideje lett egyeseknek, illetve itt a vakáció is.
  • TNH
    Ja, igen, a ZiU-nak van modellje. :D Én meg magamnak állítottam be a kormányt. :)
  • Zoliikp
    Abban az esetben, ha meg van a modell, mint a Ziu esetében, ott "könnyű", mert csak le kell cserélni az eredetit.
    http://kephost.hu/share-A40D_51CD3975.html

De általában nincs meg, akkor pedig Blender ide, Blender oda, neked kell megtalálni a helyét...
  • TNH
    Őszintén ki lehet a méretet is sakkozni könnyen, Blenderben csak egy S, majd egy X, és kezdődhet a méretezés.
  • Zoliikp
    Elkészíteni a BUSE-kijelzőt, nem nagy dolog...
    A beillesztése viszont már hosszadalmasabb. Pontosan ismerni kell(ene) a régi kijelző méretét, illetve pozícióját.
    Ez igaz a kasszára is, és az IBIS-re is... Illetve minden lecserélésre szánt elemnél...
    Ha van elég időd, és türelmed, akkor a meglévő adatokból ki lehet "sakkozni" egy megközelítő értéket, de a finomítást Neked kell elvégezni...
  • bocskor3
    A C56 is ezt csinálta, a bus fájlban volt gond. Nézd meg a kameranézeteket, nincs-e egy helytelenül beírt, esetleg kihagyott szám, vagy a súly utáni bejegyzéseben ugyanez. Nekem a kameráknál volt a gond de eleve furcsàn rakta le a buszt, pattogott, meg felemelkedett teljesen, de már megoldottam. Neked csinál ilyesmit?
  • TNH
    A másik fórumon 1-2 napja írt nemeza megoldást.
  • SnyperDv2
    Hali ! Valaki tud választ egy nagyon idegesítő problémámra? Próbálom pár alkatrészét a Rábának berakni ez mind oké, csak amikor megyek a busszal 4-5 km/h óra felett besatuzom a buszt de gurul tovább pedig shift+z vel látom h a brake az 1.000 án van és a pedál is mozog a levegőt is hallom, hogy lenyomtam de a busz nem csinál semmit. Egyébként egy D92 es manhoz raktam be a fájlokat és kezdtem sorba törölni mindent a model.cfg ből de a script hez nem nyúltam !!! Valaki ?
  • gumikacsa
    Nem nagyon értem, miért irkáljátok (főleg HG), hogy ha valaki kérdez valamit, hogy először olvasson itt, olvasson ott... Aki ide jön, és kérdez nem feltétlenül lusta, lehet nincs tengernyi ideje, hogy a neten olvasgasson egy csomó dolgot feleslegesen, egy valami miatt, amit keres. A fórumoknak tudtommal pont az a lényege, hogy ha valaki kérdez, aki tud segíteni segít, aki nem, az szépen tovább olvas, és nem szól bele...
    2X3X én is kérdeztem itt, választ szinte soha sem kaptam, így nagyjából hanyagolom is a topikot.
  • LnD
    Link: http://pixel29.atw.hu/download/SuzukiSwiftGLX.rar
  • LnD
    Suzuki Swift GLX 1996 AI autó

[url="http://imageshack.us/a/img811/515/ceox.jpg"][/url]

Készítők: JXBELL, LND
    A [url="http://www.gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/7-letoltesek/page__view__findpost__p__31209"]magyar rendszám csomag[/url] szükséges hozzá!
    A rendszámokat véletlenszerűen találtuk ki.

[url="http://pixel29.atw.hu/download/SuzukiSwiftGLX.rar"]Letöltés[/url]
  • TNH
    Nah, a BUSE dolog érdekelne,mert sajnos a 79-es trollin a kijelző szimpla Matrixal nem élethű.
  • tmartin
    Mennyire lenne nehéz egy Matrix kijelzős buszban a kijelző kicserélése BUSE kijelzőre? Illetve egy kassza és ibis rendszer kicserélése egy másikra?
    Esetleg van olyan aki tudna segíteni ebben egy kicsit? Természetesen nem vele csináltatnám meg őket, csak egy kis kezdő löketre lenne szükségem, hogy is álljak neki, mert még kezdő vagyok ebbe a "modolásba". Előre is köszönöm, nagy segítség lenne!
  • norb82
    Ikarus 190-est nem akar valaki csinálni belőle? A textúrát nézegettem, azt lehet meg tudnám csinálni, 2156 hang van azzal is biztos össze lehet hozni (de ahhoz totál nem értek) Igazából annyi a baj a 190-essel hogy a Standard homlokfal kéne a berlini verzió hátuljával, a textúrát még össze lehet hozni csak gondolom a lámpa nem lenne úgy az igazi.
  • TNH
    Arról tudok.
  • bocskor3
    Cng-s nem volt, de methanolos igen. :D
  • TNH
    A Hamburgot is fogják foltozni, azon sincs merdzsó jel. Biztos elég drága a licensze...
  • Routeres
    Én örülök az apró kis javítgatásoknak, de csak én érzem cinkesnek, hogy egy 6000 ft-os kiegészítőt a közösségnek kell foltozgatnia?
  • matesz19
    Így már értem. :D Köszi a fordítást, és az infót. :) Bár nekem így jobban tetszik, már mint amit eredetileg "kaptunk". :D De kinek mi. :P
  • TNH
    Szép is lenne CNG-s O305. :) A Solaris Urbino 12-t is ők csinálták. (Az egyiket a sok közül.)
  • Renault Agora
    Vagy lehet félre néztem akkor ez a készítő neve. Bocs a dupláért.
  • Routeres
    PoweredbyCNG a csávó nickneve... :)
  • Renault Agora