63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hiányzik a Rollband-jük :) Pótold az Anzaigen mappa tartalmát :) -
regelek5 #39135 Sziasztok!
Másnál is van ez a probléma? Frissítettem az OMSI-t az 1.04-es patch-csel, és azóta nem megy a Mercedes O405 és az imént belinkelt Setra 215UL sem: a kiválasztó ablakban csak a padlójuk forog, betöltve őket csak az üres prérire rakja le ezt a két buszt, és csak pattog. Más busszal nincs gondom.
Tudja valaki, miért van ez? -
csucsa #39134 Köszönöm sikerült! További szép estét! :-))) -
csucsa #39133 Köszi p
róbálom! -
Nordzso18 #39132 Próbáld meg a <KY_bus_doorfront3> vagy a ugyanebből a 4-est vagy az 5-öst! -
csucsa #39131 Ez nekem nem megy, mert nem tudom a billentyű gombjaira vonatkozó számokat, nem értek hozzá. A játékban nem lehet hozzáadni valamit a billentyű kiosztásnál? Köszi! -
http://omsihu.wordpress.com/2013/06/27/gyorstipp-harmas-ajto-nyilj-ki/ -
csucsa #39129 1_Ikarus KZNS és Ikarus 263.10/263.11_, nem tudom gombhoz rendelni
a harmadik ajtó nyitását, eddig a többi busznál sikerült.
Tudna valaki segíteni, köszönöm! -
Bent az összes nyitható ablak, és az óra:
Kép2
Kép3
Kép4 -
szuper, köszi nagyon! 
-
Na, azt nem láttam. Már izzik a dobozosra a pénztárcám. :D
Erlau: A banner versennyel kapcsolatban: Mikor lesz szavazás? -
Az elvileg július 18. -
Zoliikp #39124 Nem csak Te kérdezted, ezért mindenkinek közzéteszem:
http://data.hu/get/6709247/Setra_215UL.7z
A tömörített állományban a következők vannak:
Setra AI, automata+rollband, manuális+rollband, automata+mátrix.
Az AI-nak szánt busz külön csoportban, míg a többi 3 egyben, Setra 215-ként lehet megtalálni a kiválasztó panelen.
Aki csak kipróbálni szeretné, annak javaslom, hogy más nevű mappába mentse, így megmarad a régi is... -
Helyesbítés:A dovozos jelenik meg akkor. A letölthető pár héttel elöbb jön ki. -
rarma #39122 MEGJELENÉS VÁRHATÓ DÁTUMA: 2013. AUG. 1. -
Kenike #39121 Nagyon jól néz ki, grat hozzá! ;)
u.i. kültdtem pm-t -
seresa #39120 Sziasztok!
Készítettem egy telefonfülkét, magyar pályaépítőknek jól jöhet.
Első modellem, nem a legjobb, de talán használható.
Hamarosan elérhető lesz.
-
jójó, de most úgy értettem, hogy van-e linked hozzá :d -
Zoliikp #39118 Na tessék!
Kitúrnak a gép elől, és a pda-ról miket írok...
Tehát:
van egy működő AI modell, akkor azon minek kell változtatni?
Ráadásul úgy van állítva, hogy még véletlenül se akard vezetni...
Ez az amit nem értek. -
Zoliikp #39117 5let?
Van egy muködő AI, azon minek kell módosítani?
Nemesis értem... -
Zoliikp, 5let van? -
Moges. 4-es vonal kifejezetten arra van. -
Bustom #39114 Sziasztok! Sajnos mostanában ritkán tudom olvasni a topicot így megköszönném, ha valaki segíteni:
ZIU trolihoz van trolis pálya? Ha van belinkeli valaki? -
seresa #39113 Kedves Robi!
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)
Őszintén szólva, ez egy projekt kezdete (is).
Első festésemet elkészítettem ( még finomításra vár ), illetve szeretnék elkezdeni egy pályát.Az biztos, hogy miskolci pálya lesz, a viszonylatokon még erősen gondolkodom. :)
Köszönöm szépen, legyen további szép heted! -
ja:DD bocs -
Zoliikp #39111 Kedvesem...
A rollbandos az táblakijelzős.
Amit mutattál, azok mátrixosak, és az alapján adtam választ. -
Most fejeztem be,és amikor választom ki a buszt akkor egy nagy szürke kpet hoz be csak, a Rollband_S215UL be lett mésolva... -
Zoliikp #39109 Szívesen, de annak én is, de főleg a többiek is jobban örülnének, hogy megteszed a módosítást, és jelzed, hogy működik, és azt érted el vele, amit szerettél volna...
Ezzel "építjük" egymás tudását... -
Köszönöm :) -
Zoliikp #39107 Ahhoz, de csak az én véleményem-, a meglévő menetrendben közlekedők mellé új csoportba, új útvonallal- akár közös szakasszal is-, akármennyit berakhatsz.
Arra kell figyelned, hogy az útvonal kijelölésekor átfedésnek kell lennie a 2 tour között, valamint a menetrendszerkesztő hajlamos, hogy az első bevitt indulási idő után visszaugrik az előző, régi csoportra.
Utána már megtartja, de az elsőnél vigyázni kell vele.
(Már ha jól értelmeztem a Kérdésed...) -
Zoliikp #39106 Természetesen...
A cfg-fájl elején a Text-Texturen alatt lévő font bejegyzést -ami a terminusra vonatkozik-, módosítva:
[texttexture]
Matrix_Terminus
Annax Small
512
128 / ezt az értéket pl. 140-re, ezáltal "kisebb" lesz egy sor... /
0
210
255
20
-
http://abload.de/image.php?img=image88sxjlv.jpg
Ezt a kijelzős dolgot valahogy meg lehet oldani a Setránál? -
Nem feltétlen... A régi mapokon se mind volt... -
Ki kell törölnöd a menetrendet az adott vonalról.
Bár egy busz szimulátor, amiben nem közlekednek buszok, elég érdekes lehet :) -
teszter #39102 Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani, hogy AI buszok ne közlekedjenek, viszont a vonatok és a villamosok igen? Kitöröltem a buszokat az ailist-ből, buszok nincsenek is, viszont a buszok, a vonatok, és a villamosok helyén is autók és teherautók járnak most. -
szikszaicsabi #39101 Ott szerintem úgy van, hogy amikor vége a közös szakasznak, akkor rögtön jön a vonal valós végállomása, mert ha a többi megálló is ott van, az véleményem szerint zugriffbe ütközik. Vagyis:[vonal egyik végállomása]-[közös szakaszon lévő megállók]-[vonal másik végállomása].:D Remélem, érthető voltam. -
vadaszpeter #39100 Sziasztok!
Lehet régebben volt már kérdés, csak nem keresnék vissza.
Solaris urbino 12 III ill Man Lion City V2-höz van valakinek olyan cfg-je, amivel képesek az utasok állni a buszban? Ugye gyárilag csak ülőhelyek vannak, utána nem száll fel senki... köszi -
Pályaépítéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Ha az ember valós pályát épít, és elkészíti azoknak a buszoknak az útvonalát azon a szakaszon, ahol közös a megépíteni kívánt buszéval, akkor hogyan kell kivitelezni azoknak a buszvonalakat a HOF fájlban? Tehát mondjuk van a busznak a való életben 20 megállója, ebből 5 mondjuk közös az építettével, akkor csak azzal az öt megállóval kell megcsinálni az adott vonal route-ját a HOF-ban, vagy az egészet meg kell csinálni, és a menetrendet ez egyáltalán nem érdekli? -
Robi546 #39098 Jó kép lett! Ez milyen pálya ? Mert érdekelne :D -
seresa #39097 Hoztam egy képet korán reggelről... :)