OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez misem fontosabb annál hogy ki legyen írva a végállomás 😄
És a bemondások nélkül is élvezhetõ a pálya 😄
http://data.hu/get/3827797/great_grundorf_ibis_v2.rar
Ebben találsz egy hof-fájlt, valamint a pályához tartozó hangfájlokat...
Nem Budapesten található. Szerintem...
( Mert például a 73 járatnál beírom a Line-ba hogy : 07300 a Route-hoz : 01/02 és teljesen más végállomást ír ki mint ami valóban a végállomása
Vagy nem is ír ki semmit :/ )

OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
és hiába kattintok rá akkor meg egy olyan ablakot hoz fel hogy mibe akarom megnyitni a fájlt
A másik két fájl meg .exe fájl azaz telepítenem kéne .
De ebbõl egy egyik az Ansgagen a másik meg a .hof fájl telepítõje
( megpróbáltam értelmesen leírni 😊 )
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Már a 3. megállónál ott maradtak a megállóban mert nem fértek fel 😄
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Üdv!
Egy kis segítség kellene:
1. A Solaris Urbino 12 III CNB-projekt -nek amikor esik az esõ vagy a hó, az ablaktörlõk ugyan tisztítanak, nem azon a vonalon, amelyiken mennek! kb. 5 centivel balra lesz tiszta, és ez nagyon idegesítõ! Valaki tudja a megoldást?
2. Ikarus 250.93 NEM LEHET az ablakot besötétíteni, mert nem ugyanúgy kezeli a sötétebb skineket, hanem nem is tudom.. orvosolni lehetne?
I Airman...
Amint látom három vonalnak az egyik megállója bernecebaráti 😄
Na most csak még jobban várom mert bernecebarátiban nem is egyszer voltam 😄
Sajnos további információval nem tudok szolgálni... 😊
www.omsiplus.hu - OMSI+ - A magyar gy?jt?oldal
Na ja... Nekem is minél nagyobb a pályám, egyes helyeken egyre jobban eszi az FPSt. Valamelyik nap azon döbbentem le, hogy a belvárosi szakasztól jó pár tile-re lévõ (nagyjából 6-7 km) végállomás és környékét építettem meg, és az arra vezetõ több km utat. Ennek eredménye az lett, hogy 4-5 FPS-sel rosszabb értéket produkál a map belvárosban.
(Kattints a képre a hivatkozás megnyitásához és ne felejtsd el értékelni a bejegyzést.)
A beszélgetés után a készítõ elmondta, hogy nagyon törekednek arra, hogy a Börzsöny egy gépbarát pálya legyen, de mindenki vegye figyelembe, hogy a régebbi gépeken elõfordulhat akadás, mert a pályának egyes részei megterhelõek lehetnek...
www.omsiplus.hu - OMSI+ - A magyar gy?jt?oldal

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Elõre is köszi ! 😄
Jelenleg a sofõrfülke kialakítása van folyamatban.
Készül.
Megjelenés: majd ha kész lesz.
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
- hosszúkás zöld tacskó
- néhol AO text
- élsímítás
- valós színek
- új kormány
I Airman...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fotó: Kisl JózsefFotó: Kisl József
A rendszerváltás idején elõtérbe kerülõ környezet- és egészségvédelmi szempontoknak már nem felelt meg az akkor általánosan elterjedt D2156HMU típusú Rába-motor, ezért a BKV Kísérleti üzeme számos megoldást próbált ki ebben az idõszakban a motor teljesítményének fokozása (BKV-BME turbófeltöltõ), illetve károsanyag-kibocsátásának (FluidKat katalizátorok) csökkentése érdekében. Ennek a kísérletsorozatnak volt része a kéményes autóbusz is, amelyben a magasan a levegõbe kerülõ égéstermékek áramlását, ülepedését is vizsgálták. A kísérlet 1996-ban lezárult, ekkor a kipufogórendszert visszaalakították földközeli nyílásúvá, de nem a gyári kialakítás szerinti hátsó kivezetéssel, hanem az Ikarus 280-as, csuklós autóbuszok mintájára, a második tengely elõtti, bal oldali kivezetéssel. A megszerzett tapasztalatokat az ekkor fejlesztett alacsonypadlós Ikarusok tervezése során is felhasználták.
Fotó: Hajtó BálintFotó: Hajtó Bálint
Az autóbusz élete során szinte mindvégig Cinkota garázs állományába tartozott, csak a ’90-es évek közepén, illetve selejtezése elõtt fél-fél évet töltött másutt, elõbb az azóta már bezárt belvárosi Récsei garázsban, utóbb pedig Dél-Pesten. 2000-ben egy rövid idõre másodjára is törölték az állományból, de végül az Ikarus 412-esek késedelmes szállítása miatt szeptemberben ismét forgalomba adták, ezelõtt nem sokkal kapta meg harmadik rendszámát, a BPO-103-at. Ez volt az elsõ autóbusz a BKV flottájában, amely elérte a 20 éves kort, ennek alkalmából kis ünnepség keretében a busz oldalára „Napsütésben, hóban, sárban, 20 éve állok az utasok szolgálatában” hirdetés került. Azóta sajnos a jubileumi kort a BKV számos busza elérte. Harmadjára és – egyben utoljára – 2001. szeptember 9-én törölték a forgalmi állományból. Szinte folyamatosan a keresztúri vonalakon szolgált, legtöbbet a gyors 76-oson és a 198-ason közlekedett utolsó éveiben.
Selejtezése után a Hofherr Albert utcai, régi buszgarázs udvarára állították be, ahol a szabad ég alatti tárolás miatt állapota lassan romlott. Idén februárban a BKV átszállította az autóbuszt a kelenföldi garázsba, ahol a BKK vezérigazgatójának kezdeményezésére nosztalgia céllal felújítják. A felújítás megkezdõdött, munkacsoport alakult a közlekedéstörténeti szempontból alapos felújítás érdekében. Jelen elképzeléseink szerint az autóbuszt eredeti, gyári állapotára újítjuk föl, s várhatóan idén májusban mutatkozik be – immár negyedszerre – az utazóközönségnek.
Budapest, 2013. február 21.
Budapesti Közlekedési Központ
BKV Zrt.

Ha jól tudom OMSI-hoz van valami grafikai patch,valaki tud letöltési linket adni ? Elõre is Köszi.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Kíváncsiságból újra letöltöttem, felraktam, bemásoltam a hof-fájlokat, és hiba nélkül elindult...
Milyen grafikai beállításod van?
Nekem pl. a haladónál a textúrára vonatkozóan nincs egyik sem bepipálva...
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
Majd azért leírod ha kipróbáltad hogy dob - e fel még hibákat ? 😄