OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl.:
megyek a busszal beállok a megállóba, és hibaüzenet.
Valami ilyesmire gondolok...
Lehet még hiány, amit nem tud/akar megnevezni...<#wink>#wink>
Ha nem akarsz vacakolni az Addon Manager-rel, akkor az ams kiterjesztést átírod zip-re.
Megnyitod, és bemásolod vagy könyvtáranként, vagy mindet egyszerre...
Célszerû felülírni a meglévõ fájlokat, viszont néha problémát is okozhat.
Egyelõre a Solarus U12 III-mal próbáltam, holnap ránézek más buszokkal is. Elképzelhetõnek tartom, hogy variálnom kell majd a széken pl... mint igazából is kellene.
Úgyhogy nem olyan rossz, de egy kicsit macerás, viszont kárpótol az élményben. Ha lesz vele kedvem legalább ugyanennyit szórakozni, akkor majd átpakolom a kormányt, a kamerát a TV elé és megnézem milyen 112 centin is.
Egyelõre a problémáim ami nem tetszik, a lassú reagálás (de lehet, hogy ezen nem tudok változtatni a webcam 30FPS/Hz korlátja miatt, itt jegyezném meg, hogy a legújabb TrackIR 100FPS/Hz-t tud). Illetve ha oldalra akarok nézni ajtóra, vagy ablakra pl. keresztezõdésnél elsõbbségadás miatt, akkor nagyon oldalra kell forgatni a fejem, s akkor elveszti párszor az arc érzékelését a program. De ha nem is veszti el, mint a valóságban teljesen el kell forgatni a fejem, hogy forogjon a kép is teljesen... de ekkor meg kész szemtorna, mert akkor meg a monitort nem látom (ezért kéne a plusz monitor...).
Még egyszer köszönöm mindkettõtöknek!
Átírtam mint a képen is láthatod de nincsen még mindíg hangja :/
pedig azt csináltam amit mondtál 😄
én meg a mappa nevét írtam be 😄
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Na abba a mappába semmilyen hang nem volt de belemásoltam a merci-mód os hangokat de nem változott meg semmi 😄
De amúgy most megpróbálom a kép alapján 😄
Köszi a képet !! 😄
Mert nem értelek...
( Nagyon kezdõ vagyok az OMSI-ban 😄 )
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Haters gonna hate!
Javított Eurolines
BVG Alt und Neu
És a letöltési linkek, akit érdekel:
BVG Neu und Alt
Javított Eurolines
Haters gonna hate!
Lenne egy kis problémám vele, hogy nincsenek AL-ok és nem álnak a buszmegálóbea az emberek.. Hogy lehetne ezt megoldani?? 😊
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=10471
És így most már mûködik 😊
De viszont most már csak motorhang kéne 😄
Az indítás utáni fõpanelen, középen van egy Filter beállítási lehetõség.
Itt van egy bizonyos EWMA lehetõség, alatta a Settings opcióval Ebben az ablakban a különbözõ érzékenységi fokokat lehet beállítani.
Az EWMA beállítási panelon három csúszkát találtok.
A felsõ csúszka a Min.Frame: Ezzel a csúszkával a fejmozgáshoz képest történõ elmozdulás intenzitását tudjátok szabályozni. Minél nagyobb értéket állítotok be, annál lassabb lesz a reakció, vagyis annál késõbb fog elmozdulni a kép a fejmozgáshoz képest.
A középsõ csúszka a Max. frame: Ezzel a beállítással pont az ellenkezõje érhetõ el, mint az elõzõ beállítással. (Inverz beállítást teszi gyakorlatilag lehetõvé) Minél nagyobb lesz a beállított érték, annál több fejmozgásra van szükség a kép elmozdulásához.
Az alsó csúszka a Curve (pow): Ezzel a beállítási lehetõséggel a program által generált reakcióidõt lehet beállítani. Általában akkor, jön jól, ha pörgõs játékokkal játszik valaki, ahol kimondottan fontos a gyors, akár többszörösen, vagy gyors egymás utániban bekövetkezõ nézetváltás.
További finomítási lehetõségként ott van a smooting funkció. Nem kimondottan mozgásérzékenység beállítására való, de a mozgás "simaságát" egyenletességét kiválóan lehet szabályozni vele, ezért írom, hogy finomhangolásra való.
Egyébként célszerû azután szórakozni vele miután az EWMA lehetõségeket nagyjából már beállítottuk.
Minél alacsonyabb a beállított érték, annál érzékenyebb.
Sajnos igen erõsen türelemjáték a beállítás, ráadásul mindenkinek más a megfelelõ érték, ezért nem lehet általánosítva, azonos adatokra támaszkodva játszani vele.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
az enyémbõl kimásoltad az automatásra vonatkozó fájlokat, és úgy dobta ezt a hibát?
Haters gonna hate!
Sajnos túl hosszú, így nem tudom másként megosztani, nekem meg nincs hozzá elegendõ szakértelmem. Van rá mód, hogy a keresett fájlokat pótoljam valamivel, vagy átugortassam vele a hiányzó fájlok fölösleges keresését?
Erlau Trans:
Ezt másold be a Settings mappába:
http://data.hu/get/6248958/Omsi_ini.rar
Hátha...
https://www.youtube.com/watch?v=rr4OwmCaIEI&feature=youtube_gdata_player
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
http://data.hu/get/6248805/215UL.rar
Ebben csak a Vehiclesbe való mappa van, de kiegészítve az új automata váltós, illetve a szintén új manuális váltó-mátrix kijelzõs változattal.
Ha gondolod/gondoljátok letöltitek.
Az automatáson rajta van az általam készített dísztárcsa is....
Ez volna a hiba, ami csak akkor jelentkezik, ha kiválasztom a már említett buszt. Ameddig nem törlöm az aktív buszok listájáról, addig minden indításkor jelentkezik ez a hiba.
Úgyhogy akkor most nem tudom mi lesz ........ 😄
Itt untam meg. Nyomkodtam ott a programban állítgattam, de se jobb, se rosszabb nem lett. Meguntam. 😊
Kamera amúgy tudja a 30fps-t.
*= ez kb. azt jelenti, hogy 1-2 fok mozgás, de azt is úgy kell elképzelni, az is erõltetetten kényelmetlen merev nyakkal, szinte csak egy pontra bámulva (szemem azért mozgott) mert ha elengedte magam, akkor kaszálva kóválygott a kép... ha csak egy picit is oldalra mozogtam a testemmel kipróbálva ezt is, saját életet élt a kép, mindent láttam, de leginkább a fülke hátfalát...