63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• GMI
    Apróságok is dobnak valamit:
  • mzs2000
    Köszönöm.
  • bocskor3
    Megkeresed annak a busznak a sound.cfg-jében a hangfájlt amiből át akarod rakni, majd azt a bejegyzést átírod az "áldozat busz" sound.cfg-jébe, és átrakod a hangfájlt is az egyik sound mappából a másikba.
  • bocskor3
    Shift+z
  • mzs2000
    Sziasztok!
    Sok videóban láttam, hogy a bal felső sarokban kiírja a sebességet és egyéb adatokat, úgy mint amikor az utasoknál kiírja hogy milyen jegyet kérnek és mennyit fizetett, de sehol nem találtam meg hogy lehet ezt bekapcsolni. Aki tudja annak megköszönném ha leírná.
  • kem001
    Esetleg letudnád privátba nekem ezt az egészet írni? Mert ezt most így hirtelen, kicsit "kínai" nekem.
  • Zoliikp
    Erre gondoltál?

Ha meg van mindkettő, egyszerűen átmásolod cfg-ből az adatokat, majd az o3d-t, és textúra-fájlokat...
  • nemeza
    415 alakítás :)
  • kem001
    Persze, jöhet
  • TNH
    Ma már nincs időm, de holnap megírom.
  • ZsomborL
    Nekem is írhatod privátban..holnap megcsinálom :)
  • TNH
    Na, ha leírom privátban, az megfelel?
  • kem001
    Persze, parancsolj.
  • TNH
    Na, egy probléma: az 1.0-hoz tudsz adni linket? Mert azt hittem, hogy megvan, de nincs... Meg már az OMSIHU-n is az 1.1 van.
  • kem001
    Igen, arról lenne szó.
  • TNH
    Pneomatikus ajtós?
  • kem001
    Jajj bocsi. Sima alap verzióból, nem BUSE-ból.
  • Jazzdobos
    Sziasztok!
    Az a kérdésem hogy csináltam hof fájlt és a játékban hogy tudom megcsinálni hogy felszálljanak az emberek a megállóknál?
  • TNH
    De azért, hogy melyik változatba kell a 3-ból.
  • YoGabN
    óóóó várjál, van működő ai? :D nem is hallottam még olyanról.. hol találom? :D
    Úgy raktam össze, hogy csináltam egy külön mappát csak ennek az AI-ra szánt setranak.. Full alap busz-> letöltöttem hozzá a matrix verziót, és annak a cfgét írtam át és csináltam automatává.. énis mentem a busszal, minden hibátlanul működik, de alként nem akarnak vele menni a sofőrök..:D
  • Zoliikp
    Hasonlítsd össze a két kormány pozícióját, és az animáció adatait a cfg-kben.
    Ha megegyeznek, akkor a régi o3d-t mentsd el, és másold át az újat.
  • kem001
    Azt megköszönném. És igen, fontos lenne a legfrissebb verzió miatt.
  • TNH
    Holnap megnézem. De az 1.1-be minek? Csak annyi újítás van, hogy van BUSE... Ahoz kell? Mert ez fontos info.
  • Zoliikp
    Lehetetlen dolgokat csinálsz:
    van mátrix kijelzős;
    van automata váltós;
    és van működő ai-verzió is.

Mi a gond ezekkel?
    De ha már "elegyíted" a mod-okat, azt hogy csinálod?
    A változtatott cfg-vel felülírod a régit, vagy csak a változtatást rakod a fájlba?
  • Jazzdobos
    köszi szépen megcsináltam működik :) Nagyon sokat segítesz és nagyon hálás vagyok érte egyre többet tanulok és kezdem érteni a dolgokat :)
  • YoGabN
    Nekem is lenne kérdésem.. Setra 215Ul-hoz szedtem le ANNAX MATRIX, és AUTOMATA módot, össze is raktam őket egy buszba, beraktam AI-ként, de útközben ha rálépek a buszra áll az út közepén.. mitől van ez?
  • kem001
    Következő kérdésem lenne. Man Lion's City Dtf 1.0-ában lévő kormányt, átlehetne tenni valahogy 1.1-be?
  • Pepe1980
    Szisztok! Valaki tudna segíteni egy kis scriptelésben a 415-be? Konkrétan szeretném végleg eltávolítani a parkolóféket, és azt szeretném megcsinálni, hogy csak akkor lehessen becsukni az ajtókat, ha szól a csengő, mint a 405-ben. Meg ha lehet, akkor mind a 3 ajtónál lehessen használni a régi fajta csengőt, ne csak akkor, ha az első ajtó is nyitva van. Illetve szeretném az O305 85-ös évjáratú váltót áttenni a 415-be, mert sokkal szebben dolgozik, valósabb :)
  • Omsifan1225
    Nincs mit ! :)
  • szikszaicsabi
    Köszi!:)
  • Omsifan1225
    Vale Do Diamente
    Innen le tudod tölteni :)
  • szikszaicsabi
    Ez melyik pálya?
  • rarma

Autópályára felhajtás közben.

Egy hídon áthajtás közben.
  • TNH
    Próbáld meg vagy kikapcsolni a tükröket, vagy kikapcsolni az AI forgalmat. Keztedekben nagyon gyenge gépem volt, és úgy toltam viszonylag jól.
  • Jhano
    Hát köszi!Mindig álligatom,de csak gyenge javulás van,az sem mindig,es nem állandó!Hol jobb hol nem,de szeretem az omsit sajnálnám törölni!
  • TNH
    Na, a laptop a gond. Sajnos az OMSI nem mindig szereti a laptop videókártyákat, és processzorokat...
  • Tierhold
    Hát nem tudom, az Omsi esetében akár a NASA gépe is gyenge lehet számára...
  • Jhano
    Hali!Nincs valakinek tuti receptje a grafikára?Nekem elég elmosodott és minden ki van kapcsolva a nagyobb pályákon mégis kicsi az FPS és már ugrál is!Egy nem régi toshiba laptopon nyomom gondolom nem az lehet a gond!
  • bpo 381
    Helló.
    Nem tud valaki normális mérető feslővezetéket,és tartóoszlopot???
    előre is köszi.
  • olimano2222
    Köszönöm szépen!
    De nem az a problémám hogy meg akadok hanem hogy benne van az nl202-ben az ajtófék! megnyugtatásodra szolgáljon át néztem!:)

@Geri556 Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!:)