63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
vikimaki1 #39546 Este van, elálmosodtam bocsi -
vikimaki1 #39545 Basszus! Összekevertem, csak azért hittem, mert nem volt hozzá link, és ott volt alatta, hogy RELASE 12th July 2013... -
A hsz. szerint, ez még a 2012-es a bejegyzés... :D -
Ügyes vagy, ez a korábbi béta :) -
vikimaki1 #39542 Ja amúgy megtaláltam a fórumon, de linket még nem raktak hozzá. >>Alpino link nélkül<< -
Ez gyönyörű... Bár kiadnátok már a pályát... Annyira jó lenne rajta furikázni... :D Gratulálok az eddigi teljesítményetekhez!!! :D -
Az ha jól tudom , egy másik Solrisra épült , ez meg teljesen új alapokra van építve -
vikimaki1 #39539 Az egyetlen Alpino az oldalon, az már régebbi, és úgy tudom, erősen béta :/ :D
-
De szépen halad Börzsöny !! Csak így tovább , és kitartás ! ;) -
Routeres #39537 Akkor amíg az Alpino-ra vártok... :)
Az elmúlt két nap termését látjátok az alábbi képeken. Nem lövök le mindent, maradjunk annyiban, rengeteget haladtam.
G.Gabe háttereivel komoly farmgazdasággá fejlesztettem az amúgy tök üres üvegházas placcot.
Ezt a kettőt meg csak úgy. Tud az OMSI szép is lenni, ha akar.
-
Ezzel nem vagy egyedül... :D és a letöltések menüben sincs az oldalon... :D -
Én sem xD :/ -
vikimaki1 #39534 Szép, meg jó, csak lejárt az idő és nem látok linket! :D -
Valaki tudja hogy ezt a Merci 313 cdi kisbuszt belehet állítani AI-nak?? Vagy ez is olyan mint a ziu9-es?? A pályán csak 1 db tud menni belőle... -
rarma #39532 Hát kinek hogy válik be jól a merci a játékban.Szerintem akkora kilengés nincs,hogy egy kicsi kormány forditásnál bármelyik irányba,de olyat sodródik kormány fordítás írányába,hogy teljesen írányíthatatlan abban a helyzetben már. Kipróbáltam kicsi sebesség,és nagyobb sebességnél is.
Szerintem elkellne azért egy nem sok,de egy ici pici finomítás az írányítás terén. -
norb82 #39531 Én egérrel vezetek és tényleg érzékenyebben reagál a kormányra mint a többi busz. De szerintem rendben is van, ez egy 4-5 tonnás cucc, nem 10, meg ugye előtted van az első kerék, a kormány is más szögben áll a monitoron, kicsit máshogy kell menni vele:) De a valóságban se olyan egy Sprinter, mint egy busz. -
Nincs most fent Omsi, megfőtt az előző vinyóm...és most még egy kicsi van bent, ezért nem is készül most semmilyen AI jármű se. :) -
Thx. Én inkább kivárom a reggelt, nem igazán tudnám most kipróbálni. -
rarma #39528 Kipróbáltam ezt a Mercedes Benz 313CDI -t.
Bár én billentyűzeten játszom,mert nincs kormányom,és tisztába is vagyok azzal hogy van külömbség,billentyüzet és kormány vezetés közt.De ha lehet mondhatni hibának? hogy mikor vezet az ember,és ha csak egy kicsit is fordít a kormányon az ember,tök mindegy melyik irányba,sokat csúszik abba az írányba is.Pláne ha macskaköves úton megy az autó,akkor aztán mintha jégen menne az autó,jó párszor fordultam a kocsival az árokba.
Ezen a kormányzáson lehetesz még állítani a közeljövőben? vagy ez már egy fix beállítás?. -
Routeres #39527 Éjfélkor jár le a számláló. -
Nekem a mobilomon egy fórum menüt dob be. Esetleg egy időpontot adnál? Mert kép az itt nincs... -
Apocalipto #39525 Hát úgy a kép közepén ... :D Kíváncsi vagyok amúgy mennyire lesz leterhelve a letöltőszerver... :D -
Megtudhatom, hogy hol? -
Nem csak az, ha nem olyan mint ha nem lenne még kész a busz... De ha kipróbálod, szerintem te is rá jössz. ;) -
Akartam is már kérdezni, hogy miért nem az ott topikban tárgyaljátok ki??? :D -
Off topikba folytassuk. -
Apocalipto #39520 Ez sem teljesen igaz, az ellenőrök többsége alvállalkozókhoz tartozik. Politika ide-oda, vitathatatlan hogy amióta megalakult a BKK azóta csak fejlődik a budapesti tömegközlekedés. Na de fejezzük ezt itt be, a csevegésre ott az OFF topik. -
atty707 #39519 Nem unod még? Folyamatosan tele spameled a topicot, kissé unalmas, hogy 5 hozzászólásból átlag 4 a Tied! Ráadásul nem is ON a hozzászólásaid többsége! -
A BKK viszi az ellenőröket, és azért lett , mert sajt. Szerintem Vitézynek kellett találni egy jó helyett. -
A BKK irányítja már a Budapesti közlekedést, és a BKK-nak az alvállalkozója a BKV, és a VT-Transman. -
Jó, felfogtam, de akkor a BKK miért van? :D -
Apocalipto #39515 Inkább olvassál utána mielőtt hülyeségeket beszélsz. A BKV maradt BKV, ahogy a teljes járműflotta is a BKV-hoz tartozik, illetve a VT Transmanhoz. -
A-a. Az már BKK lett ebben az évben. Valaki leszarja azt, hogy a BKV BKK lett, mégis BKV-nak mondja... -
Itt a Solaris Alpino megjelenési visszaszámlálója!:) -
Tudom, csak már ezek közlekednek nálunk csak pesten ikarus 280-asból ;)
De tényleg elfelejtettem oda írni xD -
Apocalipto #39511 Azért kaptak ők 280.00-t is.. :) -
Az oldalsó helyzetjelző bizony kimaradt... :D -
Nem rossz, nem rossz, bár én jobbra számítottam. :D Ha nem sikerül a link akkor itt a KÉP.
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/7/11/a1_2013_7_11_lhzpiobrr8_tn.png] -
Szívesen, mindenkinek. :) -
fcbarcelona1 #39507 köszi