63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #38936 Kamionos sztrájk és lebegő emberek: Neuendorf
-
Melyik mappába kell tenni a 4 átfesthetőség közül? -
Jazzdobos #38934 Nekem is ugyanez a hiba jelenik meg csak más pályán. Valaki tud nekünk segíteni? -
Kijött egy átfestés sablon az O305-höz amitől úgy fog kinézni mint egy sl200.
-
seresa #38932 Sziasztok srácok!
Készül a legelső festésem, a hétvége folyamán reményeim szerint teljesen készen lesz. Erről szeretnék hozni egy képet. :)
Mvk Zrt.
-
szikszaicsabi #38931 Tárgytalan. -
Hivatalos infok a Hamburgról:A dobozos verzió 2013.08.01-én jelenik meg, míg a letölthetős változat kb. 2 héttel elötte. -
szikszaicsabi #38929 Egyik sem. A válasz: az ajtó csak egy vetített kép.:D -
Zoliikp #38928 Nem tudtam eldönteni -mauális váltós-, hogy hamar csuktam az ajtót, vagy az utas akart "előnyhöz" jutni leszálláskor.
Egy megállót jött így velem, jajszó nélkül...
-
MAZ 104 – IBIS aktiválás
Verzió/Version: 2013.06.28.
Készítő/Author: IkarusManiac
LINK
-
Jó is lenne !! :D -
Hú hirtelen azt hittem kész a Börzsöny XD -
szikszaicsabi #38924 Hali! Itt egyszer valaki belinkelte a Solaris U15-höz a ZF váltó módot, csak amikor rákattintottam, kiírta, hogy Error 404 Page Not Found! Valaki(akinek megvan) feltöltené valahova? -
Na, csak sikerült. :) De már jöhet a pálya, mint exlúzív tartalom.:D -
Kész az újabb Börzsöny-exkluzív jármű! :) :)
-
SnyperDv2 #38917 Köszi mindenkinek :) -
dgufoplast #38915 Tessék -
SnyperDv2 #38914 Linkelni tudsz ? Mert nem ismerem :) -
Gsmmedia -
SnyperDv2 #38911 Ezt a választ mégis melyik forumban találom ? :D -
Toshiro #38910 Sziasztok
Segítségeteket kérném.
Letöltöttem a Bowdenham 3.1-t, a pálya .hof fájlját bemásoltam, viszont amikor a busz kijelzőjén megjelenik a megfelelő járatszám és az útirány, akkor az utasok nem szállnak fel, sem a végállomáson, sem másutt. SD200 és Lion City-nél is jelentkezett ez a probléma.
Előre is köszönöm a segítséget :)
ui.: 1.04 fent van és hibátlanul fut -
SnyperDv2 #38909 Köszi a választ és TNH -
Routeres #38908 Nagyon pofás lett Chris 12 Merci csillaga, érdemes kipróbálni.
A telepítéshez bele kell nyúlni a model.cfg-be, de nem nehéz, egy retardált poratka is képes megcsinálni. :)
Itt megtaláljátok. -
Ok, már papírra is vetettem egyik tervem. -
Nincs meghatározva. Egy pályázó küldhet egy tucatot, mit bánom én :) -
1 bannert lehet max dobni? Mert nekem több ötletem is van... :D -
A letölthető verzió az Aerosoft oldalán ahogy írták elérhető lesz a világ minden tájáról azonos időben. Dobozos verzió pedig Magyarországon szerintem nem lesz, ahogy az 1 sem volt. Majd valamikor esetleg EVM. -
Banner készítő verseny!
A topic mától OMSI - Omnibussimulator 1 & 2 néven fut tovább.
Felkérlek benneteket, hogy készítsetek a fórumnak egy bannert, ami elsősorban az OMSI 1-re vonatkozik, de jól láthatóan tartalmazza, hogy vagy OMSI2 megjelenés 2013 vége, vagy OMSI2 2013 utolsó negyedév, vagy valami hasonló szöveget is ami egyértelműen utal a megjelenés dátumára (tehát ne olyan legyen, hogy hamarosan). Szerintem ennél is több kérdés lesz várható a program második részének megjelenésével kapcsolatban.
Korlátozások:
méret: 800X200 felbontás és maximum 250KB
Pályaműveket az [email protected] címre várom.
Beküldési határidő 2013.06.30. vasárnap 18:00h. Ha időm engedi még aznap közzé teszem a műveket és akkor kezdetét veszi a szavazás.
Erlau Trans
HG
-
Aerosoft oldalán egy időben mindenki töltheti. A dobozos az már más kérdés. -
rarma #38901 Még egy helyen találtam egy béta teszt-est belőle.
És ezt a másikat valaki tudja, honnan lehet letölteni?
-
Mindenhol egy időben jelenik meg a 2? Vagy esetleg Németországban hamarabb? Mármint ezt úgy értem, hogy Németországban hamarabb kapható lesz szerinted, mint Magyarországon, vagy teljesen egyidejűleg jön ki? -
31-es út, de már sajnos tudtommal nincs fenn, mert a tárhely leszedte. -
rarma #38898 Üdv mindenkinek!
Ez melyik pálya lehet? tudja valaki,honnan lehet letölteni? ha le lehet egyátalán.
-
Nem újdonság ez már a mai világban, ha belegondolsz... :D -
Biztos, hogy nem vár rá. Én csak a magyar nyelv miatt vettem meg, de az EVM azoknak volt jó, akik nem ismerték eddig.
vikimaki1:Jókor voltam jó helyen. -
vikimaki1 #38895 Köszönöm a gyors segítséget! :D -
Hát, ha lesz, akkor sem mostanában, és akit érdekel a játék, nem hiszem, hogy várna másfél-két évet rá... -
Youtube/TheSosy100 csatornája. -
vikimaki1 #38892 Sziasztok! Régen láttam egy videót amiben az volt, hogy hogyan is lehet megváltoztatni a Matrix-kijelző színét. Mármint a betűk színeit. Ha valaki megtalálná és belinkelné, vagy leírná hol lehet, azt megköszönöm. Köszi a segítséget előre is! :) -
Szerintem nem biztos, hogy lesz EVM...